Kako zaustaviti opadanje kose? Ja sam otkrio način!

Kako zaustaviti opadanje kose? Ja sam otkrio način!

Autor:

Opada vam kosa? Mnogi muškarci koji primete ovaj problem plaše se da ne ostanu bez nje. Evo kako da zaustavite opadanje kose i da ona počne opet da raste.

Sigurno se pitate šta koristiti i kako da znate da li će sredstvo protiv opadanja kose da deluje. Baš zbog toga su od neprocenjivog značaja iskustva ljudi koji su imali sličan problem i rešili ga. Pa, pročitajte jedno takvo lično iskustvo. Neša nam je ispričao je njemu prestala da opada kosa i kako je počela opet da raste.

„Moja kosa je bila gusta i jaka i nisam ni slutio da ćelavost može biti problem sa kojim ću se i ja boriti. Ali pogrešio sam. Desilo se postepeno, ali relativno brzo pre nekih godinu dana.  Posle svakog pranja primećivao sam da mi opada više dlaka, a sve češće sam nalazio tragove peruti i po neku dlaku na mojim ramenima.

Prvo sam mislio da je to nešto prolazno. A onda sam posle par meseci uvideo koliko mi se kosa proredila. Moja gusta i jaka kosa,postala je tanka i slaba. Zalisci su mi postali jako izraženi i mnogo veći, a čelo mi je, čini mi se, izgledalo ogromno. Moja kosa je još bila tu, ali na nekim delovima glave prestala je da raste. Moj izgled se drastično promenio.

vlasilan pre

Sve to je jako uticalo na moj život. Ne samo da sam izgubio kosu, nego sam sa njom izgubio i svoj šarm. Izgledao sam nekoliko godina starije i odjednom je postalo jako teško pronaći devojku. Gledale su me nazainteresovano, odbijale moje pokušaje da im se približim. Nikada ranije nisam imao tih problema. Shvatio sam da je to zbog kose i frizure koja me činila starijim nego što jesam.

Moje samopouzdanje je isparilo i moj ljubavni život je ispaštao. Vremenom mi je postalo glupo da priđem devojkama. Plašio sam se da ne budem odbijen, jer je taj neprijatan osećaj postajao sve češći.  Nisam više hteo da priuštim sebi takvo mučenje. A da sve bude još teže, osećao sam se potpuno bespomoćno. Ja volim da se uhvatim u koštac sa svojim problemima, ali ovaj problem mi je izgledao nerešiv. Pitao sam se: „Kako da zaustavim opadanje kose i sprečim ćelavost“

Opadanje kose kod muškaraca nije normalna pojava

Tada sam mislio da je normalno da muškarcima opada kosa. Slušao sam priče o genetici, hormonima i verovao sam da se to dešava kad muškarac dođe u određene godine i da to samo treba prihvatiti. Naposletku, nisam jedini. Ali, ja nikako nisam mogao da se pomirim sa tim.

Moj prijatelj Darko primetio je da već dugo nemam devojku i da sam se povukao u sebe, da se manje družim. Priznao sam mu koliko me muči opadanje kose i koliko sam očajan što ne znam na koji način bih to zaustavio. Probao sam neke meleme, ali nisu bili delotvorni.  

Rekao sam mu to, jer sam video da je njegova kosa  sve gušća, a znam da je pre imao problem sa peruti i sa opadanjem kose, možda i više nego ja. On mi je tada rekao za „Vlasilan“ šampon koji je njemu mnogo pomogao i uveravao me da je to prava stvar koja mi može pomoći.  Imao sam ispred sebe živ i zdrav dokaz da kosa može ponovo da raste. Zato sam bez oklevanja naručio „Vlasilan“ šampon na sajtu: ovotaris.com/vlasilan/

I evo me 2 meseca kasnije sa sjajnim iskustvom.  Prvo, posle dve nedelje rešio sam se i one najsitnije peruti.  A sada mi kosa ponovo raste i ja ne mogu da verujem koliko se oporavila.

800x600-47

Vlasilan ima dva šampona.  „A“ formula pomaže da se smanji opadanje kose i bori se protiv peruti.  „B „formula je za ponovni rast i regeneraciju kose. Ja sam probao obe. Prvo sam isprobao pola pakovanja A šampona. Kada sam se rešio peruti i zaustavio opadanje kose, prešao sam na B formulu da bi kosa počela da mi raste.

Sada se sve vratilo u normalu i ponovo imam gustu kosu. Nemam više ogromne zaliske i počela je ponovo da raste na onim mestima gde se proredila i potpuno nestala. Malo je reći da sam prezadovoljan „Vlasilan“ šamponom. Ovo je prava pobeda za mene. Kad se samo setim koliko sam bio očajan pri pomisli da ću oćelaviti! Ogroman teret je pao sa mene i sada se ponovo osećam dobro u svojoj koži. Samopozdanje mi se vratilo, opet imam devojku i nisam više povučen kao što sam bio. Vlasilan mi je vratio kosu, ali i osmeh i šarm.

Ono što me potpuno oduševilo kod Vlasilan šampona je to što je sva ta njegova moć bazirana na  prirodnim sastojcima. To je, pored sjajnih rezultata, zauvek kupilo moje poverenje pa ga svima ga preporučujem i bez da me pitaju za savet. Znam po sebi – opadanje kose kod muškaraca može da utiče na naš ego i nećemo tako olako priznati da nas to muči. Znam i mnoge devojke koje obožavaju ovaj šampon i koje isto tako tvrde da im od njega brže raste kosa i da je prestala da se masti i opada.

Vlasilan je odličan šampon i moja je preporuka da ga koriste svi, a ne samo oni kojima opada kosa. Siguran sam da će vas oduševiti. Obavezno ga poručite na sajtu: ovotaris.com/vlasilan/