Evo kako sam oporavila kosu iz korena! Očarana sam!

Evo kako sam oporavila kosu iz korena! Očarana sam!

Autor:

Da li i vi sanjate o bujnoj, gustoj kosi koja ne opada? Voleli biste da imate manje peruti i da se vaša kosa više ne masti? Dosta vam je problema koji svakim danom postaju sve izraženiji? Onda pročitajte ovo pažljivo!!!

Istina je da bilo teško doći do zdrave i jake kose, sve dok nismo upotrebili moć prirode! A koliko priroda može da nas iznenadi, sada ćete se i sami uveriti!

Ovo je Sarino lično iskustvo o tome kako je spasila svoju kosu! Oduševljena je i to sa razlogom!

Evo njene lične drame u nastavku, koju mnoge žene proživljavaju, ali olako prihvate! Važno je znati da rešenje postoji!

Mislila sam da ću ostati bez kose!

„Kosa je obeležje lepote, bar tako kažu. Moja kosa je nekada bila lepa, ali je vremenom propala. Kako je vreme prolazilo, njen kvalitet bio je sve gori. Redovno sam vlasi nalazila svuda po sobi i bila sam svesna da to nije normalno opadanje kose. Već je bila dovoljno retka i znala sam da stvari ne idu u dobrom pravcu.

Užasno sam se plašila zalizaka na glavi koji su postajali sve veći i mislila sam da ću oćelaviti!

To je bio moj potajni strah o kom nisam želela da pričam sa drugima. Stidela sam se svoje kose i bila sam opterećena svojom frizurom. Sve sam radila samo da sakrijem nedostatke na svojoj glavi. Nosila sam marame, šešire, kape. Kad skinem sve te modne dodatke, suočim se sa ženom koja ima tanku,  slepljenu kosu, punu peruti, kosu koja opada pri svakom koraku. 

Ipak, to nije bio jedini problem na mojoj glavi.

Morala sam da perem kosu svaki dan, jer se užasno mastila. Kad preskočim pranje, bilo mi je neprijatno da odem negde. Imala sam utisak da svi gledaju u moje teme.  Perut je bila prisutna konstantno na mojoj glavi. Te grudvice su padale po mojoj odeći i zato sam izbegavala da nosim tamnu odeću.

Osećala sam se neuredno i prljavo, a prala sam kosu svakoga dana. 

Bio je to užasni začarani krug iz koga nisam znala kako da izađem.

Jedini spas sam nalazila u pegli za kosu i u figaru, koji su bar na kratko uspeli da mi povrate samopoštovanje. Taj moj trud stilizovanja kose trajao bi par sati, a onda bi kosa ponovo postala beživotna i očajna. Ne mogu da vas lažem, toliko puta sam plakala zbog loše frizure. To se najčešće dešavalo kada sam davala sve od sebe da izgledam lepo i nikako nisam uspevala.

 Rast kose je postao gotovo nemoguć! Kao da se zablokirala, kao da joj nijedan preparat ne odgovara.

Toliko sam istraživala, toliko se raspitivala, dobijala sam stalno različite informacije i zaista mi je bilo dosta svega.

Želela sam više od svegga da moja kosa ponovo bude lepa, da ne bude masna, da više nemam perut na glavi!

Našla sam prirodnu formulu koja je učinila čudo!

Sanjala sam o tome kako je moja kosa lepršava, kako nosim elegantnu crnu haljinu i kako mislim o svojoj kosi. Sve to već godinama nisam doživela.  Pokušavala sam sa raznim frizurama, tretmanima, ali ništa nije dalo dugotrajne efekte koji su meni bili preko potrebni.

A onda sam našla i Vlasilan.  Naručila sam ga preko sajta: ovotaris.com/vlasilan/

Žene su tvrdile kako je njihova kosa prestala da opada, kako je prestala da se masti. Čitala sam hvalospeve o njemu, a sada i sama hvalim ovaj šampon gde stignem! Kako i ne bi! Pa spasio me je!

Vlasilan je bio karika koja nedostaje da bi moja kosa bila opet lepa kao nekada.

Kada sam videla nove vlasi na glavi, suze su mi krenule od sreće!

Prvih mesec dana koristila sam formulu A. Ono što sam primetila jeste da je moja kosa postala mnogo čistija. Čini mi se da je u njoj bilo mnogo nagomilane masnoće, nekog taloga i hemije koju drugi šamponi nisu uspeli da skinu. Kosa je postala lagana i lepršava .Oduševilo me je to što nisam morala da je perem svaki dan! Odmorila sam se!

Perut se očistila sa temena.  Bila sam tako zadovoljna! Posle toliko godina, konačno sam gledala sebe u ogledalu, bez osude i bez kritike. 

Sledećeg meseca sam probala formulu B. Ostala sam očarana! Moja kosa je počela ponovo da raste! Kada sam videla nove vlasi na glavi, suze su mi krenule od sreće.

Opadanje se drastično smanjilo i moja kosa je postala bujnija i imala je više volumena.

Nisam mogla da verujem u to što vidim.

Posle 2 meseca, ja sam se uverila da je Vlasilan šampon nešto najbolje što sam u životu probala! 

Moja kosa je oporavljena iz korena!

Nisam prestala sa upotrebom ovog fantastičnog šampona. Moja kosa je konačno počela da raste i postala je gušća, lepša i sjajnija. Moj život se promenio za 360 stepeni!

Ponovo vidim sebe kao nasmejanu ženu koja ima samopouzdanja. Taj osećaj nema cenu.

Moja kosa je sada i duža, perem je jednom u 3, 4 dana, dobila je na volumenu, gušća je i meka na dodir. Nema više prekomernog opadanja, peruti i nema više straha da ću oćelaviti. Moj san se ostvario, zahvaljujući Vlasilanu.

Osmeh više ne skidam sa lica, ovo je moj novi početak!

Vlasilan formula je pomogla Sari da se oseća bolje i lepše za kratko vreme. Verujemo da će i vama doneti dobre rezultate i da će sprečiti perut, mašćenje i opadanje kose. Ona je samo jedna od mnogih koji su odušvljeni.

Neka i vaša kosa bude zdrava, lepa i puna volumena.

Naručite Vlasilan  na sajtu: ovotaris.com/vlasilan/