Sasvim lična priča: Ovo je spas od opadanja kose i peruti

Sasvim lična priča: Ovo je spas od opadanja kose i peruti

Autor:

U nizu rešenja protiv opadanja kose i peruti, neka se izdvajaju od drugih – po pozitivnim iskustvima. Šta je to što pomaže? Neka ovaj put iskustva govore.

Nega kose se razlikuje kod muškaraca i kod žena. Moglo bi se reći da žene za nijansu više brinu o kosi i sklonije su kupovini različitih preparata koji će je ulepšati. Muškarci možda malo manje eksperimentišu i imaju manje izbora.  No, bez obzira da li su u pitanju muškarci ili žene, da li je kosa kovrdžava ili ravna, jedna stvar je zajednička –  svi  peremo kosu da bi bila čista. Isto tako, svi želimo da bude zdrava, bez peruti i da ne opada.

U nizu šampona za kosu – jedan se izdvaja, jer upravo pomaže da se perut i opadanje kose smanje pa i stopiraju.

O čemu je reč?

Evo par ličnih priča:

Kosa mi je opet gusta, a umalo sam je izgubila!

„Kada sam pre par meseci videla da mi opada kosa, jako sam se potresla“ počela je svoju priču Marija.

„ U početku nisam pridavala značaj, jer je sasvim normalno da kosa malo opada tokom pranja ili češljanja.

Mislila sam da umišljam, sve dok nisam primetila da mi se rep drastično istanjio, a kosa na temenu je bila toliko retka, kao da sam bila proćelava.

E, tada sam se ozbiljno zabrinula.

Nisam jedina koja je imala taj problem. Moja kuma, recimo, pored toga što je kao i ja mučila muku sa opadanjem kose, imala je i perut koje nikako nije mogla da se otarasi. No, zadnji put kada sam je videla, nije bilo tako. Kosa joj je bila preporođena. Peruti nije bilo, a tamo gde nije bilo kose, krenuo je rast novih dlaka.

Ima li boljeg rešenja od preporuke nekoga na kome vidiš rezultate?

Pitala sam šta je radila, a ona mi je rekla da je koristila neki šampon na biljnoj bazi i da zapišem šta će mi reći. Već sam očekivala kako će da mi diktira onaj čuveni recept koji se razvlači po netu koji svi hvale – samo niko nema dokaz da radi. No, umesto toga, dala mi je adresu sajta na kom je nabavila to čudo od šampona koje joj je spasilo kosu.  Zove se Vlasilan i ja sam ga isto naručila na ovom linku: https://ovotaris.com/vlasilan/

Prvih nedelja koristila sam Vlasilan formulu A. Ona je smanjila opadanje kose. Svakim pranjem mogla sam da primetim da opada sve manje dlaka.

Nakon njega, koristila sam formulu B koja je za rast kose.

Zaista, nakon nekoliko nedelja upotrebe, moja kosa počela je da se oporavlja. Postala je prvo sjajnija, jača, zdravija i onda je krenuo rast nove kose.

Nastavila sam tako do dana današnjeg da ga koristim. Ja sam oduševljena. Sada ponekad i ne znam šta ću sa ovoliko kose, ali neka…Lakše je ukrotiti gustu kosu nego sakriti ćelavost i nezadovoljstvo

Tako nam je ispričala Marija.

Iako negde vlada mišljenje da muškarci više pate od opadanja kose, to nije sasvim tačno. Samo, kod njih se češće dešava da ostanu potpuno ćelavi. Neki to prihvate i pomire se sa tim.

Vlada nije hteo.

Evo u čemu je on našao rešenje.

Ćelavost je zakucala, ali nisam joj otvorio vrata!

„Znam mnoge ćelave muškarce kojima to jako dobro stoji, ali znam i mnoge kojima mnogo bolje stoji kosa. Sa moje tačke gledišta, ja spadam u ovu drugu grupu. No, prošle godine kosa je počela pojačano da mi opada i javila se perut i užasan svrab glave.

Malo po malo, vidim po nekim slikama na telefonu da mi se kosa povukla, da je sve ređa  i da su mi zalisci sve dublji.

Viđao sam mnoge moje prijatelje, ali i javne ličnosti, kojima je ćelavost tako počela i uspaničio sam se. Nisam hteo do da prihvatim kao normalno.

Gde grešim? Pitao sam se.

Rešio sam da se ozbiljno pozabavim svojom kosom.

U svojoj potrazi za rešenjem, naišao sam na Vlasilan šampone. Istraživao samo dosta pre same kupovine i video da ima dosta pozitivnih iskustava sa Vlasilanom i da je mnogima ovaj šampon pomogao. To mi je ulilo nadu i poverenje pa sam ga naručio na sajtu: https://ovotaris.com/vlasilan/

Bio je dovoljan jedan set da primetim prvu razliku. Prvensteno, perut se smanjila, a kosa je prestala da opada. Zato sam nastavio da koristim Vlasilan na redovnoj bazi.

Ono što se desilo, meni je ravno čudu.

Nakon par meseci,  kosa je počela da se popunjava. Malo po malo, stvari su se vratile u normalu i ja opet imam svoju kosu koja je gusta, jaka i ne opada.

Perut? Zaboravio sam i šta je to.“ ispričao je Vladimir

U čemu je tajna Vlasilan šampona?

Otkrićemo vam – u recepturi.

Ovo su dugo i pažljivo i detaljno osmišljavane i unapređivane formule za negu kose. Spoj sastojaka u njima je specifično iskombinovan tako da bi se dobili sjajni rezultati.

Šampon je  proizvod domaće firme Ovotaris.  Kako kažu – oni ne pristaju na osrednjost. U njihovim proizvodima su samo premimum sastojci, najboljeg kvaliteta i u velikim količinama.

 

Zdrava i lepa kosa nije nešto što se dobija preko noći. Ona je rezultat naših svakodnevnih navika i posledica toga kako je tretiramo.

Pa, vreme je da joj obezbedite najbolji mogući tretman i negu, Vlasilan šamponima. Videćete razliku! Naručite i vi na linku: https://ovotaris.com/vlasilan/