Rešenje protiv bubuljica je konačno tu i brzo deluje!

Rešenje protiv bubuljica je konačno tu i brzo deluje!

Autor:

Uspela sam! Posle nekoliko godina muke, rešila sam se bubuljica ! Evo, još ne mogu da verujem koliko je lako bilo. Ovako sam ja to uradila!

Ja sam Jana, i moje lice je danas blistavo čisto, ali prethodnih godinu dana ono nije izgledalo tako lepo…

Godinu dana sam se osećala zaista užasno!

Dugo sam se pitala gde sam pogrešila i kako su se bubuljice na mom licu stvorile odjednom. Bili su tu i mitiseri i proširene pore, koža je izgledala masno.

Kada su bubuljice izlazile, redovno sam ih cedila. To je bila velika greška. Nisam baš neki ekpert u ceđenju bubuljica, pa se upala brzo širila. Potkožne akne su izbijale svakog jutra. U mojim najboljim danima izgledala sam ovako: 

licno-iskustvo-akne1

Verujte mi, bilo je i gore, ali tada sam bežala od kamere!

Osećala sam se nemoćno. Iskreno, isprobala sam sve i svašta, razne savete sam primenila ali ništa nije dalo dugotrajnije rezultate.Obrni, okreni, bubuljice su se širile i bile su prisutne na mom licu.

Dosta sam se povukla u sebe i nisam se osećala lepo. Poznata sam po svom širokom osmehu, vesela sam po prirodi, ali u tom periodu uvek su mi nad glavom bile akne. Izbegavala sam da se slikam i da delim fotografije po društvenim mrežama, izbegavala sam da izlazim napolje bez šminke…

Kad smo kod šminke, ona mi je bila još veći problem. Čim se našminkam, znam da će se pore napuniti i da ću već sutra imati problem. Naučila sam lekciju: 

Sakrivanje bubuljica šminkom je gubljenje vremena.

Sem toga, tako sam samo odugovlačila lečenje.

Najgore od svega mi je bilo što sama sebi nisam bila lepa. Moje samopouzdanje se srozalo i bila sam toga svesna. Imala sam konstantan osećaj da svi gledaju u moje lice, da pričaju o njemu i govore: „O, kako je nekada Jana bila lepa. Pogledaj na šta liči sad.“

U vremenu gde svi jurimo da dostignemo perfekciju lica i tela, ja sam se osećala kao da mi nešto fali i da to svi oko mene vide.

Nisam zavidela nikome na koži bez bubuljica, samo sam bila očajna jer nekada nisam tako izgledala. Samo sam želela da se vrati moje lice bez akni, želela sam da ponovo zasijam, da se osećam kao nekada. Kako je vreme prolazilo, bilo mi je sve teže.

Pronašla sam svoj spas i sada se osećam predivno!

Za Aknolin sam slučajno saznala, od prijateljice koju godinama nisam videla.

licno-iskustvo-akne5

Videle smo se na nekom slavlju i primetila sam kako je lepša nego ikada. Kosa joj je porasla, lice joj je izgledalo baršunasto i čisto, smršala je. Gledala sam je sa divljenjem. Najviše mi je pažnje privukla njena besprekorna koža lica, a sećam se da je nekada imala grozne bubuljice, slične mojima.

Pohvalila sam njen izgked. Rekla mi je: „Eh, ti se sećaš mene od ranije, znaš kakve sam ja probleme imala. Ne znam da li si već čula, ali Aknolin je tako dobar. Čim ga naneseš na lice, videćeš kako se bubuljice smiruju. Probaj, pa mi javi.“

Ubrzo mi je poslala link i rekla mi da ga naručim na sajtu: https://www.ovotaris.com/aknolin

Čim sam ga preuzela od kurira, isprobala sam ga. Jedva sam čekala da vidim da li radi! Dobro, nije delovao čim sa ga stavila, ali jeste u rekordnom roku, kao ništa drugo što sam probala do sad.

licno-iskustvo-akne6

Koristila sam ga redovno, svakoga dana i videla sam kako moja koža postaje lepša. Nije više bila toliko masna, bubuljice se nisu javljale svakoga jutra i već u prvoj nedelji primetila sam kako mi je lice čistije, i kako bubuljice nisu upaljene kao što su bile.

One su prolazile i bila sam presrećna.

Posle dve nedelje, bubuljice su nestale. Kao rukom odnešene! Bila sam sebi ponovo lepa, a taj osećaj nema cenu!

licno-iskustvo-akne3

Zaista, šminka mi nije potrebna, ali sada smem da je stavim, bez rizika od novih bubuljica.

Ponovo imam volje da nastavim da brinem o svom licu, i to na sasvim prirodan način. Priroda nam je najbolji prijatelj, pa i kada se u sve ostalo razočaramo, ona ima rešenje za našu lepotu.

Verujem da moje iskustvo može i drugima pomoći! Ja sam moje rešenje našla i naručujem ga redovno na linku: https://www.ovotaris.com/aknolin

Probajte! Zahvalićete mi kasnije, garantujem!