Kako sam oporavila kosu, prestala je da opada, brže raste, više nije masna

Kako sam oporavila kosu, prestala je da opada, brže raste, više nije masna

Autor:

Da li ste nekada maštali o tome da imate sjajnu i bujnu kosu koja brzo raste? A da li biste voleli da ti snovi postanu stvarnost? Dobro ste pročitali! Šta ako vam kažemo da postoji PRIRODAN  način da vaša kosa MANJE OPADA I POČNE DA RASTE! Pročitajte Irenino lično iskustvo.

Ona  je uspela u tome uz pomoć Vlasilan šampona .

Pa zašto ne bi mogli i vi?

“ Ja sam jedna od mnogih devojaka koja nikad nije bila zadovoljna svojom kosom. Bila je suva, iskrzana, tanka i jako je mnogo opadala. Uglavnom sam je vezivala. Nikad nisam imala  lepu frizuru kada pustim kosu. Zamastila bi se za čas, a ja bih izgledala ulepljeno i neuredno i jako sam se loše osećala zbog toga.

Pripreme za izlazak iz kuće bile su mi noćna mora. Satima  sam stajala ispred ogledala pokušavajući da namestim svoju kosu i sakrijem nedostatke. Od toga je kosa  vremenom samo još gore izgledala i počela još više da opada! Pokušaji da je isfeniram, bacali su me u očaj, posebno kada vidim četku i moje dlake na njoj.

Povezivala sam svoj problem sa svim i svačim – mislila sam da je sezonski, da je genetski, da je zato što ne pijem dovoljno vode… Ali šta god da sam probala da popravim, nisam uspela da sprečim opadanje i pomognem joj da brže raste. A sve sam probala – od prirodnih maski do vitamina za kosu. Kao da ništa nisam radila!

Oduvek sam volela dugu kosu, ali čini mi se da moja uopšte nije rasla. Ono malo što poraste morala sam uvek da kratim, jer su krajevi bili jako suvi. Tako sam zapravo došla do toga da sam godinama puštala kosu, a ona je uvek bila iste dužine i sakrivena u šnale i gumice.

A evo kako se sve to  promenilo za kratko vreme uz Vlasilan šampon koji sam nabavila na sajtu: ovotaris.com/vlasilan/

Vlasilan šampon bez sulfata

Otkrila sam Vlasilan šampon i moja kosa se preporodila!

Na jednoj od svojih redovnih poseta frizerki, požalila sam se kako ne mogu da pustim dugu kosu, kako dosta opada, da je beživotna i zamasti se u roku od jednog dana. Ona mi je tada preporučila Vlasilan potpuno prirodan šampon bez sulfata koji je i sama počela da koristi jer nikako nije mogla da se reši uporne peruti, opadanja kose i njenog sporog rasta. On joj je jedini pomogao tvrdila je da nema boljeg šampona za kosu. Njena kosa je sada sjajna, gusta i zdrava i smatrala sam da je kompetentna ličnost  da mi prepruči tako nešto. Zato sam je poslušala i bez oklevanja naručila Vlasilan na sajtu koji mi je preporučila: ovotaris.com/vlasilan/

Beskrajno sam joj zahvalna! Od tada, moja kosa se preporodila i potpuno oporavila.  

Vlasilan ima dve formule šampona i ja sam naručila obe.

Prva formula dubinski čisti i regeneriše skalp, što je mom temenu očigledno trebalo. Druga formula, regeneriše kosu i stimuliše njen rast.

Ja sam svašta probala bez uspeha, pa sam i sad bila  pomalo sumnjičava. Međutim, oduševila sam se već nakon prvog pranja kose. Kosa mi je bila nekako lakša i svilenkasta i brže se sušila. A dugo željeni rezultati došli su posle redovne upotrebe – moja kosa je konačno počela da raste!

Ono što me najviše oduševilo kod Vlasilan šampona jeste to da su oni efikasni, a pri tom prirodni i da nemaju štetne hemijske sastojke kao što su parabeni i sulfati. Ono što se u njima  nalazi je velika koncentracija aktivnih prirodnih supstanci . To su specifične biljne fomule svojstvene samo Vlasilanu, a iskombinovane na tako poseban način da se bore sa samim uzrokom problema. Zato je celo ovo moje iskustvo zapravo ovako efikasno i fenomenalno! Jer je ovo jedna kompletna nega i kože glave i same kose!

A kakvi su rezultati?

Pa ovako:

Sada, nakon mesec i po dana korišćenja Vlasilan šampona, ja mogu da kažem da se moj san ostvario. Konačno imam kosu koja je lepršava, zdrava i sjajna . Više ne opada, a posebno me obradovalo kad sam primetila da mi raste nova kosa.

Posle dve nedelje korišćenja moja kosa se više nije mastila nekada.To je bilo još dok sam koristila prvu formulu.Bila sam presretna što ne moram da je perem svaki dan! Baš je prijala mom temenu i zato je i kosa manje opadala.  Sada, posle mesec i po dana, koristim formulu za regeneraciju i rast, i već vidim fenomenalne rezultate. Osim toga, za razliku od nekih šampona koje sam isprobavala, Vlasilan daje odličnu penu i ne treba mi pola bočice da bih dobro oprala kosu. A povrh svega, odlično miriše! 

Za mene je Vlasilan zakon! Više ne moram sate da provedem pokušavajući da namestim frizuru. Prezadovoljna sam. Sada je sve tako jednostavno i najviše volim da je samo očešljam i pustim. Ponosim se mojom kosom! Nikada nije bila tako lepa i zdrava, a ni toliko dugačka. I moja frizerka je primetila razliku kada sam zadnji put bila kod nje. A primećuju i drugi. Dobijam komplimente i ja zaista uživam u njima.

Moja frizerka je bila u pravu. Ovo je nešto što morate probati! Ako vam  kosa opada, sporo raste, puna peruti ili sklona mašćenju kao što je bila moja, ovaj šampon  je prava stvar za sve te probleme. Sigurna sam da ćete biti oduševljeni. Ja ih više ne menjam – ni šampon, a ni frizerku!

Da li ste spremni da imate kosu iz snova?