Imam duge i guste trepavice i savršene obrve. Ne, nije nadogradnja!

Imam duge i guste trepavice i savršene obrve. Ne, nije nadogradnja!

Autor:

Konačno ne morate više da lepite veštačke trepavice da biste imali zanosan pogled, a obrve ne moraju biti nacrtane. Vreme je da dugačke trepavice i savršeno oblikovane obrve postanu prirodno stanje.

Mislite da je nemoguće?

Onda još niste probali ono što mnoge žene i devojke jesu.

Anđela je jedna od njih i oduševljena je! Evo o čemu se radi i šta je njoj pomoglo! Vrlo je jednostavno!

Upropastila sam trepavice i obrve jureći trendove

„Kao i većina devojaka i ja volim da se ulepšavam i da budem u trendu. Međutim, trendovi se nekad promene preko noći, a onda ih je teško opet stići.

Takođe, trendovi ponekad donose više štete nego koristi. U mom slučaju, doprineli su tome da postanem „ona sa retkim trepavicama što ima previše počupane obrve“.

Da,  prijateljice su mi rekle da me ljudi tako nekad komentarišu iza leđa. Mislim da mi je baš taj komentar prelio čašu i rešila sam da se obračunam sa mojim problemom. Prvo sam priznala sebi: “ Anđela, ti kao da nemaš trepavice i obrve! A i ono što imaš, užasno izgleda!“

Kako je do ovoga došlo? Lako!

Obrve sam počupala sama još onda kada su u trendu bile jako tanke obrve. Mislim da sam bila još osnovna škola. Kasnije sam to samo „održavala“. Vremenom se trend promenio. Sada su u modi guste, lepo oblikovane, prirodne obrve.  Kada sam ja pokušala da pustim moje da porastu, sa užasom sam konstatovala da se ne opravljaju kako sam zamišljala. Na pojedinim mestima, kao da su sasvim prestale da rastu. To bude tako neuredno – da opet sve počupam i nema ih nigde.

A trepavice….

Trepavice su tek posebna priča.

trepolea-iskustvo1

Prvo sam svakog vikenda lepila veštačke trepavice da pred izlazak izgledam glamurozno. Onda mi se taj trend dopao, pa sam to počela da radim malo češće. Na kraju sam otišla na nadogradnju – jer ko sad svaki dan da lepi trepavice.

Stvar je krenula nizbrdo kada su trepvice počele da opadaju. Ne samo te nadograđene, nego i moje.

U jednom trenutku sam se toliko uplašila da nisam ni otišla na korekciju. Rekla sam sebi: „ E nećeš Anđela više! Izgledaš bolesno i očerupano! Vreme je da te dlake oporaviš“

U tom trenutku kreće moja potraga rešenjem i sva sreća – našla sam ga!

Prirodno je, jednostavno i zaista radi!

Oporavila sam obrve i trepavice! Šteta što pre nisam znala da je ovako lako!

Ne mogu da kažem da je tajna u jednom sastojku – jer nije. Stvar je komplikovana za objašnjavanje, ali jednostavna za upotrebu. A to je uostalom i najvažnije, zar ne!

U pitanju je prirodna formula, serum za rast trepavica i obrva koji se zove Trepolea. Naručujem ga na sajtu trepolea.com

Od prvog dana bila sam uporna u upotrebi. Znam da dlake baš ne porastu preko noći, a pojedine moje fotografije na Instagramu podsećale su me zašto ne smem da odustanem. Zato sam svako jutro i veče nakapala Trepoleu na higijenski štapić i nanela na trepavice.

A onda pipetom i na obrve i utrljala tu da to koža lepo upije.

A onda sam počela da primećujem promene…

Nakon nedelju dana, primetila sam da počinju da rastu i one dlake na obrvama za koje sam mislila da su prestale da rastu.

Tanke, ali bile su tu. Vremenom su postajale jače i rupe u mojim tankim obrvama su se polako popunjavale. Malo sam korigovala olovkom ono što izgleda neuredno, ali za tim više nema potrebe.

Otprilike nakon mesec dana, moje obrve su se oporavile  i porasle toliko da sam mogla ponovo da ih preoblikujem.

Ovoga puta, samo sam ih malo doterala. Sada imaju prirodan izgled i lep luk.

Neke moje poznanice, koje su me prozivale iza leđa, mislile su da sam išla na iscrtavanje obrva.  Nisu mogle da veruju kada sam im reka da samo koristim serum za trepavice i obrve.

Rast trepavica primetila sam posle 2 nedelje, ali najviše kad sam ih našminkala. Naime, pošto sam rešila da ih dovedem u red, neko vreme sam izbegavala da ih šminkam. Kada sam jedan dan ipak poželala da to uradim i stavila maskaru – wow! Oduševila sam se razlikom koja je bila očigledna!

Moje trepavice su se progustile i produžile! Više mi nikakva nadogradnja ne pada na pamet!

Da – to je sve! Samo samo koristila Trepolea serum. Rekla sam da je jednostavno za upotrebu. E sad, kako funkcioniše, ne umem da objasnim stručno. Laički mogu da kažem da znam da je stvar u kombinaciji prirodnih sastojaka u ovom serumu.

Svaki sastojak ima svoju ulogu u celoj toj priči. Neki stimulišu rast, neki sprečavaju lomljenje trepavica… ali na kraju je sve spakovano u jednu bočicu koja je, po mom mišljenju, savršena kombinacija!

Najvažnije je da ovo ZAISTA  POMAŽE da rastu trepavice i obrve. Ja sam oduševljena.“

Ovo je Anđelino iskustvo.

A vi?

Još razmišljate o iscrtavanju obrva na ovaj ili onaj način? O nadogradnji trepavica?

Svi ste sigurno videli koliko to nekad neprirodno i ružno može da ispadne. Najgore je što je loše urađen tretman jako teško ispraviti, bar kad su obrve u pitanju.

Zašto uopšte rizikovati?

Nabavite i vi serum za rast trepavica i obrva i imaćete prirodno guste i duge trepavice i obrve koje ćete lako oblikovati tako da savršeno pristaju vašem licu. Priroda to ipak najbolje udesi. Samo treba da joj pomognete malo.

Naručite i vi serum za rast trepavica i obrva na trepolea.com