Osvojile ste ga – ali kako zadržati muškarca?

Osvojile ste ga – ali kako zadržati muškarca?

Postoji puno saveta o tome kako privući muškarca koji vam se dopada, ali šta nakon toga – kako zadržati muškarca? Otkrivamo vam njihovu tajnu!

Pa da počnemo priču o tome kako zadržati muško srce!

Osnovni saveti o ponašanju u vezi

Kao što smo rekli, postoje neke stvari koje većinu muškaraca, ako ne i sve, nervira i odbija u ponašanju njihovih devojaka. S druge strane, neke osobine su uvek i zauvek privlačne.

Kako zadržati dečka?

Prvo i osnovno, ne jurite ga. Nemojte insistirati na kontaktu, koliko god da ste nestrpljive, zaljubljene… Svesni smo da to može biti teško za vas, pogotovo kada ste u onoj fazi leptirića u stomaku , ali pokušajte. Sigurno da ste do sada čule onaj izraz da su muškarci lovci. Dakle, njima je u prirodi da jure svoj “plen”. Naravno, ne idite u drugu krajnost pa da se u vezi ponašate hladno i odbojno: prosto napravite neki balans.

Proceniti muškarca realno: ovo se odnosi na one koji su na početku veze, a šta to tačno znači? Pokušajte, bez pristrasnosti i prevelikih emocija da realno sagledate šta on to vama pruža svojevoljno, koliko se trudi oko vas. Nemojte se uvek preispitivati da li ste vi dovoljno dobre za svog muškarca i pitati se kako ga zadržati, već razmislite i da li je on dovoljno dobar za vas.

Vodite svoj život i držite do sebe: nemojte otkazati drugaricama izlazak jer vam se on u međuvremenu javio. Ok možda jednom, ali sledeći put nemojte, pogotovo što su njemu drugovi jako bitni, pa je pitanje da li bi on to za vas učinio.

Pokažite mu da imate život i mimo njega – prijatelje, interesovanja, hobije… Nemojte biti očajnica koja čeka njegov poziv. Ubrzo će to primetiti i postaćete nezanimljive.

A i ne samo zbog njega – ovo je dobro za vas same, zbog vas. Držite do sebe i svojih želja, planova, ciljeva, zabave… Uživajte u svojim aktivnostima.

Naravno, još bolje ukoliko imate nekih zajedničkih interesovanja u kojima možete jedno sa drugim učestvovati! To je takođe jedan od dobrih načina da ga zadržite.

Jedna od velikih nedoumica kod dama jeste pitanje da li se treba ponašati uvek iskreno ili treba biti i malo mudar/taktičan?

Zaista je dilema i mišljenja su podeljena: dok neke pripadnice lepšeg pola smatraju da je malo igre “toplo-hladno” prosto neophodno u zadržavanju pažnje muškaraca, druge pak ističu da te igrice nikako ne vole i da im je draži čist, iskren odnos od samog početka i da nemaju želje za glumom.

Teško je ovde pronaći pravo rešenje i znati šta će definitivno “upaliti”, možda bi ipak trebalo malo biti taktičan, makar na početku, dok traju “igre zavođenja”. Nikakva laž i obmana, prosto ne davati se “na tacni” još od prvog razgovora.

Ako se pitate “kako da ga zadržim”, podsetite se onog što smo vam malopre rekli :

Muškarci su lovci i treba ih pustiti i da malo pojure za svojim “plenom” i da se potrude oko vas.

Šta raditi kada ne zove?

kako ga zadržati

Da li ste došle nekada u ovu situaciju? Razmenili ste brojeve, ali njega nema pa nema? Ili ste imali prvi prvi sastanak, ali on nikako da sada preuzme inicijativu i vi se danima pitate da li ste rekle, uradile nešto pogrešno.

Velika je mogućnost da vam on samo “udara na čežnju”, dakle ne bojte se. Budite strpljive i sačekajte.

Nemojte mu inbox zagušiti porukama (bilo kog tipa). Neće ostaviti dobar utisak i na taj način vi nećete osvojiti ni zadržati muško srce.

Javiće se kada on bude smatrao da je dosta slatkih muka čekanja.

U nekim slučajevima, muškarci ne rade ovo da bi vas iskušavali, već zato što njima treba malo više vremena. Čak iako ste mu se jako dopali. Oni jednostavno imaju taj neki strah od vezivanja i sputavanja od strane svoje partnerke i zato im dajte malo vremena da se smisle, razmisle i odluče.

Ukoliko prođe duže vremena, a on se nije javio, pa, stvari su tada jasne? Ne očajavajte, i to se dešava, ali to ne znači da nećete pronaći vašu sreću. Samo hrabro napred.

Kako zadržati muškarca – po horoskopskim znakovima

Ukoliko verujete ili rado čitate horoskop iz zabave, ovaj deo teksta će sigurno biti interesantan za vas! Svaki horoskopski znak ima svoje sprecifičnosti, bilo da je u pitanju karakter, navike, ponašanje u prijateljstvu ili ljubavi… Ukoliko ste već uspele da privučete i osvojite vašeg muškarca, to je odlično, ali uvek ostaje pitanje – šta sad i kako zadržati dečka.

Mi vam otkrivamo par korisnih saveta kako zadržati muškarca, raspoređenih po horoskopskim znakovima, a nije loše da znate ni šta o vašoj kombinaciji znakova kaže ljubavni horoskop.

Kako da zadržim Ovna

Kada je muškarac Ovan u pitanju, nemojte igrati samo na kartu lepote. Ona vam jeste važna, ali ne i dovoljna sama po sebi, jer njemu ipak treba snažna žena, neka koja će mu stalno buditi maštu.

Takođe, pokušajte da ostavite utisak kao da je on glavni u vezi (njemu je to poprilično važno), čak iako to zapravo nije slučaj.

Ovo su glavni načini kako zadržati vašeg muškarca Ovna.

Kako zadržati dečka Bika

Bik ne voli promene. To znači da će se maksimalno truditi da vezu zadrži i sam. Ono što je do vas jeste da budete dobra kuvarica jer kod njih važi ona izreka “ljubav preko stomaka dolazi”.

Takođe, voli ženstvenost i iskrenost, koja mu je jako važna. Bikovi važe i za porodične ljude koji se pridržavaju i takvih vrednosti, pa bi bilo dobro da i vi imate slična razmišljanja.

Kako zadržati muškarca Blizanca

Blizance je lako privući, ali je teško zadržati im pažnju zbog njihovih stalnih težnji ka izazovima. Njima je potrebna žena koja je zabavna i inteligentna, a takođe treba da mu date i dovoljnu dozu slobode.

Šta je potrebno Raku u vezi

Rakovi važe za vrlo osećajne osobe, ne samo žene, već su takvi i muškarci. Da biste njega zadržali, pružajte mu puno pažnje, topline, nežnosti, maženja, lepih reči. Budite umiljate i brižne.

Kako zadržati Lava

Lavovi vole jake, nezavisne, društvene žene, po mogućstvu i atraktivne jer se vole hvaliti vama u društvu. Najbolji način njih zadržati jeste da ih hvalite, dopustite da priča o sebi, poštujte ga i trudite se da mu udovoljavate.

Kako da zadržim dečka Devicu

Za ovo vam je potrebno da budete idealna devojka, supruga, majka. Naravno, pošto su Device jako uredne, morate povesti računa o pedantnosti, to im je zapravo vrlo važno i to prihvatite ako želite da vam veza potraje. Oni ne vole konflikte i dramu, pa to izbegavajte. Takođe, u nekim situacijama može biti potrebno da im podignete samopouzdanje.

Održavanje veze sa Vagom

Kao što znate, Vage važe za estete, pa je njima važno da vi uvek budete lepe i doterane; da ih privlačite. Sem toga, jako im je bitno da ne započinjete svađe bez razloga.

Kako zadržati muškarca Škorpiju

Oni su vrlo strastveni, pa je važno da budete tokom cele veze privlačne, seksipilne da biste zadržale njegovu pažnju. I da, posvećujte se isključivo njemu.

kako zadržati dečka

Strelac i kako ga zadržati u vezi

Sa Strelčevima je lako kada je u pitanju osvajanje, ali je dosta druagačija priča kada želite da ga zadržite u vezi. Zašto? Oni su poprilično nestalni, a i skloni flertu. Ukoliko možete to da tolerišete, vi ćete biti njegov životni saputnik. Samo bez ljubomornih scena.

Kako da zadržim zatvorenog Jarca

Oni često deluju hladno, zatvoreno i kao da vas proučavaju i “love” nedostatke. Međutim, oni samo teško ulaze u vezu, ali se zato i jako teško odlučuju na prekid. Da bi vaša veza potrajala, samo budite odgovorne, to im je vrlo bitno. Oni takođe ne vole devojke koje su napadne, već one koje nosi u sebi zrelu privlačnost i inteligenciju. Izgradite sa Jarcem poverenje, ispunjavajte datu reč, budite strpljivi, podržavajte ga – i biće zauvek vaš.

Vodolija i ljubavna veza

Stvar sa Vodolijom je da treba da mu budete najbolji prijatelj. Nemojte ljubomorisati. Ukoliko volite putovanja, to je odlično, jer su oni “ludi” za njima i moći ćete u tom slučaju da stvarate zajedničke trenutke i uspomene. Najveći afrodizijak mu je – inteligentnost. Trudite se i da ga iznenađujete.

Kako opstati i zadržati vezu sa Ribom

Ribe su romantičari i uvek se vode osećanjima. Trudite se da odnos u vezi bude prisan da ne bi utehu potražio u drugom zagrljaju: mazite ga, pazite, budite pažljive prema njemu… Njima je ljubav vrhunski ideal.

Većina njih su umetničke duše i zato će se sigurno obradovati i još više vezati za vas ako im, na primer, napišete pesmu ili neko lepo pismo.

Trudite se da dosta vremena provodite zajedno.

Sem horoskopskih znakova, nekada važnu ulogu u zavođenju i održavanju veze igra i podznak u horoskopu, a ono što vam još može biti interesantno (i korisno ako želite da zadržite vašeg muškarca) jeste i da saznate koje su to erogene zone horoskopskih znakova

 

Još nekoliko predloga za ponašanje u ljubavnoj vezi

Da bismo zaokružili ovu priču, evo za kraj još nekoliko saveta koje vam dajemo jer smatramo da su korisni za vašu vezu, pa ako ih do sada niste primenjivali, evo prilike, jer će sigurno uticati na to da zadržite vašeg muškarca.

Učestvujte u njegovim interesima i strastima: to ne znači da treba da gledate fudbal na silu ako vas baš nikako ne zanima, ali možete sigurno pronaći nešto što vam je zanimljivo a on voli. Pokušajte da to bolje razumete, razgovarajte o tome i sa vašim partnerom, videćete da će to ceniti i biće mu drago jer se trudite.

Ne pokušavajte da ga promenite: da, sve žene to rade, manje ili više. I u redu je kada su u pitanju neke navike, ali ne i suština njegovog bića. Ne biste volele da i on to radi vama, zar ne? Prihvatite, zavolite ili nađite nekog ko vam više odgovara.

Smejte se i nasmejte ga: muškarci jako vole srećne i pozitivne devojke. One koje imaju smisla za humor, pa će ga nasmejati i oraspoložiti u nekom trenutku kada je sumornog raspoloženja. A nekada je dovoljno i samo da se milo nasmešite, to će mu značiti više nego išta.

Nadamo se da smo vam pomogli ovim skromnim savetima, a ukoliko vi imate još neki, podelite da usvojimo svi zajedno!