Kako sam se rešila bora, podočnjaka i podmladila lice za kratko vreme

Kako sam se rešila bora, podočnjaka i podmladila lice za kratko vreme

Autor:

Evo jednog odličnog saveta kako se rešiti bora i podočnjaka i zategnuti lice iz ličnog iskustva. Često nam stižu mejlovi zadovoljnih čitateljki, ali ovih dana stigao nam je jedan koji smo hteli da izdvojimo. A evo i zašto!

Aleksandra kaže da je na našem sajtu pročitala pregršt korisnih saveta o lepoti, ali da i ona ima da podeli sa nama jedan savet koji je zlata vreda. Tiče se bora i podočnjaka i toga kako ih se rešiti – provereno!

Recept za lice bez bora koji provereno radi?

Pa kako odoleti tako nečemu!

Razgovarali smo zato sa Aleksandrom koja nam je otkrila tajnu lica bez bora i podočnjaka.

Redakcija:

Zdravo Aleksandra! Iako sam videla slike koje si nam poslala, moram priznati da zaista dobro izgledaš i uživo. Ti stvarno imaš neku tajnu protiv bora i podočnjaka!

Aleksandra:

Hvala ti na komplimentu. Da, zaista imam jednu foru, ali nije tajna – rado ću vam otkriti o čemu se radi. Dobro znam kako bore mogu da upropaste sampouzdanje! Sećam se kao da je juče bilo kako sam se grozno osećala kada sam primetila da ih imam na svom licu. Sve sam mislila da su to neki tragovi umora, suve kože i da će proći na prvom godišnjem odmoru. Ali nisu prolazile i nije mi se baš čekao godišnji odmor da bih izgledala lepo. Hoću da budem lepa svaki dan! Ali ove bore me ubiše načisto!  Kako stanem pred neko ogledalo ili izlog – samo su mi one upadale u oči. Nisam primećivala ni svoju frizuru, ni da li sam počupala obrve i lepo stavila ajlajner. Samo bore su me opsedale!

Imala sam najviše bora oko očiju i malo oko usana. Užasavale su me. Ako sam ozbiljna – vide se. Ako se nasmejem – vide se još više! Kako da ne izgubiš samopouzdanje kada se osmehneš i izgubiš sav šarm koji imaš?!

Redakcija:

Ali evo, sad se osmehuješ i ja ne vidim ni tragove bora! Da li se šališ da si ih uopšte imala?

Aleksandra:

Ne šalim se ni najmanje. Evo kako je to izgledalo pre.

pre Neborele

Redakcija:

Ok, priznajem. Ima tu materijala za peglanje! 

Pa, kako ti je pošlo za rukom da ih se rešiš?

Aleksandra:

Uh, svašta sam probala da ih se rešim, ali nije baš sve pomoglo. E sad tu moram da ogovaram moju moju najbolju drugaricu, ali ona mi neće zameriti. Evo, sve ću pohvalno da pričam, obećavam!  

Marina izgleda svetski i dugo se družimo.  Za razliku od mene, ona je počela da priča o tome da žene da treba da koriste kremu protiv bora još dok smo studirale i imale po dvadesetak godina. Ja nisam baš očekivala da ostarim u tim godinama i nisam je baš slušala. No, bila sam blesava. Sve to dođe na naplatu.

Tako sam, priznajem, nedavno došla u situaciju da joj kažem da je bila u pravu i da potražim od nje savet kako da se rešim bora koje sam imala. Marina mi je tada otkrila ovo što ću ja vama.

U pitanju jeste prirodni preparat, ali ne neke maske i mućkalice koje pravite kod kuće, nego prirodna krema protiv bora koja se zove Neborela! Naručuje se preko interneta, na sajtu: neborela.com

iskustvo Neborela krema

Redakcija:

I? Jel’ delovalo stvarno?

Aleksandra:

Još pitaš! Zato sam i rešila da vam se javim!

Oduševljena sam! Konačno da nešto što probam protiv bora  – deluje!

Stvarno dobra stvar.

Nisam se ja baš ujutru probudila bez bora, ali posle par nedelja sam primetila da moje bore i podočnjaci polako ali sigurno gube bitku sa mnom! A to je, verujte mi na reč, odličan osećaj! Ustanem ujutru i pogledam se u ogledalo! Ok, naduvena sam od spavanja, ali nemam one crne podočnjake i nisam smežurana od sitnih borica! Totalno drugo lice – sada je zategnuto, glatko i savršeno, bez ijedne borice  i izgleda par godina mlađe – bez zezanja!

Ja sam je mazala ujutru posle umivanja i uveče kad dođem s posla i skinem šminku. Znači, 2 puta dnevno. Onako kako sam pre koristila običnu kremu za lice, tako sam sad Neborelu. I to je ono što me posebno oduševilo. Ne oduzima mi neko vreme, a deluje fantastično i umanjuje bore i i zateže lice. To što je učinila za mene je ravno čudu!

Neborela pomaže i da se uklone oni tamni podočnjaci,  a ne samo nabori ispod očiju.To nisam ni očekivala, iskreno.

Kupila sam je zbog bora, ali rešila sam se i podočnjaka u isto vreme! Potpuno genijalna krema i odličan trik za podmlađivanje lica.

Redakcija:

Gde se može kupiti Neborela?

Aleksandra:

Ja sam je poručila na sajtu neborela.com. Posle 2 dana stigla mi je na kućnu adresu. Nema je u apotekama,a i da ima – lakše je da se naruči ovako nego da tumaram po gradu tražeći je.Stvarno od srca svima preporučujem da probaju i naruče Neborelu! Meni je baš, baš mnogo pomogla!

Redakcija:

Već vidim da se i mojim podočnjacima piše crno! Hvala ti na ovom iskustvu koje si podelila sa našim čitateljkama!

Završile smo razgovor u odličnom raspoloženju! Aleksandra definitivno ima razloga za to. Izgleda sjajno!