Uz SlimFit sirup za 4 meseca vratila sam devojačku liniju

Autor:

Volela bih da podelim svoje iskustvo sa vama, kao mama koja je dugo vodila bitku sa viškom kilograma i onda konačno pronašla jednostavno rešenje za svoje probleme. Znam da se jako puno žena muči sa istim problemom, pa želim da znate da niste same i da ipak postoji potpuno prirodan način da se vratite na svoju željenu kilažu.

Pre porođaja, imala sam sjajnu liniju. Nikada nisam morala mnogo da se trudim oko svog izgleda, jela sam koliko sam želela i nisam pridavala preterani značaj vežbanju. Rođenje mog sina je to, naravno, promenilo. Suvišni kilogrami su se gomilali, a vremena za brigu o sebi sam imala sve manje.

Zbog sala na stomaku i butinama nisam više mogla da obučem svoju omiljenu crvenu haljinu ni da uđem ni u jedne farmerke. Nije ni da sam imala volje da se doterujem, osećala sam se kao ogromni, debeli, ružni balon. Potpuno sam izgubila samopouzdanje. Počela sam da izbegavam bilo kakve proslave i okupljanja. „Tamo ne pripadamo mi koji izgedamo ovako očajno“, mislila sam.

Kupovina garderobe je bila posebno mučenje. Čak i kad možeš da staneš u neku suknju koja ti se dopada, salo krene da kipi i čini ti se da ti samo još više naglašava tvoje ogromne kukove. I onda uvek završim tako što kupim neki ogromni džemper i šljampave trenerke. Jer tako „sakrijem“ sve svoje nedostatke.

Onda sam došla u fazu u kojoj sam se pravila da me baš briga! Ma da, baš me briga što više nisam privlačna ni sama sebi, što izbegavam slikanje kad god mogu i što ni mužu više ne dam da me vidi bez odeće.

U tih užasnih nekoliko godina probala sam gomilu ishrana za mršavljenje – od one dijete sa pomorandžom pa do mnogih drugih. Jednu mi je preporučila komšinica, drugu lekar, treću sam pronašla na internetu, peta su bili mamini saveti, a onda sam prestala da brojim… Ipak, od tih striktnih režima sam brzo odustajala jer bih konstantno bila gladna, a dešavalo mi se da se toliko iscrpim da sam padala u nesvest. To je nešto što sebi ne možete da dozvolite kada imate malo dete. Prosto sam znala da uvek moram da budem tu za njega.

Čak i kada bih izgubila nekoliko kilograma kroz te stoge dijete, brzo bi se vraćali u narednih mesec dana. Već sam postajala očajna. Zaposlenoj mami vreme ne dozvoljava da ide i u teretanu ili generalno vežba na dnevnom nivou onoliko koliko bi trebalo. Zato sam tražila rešenje koje je efikasno, ali u isto vreme brzo i od mene i moje porodice ne zahteva odricanja. Radije bih provela nekoliko sati u igri sa svojim detetom (tako brzo porastu i svaki trenutak sa njima je dragocen) nego trčeći na traci. Mislim da se tako oseća svaka mama.

Što je najgore, jedna od najboljih drugarica porodila se otprilike isto kad i ja, ali je nakon par meseci već opet imala svoju staru liniju. Kad bih je pitala kako joj je to uspela, počela bi da mi izlistava sve što ne jede i na koje treninge ide po nekoliko puta nedeljno.

Kako da posvetim TOLIKO vremena sebi? Bilo mi je važno da dobro izgledam, ali ne toliko da bih se odrekla vremena sa svojom porodicom. Znam da ne bih mogla bez svih onih usputnih zagrljaja i poljubaca u toku dana, bez njihovih osmeha i bez onog osećaja zadovoljstva kad ti je kuća ispunjena smehom i srećom.

Onda sam posegnula za očajničkim merama, krenula sam da kupujem različite preparate i sprave za mršavljenje. Opet, čak i kada su mi pomagali, po prestanku korišćenja svi kilogrami su se vraćali. Činilo mi se da je jo-jo efekat neizbežan. Pomislila sam da možda cena određuje kvalitet pa sam isprobala i nekoliko vrlo skupih preparata. Sve te pilule, sirupi, praškovi samo su mi izbijali novac iz džepa. Niko nije stvarno stajao iza svog proizvoda.

Ukus većine tih proizvoda je bio užasan i jedva bih se naterala da progutam ono što je trebalo nekoliko puta dnevno. A tek kada sam pročitala kakve sve strašne veštačke sastojke stavljaju u njih… Bila sam užasnuta! Šta ja to radim svom telu?

Bila sam blizu odustajanja. Izgledalo je kao da ne postoji rešenje za mene i da ću morati da se pomirim sa time da više nikada neću biti mršava. Postala sam vrlo skeptična po pitanju svih tih stvari koje „garantovano“ nude gubljenje kilograma.

Upravo tako sam razmišljala i kada je komšinica oduševljeno sa mnom podelila da je počela da koristi nešto novo da bi regulisala svoju težinu. Pozvala me na kafu samo da bi mi rekla kako je slučajno našla Fejsbuk stranicu nekog sirupa za detoksikaciju i mršavljenje, pročitala puno pozitivnih komentara i poručila. Naravno, rekla sam joj da nije normalna i da je samo bacila pare. Bilo mi je drago što  bar nije potrošila puno novca.

Posle nekih mesec dana, po njoj sam videla da je počela da gubi obime u struku, kukovima i butinama. To su baš bile moje najbolnije tačke. Rekla mi je da više nije konstantno gladna, da joj je probava potpuno regulisana i da se oseća mnogo lakše, kao da je neki višak „otpao“ iz njenog organizma. Opet nisam verovala, tražila sam da vidim sastav tog sirupa jer sam bila sigurna da se truje nekom hemijom.

Kada mi je pokazala flašu sirupa SlimFit, na etiketi je pisalo: lan, med, đumbir, cimet, limun, zeleni čaj i kurkuma. I ništa više! Sve te sastojke ranije sam koristila pokušavajući da smršam, ali nisu pomagali. Kontaktirala sam proizvođača da proverim da li je ZAISTA sirup potpuno prirodan i pitala sve što me zanimalo. Kada sam saznala da je SlimFit prošao sve analize i ispitivanja, odlučila sam da poručim dve flaše i probam na mesec dana.

Nisam se previše nadala promeni, ali nije mi oduzimao puno vremena pa mi nije bilo teško da pokušam – samo sam dva puta dnevno morala da razmutim dve kašike sirupa u čaši tople vode. Na prvu loptu, dopalo mi se to što je ukus bio baš fin. Slatkast je i preovladava miris cimeta, a ja baš volim taj začin.

Nakon prve dve nedelje, primetila sam da mi je probava redovna i ne osećam se naduto. Masne naslage nisu nestale, ali više nisam osećala onaj ogromni pritisak težine i počela sam mnogo manje da jedem.

Nisam bila spremna na radikalnu promenu svog načina života, ali sam odlučila da izbacim hleb, testenine i slatkiše iz ishrane, a porodicu sam motivisala da svaki dan idemo u šetnju od bar 45 minuta. Čak i sa ovim malim promenama u našim navikama, počeli smo da se hranimo i živimo mnogo zdravije!

Nikada nisam volela da se merim jer mi je to uvek bio ogroman izvor frustracije. Nisam sigurna koliko kilograma sam izgubila korišćenjem SlimFita, ali mogu da vam kažem da sam posle samo 4 meseca konačno opet ušla u svoju omiljenu crvenu haljinu!

Negativne posledice kojih sam se uvek bojala ne postoje pošto su sastojci sirupa potpuno prirodni i u takvom odnosu da ubrzavaju metabolizam, izbacuju toksine iz organizma i tope masne naslage. Važno mi je i to što postoji iskrenost sa kupcima, bez obećavanja instant rezultata, već sa objašnjenjem da je svaki organizam različit i prosto SlimFit na svakoga deluje različitom brzinom. Potpuna iskrenost mi je izuzetno važna kad biram proizvode koje ću koristiti.  

Više ne bežim od kamere, nije me strah porodičnih okupljanja i nije me sramota kad vodim sina u vrtić. Svi koji znaju koliki problem sam imala sa kilogramima oduševljeni su kad me vide. I svima bez dileme preporučujem da probaju SlimFit.

Dakle, drage dame, ne odustajte! Vaša borba sa viškom kilograma ne mora da se završi porazom!   

SlimFit sirup za mršavljenje
SlimFit sirup pomogao mi je da vratim devojačku liniju
Ocena čitalaca
3.5/5