Kako da seks na brzaka bude pravo uživanje

Kako da seks na brzaka bude pravo uživanje

Autor:

Ukoliko ste od onih osoba koje vole da isplaniraju svoje intimne trenutke, možda mislite da je seks na brzaka loša opcija koja ne zadovoljava vaše potrebe. Evo razloga da se predomislite i kako da u njemu uživate.

Super je uživati u dugom tantričkom seksu ili erotskoj masaži, dodirima, pogledima poljupcima i intimnim trenucima koji traju , traju, traju…Ali postoji jedna mana. Tako nešto morate planirati. Za takav seks potrebno je izdvojiti dosta vremena, naći prostor, pripremiti super udobnu i prijatnu atmosferu. Iako sve to može biti vatreno i uzbudljivo, ako vam je baš svaki seks takav, to može postati pomalo pomalo monotno i dosadno. Postane rutina, postane nešto planirano… a gde je nestala spontanost?

Pre nego što vam isplanirane večeri ubiju libido i strast vezi, razmotrite male promene koje možete uneti u svoj ljubavni život. Seks na brzaka je prava stvar za bacanje varnica.

Za razliku od dobro planiranog vođenja ljubavi u toploj postelji, postoje i one situacije kada sponatanost prevlada, ali nemate vremena, a ni mesta da sve sprovedete u delo. Ali imate želju… Šta s njom?

Imate samo 5 minuta vremena? Verovali ili ne, to nekad može biti više nego dovoljno za nezaboravno i spontano vođenje ljubavi koje ćete pamtiti.

Može se desiti da vam to bude takva avantura koju ćete zajedno prepričavati i rado je se sećati , za razliku od svih onih dosadnih istih večeri u kojima ste planirali dugo vođenje ljubavi i koje su prošle rutinski, Vvredne sećanja koliko i popodnevni ručak!

Jedan od načina da je zadovoljite ovu svoju želju jeste da probate seks u kolima, a drugi, je seks na brzaka na bilo kom drugom dovoljno skrivenom mestu.

Na kom mestu, pitate se? Za one koji nemaju ideja, evo par saveta.

Idealna mesta za brzi seks

Već ste prepoznali situacije „imam želju-nemam vremena“ ?  Ima ih mnogo. Recimo,onda na onoj dosadnoj žurci kada ste razmenjivali poglede, dodire, vruće SMS poruke i  tražeći načine da ga napalite, a na kraju je sve palo u vodu jer niste imali savršene uslove za savršen seks.

Brzinski seks

Ili prosto jer već imate bračnu zajednicu i u njoj  decu koja su ceo dan u vašem vidokrugu?

Čak i kad ima uslova, da li ponekad prosto poželite da ga iznenadite i isprobate brzinski seks na licu mesta? Da iskočite iz zone komfora i isprobate nešto drugačije?

Ne mora uvek sve da bude savršeno. Prepustite se trenutku i budite spontane i verujte da će vas rezultati prijatno iznenaditi.

Ovo su samo neki predlozi mesta  na kojima možete imati seks na brzaka, koliko da vam zagolicamo maštu. Vi prilagodite stvari svom načinu života.

Vođenje ljubavi ispod tuša

Najbolji način da započnete dan jeste da se istuširate i krenete u nove dnevne podvige čisti i sveži, ali još je bolji ako svemu dome dodate i jedan brzinski seks, pa pored cirkulacije pokrenete i serotonin i ostale hormone sreće. Sve što treba da uradite jeste da mu upadnete pod tuš i pomognete mu da se istušira, ekstra vodeći računa o tome koje su njegove erogene zone. Dobro ih nasapunjate!

Seks na brzaka pod tušem može biti posebno uzbudljiv jer ste oboje bez odeće, mokri i klizavi i voda je dobar lubrikant. Sa druge strane, može biti teško opustiti se, jer postoji šansa da se okliznete. Ukoliko ne možete naći dobru pozu za vođenje ljubavi ispod tuša , uvek možete da se brzinski premestite na neko udobnije mesto. Ali ne trudite se mnogo da ga tražite da ne ubijete draž spontanog trenutka.

Jutarnji seks na brzaka

Zašto ne probate, umesto kafe , da se razbudite dobrim jutarnjim treningom u krevetu?  Iznenadite ga. Probudite ga ne neki uzbudljiv način, poljupcima, dodirima, oralnim majstorijama i stavite mu do znanja kako želite da vam počne dan. Iako ste u krevetu, seks ne mora da traje satima ako nemate vremena za to. A opet, dan će vam početi sa sjajnom dozom energije i dobrog raspoloženja.

Seks na žurci

Sećate se dosadne žurke sa početka priče koju ste iz nekog razloga morali ispoštovati? Zapravo, mogli ste da isprobate seks na brzaka i nestanete sa partnerom na samo 5 minuta. Niko ne bi primetio. Recimo u kupatilo, ili na stepenište koje vodi na tavan. Ako može u vašem, može i u stanu vaših prijatelja. Ovo naravno nije najbolja opcija ako ste ne nekom javnom mestu i u javnom toaletu. I imajte na umu, ma koliko vas obuzele strasti trudite se da budete tihi. Osim ako ne želite da vas više nikada ne pozovu na takva okupljanja.

Brzi seks  je posebno dobar, jer postoji taj strah da vas neko ne uhvati. Samim tim, stepen uzbuđenosti je veći, predigru možete da preskočite  i dobre su šanse da oboje doživite orgazam.

U svlačionici

Želite veći stepen uzbuđenosti? Probajte brzi seks  na nekom prometnom mestu punom ljudi. Svakako, ne javno, ne na ulici,  ali šta mislite o svlačionici u nekoj radnji koja prodaje garderobu odnosno u nekom tržnom centru? Probajte ovako: Nagovorite ga da proba neki odevni komad (idealno pantalone), a onda mu upadnite u garderobu i iznenadite predlogom. Ovde zaista morate biti vrlo pažljivi i vrlo tihi,  ali hej… hteli ste uzbuđenje na nivou.

Imajte na umu neke situacije mogu pre da preplaše vas ili partnera i da seks na brzaka u napetim situacijama nije za svakoga!

Na bilo kom neobičnom mestu koje nije krevet

Ukoliko vam rizikovanje sa prometnim mestima ne ide od ruke, probajte seks u svom domu, ali na nekim neobičnim mestima. Pored gore pomenutog tuša, možete se oprobati na stepeništu, na stolu, na stolici, u dvorištu, negde gde ima puno ogledala… Nekima će sama pomisao  da nisu u krevetu pomoći da se brže uzbude.

Najbolje poze se seks na brzaka

Ukoliko vodite ljubav u krevetu, pa makar i brzinski, onda vam ideja za poze neće manjkati jer već znate šta vam najviše prija. Ipak, onda kada ste u skučenom prostoru i tanki sa vremenom, nema mnogo maženja, nameštanja i predigre već samo akcija.

Najbolje poze za seks na brzaka

Iako se možete snaći na razne načine, pokazalo se da su ove  poze su najbolje za seks na brzaka:

Stojeća poza uza zid

Znate, onako filmski i strastveno . On priđe i pohotno vas zgrabi i pričvrlji uza zid. Vaše noge su oko njegovih kukova, a on je naravno dovoljno snažan da vas drži. Ukoliko ovo drugo izostane (jer niste na filmu), vi možete da podigne jednu nogu i obavijete je oko njega, dok drugom stojite na tlu. Ovo je intimna poza, prilično slična misionarskoj, idealna za situacije kada nema prostora da legnete.

Stojeća poza otpozadi

Slična prethodnoj, ali više animalistička i manje intimna. Ali baš zato može biti uzbudljivija. Vi ste  partneru okrenuti leđima, a on prilazi otpozadi. Odličan položaj kada ste pod tušem jer je relativno stabilan.

Sedeća poza na stolici

Uhvatila vas je strast u kancelariji, kuhinji ili već na bilo kom mestu gde možete da se izolujete i sednete. Probajte na stolici. On sedi, vi mu sednete u krilo, okrenute leđima. Ovde vi preuzimate akciju i određujete ritam.

Sedeća poza na stolu

Ovo je varijanta kada vi sedite na stolu (šanku ili bilo čemu slične visine)  i stavljate noge oko njegoog struka. On vam prilazi spreda stojeći. U suštini, ako ima prostora iza vas, možete i da legnete. Ovo je najbolja poza za one kućne i planirane verzije seksa na brzaka.

Trikovi koji će ti biti od koristi

Kada nađete zaklonjenu lokaciju i najbolju pozu za brzinski seks, ostaje vam samo da se prepustite strasti. Da biste to mogli, ne komplikujte nepotrebne stvari i poslušajte ovih par saveta:

  1. Ostanite delimično obučeni. Ili sasvim, kako vam zapadne. Ne morate da budete potpuno goli kako biste vodili ljubav, važno je da oslobodite samo one intimne delove iz praktičnih razloga. Ako stignete sve da skinete, to znači da imate i vremena i komfora. Ona strast uhvaćena u trenutku i spontasnost mogu da ispare.  Osim toga, seks na brzaka obično ide uz mali deo rizika da budete uhvaćeni na delu. Ako čujete da neko nailazi, ovako možete brzinski da se obučete i prođete neprimećeno. Teško ćete to izvesti ako ste potpuno goli.
  1. Ne brinite o sitnicama. Nevažno je da li vam je brushalter iste boje kao donji veš, kao i da li nosite neki seksi i zavodnički ili ste birale neki običan, udobni za svaki dan. Brzinski seks je naplaniran i vaš partner verovatno u naletu strasti neće primetiti kakav veš nosite. Dakle, opustite se.
  1. Obucite nešto jednostavno, suknju ili haljinu koju je lako podići. Planirate da ga iznenadite seksom na brzaka? Ne komplikujte odevnim komadima koji treba da se danima raskopčavaju i razvezuju, ili su previše uski.
  1. Fantazirajte o seksu. Ako vam strasti nisu na istom nivou, da bi se više uzbudile, započnite neki erotski film u svojoj glavi. Možete da glumte glavnu ulogu.
  1. Ne očekujte orgazam. Ako ga očekujete, manje su šanse da se desi. Umesto toga fokusirajte se na samo uživanje i strast. Brzi seks  je vrlo često put u jednom pravcu i dešava se da ne završe obe strane orgazmičkim jecajima. Ipak, ako se opustiš, biće ti sjajno. Sasvim sigurno, ovakvo iskustvo će vas dodatno zbližiti.
  1. Samozadovoljavnje je dobar trik. Ženama treba više vremena da se uzbude. To ne znači da ne možeš da iniciraš seks i da on uvek mora dugo da traje. Malo samozadovoljavanje i igra prstima sa sopstvenim telom pre nego što ga pozoveš na akciju mogu da budu od velike koristi. Upadni u igru spremna!
  2. Nađite pravo vreme. Ovakav seks nije za trenutke kada negde kasnite i kada ste u ogromnoj žurbi. Ali vam isto tako ne treba večnost. Razmislite kada možete bezbedno odvojiti 5 minuta svog vremena. Pauza za kafu možda?

Seks na brzaka vrlo često neopravdano vezujemo za ljubavne afere i prevare u vezi. Ali ne mora da bude tako. Ukoliko vam se ukaže prilika, probajte. Treba vam samo 5 minuta. Ako ste oboje dovoljno željni toga, možda i manje od toga!