Strije sam smanjila kao od šale. Neverovatno je!

Strije sam smanjila kao od šale. Neverovatno je!

Autor:

Nije tajna da su strije jedna od ružnijih i upornijih promena koje se mogu javiti na koži. No, mnogima je izgleda tajna kako se boriti protiv njih. Red je da je otkrijemo.

Strije su jedna vrsta ožiljnih promena koje nastaju na delovima kože koji se prekomerno rastežu. Koža koja je elastična, prilagodiće se ovom procesu rastezanja i strija neće biti. Ona koja nije, neće puknuti tako da se u njoj otvore u rupe, ali će se javiti pukotine i brazde u vidu strija.

Jednom kada nastanu, strije se teško brišu, jer je to povreda dubljih slojeva kože, a ne površinska ogrebotina. Zato je ključno sprečiti njihov nastanak.

Kako?

Jedan od načina je sprečavanje svih onih uzroka zbog kojih se koža rasteže naglo preko svoje mere. Primera radi, nagla gojaznost ili naglo napumpavanje mišića, kao i rast stomaka u trudnoći. No, ovo nisu uvek neželjeni uzroci da bismo ih sprečavali. Sasvim je u redu što neko hoće da ostane u drugom stanju ili da ima veće mišiće, zar ne?

Zato je mnogo bitnije da imate na umu drugi način koji će sprečiti nastanak strija – održavanje elastičnosti kože u takvom stanju da one može da se lako da se prilagodi i rastegne, bez pucanja.

E baš o tome kako je svoju kožu stomaka u trudnoći dovela u takvo u stanje, priča Nevena. Oduševljena je i kaže da je ovo tajna koju sve žene moraju znati.

Ovo je njeno iskustvo.

Pomisao na strije me užasavala

Trudnoća se sa pravom zove drugo stanje. Ima tu mnoštvo pomešanih emocija. Kada sam ostala u drugom stanju, prvo me preplavio osećaj sreće. No, kako su dani početne euforije odmicali, javile su se i misli o tome kako će moje telo sve to izneti i kako ću izgledati.

Na um su mi pale mnoge moje prijateljice koje tragove da su bile trudne nose i danas – u vidu strija na stomaku, a bogami i na grudima i na rukama.

Postoje brojni nazivi kojima ove strije pokušavaju da se romantizuju i pretvore u nešto lako prihvatljivo. Neki ih nazivaju „tigrove pruge“  neki „ogrebotnine anđela“ .

Ne hvala!

Meni prihvatanje strija nije bilo opcija ni pod jednim imenom. Užasavala me.

Znajući šta može da me snađe, već od prvih dana počela sam da tražim rešenje. Sve bi to bilo prosto i jednostavno da nisam bila trudna. U drugom stanju važe druga pravila. Kozmetički tretmani mi nisu padali na pamet , jer strije nisam još imala. Znači,  trebala mi je krema za strije koje će sprečiti da one uopšte i nastanu. Ali ni krema u trudnoći ne sme biti bilo kakva. Zato sam se bacila na posao – da nađem onu pravu!

Našla sam je na sajtu: doktorpilar.com/krema-za-strije/

Odgovorno tvrdim da je ovo krema za koju svi treba da znaju!

A evo kako je meni pomogla i zašto o njoj pričam.

Delotvorno protiv strija, a bezbedno u trudnoći! E, to je dobitna kombinacija!

Postoji više razloga zašto sam i dan danas, nakon trudnoće, ostala verna Dr Pilar kremi za kožu sklonu strijama.

Izabrala sam je jer je na biljnoj bazi i bez štetnih sastojaka, što mi je u drugom stanju veoma bilo bitno zbog mog i zbog bebinog zdravlja.

Ovo je krema koja nema parabene, mineralna ulja, ftalate, nema veštačke mirise i boje i bilo šta što iritira.

A još bolje od onoga što nema, je ono što Dr Pilar krema za strije ima: hijaluronska kiselina, vitamin E, prirodna ulja kao što su shea maslac, ricinusovo i kokosovo ulje, aloe vera.

Kao neko ko je ljubitelj kozmetike i nege, dobro znam da je za kožu bitno da bude i dobro hidrirana, ali i da ne bude suva u smislu da joj nedostaje masnoće. Kombinacija prirodnih ulja da nadoknadi masnoću i hijaluronske kiseline koja znam da je mag za hidrataciju, delovala mi je kao bingo.

Nisam pogrešila!

Tekstura kreme je fenomenalna. Lagana, bez masnog sloja koji ostaje na koži. Veoma se brzo upije, a koža prosto ostaje iznegovana, mekana, hidrirana dugo nakon nanošenja.

Ja sam je koristila 2 puta dnevno i mazala sam celo telo.

Ova krema protiv strija prijatno miriše, nema nekih napadnih veštačkih mirisnih nota, nema veštačkih boja. Naizgled jednostavna kombinacija, ali zapravo precizno osmišljena formula sa sastojcima koji koži vraćaju elastičnost – i to se oseti!

Još jedna stvar koje me je kupila kod ove kreme jeste ta što iza ove recepture stoji ime lekara i to mi je ulilo dodatno poverenje da je ovo prava stvar za mene.

Rezultati? Čudo pravo! O ovome treba više da se priča!

Ne samo da mi se strije nisu pojavile na stomaku, nego mi se čini da moja koža nikad nije bila negovanija i mekanija.

Zato sam, opčinjena ovom kremom za strije, nastavila da je koristim i nakon trudnoće.

Postala je deo moje redovne nege i naručujem je stalno na sajtu :doktorpilar.com/krema-za-strije/

Ovo nije samo moje mišljenje.

Pre nekog vremena moja kuma mi se , tokom jednog tipičnog ženskog razgovora, požalila na to kako ima strije i kako bi ih se rado rešila. Malo posle toga bio joj je rođendan i ja sam joj za poklon kupila baš Dr Pilar kremu za kožu sklonu strijama.

Juče me zvala sva oduševljena i pita me gde da kupi kremu, jer je odlična. Kaže da su joj se strije baš dosta povukle i da joj koža odavno nije bila lepša. Strije su manje grube na dodir, stanjile su se, izbledele i manje se vide… neke su skoro i nestale. Dala sam joj link do sajta gde se naručuje krema i rekla joj da širi priču dalje – jer o ovome treba da se priča. “

Ovo je Nevenino iskustvo, a ona je samo jedna od mnogih sa sličnom pričom koje imaju samo pozitivna iskustva i reči hvale za Dr Pilar kremu.

No, nekako je uvek najbolje uveriti se na sopstvenoj koži. Zato probajte i sami!

Da, strije nisu ništa strašno, ali nisu ni ništa lepo i poželjno. Zašto im onda ne bi stali na put, kad već postoji način?

Nabavite i vi Dr Pilar kremu za strije. Ništa ne možete izgubiti – osim strija!