Kako sam obrisala bore i sve znakove starenja sa lica!

Kako sam obrisala bore i sve znakove starenja sa lica!

Autor:

Starenje ide ruku pod ruku sa pojavom bora, tamnih podočnjaka i još tamnijih fleka. Ja sam otkrila trik koji jednim potezom uklanja sve znake starenja sa lica!

Drage moje, zovem se Ana.

Jedna sam od onih žena kojima ljudi ne veruju kada kažu koliko godina imaju. Obično misle da sam mlađa.

Ali, nije uvek bilo tako. Evo kako sam uspela da usporim starenje moje kože, rešim se bora, podočnjaka i fleka.

Ovo je moje iskustvo!

Starenje je okrutno posebno u ženskoj koži

Muškarac može da pusti stomak, da osedi i oćelavi ali i dalje je pozvan da od vas očekuje da ste vitki, zategnuti bez ijedne sede i bez bora naravno.

Već oko 30-og rođendana sitne borice su počele plesti izdajničku mrežu oko mojih očiju. Kapci su izgubili čvrstinu i padali su na oči i one su izgledale sitnije nego što jesu.  Sve češće sam se budila naduvenih podočnjaka. Ponekad su bili samo otečeni, a ponekad baš tamni. A na pojedine pokrete lica, recimo kada se namrštim, bukvalno bih se zgužvala i ličila sebi na neku babu! Koža mi je bila nekako gruba.

Da zlo bude gore imam kombinovanu kožu lica.

Sve one jake kreme za zrelu kožu su mi zapušavale pore prouzrokujući mi grozne bubuljice i cistične akne oko nosa i na bradi.

Moje lice je počelo da se nekako čudno menja, koža mi je postala opuštena a na licu mi se pojavile dve crne fleke koje nisu htele da nestanu.

Ne nisam ja slaba i nisam od onih koje misle da će večno biti mlade ali verujte mi na reč, nije lako prihvatiti transformacije na svom licu koje odjednom postaje ulaznica za neke relacije i koje mirišu na starost.

Starenje lica nije lako prihvatiti i svaka od nas prve znake protoka vremena na svom licu mora da odboluje. Ne nosimo se svi isto sa stresom koji starenje prouzrokuje. Neke se možda lako mire, ali ne i ja jer to novo lice prosto nije odgovaralo mojim mislima, aktvnostima i mom životnom stavu.

Bežala sam od ogledala da ne bih videla svoje bore

Znate šta, počela sam da izbegavam ogledala, o fotografisanju nije bilo ni pomena. Odjednom to više nisam bila ja! Ja koju poznajem i volim.

Bilo je jasno da nešto moram preduzeti. Krenula sam da istražujem prirodne maske, pilinge ishranu…

Teško je ispoštovati sve te savete. Treba vam dosta vremena i samodiscipline a još uvek mi je falila ta neka čarobna krema koja će mojoj koži povratiti punoću i teksturu. Bio mi je potreban i preparat za podočnjake i nešto za uklanjanje hiperpigmentacija kao što je ovaj koji sam našla na sajtu neborela.com

 

 

Moj hod po mukama je potrajao dosta dugo. Za to vreme sam pokupovala pola police iz drogerije.

Morala sam da mažem podočnjake posebnim preparatom, Za fleke sam opet imala drugi preparat koji se pokazao kao neefikasan.

Počela sam da se osećam staro i ružno i kad bih se privolela da se pogledam u ogledalo činilo mi se da je dan za danom moje lice u sve gorem stanju.

Moja drugarica Tina je prirodno lepa žena koja se odeva lepršavo, mladalački i prosto blista iznutra. Jednoga dana sam ipak navela razgovor na svoju vodenicu upitavši je, onako kao usput, koju kremu koristi.

“Nisam želela prva da spomenem, ali odavno vidim da sa tvojim licem nešto nije u redu” rekla je i dodala: “Sve to što ne valja na licu meni je rešila Neborela krema.“

Odmah sam je naručila na internetu.

Krema koja briše bore, podočnjake i tamne fleke sa lica

Za dva dana moja kutija Neborela kreme je stigla na kućnu adresu. Iako je bilo tek podne očistila sam lice veoma temeljno i gotovo pobožno umasirala kremu u celo lice. Malo sam temeljnije izmasirala oko očiju i na mestima gde su mi se pojavile tamne fleke.

Krema je izdašna, dakle potrebna je vrlo mala količina za jednu primenu, prijatnog je mirisa i nema nikakva isparenja koja iritiraju oči. Nakon nanošenja osećate se nekako prijatno, lice ne zateže a na površini kože nema masnih tragova.

Zvuči neskromno ali prvu promenu sam primetila već sutradan u vidu nešto svežije, ružičastije boje tena. Za nedelju dana,  koža mog lica je već dobijala čvrstinu i punoću. Pore su bile manje vidljive, ređe su se javljali tamni kolutovi oko očiju. Moje hiperpigmentacije su blago posvetlele.

Nakon dve nedelje, u ogledalo je počeo da se vraća moj stari lik. Bila sam ushićena kao devojčica.

Sada, nakon godinu dana druženja sa Neborela kremom mogu da kažem da je kupovina ove kreme bila jedna od mojih boljih odluka u životu. Na mom licu nema ni bora ni fleka ni tamnih podočnjaka. Neborela je pomogla da umanjim znakove starenja sa mog lica. Sigurna sam da će i vama pomoći. Naručite je klikom na ovaj link: neborela.com