Svi vi koji tražite način kako ojačati imunitet – obratite pažnju! Postoji odličan, jako efiksan, proveren i brz način da to uradite. Otkrijte kako!

Maja nam je  ispričala njeno lično  iskustvo i otkrila nam kako je ona uspela da ojača imunitet, pobedi viruse i konačno povrati snagu i energiju.

Zanima vas o čemu se radi?

Evo šta nam je rekla!

 

“ Ako je neko za sebe mogao da kaže da je bio bolešljiva osoba, onda sam to ja. I to je jako grozan osećaj. Stalno mi je nešto falilo i bila sam “kilava” što bi naš narod rekao.

Nije oduvek bilo tako, ali zadnjih par godina – nema virusa koji me nije zakačio.

 

Dala sam gomilu novca na čajeve, vitamine, maramice, kapi za nos, tablete za temperaturu, grlo, bolove, razne praškove  i šta sve ne!

 

Otprilike je išlo ovako:

Prvo mi malo curi nos, pa to nikako da prođe – danima se borim sa papirnim maramicama, ne osećam mirise, nemam apetit, kijam.

Taman to prođe, budem zdrava par dana, pa krene neko kašljucanje. Grebe me grlo i stalno imam potrebu da kašljem – toliko da se umorim od tpga.  A najgore kada počne noću, pa ne mogu ni da zaspim. Nije ni čudo što sam bila stano umorna i malaksala.

I to ne bude sve!  I ne oporavim se sasvim od sasvim, a ja već imam upalu grla. Boli, grebe, pijem čajeve, stavljam obloge, promuknem…

Mislite da je kraj?

Ne baš!

Taman to prođe, eto je sezona gripa i ja imam temperaturu, bole me mišići i to traje predugo! Nikako da se oporavim!

 

Zadnjih par godina ni jedan virus gripa nije me zaobišao, a prehlade sam imala i onda kada ih niko nema.

 

Neko vreme sam to tako ignorisala, odmahnula rukom i rekla:

“ Ma to je slučajno!” 

“ Ma svi su bolesni, kako ja da ne budem!”

ili ono čuveno

“Vidiš kako je ludo vreme – čas hladno, čas toplo. Kako da se ne razboliš? “

 

Ipak, polako sam počela da primećujem da meni sve više vremena treba da se oporavim. I kada su svi bolesni, kao što sam tvrdila, svi se brže oporave od mene. Ja nekako nisam imala energije generalno sam počela jako slabo i loše osećam. “Kilavo” što bi naš narod rekao.

Propuštala sam druženja, produktivnost na poslu mi je opala i sve što zavisi od mene – trpelo je. Ako otputujem negde – promena mesta i klime opet uzdrmaju moj imunitet i tako mi upropaste odmor.

 

 

Bilo mi je dosta! Stalno sam bila po ambulantama i lekarima i stalno isti savet: “Treba da ojačaš imunitet”.  

 

Super! Još samo da znam kako!

A i to sam saznala!

 

Prirodno sam ojačala imunitet!

 

lično iskustvo sirup za imunitet

 

Moja prijateljica Tijana jednom je došla kod mene dok sam bila bolesna i  skrenula mi je pažnju da moja “bolešljivost” nije baš normalna i da bi trebalo da poradim na tome da ojačam imunitet. Prevrnula sam očima. Toliko sam puta čula taj savet!

Iskrena da budem, kada čujem da treba ojačati imunitet, ja prvo pomislim na sok do cvekle i tako neke bakine pripravke koje baš i ne volim.

Međutim, ona mi je tada rekla za “Imuno bonus” sirup koji je njoj mnogo pomogao i koji nije neukusan kako ja mislim. Najbolje od svega je što brzo deluje i zaista pomaže. Zaista, kad sam malo bolje razmislila, ja ne znam kad je Tijana zadnji put bila bolesna.

Pokazala mi je odmah na internetu o čemu se radi. Tu sam videla da se radi o potpuno prirodnom proizvodu i naručila sam ga odmah na njihovom sajtu https://imunobonus.com/

I znate šta?

 

Imuno bonus me preporodio!

 

Bila sam sumnjičava kada sam počela da pijem sirup. Srećom, bio je ukusan pa sam bila uporna i nije mi bilo teško da ga pijem.

Rezultat?

Već nakon prve bočice, ja sam primetila značajnu razliku. Virus koji sam tada imala brže sam prebolela i brže sam ozdravila. Kašalj je brže prošaoi brže sam se oporavljala!

 Sada se bolje i snažnije osećam, nisam više tako malaksala i imam više energije. Naravno, nisam mogla da ne primetim da kada oko mene kolege kašljucaju i kijaju, ja ipak odolevam i da mene virusi  zaobilaze. Konačno!

Mogu samo da vam kažem jedno:

 

Imuno bonus je zaista sjajan i efikasan način za jačanje imuniteta!

 

Tako je dobar osećaj kada si zdrav i kada ti ništa ne fali. Na žalost, dok ne dođe do tegoba, to često zanemarimo i pripišemo slučajnostima, lošem vremenu i slično! E pa ja više sigurno neću!

Ja sam svoju lekciju o imunitetu naučila na teži način. Zato sada lepo nabavim bočicu Imuno bonusa na sajtu https://imunobonus.com/ i pijem ga kao preventivu.

Ako želite da i vaš imunitet bude jači i bolji, znajte da je to moguće lako, brzo i sasvim prirodno uraditi. Samo počnite sa Imuno bonusom na vreme i videćete razliku!

 

Ne čekajte da se razbolite, nego gledate da do toga i ne dođe. Verujte mi, kad sve saberete i oduzmete – mnogo se više isplati ojačati imunitet nego lečiti posledice!

 

Tako nam je ispričala Maja.

Ojačajte imunitet na vreme.

Sada znate i kako.

Imuno bonus je rešenje!

Ocena naših čitalaca
[Ukupnol: 108 Prosek: 2.8]
Previous post

Bubuljice na ramenima i njih se možete lako rešiti

Next post

Da li je nadogradnja kose zaista dobro rešenje ako želite dugu kosu?

The Author

Minut za MENE

Minut za MENE

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *