Moj trik! Kako sam prirodno podigla opuštene grudi i povećala ih!

Moj trik! Kako sam prirodno podigla opuštene grudi i povećala ih!

Autor:

Od kad sam otkrila vrlo jednostavan način za povećanje grudi opet se osećam zavodljivo, ženstveno i sigurno u sebe. Moje grudi su opet bujne. Volite li top haljine i dekoltee? I ja, a sada ih opet rado nosim!

Ovako je svoje lično iskustvo započela Dragica. Ako želite veće grudi, a ne i operacije, onda pročitajte njenu priču u celosti.

„Došao je čas kada prosto ne mogu da ćutim o ovome. Ne pred vama koje se tužno gledate u ogledalu svoju siluetu i gasite svetlo u spavaćoj sobi. Osećam da nemam pravo da vam prećutim svoju tajnu kako sam povećala grudi, jer sam se do nedavno osećala isto kao i vi.

Naše društvo je prepuno tabua, a posebno kada su grudi u pitanju!

Niko vas ne pita kako se osećate se svojim opuštenim grudima. Da li vam to utiče na samopouzdanje i vaše lično zadovoljstvo sobom. Na moje, evo priznajem, jeste uticalo! Ali ja sam to rešila vrlo lako!

Moje grudi su se prosto izduvale!

Priroda mi nije podarila baš onakve grudi kakve sam želela.Uvek su bile manje nego što sam htela, ali su bar bile lepo oblikovane i čvrste.  Međutim, iz nekog razloga, prilično su se opustile.  Želela sam i ja da obučem lepe top haljine u svečanim prilikama. Uvek sam volela dobar dekolte. Međutim, takva vrsta odeće nije bila za mene. Ja sam u njima izgledala skoro kao dečak.

Kada sam išla u kupovinu sa drugaricom koja ima baš lepe čvrste grudi zavidela sam joj na haljinama koje je kupovala. Želela sam i ja takve, ali mi nisu dobro stajale. Postala sam nesigurna, očajna i sama sebi nepoželjna.

Želela sam da budem najlepša svom partneru ali da se i ja dobro osećam u svojoj koži.

Na posao sam nosila košulje. Najčešće bih zakopčala ono treće dugme od gore na košulji ili stavila bogatu ešarpu. Ispod sam naravno nosila grudnjake sa naslagama sunđera ispod kojih sam se znojila i gušila.

Jasno je da me je bilo po malo sramota da svoj problem potenciram, ali nisam prestajala da mislim kako da povećam i zategnem grudi.

Plastična operacija mi nikada nije bila opcija.Bila mi je potrebna samo mala pomoć da svoju lepotu upotpunim čvrstim grudima.

Našla sam pomoć po mojoj meri!

Kada vam nije lako da se nekome poverite koga pitate?

Da naravno, i ja sam otišla po pomoć na internet. Odmah mi je bilo jasno da ne želim plastičnu operaciju. Plastične operacije nose izvesne rizike. Uostalom, ja sam samo želela svoje stare čvrste i lepo oblikovane grudi. Pa dobro, želela sam i da ih blago povećam, ko ne bi?

Ono što svakako nisam želela je komad plastike u njima. Prirodno, vežbe, hrana, krema…kopala sam po Internetu. Potraga za prirodnim povećanjem obima i volumena grudi me je odvela do jednog sjajnog sajta megagrudin.com 

Kod njih sam našla istoimenu, neverovatnu prirodnu kremu za povećanje i učvršćivanje grudi koja mi je mnogo pomogla. 

lično iskustvo krema za grudi

Upalilo je! Moje grudi su se povećale i više nisu opuštene!

Ko kaže da nije moguće prirodno povećati grudi!

Čim sam dobila svoj primerak prirodne  kreme Megagrudin zatvorila sam se u kupatilo. Primena je jednostavna i ne oduzima vreme. Jednostavno sam je mazala nakon tuširanja, blago masažnim pokretima.

Već nakon par dana sam primetila promenu u smislu da mi je koža na grudima postala čvršća i punija na dodir a opet nežna, glatka i negovana.

Posle nedelju dana nisam mogla da verujem da moje grudi počinju da se menjaju. Iz dana u dan bivale su punije, podignutije i počele su da poprimaju svoj stari izgled i oblik, samo su sada bile i malo veće.

Posle 5 nedelja odlučila sam da je došao dan krenem u kupovinu i izaberem haljinu kakvu sam oduvek želela. Ogledalo je govorilo da su moje grudi spremne za jedan dobar dekolte.

Sledećeg jutra dok smo se oblačili za posao moj dečko je izgovorio najlepšu rečenicu na svetu: “Mislim da je vreme otkopčaš ono treće dugme na košulji! Izgledaš bolje nego ikada.”

Sada izgledam baš onako kako sam oduvek želela. Imam savršen dekolte sa lepim čvrstim grudima zahvaljujući prirodnoj kremi za povećanje volumena i učvršćivanje grudi.“

Isprobajte je i vi. Lako je! Naručite na sajtu megagrudin.com