Dragica je dugo godina radila u kancelariji, sedeći ceo dan za svojim stolom. Iako je volela svoj posao, jedva je čekala da ode u penziju samo zbog jedne stvari – užasnih bolova u vratu i leđima koji su bili posledica toga što je svoje radno vreme provodila sedeći uvek u istom položaju.

Penzija joj ipak nije donela očekivano olakšanje jer bolovi nisu nestali, a život je zbog toga iznenada postao jako monoton i dosadan. Imala je mnogo slobodnog vremena, a provodila je dane u kući jer je svaka šetnja bila je jako naporna i bolna.

 

Ona tvrdi da se bukvalno preporodila i podmladila onda kada je otkrila Razbibol gel protiv bolova na sajtu www.ovotaris.com  i rešila se dugogodišnih muka.

 

” Mnogi misle da je rad u kancelariji jednostavan fizički posao koji ne ostavlja posledice po zdravlje. Kada sam počela da se žalim na bolove u vratu i leđima, uglavnom nisam nailazila na razumevanje svojih prijateljica koje su radile na drugim radnim mestima. A moji bolovi postajali su sve gori i uticali su na kvalitet mog rada i mog života uopšte.

 

Nisam se žalila samo prijateljicama. Otišla sam i kod lekara koji je ustanovio da je bol u vratu posledica krivljenja kičme i celodnevnog sedenja u pognutom položaju i rekao mi da će se vremenom bol proširiti i na leđa. Nije imao za mene neko dugoročno rešenje.  Dao mi je neke lekove protiv bolova  i neke kreme koje nisu davale rezultate. Od lekova sam čak i dobila bolove u želucu. Nije to kao kad imaš neku bakterijsku upalu pa ti daju antibiotik i ona nestane. Bolovi u zglobovima i kičmi kao što su išijas, artritis i reuma posledica trošenja zglobova. I traju dugo i postaju samo gori.  Najviše stradaju oni zglobovi koje  najviše koristite. U mom slučaju to su bili rameni zglobovi i vratni pršljenovi usled kojih sam trpela užasne oštre bolove u vratu i ramenima pri najmanjem pokretu.

 

Moj problem je postao nepodnošljiv u menopauzi. Čini mi se da se tada bol višestruko pojačao i da spustio niz leđa, baš kao što mi je lekar rekao. Ja sam znala da je to period života kada žena prolazi kroz nagle hormonske i telesne promene, ali nisam baš očekivala da se pretvorim u bespomoćnu babu tako brzo. A baš to mi se desilo i bila sam očajna.

 

Maštala sam o tome da odem u penziju iz mnogo razloga:

 

  • Nisam bila produktivna na poslu, a i kućni poslovi postajali su pravi teret. Ni jedno ni drugo nisam završavala kako treba.
  • Htela sam da uživam u slobodnom vremenu provedenom u šetnji i igri sa mojim unucima. Sve mi je to predstavaljalo veliki napor.

 

Nisam mogla dugo da čuvam moje unuke, a moja deca su mi to pomalo i zamerala. Drugarice su mi zamerale što ne idem kod njih, mužu je smetalo što kuća nikad nije sređena .

Sve u svemu, osećala sam da više nigde ne doprinosim i da sam potpuno beskorisna.

 

Pomirila sam se sa činjenicom da sam ostarila i da ću imati bolove u leđima i vratu do kraja života, a da će penzija biti vreme provedeno u pokušajima da nađem udoban položaj za gledanje televizora.

 

Razbila sam bol pomoću prirodnog gela

 

gel protiv bolova
gel protiv bolova

 

Jedne večeri došla mi je u goste na nekoliko dana jedna prijateljica i spavala je kod nas. Pošto je provela samnom ceo jedan dan, primetila je da se stalno vrpoljim,  da  neke poslove obavljam sa poteškoćom, da ustajem noću jer ne mogu da zaspim i  pitala me šta me stvarno muči. Rekla sam joj za moje nepodnošljive bolove u leđima i vratu,  a ona je iz torbe izvadila “Razbibol” gel protiv bolova. Danas se sećam toga kao da je izvadila zeca iz šešira!  “Razbibol” je mene preporodio i podmladio.

 

Čim sa ga nanela osetila sam olakšanje – kao da mi je  neko skinuo teret sa leđa i vrata. Prvo sam osetila hlađenje, a posle nekog vremena osetila sam da greje. Taj osećaj nije trajao par minuta, kao kod drugih krema  koje sam koristila, već je trajao baš dugo i opuštao mi mišiće. Na taj način oslobađali su se i pritegnuti nervi koji su izazivali oštre bolove i meni je odjednom bukvano svanulo.

 

Prijateljica mi je rekla da je to potpuno prirodan preparat koji ima veliku koncentraciju aktivnih sastojaka i da zbog toga deluje duže. Tako omogućava mišićima da se kompletno opuste. I ne samo to, nego pojedini sastojci ovog gela imaju sposobnost da duboko prodru u kožu i da regenerišu ćelije podstičući mikrocirkuaciju. Tako se, malo po malo, zglobovi obnavljaju i bolovi postaju prošlost.

 

Odmah mi je pomogla da naručim jedan gel za sebe na njihovom sajtu www.ovotaris.com.

 

 

Dragica je dočekala ono o čemu je maštala i iako nije sve odmah bilo bajkovito, ona  sada uživa u vremenu koje može da odvoji za sebe i za svoje unuke. Porodica i prijatelji više joj ne zameraju da je sebična  da nema vremena za njih.

 

“Ljudi koji su mi bliski su primetili da sam se podmladila i da sam mnogo vitalnija i bolje raspoložena nego pre. Mislim da su tek sada shvatili koliki sam problem zaista imala. Ne zameram im. Uživam u njihovom društvu, provodim vreme sa mojim unucima i uživam u penziji.

 

Tvrdim da se godinama unazad nisam ovako dobro osećala. Tek sad vidim koliko sam dugo trpela  bolove u leđima i šta me je sve bolelo, a nisam morala da trpim. Šteta što pre nisam čula za ovaj gel . Ja ga sada uvek nosim u torbi – onoj koju nosim u šetnje koje su mi nekada bila nepojmiva fizička aktivnost.

 

Fizički možda ne izgledam tako, ali duhom ja sam sada skoro duplo mlađa, jer sam pronašla sam svoj eliskir mladosti . Godine ne oslikavaju starost našeg duha. Bolovi mogu da vas unište i učine starijim nego što jeste za tili čas. A možete možda, kao ja, da se naglo podmladite. Ne trpite bolove u zglobovima i ne dozvolite da se to i vama desi, kada jednostavno možete da naručite Razbibol.

Ocena naših čitalaca
[Ukupnol: 9 Prosek: 2.7]
Previous post

Da li je erotska masaža bolja od seksa i kako se izvodi

Next post

10 tipova energetskih vampira među kojima ste možda i vi

The Author

Minut za MENE

Minut za MENE

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *