POBEDILA sam perut i opadanje kose. WOW, kakva mi je kosa sada!

POBEDILA sam perut i opadanje kose. WOW, kakva mi je kosa sada!

Autor:

Znate li onaj osećaj pomirenosti i izgubljene bitke za svoju kosu? Toliko je loša situacija da vam se čini kako je sve izgubljeno! Tome je sada došao kraj.

Ovaj osećaj beznađa prati mnoge od nas u trenucima kada ne znamo kako da se izborimo sa problemima urušenog i uništenog izgleda kose.

Šta kada nas ona ne sluša? Šta kada su stvari izvan naše kontrole i kada ne uspevamo pomoći kosi da se oporavi?

Iako mlada, Slađana je u jednom, kaže ona veoma stresnom periodu života, imala izazov upravo sa svojom kosom. Bila je očajna zbog svoje kose, do te mere da je razmišljala o šišanju na kratko, baš kratko, kako bi je oporavila.

Ona je danas prelepa mlada žena koju pitaju za savete o kosi – jer njena kosa je predivna.

Da to nije bilo lako postići i da je dosta lutala, kaže i sama.

Evo Slađanine priče. Ako je ona lutala, da ne lutate vi.

Slepljena, masna, puna peruti koja se vidi – to je bila moja kosa!

„Ne volim o tome da pričam, pa ću samo kratko spomenuti da sam prošla kroz bolan raskid dugogodišnje veze i da sam ubrzo posle toga izgubila voljenog člana porodice. Sasvim dovoljno o mom psihičkom stanju tada. Dugo nisam ni bila svesna dok promene iznutra nisu počele da se vide spolja.

Jedna od njih delovala mi je beznačajno. Kosa je počela nešto više da mi se masti izgledala je slepljano i jadno.

Pošto je bio letnji period, povezivala sam to sa znojenjem, diranjem kose i sličnim stvarima na koje verovatno svako od nas prvo i pomisli kad ovako nešto počne da se dešava. Prala sam je malo češće pošto sam, naravno, uvek želela da mi kosa izgleda lepo.

Pranje je u početku bilo na dva dana, a onda se vremenom već na dan primećivalo da kosa deluje prljavo.

Negde u to vreme osim te ogromne masnoće koja, čini mi se, čim operem kosu počne da se pravi, pojavila mi se i užasna perut.

Kažem „užasna“ jer to uopšte nisu bile one uobičajene ljuspice koje sam tu i tamo imala kad promenim šampon. To su bile neke beličaste kuglice koje su nekako virile iz moje crne kose.

VLASILAN ISKUSTVO PERUT

Bila sam očajna. Masna, crna kosa, a perut izviruje odozdo!

To nije najgore! Horor tek predstoji. 😱😱😱

U nekom trenutku, kada sam pokušavala da izvučem iz kose te ljuspice peruti, primetim kako sa njima ispadaju i vlasi kose. Dakle, povučem perut, a sa njome se iz korena izvuče i moja kosa. Kad sam to primetila, počela sam panično da prolazim rukom kroz kosu, stalno proveravajući da li opada. Kosa mi se i proredila.

Odmah po pranju počnem da uočavam kako mi na koži glave ostaje neki beli sloj, kao da nisam dobro isprala. A jesam, ispiram i duže nego što treba od kada sam to primetila.

Počnem onda da menjam šampone, jedno vreme sam ih i pravila kombinujući razne sastojke. Bilo je stvarno strašno, ne ponovilo se!

Baš kad sam odustala i kad sam bila na korak da se ošišam  na vrlo kratko, majka mi je kupila samo još jedan šampon da probam.

Naručila ga je preko interneta. Ime mu je Vlasilan.

Nisam mogla da verujem kojom brzinom mi se kosa oporavlja!

Nikada neću zaboraviti prvo pranje kose. Miris mu je blag, nekako biljni. Dopao mi se jer sam videla da nije agresivan, ali nisam verovala da će pomoći. To stvarno nisam!

Majka me je ubeđivala da pročitam iskustva sa sajta odakle ga je naručila i poslala mi link: ovotaris.com/vlasilan/

Ma kakvi! „Svi su oni isti!“ govorila sam.

Dan po dan je prolazio, a ja nisam smela sebi ni da priznam kako se manje peruti vidi iz moje kose. Nisam smela ni da verujem da je bolje, da ne izmalerišem.

Ipak, kosu nisam morala baš svakog dana da operem. Mogla je da sačeka sutra, a to je za mene bio ogroman uspeh.

Mama se zadovoljno smeškala sa strane, a ja sam je ubeđivala kako nije to to. Krišom sam čitala iskustva sa sajta i već počela da se nadam kada sam videla kome je sve pomogao ovaj šampon.

Za mesec i malo više dana, mogla sam glasno da kažem: “ WOW, ovo je sjajno! Mama, hvala ti! Vlasilan mi je spasio kosu!“

Ovaj šampon zadobio je moje poverenje i postao jedini koji koristim. 🥇

Promena koja se desila je takva da me sada ljudi bukvalno pitaju šta koristim za kosu, jer joj se dive.

Svima ponavljam istu ovu priču.

E to se zove PROMENA!

A šta se desilo i zašto je ovo taktika koja radi?

Zapravo, to su dve formule i dva šampona.

  • Formula A je protiv peruti i ona čisti kožu glave i dovodi je u ravnotežu. To je negde i preduslov za lepu kosu – iz korena sve počinje. Upravo ta formula meni je pomogla da one grozne ljuspice peruti nestanu i kosa prestane da se tanji i opada.
  • Formula B je došla posle kao šlag na tortu. Ona je za rast kose i zahvaljujući njoj je moja kosa sada lepa, duga i gusta. Nakon skinute peruti prvom formulom, ova je druga je završila posao, obnovila moju kosu i ubrzala njen rast. 

Kosa mi je sada toliko zdrava, bujna i sjajna, da se osećam kao fotomodel, kao lice sa naslovnice.

Toliko je porasla, toliko se progustila i oporavila da se ponekad i plašim ovoliko da se hvalim, zbog uroka.”

A uroka nema i ne sme ga biti!

Znate zašto?

Ova Slađanina priča nije plod nekog bezveznog sujeverja, nego plod PROMENA.

Odluka da sa običnih komercijalnih šampona pređe na specijalnu kozmetiku na biljnoj bazi bila je PRAVA STVAR I TO SE  NA NJENOJ KOSI VIDI! 

Ako i vi imate istih ili sličnih problema,  znajte da su formule koje je ona koristila, FORMULE ZA USPEH. Mnogima su pomogle, pa mogu i vama.

Pokušajte, nemate šta izgubiti.

Da biste obezbedili sebi zdravu, gustu i jaku kosu koja ne opada dovoljno je samo da kliknete na: ovotaris.com/vlasilan/

Tu počinje novi život vaše kose, a i vas!