Kako ga zavesti na osnovu podznaka u horoskopu

Kako ga zavesti na osnovu podznaka u horoskopu

Da li si  od onih žena koje danima analiziraju kako zavesti muskarca koji ti se dopao? Saznaj njegov podznak, a onda primeni  ono što tom podznaku odgovara.

Zavođenje muškarca nekada ide sasvim spontano – nađete se na pravom mestu , u pravo vreme, osetite neku energiju, hemiju i to je to. A šta kada ti se sviđa neki muškarac sa kojim to ne ide tako glatko? Šta ako on baš ne reaguje na tvoje spontane signale? Pogledaj ove savete kako privući muškarca, a nije na odmet da u svrhe ove analize upotrebiš i  karakteristike određenih horoskopskih znakova.

Horoskopski znakovi u ljubavi

Karakteristike horskopskih znakova u ljubavi najkraće se mogu opisati ovako:

Ovnovi – vatreni

Bikovi – senzibilni

Blizanci – energični

Rakovi – emotivni

Lavovi – strastveni

Device – analitični i hladni

Vage – romantične

Škorpije -posesivne

Strelčevi – spontani

Jarčevi – preozbiljni

Vodolije – nestabilne i prevrtljive

Ribe – osetljive

Da bi zaista znala kako zavesti muškarca koji je postao predmet tvojih misli i želja, ne zaboravi da uzmešu obzir i njegov podznak, jer je on sastavni deo njegovog karaktera i ne treba bude zanemaren.

Ako već proučavaš zavođenje muškarca jer ti spontano zavođenje ne ide, onda ga proučite dobro – sa svih aspekata.

Kakve veze podznak ima sa zavođenjem

Odgovor na pitanje kako zavesti muškarca mnogo više zavisi od podznaka nego od znaka u horoskopu. Podznak u horoskopu je zapravo znak koji vlada vašom prvom kućom u natalnoj karti i od njega sve počinje. To je ono kako se predstavljamo svetu i kako se drugi predstavljaju nama.

Zavođenje muškarca  je nešto što zavisi od prvog utiska, a upravo podznak u horoskopu je taj koji ostavlja prvi utisak i onu spoljašnju sliku o vama. 

Dobar prvi utisak ostavljamo dobrim izgledom. Celulit i strije nisu poželjni aduti, zato je dobro da znate kako da ih se rešite. Jelena nam je otkrila svoj trik kojim se lako i za kratko vreme rešila celulita. Saznajte šta je to u priči koju je podelila sa nama, a koja se nalazi na ovom linku. https://minutzamene.com/moj-celulit-je-nestao-na-ovaj-nacin/

Kakvu sliku projektuje muškarac kojeg želiš da zavedeš i još važnije, kakvu sliku ti treba da prikažeš muškarcu svojih snova? Odgovor na to je pravi odgovor na pitanje: “ Kako da ga zavedem?”

Da bi znala kako osvojiti muskarca, potrebno je da znaš kako da izračunaš njegov podznak u horoskopu. Sigurno si primetila da nisu svi ovnovi i svi lavovi u horoskopu isti. Naravno, to je normalno jer nismo svi rođeni pod istim zvezdama.

Treba li onda da se bavš astrologijom da bi znala kako zavesti muškarca?  

Astrolozi mogu na osnovu podataka o rođenju dečka koji ti se dopada da izlože karakteristike horoskopskih znakova i provere  koliko je njegov znak kompatibilan sa tvojim.

Ali, polako, ne srljaj odmah u to! Prvo ga zavedi, a za to je dovoljno da znaš nešto o njegovom podznaku.

Kako zavesti muskarca na osnovu njegovog podznaka

kako osvojiti muškarca
Privući njegovu pažnju

Pošto si saznala njegov podznak, vreme je da osmisliš taktiku zavođenja koja će mu skrenuti pažnju.

Evo kako zavesti  muškarca na osnovu toga koji je podznak  u horoskopu:

Ovan u podznaku

Želiš da znaš  kako zavesti muškarca koji je ovan u podznaku? Onda moraš da znaš ovo – on je vođa. Ne trudi se da budeš dominantna i nemoj da dozvoliš da shvati da je zaveden. On je taj koji zavodi! Ovan u podznaku ne želi da sluša o drugim muškarcima u tvom životu i tvojim prethodnim vezama – želi da smatraš da je on jedinstven i neponovljiv. Ne štedi svoje divljenje. Divi se njegovoj snazi, pameti, poslovnom uspehu,  snalažljivosti… Ovnovi vole devojke slične njima – žive i energične. Devojka koja je stidljiva, mirna, povučena neće biti predmet njihove pažnje. Ukoliko želite da zavedete ovna u podznaku, treba da budete iskrene i otvorene.

Njima je seks veoma važan, pa svako zaigrajte na tu kartu. Budite seksi i dajte sve od sebe da povećate svoj seksipil!

Naposletku, Mars je glavna planeta ovog znaka, a on je simbol stasti i želje.

Bik u podznaku

Muškarac sa bikom u podznaku vođen je Venerom kao planetom svog podznaka, i to ga čini romantičnim. Oni vole umetnost i sve što je lepo.

Ako se pitate kako osvojiti muškarca koji je Bik u podznaku, dajte sve od sebe da izgledate sjajno i ne zaboravite parfem. Ovaj podznak u horoskopu oceniće vas svim čulima.

On ne žuri u nove ljubavi. Više voli da nađe partnerku koji mu odgovara, nego neku koja će biti samo još jedna recka na njegovom spisku ljubavnica. On zavodi rečima i lepim gestovima, pa treba da znate kako to da cenite. U seksu se mnogo oslanjaju na mirise i dodire, pa se potrudite da to pružite. Pre toga, saznajte koje su erogene zone jednog bika. Bika u podznaku najpre će da privuče žena koja je je lepa , koja ima stila i sofisticiranog je ponašanja, ali nije retkost ni da bikovi polude za nekom koja je njihova totalna suprotnost, pomalo misteriozna i odiše seksipilom.

Muškarac Bilizanac u podznaku

On je blizanac u podznaku? Verovatno ste primetili da ima onu vedru, otvorenu karakternu crtu i dobar smisao za humor i šalu. Pa, za početak, ako želiš da ga zavedeš, smej se njegovim šalama! Oni imaju vrlo avanturističku prirodu i ako počenneš da pričaš o ozbiljnoj vezi verovatno će da podignu zid odbrane ispred sebe. Umesto toga, probaj da ga šarmiraš svojom pameću.

Dok će neke muškarce privući izgled,  mušakrca kojem je blizanac podznak u horoskopu možeš zavesti svojim šarmom i pameću.

Ovi muškarce vole da flertuju, kako rečima tako delima, i treba im dosta slobode. Najbolji način kako osvojiti mušakrca sa ovim podznakom je da im date do znanja da njihova sloboda neće biti ugrožena.

Rak u podznaku

Po karakteristikima horoskopskih znakova ovo je emotivan znak. Pa onda,  kako zavesti muškarca sa ovim podznakom ? Ovi muškarci su veoma osetljivi i ne žele seks po svaku cenu. Plaše se odbijanja pa ne srljaju tek tako u flertove, a kada se jednom vežu, onda to urade čvrsto. Vrlo čest o menjaju raspoloženja, ali vole da brinu o drugima. Želiš ga za sebe? Onda je dovoljno da se praviš pomalo bespomoćnom i on će ti pružiti spas. Oni su veoma romantični, pa ako si u prilici da mu prirediš  takvu atmosferu, samo napred.

Njihova planeta je Mesec i zvezde kažu da oni najbolje vode ljubav kada je Mesec pun. 

Sa njima, seks i emocije uvek idu zajedno i to nikad nije samo fizičko iskustvo!

Lav u podznaku

Lavovi, bez obzira da li su u znaku ili podznaku, vole da budu u centru pažnje. Osnovno pravilo zavođenja muškarca  sa lavom u podznaku jeste da ga slušaš pažljivo i da mu se diviš. Centar razgovora nije na tebi, nego na njemu. Kada biraju devojke za vezu, vole da budu ponosni na njih.

Da bi osvojila muškraca u ovom podznaku potrebno je da pokažeš sebe u svom najboljem izdanju – intelektualnom i fizičkom.

U seksu vole da budu u centru pažnje takođe. Vole neobične i  nepredvidljive stvari i uzbuđenja pa ljubav i seks sa njima mogu da budu jako zanimljivo iskustvo. Pa, možda deluje zahtevno pružiti svu tu pažnju koju očekuju, ali ljubav je i pružanju, zar ne? Verujte, lav će to uzvaratiti!

Muskarac Devica u podznaku

Kako zavesti muškarca sa ovim podznakom? To deluje kao nemoguća misija jer su ovi muškarci perfekcionisti i traže dlaku u jajetu.

Oni vole da budu savršeni i da sve oko njih bude savršeno takođe. Zato su veoma izbirljivi i sve analiziraju.  Zapravo, ne bi čudilo da analiziraju  tvoj  znak  podznak takođe.

Kakvi su u krevetu? Uredni, pre svega i isto očekuju i sa druge strane. Nema spontanosti. Sve je planirano. Želiš dobar seks? Isplaniraj šta želiš i saopšti to muškarcu sa devicom u podznaku. Odradiće to detaljno i analitično kao i bilo koji drugi zadatak.

Vaga u podznaku

Vage vole  da je sve oko njih u harmoniji i skladu i veoma cene lepotu.

Ako želiš da znaš kako osvojiti mušakrca koji ima ovaj podznak u horoskopu, onda je važno da znaš jednu stvar – slobodno provedi sate u doterivanju!

Vage su šarmantne, vole da budu zaljubljene i uz malo truda, vrlo lako ćeš dopreti  do njihovog srca.  Muškarac vaga u krevetu daje sve od sebe da ostavi utisak i da zadovolji ženu.

zavođenje muskarca
zavođenje muskarca

Muškarac Škorpija u podznaku

Škorpija u podznaku je još jedan od onih tipova muškaraca koji vole avanture, posebno u seksu.

Ako želiš da znaš kako zavesti muškarca sa podznakom u škorpiji, onda je potrebno da nađeš način da ga  izbaciš iz kontrole i ponudiš nešto izazovno.

Oni znaju da budu prilično ekstremni, kako u  vođenju ljubavi, tako i u izražavanju emocija. Za njih je seks u kolima obična, dosadna i prevaziđena stvar. Njihove emocije nisu nešto što tražite lupom i čitate između redova. Želiš  ga? Budi seksi, pomalo misteriozna  i slobodnaa u svojim seksualnim fantazijama.

Strelac u podznaku

Muškarac strelac u u podznaku je lako zaljubljive prirode i najsrećniji bi bio u haremu. Ako planiraš da ga zavedeš, to nije mnogo teško. Možeš ga šarmirati izgledom ili svojim ponašanjem –  lako je privući njegovu pažnju. IPak, imaj na umu i da ova pažnja vrlo kratko traje.

Strelac u podznaku nije ljubitelj veza „Živeli su srećno do kraja života“ i dok se okreneš, on  već može biti u nekoj drugoj priči.

Želiš burnu vezu? Strelac u podznaku je pravi tip muškarca za to. Želiš dugu romantičnu vezu i posvećenost?  Probaj sa nekim romantičnijim znakom ili mu daj dovoljno slobode. Ovaj podznak u horoskopu  voli da eksperimentiše u seksu. Stavi do znanja da si otvorena, slobodna, avanturističkog duha i ispričaj par dobrih viceva i ovaj muškarac biće tvoj.

Jarac u podznaku

Ukoliko je muškarac koji vam se dopada jarac u podznaku, onda je pitanje “Kako da ga zavedem?”  zaista prava enigma. Ono što karakteriše jarca jeste kontrola i strogoća i ukoliko se ne uklapaš u neku sliku koju je on sebi zamislio,  male su šanse da ga privučeš.  Njemu treba pristupiti postepeno. LJubav na prvi pogled ne ide im od ruke. Jednom kada ti pođe za rukom da ga zavedeš, želeće te do kraja života.

Da bi zavela muškarca koji je jarac podznaku, treba da poznaješ njegove misli i ideje. On se u veze ne zaleće srcem, već razumom. 

Jarac je tip karaktera koji je okrenut karijeri i poslu. Seks sa njim zna da bude dosadan i jednoličan – njima je to posao kao posao.

Vodolija u podznaku

Vodolija u podznaku je onaj  muškarac koji je potpuno nepredvidljiv i poseban. Zato je tako teško znati kako zavesti muskarca vodoliju u podznaku. Jedno je sigurno –  oni vole da se druže  i gaje brojna  prijateljstva. Ukoliko želiš da ga osvojiš, onda mu prvo ponudi prijateljstvo. Ovaj znak ceni svoju slobodu, ali u vezama često voli da bude sa nekim ko drži kontrolu, jer to nije njihova jača strana. U seksu vole da pokažu svoju nepredvidljivu prirodu.

Pokaži mu da imaš smisla za avanturu i uradi nešto sponatano, i imaćeš ga u šaci.

Muškarac Riba u podznaku

Muškarci sa ovim podznakom su sanjari  i odgovor  na to “ Kako da ga zavedem? ” zavisi od toga kako se uklapaš u njegove snove. Kako ga onda zavesti?

Saznajte njegove snove ili ga prevari na brzinu i odvedi u neki drugačiji svet – pruži mu  neku drugačiju atmosferu, nešto neobično a lepo.

Što se seksa tiče, oni idu u krajnosti. Ili ga žele previše, ili ga ne žele uopšte. Dovoljna im je i erotska masaža.

Zavođenje muškarca nije uvek lak posao. Iako često mislimo da su oni svi pravljeni na isti kalup, činjenica je da svako od njih reaguje drugačije. Neki muškarci padaju na šarm, neki na dobar izgled, nekima je važna pamet. To u mnogome zavisi od njihovog znaka, ali podznak je ono što omogućava da ga uhvatiš na prvu loptu.

Kako ćeš ga zavesti, zavisi šta želiš od njega. Za kratku avanturu i zaljubljenost dok traje hemija, dovoljno je da se prilagodiš njegovim željama. Ukoliko želiš više od seksa za jednu noć, onda ne treba da se transformišeš u super  heroinu iz negovog sna i celog života glumataš da si nešto što nisi. U tom slučaju,  umesto  da nađeš način kako zavesti muškarca u skladu sa njegovim podznakom, bolje je da nađeš onaj znak i podznak u horoskopu  sa kojim se najbolje uklapaš i koji će ti omogućiti da budeš  to što jesi – bez foliranja!