Devojke, PAŽNJA: jedino ovako NESTAJE CELULIT!

Devojke, PAŽNJA: jedino ovako NESTAJE CELULIT!

Autor:

Posao novinara je često zahtevan, ali u isto vreme veoma lep. Pred nama je bio jedan od većih izazova, jer smo htele da se uverimo u tačnost informacija do kojih smo došli. Postali smo i mi modeli jednog gela za celulita.

Kako je sve počelo?

San svake devojke i žene jeste da bude lepa. I to nije ništa novo. Rekli bi mnogi, lepota jeste u očima posmatrača, i to je istina. Ali ako pitate baš sve žene, jednoglasno će reći da na prvom mestu svom telu ne žele višak kilograma, niti celulit. To bi bio ideal!

Ali, kod žena uvek nešto nedostaje i retko kada je savršeno. A onda kreću razmišljanja o estetskim intervencijama, kozmetičkim tretmanima i tu nema kraja..

Ali…

Marina je mlada devojka koja je uspela za kratko vreme da od “ružnog pačeta”, kako je sama sebe zvala, postane top model. I to sve bez ijedne operacije, ijednog kozmetičkog tretmana, već uz pomoć Celuleks gela.

Naručila je gel na linku: www.ovotaris.com/celuleks

I tada magija počinje!

Dakle, sve je počelo od Marine.

Šta nam je ona tada rekla?

Tako je sve jednostavno. Rešenje je svim devojkama na dohvat ruke.

Reč je o kozmetici Ovotaris i gelu Celuleks. Ovaj brend ima veliku paletu proizvoda, baš onih koji su potrebni svakoj ženi.

Međutim, moj najveći problem bio je celulit, a njega sam rešila uz pomoć sjajnog gela CELULEKS.

Mislim da slika govori više od hiljadu reči. Pogledajte, kad pritiskam butine više nema celulita. I to samo nakon malo više od 20 dana!

Tragom ovih vesti koje smo dobili, bilo nam je jasno da je težak zadatak pred nama, ali izazovan. Kada smo videli fotografije, probudio se onaj pravi istraživač novinar u nama, koji mora dobro da proveri tačnost svake informacije pre nego što je objavi i podeli sa čitaocima.

Naravno da smo odmah naručili 5 gelova za svaku koleginicu u redakciji.

Da bi proverili tačnost morali smo da budemo modeli!

Prve impresije o Celuleksu

U opisu našeg novinarskog posla na prvom mestu je odgovornost prema čitaocima. Znamo koliko nam naši čitaoci veruju i da vas nismo nikada razočarali. Morali smo da opravdamo vaše poverenje i ovaj put.

Čim je gel stigao počeli smo sa našim istraživanjem.

Ono što nas je prijatno iznenadilo jeste da na svaka 2 naručena gela 1 je gratis, tako da smo mi zapravo dobile dva gratis.

Prvo lepo iznenađenje!

Odmah nas je oduševilo pakovanje, a zatim i miris.

    ✅ Prvi plus smo upisali za Celuleks.

Kao veliki ljubitelji svega onog što dolazi iz prirode oduševio nas je spisak sastojaka. Bojažljivo smo pratile ne bi li na spisku našle neki od onih koji su opšte poznati, a nisu poželjni u kozmetici, tipa parabeni, silikoni itd.

Nije ih bilo!

Ako primetite i vi štetne sastojke na nekom gelu ili bilo kom preparatu, odmah ih zamenite i pređite na one preparate koji dolaze iz prirode. 

A da li ih ima, pitate se?

Pa, naravno. Prednost ovih preparata upravo leži u tome što su sačinjeni od prirodnih sastojaka, pa je samim tim njihov prioritet kvalitet, a ne kvantitet.

Toga nema u Celuleks gelu!! Sastojci su svi na biljnoj bazi. Znači, nema kontraefekta.

         ✅ Drugi plus za ovaj proizvod!

        ✅ Treći plus koji smo dodali na listu ovog proizvoda jeste brzina delovanja.

Nakon prvog korišćenja gela sve smo primetile da nam koža postaje zategnutija, nežnija i nekako mekana na dodir. 

U drugoj nedelji već smo primetili kako se celulit polako topi.

        ✅ Četvrti i najveći plus jeste što su jasni rezultati videli već nakon treće nedelje. Celulit koji je bio najviše na nogama, na butinama, JEDNOSTAVNO JE NESTAO!

Celuleks gel možete naručiti na sledećem linku:  www.ovotaris.com/celuleks

U pitanju je anticelulit gel koji hladi. Ovo je još jedna velika prednost ovog proizvoda, jer bez bojazni mogu da ga koriste i devojke koje imaju problem sa proširenim venama.

Čudo jedno!

        ✅ Peti plus jeste što sa jednim pakovanjem rešavate celulit po celom telu, ali i prve vidljive strije!! Ali, tu nije kraj..ako nastavite sa nezdravim navikama, celulit će se vratiti.

Zato…

Celuleks gel koristite na preventivnoj bazi!!

Znate li šta se desilo posle?

Ubrzo nakon Marine, počele su da nam pišu i druge devojke koje su sa oduševljenjem pričale o Celuleksu.

Tada smo bile sigurne 100% da je u pitanju jedini gel za celulit koji će vas trajno rešiti celulita. Naš istraživački rad bio je obavljen na pravi način.

Druge devojke o Celuleksu!

Ukoliko do sada vaš izbor nisu bili prirodni preparati za telo, jasno vam je da je to najveća greška koju ste pravili – pogrešan izbor proizvoda.

U ovome su se jednoglasno složile sve devojke.

Čitajući dalje iskustva devojaka, ovo su najveće prednosti koje su istakle za Celuleks gel:

  • proizvod na bazi biljnih sirovina
  • gel savršeno pomaže kod redukcije celulita
  • rezultati već nakon treće nedelje
  • gel neguje kožu i čini je mekšom
  • ne masti kožu i brzo se upija
  • uklanja celulit sa stomaka, butina, zadnjice, ruku i svuda po telu
  • zateže kožu
  • čini kožu glatkom
  • strije postaju sve bleđe

Jovana je bila otvorena i iskrena:

„Moja borba sa celulitom trajala je jako dugo. Prošla sam i faze odustajanja, ali sam znala da se rešenje negde krije. Celuleks gel je opravdao sva moja očekivanja i za samo nepunih mesec dana ja sam se celulita rešila u popunosti.

Najviše sam ga imala po butinama i zadnjici. A pogledajte sada kako izgleda moje telo bez celulita!

 

Zašto prednost dati gelu?

Izbor je na kraju naravno na vama, ali znate kako kažu naši stariji : “U se i u svoje kljuse”.

Za razliku od tretmana u salonima na koje biste odlazili povremeno, ovo je nešto što možete koristiti svaki dan – ujutru i uveče. Znate i sami da je upornost i redovnost ključ uspeha!

U salonima ne znate ko radi, kako radi, košta, a rezultati su neizvesni. Često nam se javljaju devojke koje izađu sa tretmana razočarane.

Anticelulit gel Celuleks je najbolji način za redukciju celulita. Jedini preparat koji će vam sigurno pomoći u borbi protiv celulita.

Marina i mi pozivamo vas da naručite svoj gel na linku: www.ovotaris.com/celuleks

A mi očekujemo i vaša iskustva. Hajde da pišemo o lepim stvarima!