Kad srce vodi ka uspehu: Hedera Vita

Kad srce vodi ka uspehu: Hedera Vita

Autor:

Priča o Hedera Viti počinje 18. Maja 2011. godine u malenoj Loznici, u srcu raskošne prirode zapadne Srbije. Znate ih kao prepoznatljiv kozmetički brend, ali nije uvek bilo tako…

Priča o Hedera Viti je takođe priča o uspehu jedne žene, ali mnogo više priča o povezivanju sa ljudima.

Kako počinje?

Ovako su nastali Hedera vita proizvodi!

Vlasnica Olgica Samoilović je rešila, u to vreme hrabro, da se posveti proizvodnji potpuno prirodne kozmetike za čije je sastojke mogla da garantuje kvalitet. Kako je i sama imala problematičnu kožu, kozmetologija bila je isprva njen hobi, ali i potreba. Kad muka natera, čovek uči razne nove stvari. A onda je odlučila da kozmetika postane i nešto više.

hedera vita sapuni

Znate kako kažu: Ako želiš da znaš zasigurno šta je u preparatima koje koristiš, najbolje je da ih napraviš sam.

Tako je i ona počela da pravi sapune, najpre sama (u saradnji sa jednim tehnologom), a vremenom je tim porastao toliko da danas broji 15 članova.

Ono što je bio rizik i težak posao isprva, pokazalo se kao pravi potez, pa danas Hedera Vita ima proizvodni pogon koji se sa administrativnim delom prostire na 1000 m2.

Ipak, ne dajte da vam ovo zvuči kao suvoparna priča o razvijanju bilo kakvog novog posla. Hedera VIta mnogo je više od biznisa; ona je način da se poveže sa ljudima i da im se pomogne.

Ključ uspeha je u sledećem!

Potpuno prirodna kozmetika sa velikom količnom aktivnih sastojaka

hedera-vita-88

Olgicu Samoilović motivišu njeni klijenti. Razlog zbog kojeg je Hedera Vita ono što je danas je pre svega iskrena želja da se udovolji zahtevima klijenata i da se stvori prekopotrebno poverenje, pa tek onda rad i trud.

Koliko kompanija znate da su im klijenti zaista a prvom mestu? Hedera Vita je jedna od njih.

Paleta proizvoda od male linije prirodnih sapuna s početka narasla je do asortimana od čak 150 preparata za negu kože i kose, koliko broji danas.

hedera vita proizvodi

Kompanija i dalje nastavlja da razvija nove preparate, a sve to, kažu, kako bi išli u korak sa željama svojih kupaca i njihovim novim potrebama.Danas su uveliko poznati Hedera vita kreme za lice, maske za kosu, šamponi i sve ono što vam treba za svakodnevnu negu.

Ipak, najvažnije je sledeće:

Glavna ideja, kojom se do dan danas vode u Hedera Viti, je bila da se ponudi kozmetika koja je sačinjena od potpuno prirodnih sirovina. Ne samo to, Hedera Vita od prvog dana pravi preparate po starim farmaceutskim recepturama koje je Olgica dugo i pažljivo skupljala, pa se ona ponosi i očuvanjem jednog tako važnog starog zanata.

Istovremeno, čitav tim se trudi i da isprati moderne trendove i uključi i nove tehnike kako bi svojim kupcima ponudili najbolju moguću kozmetiku.

U Hedera Viti najviše vole da se pohvale činjenicom da u svakom svom proizvodu imaju minimum 75% prirodnih sastojaka.

 Ono što u se u njihovim preparatima može naći su sveže, farmaceutski ispravne sirovine i to:

  • hladno ceđena biljna ulja
  • biljne tinkture
  • biljne ekstrakte
  • sveže biljke.

Kvalitet garantuju i zahvaljujući galenskoj izradi, što znači da preparate proizvode u malim serijama kako bi sačuvali što više od prirodnog kvaliteta sirovina, kao i njihovu svežinu.

Svakoj bočici posvećena je pažnja kakvu njihovi potrošači samo i zaslužuju, kažu u Hedera Viti.

Olgica Samoilović počela je da se bavi ovim poslom sa idejom da svakom klijentu i svakom preparatu posveti posebnu pažnju. Danas slobodno možemo reći da se u Hedera Viti klijenti tako i osećaju . Znaju šta se u Hedera vita kozmetici koristi i veruju svom omiljenom brendu.

Radovaće vas da čujete i da je ono čega se klone upotreba nepotrebnih hemikalija, a među kojima su i veštačke boje i mirisi.Prirodni sastojci neguju mnogo bolje bez toga. Kako bi pospešili njihov efekat, u Hedera Viti koriste ekosertifikovane biološke konzervanse koji pritom i sprečavaju da dođe do nekih štetnih posledica.

Posebna dika, kako lična vlasnice , tako i celog tima, je otvorena šačica na ambalaži. Ona znači da Hedera Vita ima sertifikat Ministarstva privrede Republike Srbije koji potvrđuje da kompanija pripada starim umetničkim zanatima i da su njihovi sapuni ručno izrađeni i 100% prirodni.

Da je sve baš tako kako smo vam kazali potvrđuje ZZJZ Šabac koji kontroliše kvalitet proizvoda iz radionice Olgice Samoilović.

hedera vita ručno rađena kozmetika

Hedera vita proizvodi gde kupiti

Hedera vita kozmetika prodaje se po svim bolje snabdevenim drogerijama i apotekama u zemlji i sigurno ćete ih naći bez problema.

Ali to nije sve!

Kompanija je uspešan izvoznik u zemlje EU, a čak 7 njihovih proizvoda sertifikovano je i registrovano u Centralnoevropskom registru proizvoda.

U razgovoru sa Olgicom i njenim timom, ne možete se oteti utisku da je ovaj uspeh vredno izvojevan. U svakom trenutku jasno vam je da pred sobom imate ljude koji su dali mnogo sebe kako bi naučili i ovladali tehnikama za proizvodnju prirodne kozmetike. A sve to kako bi pružili kvalitet svojim klijentima, koji se zauzvrat baš zbog tog kvaliteta mogu osloniti na njih.

Ne izneveriti ukazano poverenje kupaca ovde je glavni moto svakoga dana.

Hedera Vita

Cilj Hedera Vite je da budu najbolji u svom poslu, kako sami i kažu. Zbog toga se trude da stalno ponude nešto novo, da unaprede proizvodnju i proizvode, kao i da održe kvalitet bez kojeg čitava ideja ne bi ni postojala.

Kao nagrada za sve to dolazi poverenje njihovih potrošača, koje im vidno mnogo znači. Olgica  je uvek želela da Hedera Vita bude linija kojoj možete verovati, čije je drugo ime “profesionalnost”.

Ona ističe da je mišljenje kupaca najvažnije za njih jer im pomaže da razumeju šta je to što je klijentima potrebno i šta žele od proizvoda. Preko svog vebsajta www.hederavita.com stalno osluškuju želje svojih kupaca i trude se da ih i ispune.

Posvećenost kojom se odlikuju u Hedera Viti svedoči da oni i postoje zbog svojih klijenata, ali i zahvaljujući njima. Toga su svesni! Zbog toga i kažu da su zajedno najbolji.