Šta je Safir metoda i zašto svi pričaju o ovom kursu?

Šta je Safir metoda i zašto svi pričaju o ovom kursu?

Autor:

Otkrijte šta je Safir metoda! Budite među prvima koji će koristiti ovaj revolucionarni način kreiranja sadržaja bez prikazivanja lica, pomoću AI alata.

Zamislite da postoji način da pravite super video sadržaj za internet, a da pritom ne morate da snimate sebe. Možda ste i vi među onima koji baš i nisu oduševljeni time da se pojave pred kamerom, uprkos svim tvrdnjama da je to danas jednostavno način komunikacije i da to svi rade.

Da li to znači da nemate šta da kažete svetu i da ne treba da kreirate sadržaj za internet?

Nikako!

Zapravo, ako ne snimate sebe, veća je šansa da napravite video koji će preneti jasnu poruku i neće ljudima skretati na vašu frizuru, ten, osmeh, boju majice i slično.

Zato, umesto da upišete još jedan u nizu kurseva „kako se ponašati pred kamerom“, „savladaj strah od snimanja“ ili „umetnost javnog govora“ – možda je bolja ideja da saznate šta je Safir metoda.

Postoji način da kreirate sadržaj, a da se ne eksponirate.

Ovo je veština koju možete upotrebiti za razvoj nekog sopstvenog upešnog online profila na društvenim mrežama, ali i kao uslugu koju ćete ponuditi drugima za novčanu nadoknadu.

O čemu se tu zapravo radi?

Čitajte dalje, jer ako ste se našli u prethodnim redovima, upravo ste otkrili digitalno blago.

Šta je Safir metoda?

Safir metoda je kurs kreiranja anonimnog video sadržaja, uz pomoć veštačke inteligencije.

Sadrži 7 modula, a svaki od njih detaljno kroz e book objašnjava sve što treba znati o kreiranju sadržaja bez prikazivanja lica i uz pomoć AI alata.

Sve je jasno objašnjeno tako da će razumeti i oni koji nemaju iskustva sa kreiranjem sadržaja na internetu, a dobro će doći i onima koji već imaju neko iskustvo, ali ga nisu koristili na ovaj način.

Kurs je koncipiran tako da nakon svake lekcije imate i praktičan zadatak koji treba da uradite. Na kraju kursa, trebalo bi da imate osmišljen kanal ( pa i nekoliko njih) sa temom koja se može anonimno obrađivati i razrađenu strategiju monetizacije tog kanala.

To sve radimo zajedno na kursu.

šta je safir metoda

Evo modula Safir kursa .

1. modul – kreiranje anonimnog temastkog kanala

2.modul – tehnike i proces kreiranja sadržaja bez lica

3. modul – monetizacija anonimnog sadržaja

4. modul – anonimni sadržaj za You Tube

5. modul – anonimni sadržaj za TikTok

6. modul anonimni sadržaj za Instagram

7. modul – AI alati za kreiranje anonimnog sadržaja

+

Bonus e book: Masterklas za viralni video sadržaj

Gratis lista 40 ideja za anonimni sadržaj

 

Posebno je korisno  što  ćete kroz Safir metodu naučiti kako da koristite AI alate za stvaranje zanimljivih video sadržaja i skratite proces od ideje do realizacije.

Sve ovo možete savladati za kratko vreme, prijavom na link: https://safirmetoda.com/

Ukoliko još niste sigurni da li da to uradite, saznajte ovo…

Prednosti Safir metode

Safir metoda nije samo još jedan u nizu kurseva koji se nude online. Ona vam pruža priliku da odmah u praksi primenite naučeno, daje znanje koje je vrlo opipljivo i konkretno.

Ovo su osnovne prednosti ove metode:

Zarada od sadržaja

 

Safir metoda je prilika za dodatnu zaradu pa i za glavni izvor prihoda.

Posebno je pogodno što je ovo posao koji može da se radi od kuće ili sa bilo kog mesta koje vama odgovara.

Radno vreme je fleksibilno, radite onda kada ste inspirisani i kada vi to poželite. Pri tom, ako izaberete da kreirate sadržaj oko teme koju volite, uživaćete u svom poslu.

Naravno, da bi ste ovo postigli, potrebno je da naučite strategije i taktike za kreiranje sadržaja koji donosi preglede, privlači gledaoce, ali ne samo to – nego ima i potencijal da se unovči. 

U pitanju je sistem koji se gradi korak po korak ,a upravo ti koraci se uče na Safir metodi.

Bez dodatnih ulaganja

 

Sve što naučite, možete upotrebiti odmah.

Ne trebaju vam dodatna ulaganja, skupa oprema jer sve ovo možete raditi svojim telefonom.

Anonimnost

 

Biti popularan influenser može doneti mnoge prednosti, kao što su prepoznatljivost i izgradnja ličnog brenda. Međutim, uspeh na internetu nije ograničen samo na one koji se pojavljuju pred kamerom. Poverenje u influensere sve više opada, jer danas svi preporučuju nešto i više ni jedna preporuka ne deluje iskreno.

Sa druge strane , postoje mnogi primeri kanala i platformi koje su postigle veliki uspeh fokusirajući se na kvalitet sadržaja, inovativnost i pružanje vrednosti publici, bez otkrivanja identiteta kreatora.

 

safir metoda primena

 

Stvaranje sadržaja bez pojavljivanja pred kamerom može biti jednako uspešno ako zadovoljava potrebe i interese ciljane publike.

Sanja se uverila u to i podelila je svoje iskustvo.

Safir metoda uspeh i iskustvo

Sanjina priča svedoči o tome koliko je ova metoda promenila njen pristup prema intrenetu uopšte.

„ Pre Safir metode, vreme sam uglavnom provodila gledajući šta drugi objavljuju na internetu. Kakvo gubljenje vremena!

Ova metoda mi je sasvim promenila pogled na svet . Šteta što nisam ranije znala za nju!

Uprkos poslu koji imam, trebala mi je dodatna zarada i tražila sam nešto što mogu da radim od kuće, kako bih ipak tokom dana bila sa svojom decom.

Safir metoda delovala mi je kao pun pogodak jer ja znam da imam šta da podelim sa svetom, ali ne volim baš da se snimam.

Mogućnost da naučim da kreiram anonimno, a zaradim od toga delovala mi je kao dar sa neba! Našla sam je na ovom linku: https://safirmetoda.com/

Upisala sam kurs i nakon mesec dana pokrenula svoj prvi kanal koji danas ubrzano napreduje. Naime, volim da pravim kolače, majstor sam za testa i često me ljudi pitaju za savet po tom pitanju. Shvatila sam  – to je to što treba da radim.

 Napravila sam prvo nalog na Instagramu i počela da delim svoje recepte. Od starta su bili veoma uspešni i nisam mnogo lutala jer sam naučila šta treba da radim na kursu Safir metoda. 

Nakon 4 meseca, proširila sam ovu svoju ideju na You tube i TikTok. 

Sada radim samo od kuće, ne jurim na svoje radno mesto kroz gradsku gužvu, nemam smene iz kojih se kasno vraćam, radim kada ja hoću i ne stavljam svoju porodicu u drugi plan.

safir metoda kurs iskustvo

Moj mali hobi koji volim, postao je moj posao u kom uživam zahvaljujći Safir metodi!“

Sanjina priča inspiracija je za sve koji traže način da svoja interesovanja pretvore u nešto više. Verujemo da i u vama čuče ovakve ideje, ali ih možda ne realizujete jer ne volite da se snimate. Sada znate da to nije prepreka za uspeh.

Kako se primenjuje Safir metoda?

Jednostavno je.

Sve je postavljeno tako da korisnici mogu lako pratiti i primenjivati naučene tehnike, bez obzira na prethodno iskustvo u kreiranju video sadržaja.

Potrebno je prvo prijaviti se na kurs i ulogovati se ličnim kodom koji dobijete.

To vam otvara pristup modulima.

Tokom modula, nakon ključnih lekcija, imate praktične zadatke koje treba da uradite.

 Cilj ovoga  je da korak po korak gradite ono o čemu učite. Na kraju kursa imaćete spremnu, razrađenu ideju za kreiranje vašeg sadržaja, strategiju za njen razvoj i taktiku za način zarade.

Sistem koji ovde naučite pravo je blago, baš kao Safir. Nije mu to uzalud i naziv!  Možete ga primeniti bezbroj puta na različite načine. Alati veštačke inteligencije pomoći će vam da dobijete inspiraciju, ali i skratiti određene procese , tako da radite mnogo manje i imate više slobodnog vremena .

Ako ste do sada oklevali da počnete da zarađujete online – možda je ovo znak da se predomislite i iskoristite ovaj gorući trend među prvima.

Prijavite se na safir metodu klikom na ovaj link:https://safirmetoda.com/