Šta horoskop kaže kako se slažete u ljubavi

Šta horoskop kaže kako se slažete u ljubavi

Pitate se kako se slažete u ljubavi sa svojim trenutnim partnerom, ljubavnikom? Slaganje horoskopskih znakova može biti važan pokazatelj. Proverite!

Da li ste znali da astrologija može otkriti nivo razumevanja između ljudi, gledajući samo njihove horoskopske znake?

Zato smo se potrudili da u ovom tekstu pronađete sve – prednosti i izazove koje imate u ljubavi, a koje vam određuje vaš znak, a zatim i način na koje se te vaše osobine uklapaju sa izabranim partnerom.

Planirate prvi sastanak? Ovo morate znati!Ipak, pre nego što počnete da čitate, na umu imajte i sledeće: ne postoje dva potpuno nespojiva znaka. Uz trud i kompromis, čak i ‘teška’ astrološka kombinacija može biti dobitna.

Ovim delom horoskopa se posebno bavi sinastrija.

Ovan (21.03.-19.04.)

Žena Ovan je impulsivna, nezavisna i dominantna, energična i snažna. Iako je veoma senzualna po prirodi, često sumnja u svoju ženstvenost i potreban je jak muškarac da joj pomogne da se oseća ženstveno. Ovan se brzo zaljubi, ali teško ostvari dugoročni odnos, treba joj dosta vremena da prevaziđe svoje taštine i nađe idealnog partnera.

Uopšteno govoreći, Ovan je izazivač, tako da ljubavni odnos mora da bude neka vrsta borbe. Ako partner samo daje, Ovnu to brzo dosadi. Kao i ako uspeju da se dogovore o svemu i uklapaju se kao komadi slagalice. Ono što pali Ovna su gotovo nespojive razlike, borba za nečiju naklonost, borba za  to ko je u pravu i čije želje treba ispuniti. Borba za vlast u vezi je ovo što ženu Ovna uzbuđuje. Seksualna aktivnost joj je takođe veoma važna, ali ponovo kao neka vrsta izazova ili bitka, da bi bila duboko u sebi zadovoljna.

Ova žena voli da flertuje, pa tako nema problem da najzgodnijem momku u klubu pošalje piće. Muškarce privlače njeno samopouzdanje i seksipil.

Kako da imate i jedno i drugo? Žena ovan zna da ako dobro izgleda i brine o sebi, uradila je pola posla. Kosa je važan adut ženstvenosti. Iskrzana kosa koja se masti, opada nije lepa i nije seksi. Poslušajte Irenin savet i spasite svoju kosu ukoliko izgleda loše. Ona je našla šampon zahvaljujući kojem je kosa počela brže da joj raste, prestala je da se masti i opada. Njeno lično iskustvo možete pročitati na ovom linku. https://minutzamene.com/kako-sam-oporavila-kosu/

Slaganje horoskopskih znakova sa Ovnom

Vage, Jarac i drugi Ovan su najbolji znaci za zabavu, dok se u dugoročnim odnosima najbolje slaže sa drugim vatrenim horoskopskim znacima Lavom i Strelcem, koji imaju dovoljno energije da idu u korak sa njom. Ovan i Lav su veoma su slični i dobro se razumeju na nekom, samo njima razumljivom nivou pa je ova veza pun pogodak. Sa Strelcem, žena Ovan se magnetski privlači i dokle god iskreno komuniciraju, biće ovo savršena ljubav. Treba da izbegavaju Ribe, koje su za njih previše osetljive.

slaganje-horoskopskih-znakova

Bik (20.04.-20.05.)

Žena Bik čvrsto stoji na zemlji, veoma je iskrena i direktna. U početku je stidljiva, ali se brzo zagreje za novu ljubavu. Uvek je za živ razgovor i odano druženje. Žena Bik voli jednostavnost, uključujući i praktičnu odeću, urednu kuću i nema strpljenja za igrice kada je u pitanju ljubav. Visoko podignute glave, žena Bik retko dopušta sebi izliv emocija, ali kada se ovo desi, pažnja! Niko ne želi da bude uhvaćen u rogove ove devojke.

Za Bika, seks je težak posao. Može da bude malo lenja u krevetu i želi da partner uradi većinu posla. Ali kada počne, postaje uporna i ne posustaje sve dok se ne postigne odgovarajući kraj, zadovoljavajući za oboje. Bik će verovatno imati samo nekoliko partnera i dužih veza, ona voli staromodni  flert i potrebno joj je vreme pre nego što se preda bilo kome.

Slaganje horoskopskih znakova sa Bikom

Što se slaganja horoskopskih znakova u ljubavi tiče, žena Bik se u neobaveznom odnosu najbolje se slaže sa Škorpijom, Ovnom ili Devicom. Ako želi trajan odnos, treba da se odluči za Jarca ili Ribe. Sa Jarcem deli sve: ljubav, divljenje, poštovanje i razumevanje. Ovo je spoj za zauvek. Ribe su romantičari u srcu, pa ove dve osobe mogu da dele duboku i trajnu, bezuslovnu ljubav koja će iz oboje da izvuče ono najbolje. Bikovi treba da izbegavaju Blizance, koji su za njih previše nestašni.

Blizanci (21.05.-21.06.)

Ko ne voli ženu u znaku Blizanaca? Svestrana, duhovita, šarmantna, sa oštrim okom za modu i neverovatnim stilom, uvek izgleda vrlo lepo. Ima različita interesovanja i sposobnost da komunicira sa svima i o svemu, pa tako konstantno zrači i privlači. Međutim, ipak je ona Blizanac i ne voli da bude sama. Najbolje je  kada je u dinamičnoj, ali stabilnoj vezi. Voli odnos koji je brižan i nežan, pa čak i romantičan, najbitnije je da nikada nije dosadno. Njen idealan partner treba da joj pruži dovoljno slobode za druženje, razmenu ideja, a u isto vreme pouzdan i snažan oslonac. On mora da bude inteligentan, zanimljiv, društven, komunikativan, ali i da je tu za nju uvek.

Ovo je često previše zahtevno, nekad i kontradiktorno, pa Blizanci misle da je nemoguće da jedna osoba zadovolji sve njihove potrebe. Tada osećaju ogromnu rupu koju moraju ispune s drugom osobom, pa kao rezultat dobiju dva loša odnosa, a ne jedan dobar.

Za Blizance, seks je poput igre. Mora biti zabavan, kao recimo seks u kolima, malo golicanja, malo smeha, ništa previše ozbiljno. To znači da ni ljubav ni privrženost nisu neophodni Blizancima za uživanje. Zapravo, snažna osećanja i predanost su ponekad i prepreka. Žena Blizanac zavodi rečima, a tu je i govor tela. Kada joj je dosadno igra toplo-hladno igricu.

Slaganje horoskopskih znakova sa Blizancima

Za neobaveznu vezu bira Lava, Devicu i Škorpiju,  a kada je u potrazi za ozbiljnom vezom, treba da potraži Vagu ili Vodoliju. Kod Vage će da ceni nedostatak ljubomore i ljubav prema kulturi, umetnosti i zabavi, dok je međusobno razumevanje neosporno. Vodolija će stalno da je iznenađuje, što će učiniti da se oseća živom i sa njim će lako da prevalilazi sve životne prepreke. Rak je za njen slobodni duh previše tradicionalan, pa bi trebalo da ga izbegava.

Rak (22.06.-22.07.)

Žena Rak je vrlo emotivno biće, često sklona tugovanju i depresiji. Najvažnije joj je da sebi pronađe ljubav. Da bi pronašla savršenog, mora da traži nekoga ko deli njenu strast za porodicom. Ne zadovoljava je površini odnos sa partnerom, već samo lojalnost i poverenje u vezi.

Za Raka je seks najbolji način da dve osobe posvećene jedna drugoj pokažu svoju ljubav. Dakle, seks je gotovo svetinja. Nešto što leči sve rane i potvrđuje poverenje, izraz ljubavi, a ne samo stvar za lično uživanje. Stoga, Rak se uvek trudi da ovaj čin bude senzualan i vatren.  Kod Raka, seks je davanje zadovoljstva partneru, ne samo uzimanje. Rak postavlja pozornicu i usmerava igru, što obično partneru uopšte ne smeta, jer je rezultat sasvim zadovoljavajući.

Slaganje horoskopskih znakova sa Rakom

 

Ako želi samo seks, Rak će najbolje slaganje imati sa horoskopskim znakovima Lav, Ribe ili Jarac. Ali, budimo iskreni, nije žena Rak toliko zainteresovana za ovo. Ona želi doživotnog partnera, koga će naći u horoskopskom znaku Bika, Device ili Riba. Kada je sa Bikom, malo po malo, njih dvoje se otvaraju jedno drugom i grade duboku ljubav i dobar život. Kada između njih postoji  ljubav i privlačnost, Rak i Devica imaju izuzetan odnos, odgovorni su u vezi i svoje obaveze ozbiljno shvataju. Sa Ribama postoji prirodna veza, ljubav u kojoj oboje daju cele sebe i koja može da traje celog života.  Na početku je Strelac jako privlači, ali je njegov lutajući način života dovodi do besa, pa žena Rak ovog muškarca treba da izbegava.

Lav (23.07.-22.08.)

Žena Lav je vrlo jaka, stabilna, moralna i nepokolebljiva. Osim toga, ova žena je zaista jedinstvena, njena inteligencija, lojalnost, postojan karakter i bezrezervna privrženosti, privlače druge blizu nje. Ponosna, hrabra, vrlo kreativna i širokih shvatanja, ima veliki kapacitet da voli. Sa druge strane, može da bude nadmena, posesivna i svojevoljna i ne želi da prihvata ideje drugih.

Kada je u pitanju seks, Lav je definitivno za zadovoljstvo. Ona traži pažnju i završetak. Nije je previše teško zadovoljiti. Sama pažnja je hrana za njenu sujetu, koju treba stimulisati, da bi se osećala zadovoljno. Ista ta sujeta je ono što je potrebno da Lavica bude dobra i brižna ljubavnica. Iako bi ovo moglo da izgleda kao pogrešna motivacija, rezultat može biti sjajan za oboje.

Slaganje horoskopskih znakova sa Lavom

Lav je vatreni znak, pa se u ljubavi slaže sa drugim vatrenim horoskopskim znacima, Ovnom i Lavom, kao i sa vazdušnim znacima Blizancima i Vagom. Opšte pravilo kaže da Blizanci voli da bude iza scene, a Lav van ispred, što može da znači da su nespojivi, ali i da se dopunjuju. Ukoliko podržavaju snove partnera, ovaj odnos če odlično da funkcioniše. Dinamični spoj Lava i Vage čini da oni zajedno zrače posebnim sjajem, posebno na društvenoj sceni. Ako brinu jedan o drugom, mogu zauvek da ostanu zajedno. Jarac Lavici nikada neće oprostiti njenu dominaciju, pa je ova veza teško moguća.

Devica (23.08.-22.09.)

Za Devicu ništa nije lako, pa tako ni seks. Devica teži savršenstvu i spremna je da utroši svaki napor i vreme da ga dostigne. Savršenstvo koje traži je tehničke prirode, dok su emocije sekundarne. Više od većine ljudi, Devica sasvim precizno zna šta želi, kako vodi ljubavi, kao i da istražuje reakcije partnera i učini upravo ono što partner voli. To je kao nauka u laboratoriji, improvizacija nije njena jača strana, kao što nije ni aljkavost.

Slaganje horoskopskih znakova sa Devicom

Kada traži neobavezni seks, obično ga dobija sa nekim koga zna, a ko je najčešće u horoskopu Blizanac, Škorpija ili Vodolija. Kada želi vezu, osobe s  kojima se slaže su Bik, Jarac, ili kolega perfekcionista Devica. Devica i Bik imaju mnogo toga zajedničkog, razumeju jedan drugog, dele osobine, vrednosti i ljubav, savršeno! Slično je i sa Jarcem – uvek su tu jedno za drugo i ova veza je zauvek. Veza dve Device može da bude harmonična i dramatična, oni se odlično razumeju i cene sve osobine partnera. Ovna treba da izbegava – dok Devica sve radi na svoj način, Ovan želi uvek sve da kontroliše.

Vaga (23.09.-22.10.)

Žena Vaga je posvećena pronalaženju ljubavi. Njoj treba partner da uravnoteži svoj život. U isto vreme, treba sa njim da bude ravnopravna, a ne da stoji iza partnera ili da bude tretirana loše.

U seksu je za Vagu sve u deljenje. Dve osobe posvećene su da jedna drugu zadovolje. Suština je da suprotnosti pronađu ravnotežu i time postanu jedno, što ih čini kompletnim.  U skladu s tim, Vaga želi da u ovom činu da bude jednaka na svaki mogući način. Ne zavodnica, niti zavedena, već da dve osobe doprinose u istoj meri.  S obzirom da je seks nešto sveto za Vagu, ona obraća veliku pažnju na detalje i ozbiljne pripreme, retko ulazi u to iz hira. Za partnera koji nije dao koliko ona, već se više bavio ličnim zadovoljstvom, Vaga nema strpljenja. Jer, kako onda da postanu jedno? Vaga želi sve isto i istovremeno.

Vagom vlada Venera, tako da su flert, ljubav  i romantični gestovi njeno drugo ja. Rođene su za flert, koristite svoj šarm, harizmu i lepotu i flertuju sa skoro svima.

Slaganje horoskopskih znakova sa Vagom

Ako je u potrazi za zabavom, onda treba da nađe partnera u horoskopskom znaku Bika, Vage ili Ovna. Ako je spremna da se skrasi, najpogodniji partner će biti Vodolija i Blizanci. Sa Vodolijom uživa u bogatom društvenom životu, dok joj muškarac u znaku Blizanaca savršeno odgovara, intelektualno i seksualno.  Rak je previše mračan za njenu svetlu, sunčanu prirodu, pa ova veza neće biti pogodak.

Škorpija (23.10.-21.11.)

Žene Škorpije imaju energiju koju je nemoguće ignorisati. Kao jedan od najambicioznijih znakova horoskopa, namerene su da uspeju u borbi sa dosadom u svakodnevnom životu. Njima je potrebno uzbuđenje, kao i uživanje u intenzivnom seksualnom život. Žena Škorpija nikada neće biti zadovoljna bez neverovatnog partnera u krevetu. Pronalaženje ljubavi je nužnost, jer će njen fizički apetit biti jednako jak kao i emocionalni. Kao i u svaki drugom aspektu života, ne uzdržavaju se ni u ljubavnim odnosima. Njihove jake emocije mogu lako da pređu u opsesiju, što ih čini ljubomornim i osvetoljubivim.

Žena Škorpija je master flertovanja sa svojom intenzivnom seksualnošću, senzitivnošću i sugestivnim bezobrazluka. Ona zna kako da privuče muškarca. Toliko uživa u flertu da ne želi da se on ikada završi. Za njih je zabavno dati nekome strastveni pogled, seksi osmeh i zavodljivi dodir.

Slaganje horoskopskih znakova sa Škorpijom

Slaganje horoskopskih znakova za Škorpiju: ako želi samo zabavu za jednu noć, treba da izabere Bika, Strelca ili Ovna, a kada je u potrazi za srodnom dušom, onda Ribe ili Raka. Ribe će da joj dopuste da vodi glavnu reč dok se njihove razlike nadopunjuju. Sa Rakom je spaja sve – ljubav, strast, način života, ovaj odnos se sastoji u deljenju, međusobnoj brizi i podršci. Treba da izbegava Blizance, njihova  ljubav za slobodom može samo da je razbesni.

slaganje-horoskopskih-znakova u ljubavi

Strelac (22.11.-21.12.)

Idealista, iskrena, duhovita i zabavna, ženi Strelcu treba partner koji joj pruža ljubav, odanost, kao i posvećenost koju pruža i ona njemu. Ona traži romantiku, uzbuđenje i avanturu i neće tolerisati dosadu. U idealnom slučaju, ova žena će biti najsrećnija sa ljubavnim partnerom koji poštuje i ohrabruje njenu ljubav za životom i potrebu da bude nezavisna. Kada pronađe ljubav sa predanim partnerom, ona će mu biti posvećena ljubavnica i prijatelj.

Žena Strelac je nedostižna po prirodi, kod nje ne vidite čežnju, požudu i takva osećanja. Zbog toga je teško zavesti i retko je zavodnica. Ona voli avanture, promene i flert je za nju zabava. Gotovo uvek je spremna da se pokupi i ode, pa može bezosećajno da okrene leđa i ostavi partnera zbunjenog i povređenog. Kada se Strelac zaljubi, to je često u nekog za nju nedostižnog. Dakle, može se dogoditi da su ljudi beznadežno zaljubljeni u nju, koja je ujedno i beznadežno zaljubljena u nekoga. U tom slučaju, Strelac nema problema sa neobaveznim vezama.

Slaganje horoskopskih znakova sa Strelcem

Ako želi da se oslobodi neke seksualne napetosti, još jedan Strelac ili Škorpion će biti najbolji partner. Ako zaista želi emotivno da se veže, treba da pronađe Lava ili Vodoliju.  Inventivni Vodolija će bez problema da prati njen avanturistički duh, dok je Lav sposoban da je neprestano stimuluše, u krevetu i van njega. Veoma kritična Devica nije dobar izbor za partnera.

Jarac (22.12.-19.01.)

Na krugu zodijaka, Jarac vlada kućom muškosti. To znači da žena Jarac igra tradicionalno mušku ulogu u romantičnoj vezi. Njena stoička priroda, ambicija u poslu i nezasiti seksualni apetit mogu biti previše zastrašujući za mnoge muškarce. Porodične vrednosti su veoma važne za ženu Jarca i ako mama i tata ne odobravaju, njen udvarač i pored svih signala koje šalje, nema nikakve šanse.

Ženi rođenoj u znaku jarca treba partner koji može da drži korak s njom u spavaćoj sobi, kao i sa njenim profesionalni uspehom i emotivno hladnim izgledom. Ima vrlo iskren i jednostavan stil flerta. Ne flertuje ni sa kim za koga smatra da nije zanimljiv.

Jarac voli da planira seksualne susrete, zavođenje je za nju vid saradnje, predigra je zagrevanje, a odnos shvata kao posao.  Ne voli da eksperimentiše. Uobičajene stvari su ono što preferira. Mada seks ne treba uvek da bude u krevetu, već i na drugom nameštaju u kući ili daleko izvan nje.

Slaganje horoskopskih znakova sa Jarcem

Ako želi nešto neobavezno, onda treba da nađe osobu rođenu u znaku Ovna, Raka ili Vagu. Za pravu ljubav, treba da pronađe partnera koji je Bik ili Devica. Sa Devicom ima puno sličnosti, kada su u pitanju pogledi na život. Oboje žele uredno domaćinstva i žude za uspehom. Biku su, kao i Jarcu, novac i sigurnost veoma važni, što će učiniti da se pored Bika ona oseća sigurno. Lav je za njen ukus previše narcisoidan, pa bi trebalo da ga izbegava.

 

Vodolija (20.01.-18.02.)

Za ženu Vodoliju duga veza može biti vrlo teško dostižna. Vodolije imaju tendenciju da zaziru od obavezivanja i posvećenosti. Žena Vodolija je stalno u pokretu i može se smatrati nepouzdanom ili nedostižnom. Intimnost je izazov za nju i njen emocionalni doprinos odnosu može da bude površan. Slobodnog duha, Vodolija ne zahteva puno ljubavi i lako se guši u vezi, pa je najbolje da se uskladi sa sličnim nezavisnim znacima.

Vodolija ne voli rutinu, niti su kod nje stvari jednostavne. Osetljiva je na potrebe i reakcije partnera, ali partneru nije tako lako da je pročita. Za ženu Vodoliju, seks je istraživanje. Želi da se upozna sa partnerom kroz vođenje ljubavi. Zaintrigirana je onim što dvoje ljudi otkrivaju jedno o drugom u trenucima intimnosti.

Voli da flertuje, jer tako pokazuje koliko je harizmatična. Ne mora da bude jedan na jedan da bi flertovala; može da flertuje i sa čitavom grupom, koristeći svoj šarm, smisao za humor i strast. Voli da iznenadi ljude kad su nespremni i razoruža ih svojim flertovanjem.

Slaganje horoskopskih znakova sa Vodolijom

Ako je Vodolija raspoložena za neobavezan susret, naći će ga sa Škorpijom, Ribama ili Lavom;  ako je spremni za dugoročno vezivanje, onda sa Blizancima ili Strelcem. Strelac je, kao i ona, društven i avanturista i zajednički život biće kreativno bogat, zabavan i može dugo da traje. Blizanci su joj komplementarni i zajedno čine tako šarmantan par u čijem će društvu svi želeti da budu. Ali nećete i oni to uvek da žele, jer će u spavaćoj sobi biti mnogo više zabave. Uz potrebu Device za stalnim redom, divlji duh Vodolije se guši, pa ova veza nije dobra ideja.

Ribe (19.02.-20.03.)

Pronalaženje ljubavi je ponekad težak zadatak. To je često posebno teško za ženu Ribe. Zašto? Zato što je ona krajnje romantična. Tipična Riba često će žrtvovati sve za ljubav, ponekad i na svoju štetu.

Ribama je potreban partner koji će shvatiti i ceniti njene duboke emocije i onaj koji će joj uzvratiti isto tako intenzivnim osećanjima. Treba joj osećaj stabilnosti.

Ribe je vrlo osetljiva na potrebe partnera, toliko da zaboravlja na lične potrebe. Za Ribe, seks je prilika da partner bude zadovoljan i srećan, što i njih čini zadovoljnima.  Vođenje ljubavi sa Ribama je delikatno i dirljivo iskustvo, tako neodoljivo prijatno da partner lako zaboravilja na njene  potrebe. Ona se zbog toga ne ljuti i ne zahteva da joj se vrati istom merom. A kada nađe partnera koji isto toliko čini za nju, ona je na nebu. Provode puno fantastičnog vremena zajedno i nikada ne žele da se to završi.

Kada je u pitanju flert, Ribe su često stidljive, pa im najviše odgovara da druga osoba flertuje. Čak i ako ne kaže ni jednu reč, ljudi je primete i obigravaju oko nje, jer ona je kao magični magnet: tajanstvena, senzualna i osetljiva.

Slaganje horoskopskih znakova sa Ribama

Ako ne želi nešto ozbiljno, treba da pronađe Bika, Vagu ili Vodoliju,  dok će svoju srodnu dušu naći u znaku Raka ili Škorpije. Rak će da hrani njenu dušu i njegova zaštitnička prirode će da je greje iznutra, dok će njena sanjarenja da dodaju malo začina u ljubavni život, što će Raku veoma da se svidi. Škorpija je za nju vrlo atraktivan. Zaljubiće se na prvi pogled, oboje su veoma emotivni i dele strast, ljubavi i romantiku. Ako je neguju, ova veza je veoma snažna. Njena osetljiva priroda nerviraće Vagu i zbog toga treba da se izbegavaju.