JEDNOSTAVAN trik je OPORAVIO moju OŠTEĆENU kosu! Rezultat je ČUDESAN!

JEDNOSTAVAN trik je OPORAVIO moju OŠTEĆENU kosu! Rezultat je ČUDESAN!

Autor:

Pozdravite se sa suvom i oštećenom kosom i preporodite je! Zvuči pretenciozno? Ako ste izgubili svaku nadu da ćete nekada opet imati lepu kosu i zdravu dlaku, ovaj tekst je za vas! 

Milena je imala isto iskustvo, a imaju ga i mnoge žene. Ono što nju razlikuje je to što je ona uspela da oporavi oštećenu i suvu kosu – bez šišanja.

Moguće je? DA!

Zato, pre nego što pozovete frizera i zakažete šišanje, pročitajte Mileninu ličnu priču. Neće da škodi, a može da pomogne.

,,Puno puta sam dolazila u iskušenje da odustanem od borbe za dugu kosu i ošišam je skroz na kratko. Sreća, pa to nisam uradila, jer verovatno bi mi trebalo dugo vremena da izraste ponovo dužina koju imam sada. Uostalom, kosa je zaštitni znak nas žena i oduvek volim dugu kosu. Svi koji me znaju, kažu i da mi lepo stoji!

Međutim, poslednjih godina, stvarno me je bilo sramota da je nosim puštenu. Dlaka mi je bila skroz ispucala i suva, a koren se  često mastio. Mislim da je to najgora moguća kombinacija! Nikako nije izgledala lepo. Stalno sam je nosila vezanu, pa sam se često pitala zašto je uopšte puštam kad ne mogu da je pokažem. 

Kosa mi je izgledala kao da sam upravo preživela požar!

Možda izgleda da preterujem, ali stvarno sam imala očajnu, a dugu kosu .  Mislim da je ova moja kombinacija karakteristika koju sam imala najgora za kosu – duga, ali iskrzana i suva. Krajevi su bili istanjeni i procvetali. 

To nije izgledalo kao da sam puštala lepu, dugu kosu, već kao da sam nemarna, kao da je zapuštena i nikada je ne šišam. Eto, baš tako!

Bilo kako bilo, nije bilo dovoljno da je operem svakog drugog- trećeg dana. Ona je sutradan bila polumasna, a krajevi kruti i suvi. Očešljam se, a kosa se iskida i imam punu četku dlaka. Ne zato što je opala iz korena, nego zato jer se pokidala jer je slaba, suva i lomljiva. Pa, to je bilo da poludiš! Nije izgledala lepo ni kad je čista. 

Naravno da sam tražila neko rešenje. Imala sam do tada dosta iskustva sa preparatima koji obećavaju oporavak kose, ali ništa nije davalo rezultate. Dobra stvar kod mene je što sam rešena da probam sve, dok ne naiđem na pravu stvar.

I našla sam!

Mojim mukama sa kosom došao je kraj!

Naletela sam na pozitivna iskustva sa Revlasin setom za suvu i oštećenu kosu i sa potpunim nepoverenjem rešila da poručim, uz devizu: Probaj Milena. Ne škodi, a može da pomogne. 

Naručila sam taj set na sajtu: revlasin.com

O, kako sam oduševljena!

Šta kod da sad kažem o njemu, neće da zvuči dovoljno dobro, jer svi preparati obećavaju isto što i Revlasin. Razlika je ipak u tome što REVLASIN TA OBEĆANJA I ISPUNJAVA!

To su  tri preparata, koji se međusobno dopunjuju u svom delovanju i kao takvi pružaju vrhunski tretman kose.  Poručila sam ceo set, rekavši sebi da nemam šta da izgubim, jer zaista je i bilo tako. Moja kosa nije mogla biti gora u tom trenutku. 

Prvo sam krenula sa upotrebom šampona i maske. Serum neko prvo vreme nisam ni koristila, ostavila sam ga tamo među gomilom bočica u kupatilu. 

Revlasin šampon izgleda obično, ali zapravo jako efikasno deluje kada se redovno koristi. Ja sam posle izvesnog vremena primetila da je moja kosa jača, manje se kida, sjajnija je deblja… Ma vidim lepo da je počela da se sama dlaka oporavlja. 

Revlasin maska za oštećenu kosu je nekako “masnija” u odnosu na sve ostale koje sam koristila. Ne sećam se kada mi je neka maska za kosu ovako prijala, a probala sam ih… ohoho, ne zna im se broj! 

 Već posle prvog pranja ovom kombinacijom, moja kosa je izgledala lepo i bila je mekana i sjajna. Ceo dan sam je pipkala – nisam mogla da verujem u promenu koju je moja kosa doživela nakon samo jednog pranja. 

Dva pranja prošla su tako.  Već sledeći put rešila sam da potražim gde sam ostavila taj treći preparat, da vidim kako on radi, kad su ova dva ovako dobra.

Revlasin serum za suve i ispucale krajeve sam tada prvi put nanela na već poluosušenu kosu. Kosa ga je upila, ali se nije izmastila kao što je bio slučaj sa drugim sličnim proizvodima. Od tada ga ne preskačem!  Krajevi su mi sada  ishranjeni i sjajni, mekani, zdravi a ne suvi i grubi.

Ovo me kupilo!

Ostalo je da vidim šta će biti kada ga dugo koristim.

A desilo se ovo…

Moja kosa se drastično oporavila!

Nakon 4 nedelje korišćenja, moja kosa je po mojoj proceni bila za 70% u boljem stanju. Suvi krajevi su se oporavili, kosa se ne kida ne izgleda iskrzano, lomljivo, suvo i “bolesno”. Jaka je, zdrava i sjajna! 

Uopšte ne mogu da je prepoznam! Kao da to nije ona ista kosa od pre par meseci. Evo kako izgleda sada!

Dosta sam proredila pranja u odnosu na ranije. Shvatila sam da mi ovaj set zapravo štedi novac, a kao rezultat imam sjajne rezultate i dugu a zdravu i jaku kosu. 

Nemam gomilu proizvoda kojima bezuspešno pokušavam da dovedem kosu u red. Imam ova 3 iz Revlasin seta i oni zaista rade svoj posao oko oporavka oštećene kose! Svaki svoje! Oduševljena sam!

Prijateljice me često pitaju šta sam radila sa kosom, da li sam išla na neki keratinski tretman ili slično. Nisu mi verovale kada im kažem da samo koristim 3 preparata i to prirodna. Obično im kažem isto što sam i sebi govorila: „Probaj! Neće da škodi, a može da pomogne!“ i pošaljem im link: revlasin.com

Razumem ih. I ja sam u početku na Revlasin gledala kao na obične proizvode za kosu.  Samo jedni u nizu….Danas znam da ne kupujem to, nego zdravu, sjajnu, mekanu, gustu, jaku kosu na koju sam ponosna i drago mi je što sam probala ovaj set i ostala mu verna. Da nisam, moja kosa danas ne bi bila ovakva!

I moje prijateljice su se uverile na svojoj kosi da je odličan. “

Pa, zašto se ne biste uverili i vi? Milena je podelila svoj prijateljski savet. Nije na odmet da ga poslušate!

Želite dugu, jaku, zdravu kosu umesto oštećene i suve?

Onda vam treba prava prirodna nega da je ishrani.

Ne gubite vreme tražeći bilo šta. Revlasin je prečica do fascinantne kose.

Bez dileme nabavite odmah ove prirodne preparate na sajtu revlasin.com