Lično iskustvo: Moj put od bubuljičave do čiste kože

Lično iskustvo: Moj put od bubuljičave do čiste kože

Autor:

Imate bubuljice i ne znate više šta da isprobate kako biste ih se rešili? Niste sami! Mnogim ljudima bubuljice ponekad „ukradu” i po nekoliko najlepših godina života.  Mnogo pokidanih živaca i poljuljanog samopouzdanja stoji iza toga. Najgore je što loš osećaj i odsustvo vere u sebe prati te ljude i kasnije kroz život – a sve zbog bubuljica.

Mora li tako?

Ena je devojka koja je prošla kroz mračni tunel problema sa bubuljicama. Ali, to je sada NJENA PROŠLOST! Devojka koja je u ranije mislila da nikada neće biti dovoljno lepa, sada je zadovoljna mlada žena čistog lica i puna samopouzdanja.

Ona je dokaz da bubuljice nisu nerešiv problem💪. Njeno lice govori i više od toga. Vredi je poslušati!

Evo njene priče…

Nisam htela da budem „bubuljičava”

„Da mi je neko rekao pre par godina da će biti ovako, ne bih mu verovala. Moji problemi sa bubuljicama počeli su u drugoj godini srednje škole. Verujem da mnogi znaju unapred o čemu govorim.

Lice se prvo tek sporadično mastilo. Onda se tu i tamo pojavljivala poneka bubuljica. Ovako je izgledalo u svojim najboljim danima koji su bili retki.

U početku su mi bubuljice jako smetale, čak sam ih smatrala strašnim, a nisam ni slutila šta me tek čeka. Dirala bih ih, cedila i tako pravila ogromnu grešku.

Posle ceđenja bubuljice, ostajala je poneka krasta. Kada se ta krasta namerno ili nenamerno skine, iza toga je fleka. Poneka od fleka se pretvori i u trajni ožiljak.

Počele su komplikacije .

To što sam smatrala strašnim prvih pet-šest meseci zapravo nije bilo ništa. Tek kasnije je usledio pravi horor😱. Bubuljice su postajale sve zastupljenije. U početku pojedinačne, crvene sa belim vrhom. Oko njih nizali su se mitiseri. Bilo ih je sve više i više.

Lice mi je bilo upaljeno, crveno. I dalje sam želela da sve to iscedim, ali se nisam usuđivala, jer bi se sporadični pokušaji završavali loše. Osećala sam se bespomoćno.

„Evo je bubuljičava”, čula bih za sobom kad bih prošla. U početku sam se pravila da ne čujem, a onda sam se sve više povlačila u sebe.

„Kako da pronađem dečka? Kako da se nekom svidim ovakva?“. Stalno sam o tome razmišljala.

Izbegavala sam fotkanje i gotovo da nisam imala nijednu sliku na društvenim mrežama.  Slikala sam se samo da vidim ima li novih bubuljica i što pre brisala slike iz galerije.

Imali su bubuljice i drugi, ali su se meni moje činile najgorima. Naravno, majka je primetila da me nešto muči, a nije bilo teško pogoditi šta. Bilo je više nego očigledno.

Odmah da se razumemo, imala sam ja rutinu negovanja lica, čak i neke svoje preparate koje sam koristila. Drugarice su tu i tamo preporučivale ponešto, ja sam krišom zapisivala i kupovala u apoteci te stvari. Ipak, imala sam utisak da sve što stavim na lice, samo pogoršava situaciju. Možda i ne pogoršava, ali ne pomaže.

Zato sam i bila skeptična kada je majka naručila preko interneta preparat protiv bubuljica – pa još i preparat na biljnoj bazi.

Nisam imala mnogo poverenja , ali izgleda da je baš to moje nepoverenje u ovakve preparate bilo moja NAJVEĆA GREŠKA zbog koje nisam mogla da se otarasim bubuljica. 

Uvek sam koristila agresivne preparate koje moja koža nije mogla da izdrži više od nedelju dana. Onda sam, naravno, odustajala. Ovo što sam sad imala pred sobom , ispostaviće se,  zapravo je PREPOROD ZA MOJE LICE!

Spasonosno rešenje za moju kožu!

Majka mi je nabavila Aknolin, jer je čula da nikada nije omanuo i da ima puno pozitivnih komentara.

Naručila ga je na sajtu: www.ovotaris.com/aknolin

Počela sam redovno da mažem lice njime, ujutru i uveče. U nekom trenutku sam primetila da nekih, do juče baš upornih bubuljica, skoro da nema.

Otprilike u to vreme su i drugarice počele da primećuju kako mi je lice čistije nego ranije. Moram reći da sam tek tada poverovala.

Da, Aknolin pomaže!

Vrlo je blag, neagresivan za moje lice. To mi je pomoglo da istrajem u primeni. Ne samo to, nego je zaista i efikasan. Temeljno čisti i sa sobom odnosi višak masnoće koja se preko noći nakupi, kao i svu nečistoću koja se tokom dana zalepi na kožu.

A bubuljice?

Iako je u početku išlo sporije, nekako sam primećivala da su svakim danom sve manje upaljene i crvene. Postupak je bio takav da se one polako se suše, smanjuju, potamne, a na kraju ne ostane ni tačkica tamo gde su bile.

Nema ceđenja, fleka, ožiljaka. Nema više straha od pogleda u ogledalo, pogleda drugih ljudi. Jednostavno, život je opet postao lep!

Aknolin je doprineo promenama na meni i u meni!

Sada uživam u svom odrazu u ogledalu, a moji profili na društvenim mrežama su ponovo aktivni. Volim da se fotkam, volim svoje lice i rado ga pokazujem svima!

Ono najbolje od svega je da se nove bubuljice više ne stvaraju! Bila sam disciplinovana, koristila sam ga svakoga dana. I dalje ga imam, iako je lice sada već čisto . Ovaj set protiv bubuljica postao je deo moje rutinske nege lica. Više ne prepuštam stvari slučaju!

Nemam reči koliko sam ODUŠEVLJENA. Svi iz moje okoline su ga posle mene isprobali i baš svi su srećni zbog postignutog rezultata.

Moj život je sada promenjen iz korena!

Kažu da pametni uče na tuđim greškama. Vi možete na mojim!

Moja priča je tu da pomogne svima onima koji su pravili greške kao ja da nađu prečicu do čistog lica PRE NEGO ŠTO BUBULJICE OSTAVE TRAJNE POSLEDICE – i na koži i na samopouzdanju.“ rekla je Ena.

Nema dileme!

Ako vam je dosadilo da budete „ona bubuljičava”, ako ne želite više da se skrivate od kamera i fotoaparata, ako želite da sa momcima budete opuštene i prirodne – rešenje je jasno k’o dan!

Ne dozvolite bubuljicama da pokvare zabavu!

Koristite proverene stvari, negujte lice i sprečite komplikacije sa bubuljicama kasnije.

Naručite i vi Akonolin na sajtu:  www.ovotaris.com/aknolin

Zablistajte! Pridružite se i vi armiji onih kojima su bubuljice samo ružna prošlost.