KAKVA TRANSFORMACIJA! Uz ovo sam OPORAVILA suvu i oštećenu kosu!

KAKVA TRANSFORMACIJA! Uz ovo sam OPORAVILA suvu i oštećenu kosu!

Autor:

Ne odustajte svoje kose! NE, dok ne pročitate ovo! Iskrzana, lomljiva i oštećena kosa nakon ovoga više neće biti problem. Transformisaće se u zdraviju, sjajniju, lepršaviju kosu kakvu sigurno želite!

Istina, čitanje nije dovoljno za rezultat – bitna je i akcija!

A kakva akcija?

Saznajte!

Ovo lično iskustvo promeniće vam pogled na negu kose!

“Duga, lepršava, zdrava, a plava kosa koja poskakuje dok hodam i privlači svačiju pažnju… Tako bih opisala ranije kosu o kojoj maštam! Sada je to moja svakodnevica!

Ovako je svoje iskustvo započela Katarina koja se dugo borila protiv suve i beživotne kose, koja je bila duga, ali je izgledala najblaže rečeno… bezveze.

E, ona na lak i jednostavan način uspela da ostvari svoj san i oporavi kosu tako da se SVI OKREĆU ZA NJOM! Nagovorila sam je da prenese svoje iskustvo i pomogne svima nama koji se patimo sa kosom i pokušajima da bude lepa…

Evo njene priče. 

Plava, duga, ali suva,ućebana i oštećena kosa – to je bila moja realnost!

“Još od tinejdžerskih dana se borim sa beživotnom i suvom kosom. Uvek sam zamišljala kako je moja kosa živahna i sjajna i kako je lako održavati je. Ali realnost je bila drugačija! Moja kosa je suva i beživotna, teško ukrotiva, ućebana i lako lomljiva.

Moja muka je bila toliko velika da uveče kada ležem ja već strahujem od jutra kada treba da raščešljam to gnezdo koje se stvori na mojoj glavi. To stvarno jeste bilo gnezdo!

Moja kosa bila je upetljano klupko koje se satima raščešljava, pažljivo da ne bi pucale vlasi jer je kosa presuva i iskrzana.

Naravno, po svaku cenu sam htela dugu kosu. To sam imala, samo ta duga kosa nije ličila ni na šta!

Uvek kada vidim devojke i žene sa lepršavom kosom koja se presijava na suncu, tešim sebe: „Sad je od frizera! Ko zna koliko para je dala za taj sjaj kose! „

Moja kosa i pored svih tretmana kod frizera i svih preparata nikada nije imala takav izgled! Krajevi su uvek bili iskrzani i procvetali, štrčali su na sve strane. Ni sjaja, ni lepo oblikovane frizure.

 

Nema šta nisam probala! Valjda sve preparate koji postoje na tržištu! Rezultat je uvek ( ako ga uopšte i bude) samo trenutan. Nisam ni slutila da me rešenje čeka tu pred nosom i da će se sve kockice složiti tako da se moja muka sa suvom kosom završi na najbolji mogući način !

Retko koja žena ističe svoje nedostatke, pa se sve patimo u tišini, sakrivajući, umesto da se izjadamo i pokušamo da se posavetujemo i zajedno nađemo rešenje! 

Ja ću prva da kažem:

IMALA SAM SUVU, ISKRZANU, OJAĐENU KOSU I BILA SAM NESREĆNA ZBOG TOGA! 

Da sam ranije priznala, ranije bi mi pijateljica savetovala PRAVO rešenje.

Ostvarenje mojih snova je REVLASIN

 

 

Rešenje mi je bilo na dohvat ruke – pravo iz prirode u 3 laka koraka!

Ne, nisam brala magično bilje po šumama i baštama i pravila meleme za kosu, ali skoro da je tako…

Ja više NE SANJAM o lepršavoj kosi koja sija. Ja IMAM dugu, plavu kosu koja lebdi oko mene i presijava se u svoj svojoj lepoti!

A tako je jednostavno! Odradim 3 koraka, koja sam do sad mogla 100 puta da uradim da sam znala:

  • Odem na link: revlasin.com
  • Naručim tamo set za revitalizaciju suve i oštećene kose šampon, masku i serum!
  • Koristim ih!

Nije to sad neka mustra!

Fora je u tome što sam shvatila da mi ne treba bezbroj pogrešnih preparata za kosu. Dosta je i jedan set  prirodne kozmetike koji pokriva sve probleme oštećene kose!

Šampon Revlasin koristim kao i svaki drugi, ali je ovaj, za mene, milion puta bolji! Kada sam malo proučila sastojke ovog čudesnog preparata znala sam u čemu je caka! Baš u njima! Malo sam guglala pa sam saznala da pantenol pomaže da dlaka bude deblja, ulje argana hrani kosu, ulje pirinča čini dlaku snažnijom i sjajnijom. To su samo neki sastojci, da ne nabrajam sad… Hijaluronska kiselina specijalno prilagođena kosi je možda i najposebnija. Pomaže kosi da bude hidrirana, mekana i elastična! A malo koji preparat je ima! To je mojoj suvoj kosi bilo neophodno više od svega.

Revlasin masku za kosu  nanosim nakon šampona i taman dok se malo posvetim i telu i nezi lica, ona se upila i spremna je za ispiranje. Tokom tih dvadesetak minuta koliko je maska delovala, moja kosa upija kvalitetne sastojke iz nje. Posle bude mekana, glatka na dodir… ni nalik na onu „metlu“ od kose koju sam imala. 

E nakon ovih lakih koraka  red je na Revlasin serum! Ovaj serum krase i čarobni sastojci u dve boje (dvofazni serum odvaja se na dve komponente: žutu i zelenu, i izgleda magično). U njemu su sastojci koji omogućavaju lakše raščešljavanje (hvala bogu, rešenje za moje gnezdo) i različita ulja koje neguju krajeve kose dubinski! Ono po čemu je on poseban je to što su njegovi sastojci prirodni i što nema silikona, poput drugih preparata ovog tipa. Sa serumom je tretman gotov, jer se ne ispira. 

Nakon ovoga, mogu bez problema da prođem prstima kroz kosu. Krajevi nisu suvi, izmučeni i zamršeni. Kosa mi je mekana, glatka, dobila je novi sjaj, debljinu. Osušim je, a ona je sjajna i lepršava!

 

Neću reći da konačno“ liči na kosu“ umesto na „metlu“. Moja kosa je doživela mnogo veću transformaciju i umesto da je „samo duga i plava“, ona je sada pored toga i istinski sjajna, zdrava, lepršava i fenomenalna! Ma, moj glavni adut, kada je izgled u pitanju!“

Katarina je ovde zamahnula svojom kosom i ostavila me bez teksta.

Zavidite joj?

Ok, imate na čemu! Istina je, ipak, da zavist nije dovoljna za rezultat – bitna je i akcija!

A kakva akcija?

Ma, samo naručite svoj set za oporavak suve i oštećene kose na sajtu: revlasin.com

Koristite ga redovno i pomoći će da oštećena suva kosa i ispucali krajevi postanu zdraviji i jači.  Revlasin pomaže da imate  sjajnu kosu za kojom se svi okreću!

Katarina se uverila u to! Sada je red i na vašu kosu!