Ovo zaista radi! Masna i slaba kosa puna peruti više nije moj problem!

Ovo zaista radi! Masna i slaba kosa puna peruti više nije moj problem!

Autor:

Ja sam pronašla rešenje koja zaista pomaže kosi koja se brzo masti, opada i sklona je pojavi peruti. Rado ću ga podeliti, jer sam presrećna što konačno postoji prirodan način da kosa zablista!

Ivana (24) počela je ovako priču o borbi za spas svoje kose.

„Mene neodoljivo privlače sve one mirisne boce i bočice teglice i tube na rafovima drogerija. Volim da lepo miriše šampon za kosu i regenerator.  Kupovala sam bez reda i razmišljanja sve novo što bi mi privuklo pažnju. Na mojoj glavi se mirisno penušao svako malo neki drugi šampon.

Zašto ovo pričam? Zato što volim dugu lepo sređenu kosu koja je uvek čista, isfenirana i mirišljava. Lepa frizura mi daje dodatno samopouzdanje i osećaj dopadljivosti koji je svakoj devojci preko potreban.

Sada je imam i neizmerno sam srećna, ali nije uvek bilo tako. Svakako nisu tome doprineli svi ti preparati sa bajnim bojama i mirisima koje sam stavljala na glavu.

Pomoglo mi je jedno prirodno rešenje koje sam našla na sajtu: ovotaris.com/vlasilan/

Evo kako je to izgledalo nekad, a kako sad.

Ali da objasnim o čemu se radi…

Imala sam dugu, ali slabu kosu koja opada!

Moja kosa bila je tanka i nežna, brzo se mastila i lako reagovala opadanjem i pojavom peruti kad god bih se malo grublje ponela prema njoj. Dosta je duga. U prevodu – pošto je opadala,mojih dlaka je bilo na sve strane i nisu mogle proći neprimećemo.

Očetkam se i čini mi se da više kose ostane na četki nego na mojoj glavi. 

Zašto pričam u prošlom vremenu? Zato što su problemi sa kosom za mene prošlost.

Ali pre no što su problemi nestali, a ja postala vlasnica prelepe, jake i zdrave kose, prošla sam trnovit put od očajanja, razočarenja i straha da ću načisto oćelaviti.

Bila sam baš nezadovoljna, jer je mom izgledu uvek nedostajalo to nešto – lepa kosa. Od svega što jedna lepa kosa treba da ima, moja je bila samo dugačka, a i za tu dužinu trebala je večnost da poraste.

Trebalo je da na vreme budem pametnija

 Frizura, ma kako majstorski stilizovana, opuštala se i visila dok stignem do trećeg ugla. Kosa mi se toliko brzo mastila da sam je najčešće prala svakoga dana. Spremanje za bilo kakav izlazak bilo je mučno.  Stala bih pred ogledalo i mozgala: „Šta ću s kosom?“ U nemogućnosti da je lepo oblikujem, najčešće sam je vezivala u konjski rep ili nisku punđu. Bilo je dana i kada sam radije izbegavala izlaske. 

Bila sam stalna mušterija drogerije u kraju.  Mnogo sam novca, vremena i truda ulagala kako bih ojačala i ozdravila svoju kosu koja je bila svakim danom sve tanja, mnogo je opadala i bivala u sve gorem stanju. Ramena su mi stalno bila puna peruti.  Slivnik bi se zapušio od brojnih vlasi koje bi mi ispale tokom pranja i bila sam ozbiljno uplašena da ću oćelaviti.

Sad kad razmišljam, vidim da sam bila sa sasvim pogrešnom putu.

Trebalo je da na vreme budem pametnija i razmislim o lečenju uzroka, a ne o saniranju posledica.

Zabluda je da se slaba kosa ne može ojačati!

Šteta što ranije nisam shvatila da moji problemi sa kosom nisu zauvek i da ih je moguće u potpunosti eliminisati. Zato sam umesto da se posvetim nezi koja će učiniti upravo to da mi kosa raste jača, zdravija, da se manje masti…ja sam uporno kupovala preparate koji su na neki način nudili samo da mi zamaskiraju problem.

Moja slaba kosa je posrtala pred gomilom hemikalija, mirisa, keratinskih preparata i agresivnih šampona protiv peruti i brzog mašćenja kose.

Želela sam da način šišanja prilagodim onome čime raspolažem. U potrazi za frizurom na internetu, došla sam do prirodnog šampona za jačanje kose. Pogađate da je moje očajanje zbog slabe kose koju gubim učinilo da sam bez daljeg istraživanja odmah naručila Vlasilan – prvi prirodni šampon koji sam videla. Naručujem ga i dan danas na sajtu: ovotaris.com/vlasilan/

Sada sam srećna da sam Vlasilan odabrala na prvu. Desilo se ovo…

Imam kosu kojom se ponosim!

Nije preko noći i nakon dva pranja postala moja kosa postala ona na koju sa sada ponosna, koja me je prolepšala, koja mi svakodnevno donosi pregršt komplimenata, divljenje i moje lično samopouzdanje.

Bio je to zapravo jedan logičan proces pranja i rešavanja uzroka problema. 

Vlasilan Formula A dubinski čisti kosu, uklanja perut i sprečava opadanje kose. Mojoj kosi je upravo to trebalo prvo – da sa nje isperem sve ostatke nakupljenih štetnih hemikalija koje su moju slabu kosu otežavale i koje su na mojoj glavi stvorile ogroman sloj peruti. 

Posle kada sam to dovela u red, prešla sam na Vlasilan Formulu B koja pomaže da se kosa regeneriše, jača koren kose i pospešuje rast novih vlasi.

Krajni rezultat?

Korak po korak desilo se ovo:

  • Perut je nestala nakon nekoliko pranja i moja glava je sada čista.
  • Kosa mi je dobila živost koju nisam nikada imala.
  • Masna kosa svaki dan više nije moj problem. Kosa je blistava i lepršava i 3 dana nakon pranja. Ali zaista blistava i lepršava!
  • Ne samo da kosa prestala da opada, nego je počela da mi raste i nova kosa i sada je gusta i puna volumena!

Nakon dva meseca, problemi sa kosom za mene su postali prošlost.

Svakodnevno dobijam komplimente za frizuru a i ja se osećam ženstveno, poželjno i opušteno. Zaista sam se prolepšala otkad imam Vlasilan šampon.Toliko sam se navikla na njega i svoj novi osećaj u vezi kose da se prosto pitam kako sam i živela bez njega.

Ranije bih na pomen izlaska prvo izgovorila “Šta ću sa kosom?”

Ta rečenica više ne postoji u mom rečniku!

Ja uvek znam šta ću sa kosom: opraću je Vlasilanom. 

Uvek imam obe formule u kupatilu. Sada kad je sa mojom kosom sve u redu koristim ih naizmenično kako više nikada ne bih došla u onu groznu situaciju da se osećam loše zbog kose koja se proređuje , opada i dovodi me do ludila.“

Ovo je Ivanino iskustvo.

Zašto je ova priča ovde?

Zato jer i vama može pomoći isto što i njoj. Znamo da sa druge strane ekrana hiljade vas tužno gleda u te svoje masne pramenove kako vise oko lica, sa očajem ispraća gomile otpalih dlaka sa glave u slivnik nakon pranja.

Pitate se ima li kraja? 

Ima! Svaki kraj je novi početak.

Možda je vreme za privedete kraju lošu negu kose i počnete da je negujete prirodno.

Sve što vam treba za početak je Vlasilan.

Naručite ga na sajtu: ovotaris.com/vlasilan/