Sara Stanković: NEMAM BUBULJICE I AKNE, a ovom setu dugujem za to!

Sara Stanković: NEMAM BUBULJICE I AKNE, a ovom setu dugujem za to!

Autor:

Svi se ponekad zapitamo kako to da neke devojke nemaju bubuljice? Da li je realno da su uvek i u svako doba dana prekrivene gomilom pudera ili je fora u nečem drugom?! U čemu je tajna čistog lica?

Sara Stanković, naša poznata Youtuberka i influenserka je jedna od onih koji nemaju bubuljice . Oni koji su imali prilike da je vide bez šminke, znaju da je njeno lice besprekorno čisto. Iako priznaje da voli šminku i da je skoro uvek tip-top sređena, svakako ima i trenutke kada je bez šminke. Neki od tih trenutaka mogu se videti i na njenim snimcima. I tada se zapravo vidi njeno pravo lice bez akni i bubuljica

Dakle, nije u pitanju prekrivanje – lice joj je ZAISTA čisto!

A šta je u pitanju?

Pitali smo mnoge koji imaju čisto lice i nisu hteli da nam kažu. Sara nam je OTKRILA NJENU TAJNU i hvala joj na tome! Ovo je njena priča:

Bubuljice me prosto plaše!

„ Nije da ja baš nikad nisam imala bubuljice. Ranije mi se dešavalo da ih imam i više, ali tada NISAM ZNALA OVO ŠTO SADA ZNAM. Sada, tu i tamo ponekad izađe neka bubuljica – ali to sa lakoćom sredim, jer znam kako!

Volim da imam kontrolu nad kožom mog lica i prezirem nepredviđene situacije u vidu crvene, ogromne bubuljice baš kad joj nije ni vreme ni mesto. Ne samo zato što je ružno! Još je gore…BUBULJICE ME BUKVALNO PLAŠE!

Jedno vreme sam imala više bubuljica na licu i stalno sam bila pod gomilom šminke. Ja da se snimam bez gomile pudera tada😮😮😮? U sasvim prirodnom izdanju⁉️ Nije imalo šanse!

Ali, nije ni puder uvek rešenje! Imam dojam da je samo pogoršavao stvari!

Iako znam da mnoge devojke imaju bubuljice i misle da je to normalno, ja se baš nikako nisam mirila sa tom činjenicom.

Ne želim da prihvatim bubuljice kao normalne iz 2 razloga:

  • Prvo, kada snimam, više mislim o tome kako izgledam i da li će neko komentarisati moje lice, nego o onome što radim. Nisam tada sigurna u sebe, grešim i mrzim taj osećaj. Ne osećam se lepom i to mi pokvari dan i ceo projekat.

  • Drugo i najvažnije:

Kada vidim kakav problem sa licem imaju neki ljudi koje sam upoznala –  zaista shvatim da BUBULJICE NISU NIMALO NAIVNE. Nekad one OSTAVE STRAŠNE POSLEDICE NA KOŽI😱.

Neću naravno da imenujem nikoga, ali činjenica je da čak i mnoge slavne ličnosti imaju bukvalno kratere na licu od bubuljica. Pomisao da to meni može da se desi , najblaže rečeno me UŽASAVA I PLAŠI😨!

E zato ja imam nešto što me „čuva od bubuljica“🛡️ i to zaista dobro radi!

Ovo je set protiv akni koji čuva moje lice!

Moj čuvar se zove Aknolin i naručujem ga na sajtu: www.ovotaris.com/aknolin.html

Nije tajna da volim šminku i kozmetiku i često je naručujem preko interneta.  Isto tako sam naručila i Aknolinset protiv akni kojem mogu da zahvalim za moje čisto lice!

Kako sam došla do toga?

Bilo je to jednom kada mi je lice malo više buknulo.

Tražila sam po internetu neko rešenje, jer zaista nisam htela da se moje lice pogorša.  Tako sam naišla na Aknolin i videla dosta pohvala na njegov račun. To je prevagnulo u njegovu korist i odmah sam ga naručila.

Ispostavilo se da je Aknolin ZAISTA ODLIČAN SET PROTIV AKNI .

U to sam se sama uverila. Čim sam ga dobila, krenula sam sa upotrebom.

Prvo sam Aknolin losionom čistila lice. Dan danas se zaprepastim šta sve skine, iako sam se pre toga dobro umila i skinula šminku 😆.

Nakon toga sam stavila Aknolin gel u tankom sloju.

Bubuljice koja sam tada imala, već su stradan bile drastično manje upaljene . Za 3 dana su bukvalno sasvim nestale! Ništa! Kao da ih nije ni bilo!

Oduševila sam se! Ja sam od tada uvela Aknolin u svoju rutinu i BUBULJICE I MITISERI VIŠE NE IZLAZE!

Svakodnevno losionom čistim lice. Za razliku od nekih drugih losiona, koža mi nije posle Aknolina suva i ne pecka me. Obožavam ga, jer mi je lice čisto, mekano. Losion super miriše, osećam se kao da se umivam nekim čajem.

U onim baš retkim, retkim trenucima kada se i desi da izađe neka bubuljica, ja namažem Aknolin gel i ona se povuče veoma brzo!

E da!

Šlag na tortu je činjenica da je ovo zapravo prirodna kozmetika 🌱🌺🥰.

Ja sam prvo bila malo u čudu, jer sam bila od onih koji su mislili da je prirodna kozmetika „zdravija, ali baš i ne deluje brzo“🤷. Međutim, posle sam otkrila ovo nije bilo kakva prirodna kozmetika nego –  premium prirodna kozmetika!

Zapravo, ispostavilo se da Aknolin set ima neke ozbiljne inovativne prirodne sastojke i ali i veliku količinu baš tih nekih aktivnih supstanci u samom proizvodu, koje „rade posao“. To je jako bitno. Nije isto kada neko stavi kap nekog prirodnog sastojka da se kaže da ga ima i kada stavi ozbiljnu količinu koja zaista pomaže svojim dejstvom. Pri tom, kombinacija tih bitnih sastojaka je osmišljena tako da pokriva sve aspekte ovog problema: i masnu kožu i bakterije i prljavštinu i smanjenje problema onda kada je nastao. Zato je Aknolin toliko efiakasan.

Ja sam uzela stvari u svoje ruke! Izgled mog lica više ne prepuštam slučaju!

Slučajno sam na svojoj koži naučila da je rutina u nezi mnogo bitna. Vrlo važna lekcija 👩‍🏫!

Ovo mi oduzme malo vremena dnevno , a pomaže mi da budem POTPUNO BEZBRIŽNA što se tiče bubuljica na mom licu!

Aknolin je nešto bez čega ne smem da budem. Čim vidim da je pri kraju, naručujem novi set na sajtu: www.ovotaris.com/aknolin.html

Ovakva moja rutina se pokazala kao mnogo bolja varijanta nego da čekam da se desi problem, pa da onda tražim način kako da ga se brzinski rešim ili da gubim sate pokušavajući da bubuljicu sakrijem puderom i šminkom🙈!

Džabe to maskiranje! Ako je mala bubuljica i fleka na licu, može da se sakrije! Kad imaš brdašce na licu, nema tog pudera koji će ga poravnati. Jedino da ga obojim u braon i da se pravim da mi je mladež 🤣!

Zašto bih radila to? Imam bolje rešenje. Jednostavno – NE DAM BUBULJICAMA DA SE POJAVE I TAČKA!

Sara nam je otkrila tajnu njenog čistog lica i na koji način je dovela kožu do savršenstva. Sada, kad ima svog „čuvara kože“  može bez brige i ustezanja da se snima i bez šminke. Podjednako je lepa i nema šta da krije!

I vaša koža lica može biti takva!

Skrivanje problema nikada nije rešenje! Vreme je da i vi preuzmete kontrolu nad svojim licem i pobedite bubuljice!

Sve što vam treba je Aknolin. Naručite ga na sajtu: www.ovotaris.com/aknolin.html