Perut i opadanje kose su za mene prošlost – a evo i kako!

Perut i opadanje kose su za mene prošlost – a evo i kako!

Autor:

Da li je i vas strah da pogledate koliko kose vam je opalo nakon pranja? Muči vas perut i svrab u kosi? Onda pažljivo čitajte – postoji spas!

Možda vam je muka da da stalno čistite odeću od belih flekica koju perut ostavlja za sobom? Od opalih dlaka vam se okreće u stomaku jer ih je toliko da se plašite da ćete uskoro ostati bez kose?

Niste sami.

Dragana je prošla kroz taj pakao koji je sada iza nje i prenosi vam svoju priču.

Kosa mi je toliko opadala da me je bilo strah da se češljam!

„Još kao mala imala sam vrlo lepu, gustu i dugu kosu koja na suncu posvetli u pramenovima. Uvek sam dobijala komplimente zbog svoje kose i obožavala sam je. Onda vam je jasno koliko je užasan efekat na mene imala pojava peruti i opadanja kose. 

U jednom momentu me je bilo strah da se češljam jer je moja četka bila puna opalih dlaka. Nakon pranja kose sam umela i da se rasplačem kada pogledam pramenove u slivniku.

Bila sam toliko očajna i uplašena da sam pomislila da se ošišam na kratko ne bi li tako uspela da je oporavim. Palo mi je na pamet kako se bebe šišaju na kratko da im ojača kosa – to je bio moj sledeći korak, do kojeg, srećom, nisam došla.

Možda  to zvuči smešno, ali nisam mogla da zamislim svoj izgled sa kratkom kosom, kada je upravo njena dužina uticala na stvaranje mog identiteta.

Ali mojoj muci tu nije bio kraj.

Bilo me je sramota koliko je peruti bilo na mojoj odeći!

O svrabu glave ne smem ni da govorim, jer me je perut toliko iritirala da sam mislila da ludim. Primetila sam i da me ljudi zagledaju verovatno misleći kako imam vaške ili neki ozbiljan problem.

Probala sam i da mažem ricinusovo ulje na glavu, jer sam čula kako to sprečava ljuspanje i ispadanje peruti. Nije uspelo, osim što mi je kosa bila masna danima jer se ulje vrlo teško ispira. 

Zato sam počela da razmišljam opet o šišanju.

Sreća je što sam rešila da pokušam još nešto – jer to je bio moj spas!

Baš to je razlog zašto sam bila uporna i izbegla da makazama popravim stvar!

Lako je da lakše ne može biti!

Uspela sam da pobedim perut i opadanje kose u 2 koraka!

Prvo sam tražila čarobni sastojak koji pomaže da koža glave ne svrbi.

Nije to više bilo ni pitanje tuđeg mišljenja što se stalno češkam, već potreba da rešim tu konstantnu iritaciju.

Saznala sam da u šamponima postoji puno štetnih materija koji narušavaju zdravlje kože glave i kose. Moj prvi korak je bio da se rešim takvih preparata i potražim spas u prirodnim rešenjima! Sastojci koji su mi pomogli su alantoin i umirujući biljni ekstrakti. Samo biljno ulje je bilo fijasko i to sam znala, ali nadala sam se da je ovo drugačije.

I bila sam u pravu!

Pronašla sam šampon koji mi je za mesec dana preporodio kosu!

Vlasilan!

Od tada ga stalno naručujem na internetu, na ovom linku: ovotaris.com/vlasilan/

Postoje 2 formule ovog šampona koje stvarno rade svoj posao!

  • Vlasilan formula A mi je rešio perut i svrab glave. Toliko prijatno hladi i nežno neguje da sam oduševljena!
  • Vlasilan formula B je bila upotpunjavajuća tačka – sprečio je opadanje kose i vratio joj stari sjaj!

Ovo je prava kombinacija zbog koje ja sada uživam u svojoj kosi kao nekada.

Ne mogu da verujem koliko moja kosa sada sija!

Prvo je koža glave prestala da me svrbi! Gotovo trenutno nakon pranja,mi je bilo lakše, a blag miris šampona je pojačao tu svežinu koju sam osećala.

Tu su mi se nade povećale i rešila sam da budem uporna. Svako pranje mi je bukvalno vraćalo osmeh na lice.

Sve je manje bilo belih ljuspica na odeći, ali i opalih dlaka.

U jednom momentu sam uhvatila sebe kako više ni ne gledam koliko vlasi ima na četki posle češljanja, jer ih gotovo i nije bilo. Tek gde koja, što je i normalno.

Sada uživam kao i pre kada mi je kosa puštena da mi dodiruje donju ivicu leđa i mami poglede drugih. Često pomislim koliko bih pogrešila da sam je ošišala i zato sada ne ostajem bez Vlasilana. Imam obe formule i koristim ih zajedno. Dva šamponiranja, dve formule, isperem i to je to.

Nema ulja, nema pravljenja eliksira, kapi, tinktura i seruma. Sve što mi treba je u 2 bočice koje koristim redovno, i to je sve! 

Da sam znala da je ovako lako rešiti se svih muka, ne bih oklevala da ih probam još ranije. Zato ih sada uvek nabavljam na sajtu: ovotaris.com/vlasilan/

Kosa je po nekima možda i najlepši deo izgleda jedne žene, ali složićemo se da je svakako najuočljiviji. Pogotovo kada je kosa lepa, negovana i duga.

Ako je i vama muka od peruti i opadanja kose pa i pogleda drugih ispod oka, na pravom ste mestu.

Dragana je svoj problem rešila: peruti nema, opadanje je sprečeno, ali je dugo tražila rešenje.

Ti ne moraš da tražiš toliko. Klikni na dugme i nabavi ga odmah .