Zašto serum za rast trepavica treba da isprobate već danas?

Autor:

Serum za rast trepavica je rešenje koje ćete brzo zavoleti. Hajde da vidimo kako on radi i kako može pomoći da imate zanosne trepavice.

Gušće i duže trepavice su san mnogih žena, ali kako da dođemo bez njih bez lepka i veštačkih trepavica, pa čak i bez maskare? Od kad su se pojavili serumi za rast trepavica, žene su ih sa oduševljenjem isprobavale, ali nekim serumima i nisu baš bile zadovoljne. Neki mogu da učine da vam trepavice zaista porastu, a neki ni nisu bezbedni za korišćenje.

Kako da znamo koji je najbolji i koji će nam doneti brze i sigurne rezultate?  Sa druge strane, treba nam i serum koji nam neće oštetiti oči i izazvati razne infekcije.

 Ukoliko želite da vaše trepavice budu duge i lepe i da osvajate pogledom, onda ste na pravom mestu, jer se rešenje nalazi u jednoj bočici i sada ćemo vam reći sve o tome.

Vlasilan šampon za kosu

Šta je serum za trepavice?

Kada pomislimo na serum za rast trepavica, pomislimo na one reklame i ekstremno duge trepavice, koje izgledaju kao da su veštačke. Ne smemo preterivati. Istina jeste da nam serumi mogu pomoći prilikom obnove trepavica i on može učiniti da povratimo zdravlje, sjaj i gustinu, a samim tim trepavice će brže i nesmetano rasti, pa ćemo videti i promenu u dužini.

Ipak, ne možemo očekivati da su ovi preparati magični i da će rezultati doći preko noći. Redovnom upotrebom doćiće do poboljšanja i lepota trepavica biće naglašena do maksimuma.

Serum za trepavice je preparat koji služi za negu trepavica. On pospešuje rast trepavica i utiče povoljno da se trepavice pravilno rasporede i jednako rastu, pa samim tim postaju gušće i bujnije.

Ako nemate duge trepavice, ne brinite, postoje mnoge žene koje dele isti problem sa vama i pokušavaju svakoga dana da taj nedostatak nadomeste.

Iz želje da naglase lepotu svojih očiju, žene koriste maskaru još od davnina. Iako nije izgledala kao sada, maskara se koristila još pre 4000 godina. Maskara ima tu moć da izduži naše trepavice i da ih učini gušćim, ali na žalost samo na kratko.

Efekat lepih trepavica imaćete samo dok ne skinete šminku, a ako vam smetaju vaše kratke i proređene trepavice, onda morate da se fokusirate na njihov rast.

Osim maskare koju koristimo čim otvorimo oči, nadogradnja trepavica je postala toliko popularna, pa ste sigurno primetili guste crne trepavice svuda po gradu. One izgledaju divno i postale su trend u svetu, pa tako i kod nas.

Nadogradnja je najbrži način da dobijete trepavice o kojima ste do sada samo maštali. Za sat vremena, koliko traje tretman, vaše oči su u potpunosti promenjene. Kako vaše trepavice rastu, tako veštačke otpadaju, jer su lepljene lepkom, jedna po jedna.

Ipak, iskustva potvrđuju da lepak za trepavice ne prija svim ženama i da može da izazove reakcije. Osim toga, ukoliko sami dirate trepavice i pokušate da ih skinete, otkinućete i svoje, tako da do oštećenja može doći.

Serumi za rast trepavica utiču da se naše trepavice oporave i da nesmetano rastu. Prirodno. Posle bilo kakvog tretmana trepavicama je potrebna nega. Saznajte kako oporaviti trepavice.

slika3

Trepavice mogu opadati iz mnogo razloga. Ako vam ne odgovara maskara, senke koje nanosite, kreoni ili olovke za oči, vaše trepavice mogu odreagovati. Osim alergijskih reakcija na kozmetičke proizvode, uzrok opadanja trepavica može biti i bolest očiju, poput konjuktivitisa, kao i nedovoljan unos minerala i vitamina.

Najbolji serum za rast trepavica

Najbolji serumi za rast trepavica su napravljeni od sastojaka koji ne mogu da štete našim očima.

 Serumi se po savetu kozmetičara i dermatologa koriste dva meseca, a onda se pravi pauza, nanose se ređe, a ne svakoga dana kao u početku. Kao i u svemu, sa korišćenjem seruma za rast trepavica treba biti umeren.

Rapid lash serum za rast trepavica

Rapid lash je serum za rast trepavica koji na prirodan način stvara lepe i zdrave, oporavljene trepavice. Ovaj serum nanosi se na koren gornjih i donjih trepavica, pre spavanja, na čiste oči.

Vrlo je važno da napomenem da je temeljno uklanjanje šminke, a posebno maskare obavezno kada koristite serume za rast trepavica i da je najbolje da ih stavljate pre nego što odete na spavanje, kako bi serum mogao da deluje preko cele noći.

Rapid lash nema miris i providan je. Na uputstvu piše da je moguće da se prvih par puta tokom nanošenja oseti blago peckanje. Bočica sadrži 3 ml i dovoljna  je za tri meseca upotrebe. Prve rezultate možete primetiti posle osme nedelje pravilnog korišćenja, a možete ga potražiti u apotekama.

Što se tiče samih sastojaka ovog proizvoda, oni ulivaju poverenje. Rapid lash sastavljen je od ekstrakta slatkog korena, koji pozitivno utiče na smirivanje područja oko očiju, ekstrakt semena bundeve koji daje volumen trepavicama, zatim, u proizvodu ima i pantenola, pantetina, alantoina, biotina, oligopeptida i natrijum hijaluronata.

Eveline serum za trepavice

Eveline serum za trepavice je dobar i za žene koje već imaju duge trepavice i žele da ih neguju, ali i za one kojima je potrebna pomoć kako bi došle do lepih i gustih trepavica.se

Ovaj serum sadrži araganovo ulje, koje je osim za trepavice odlično i za kosu i za lice. Nanošenje ovog seruma je lako i jednostavno, jer sadrži gumenu četkicu koja je slična kao ona što se nalazi u maskarama. Sadrži 10 ml, što je dovoljno za šest meseci svakodnevnog korišćenja.

Osim što se koristi za negu trepavica, ovaj serum može da služi i kao baza za stavljanje maskare, što znači da tokom celog dana vi možete da budete sigurni da imate zaštitu na trepavicama. Serum je bele boje i videćete već posle prvog nanošenja da će izvući trepavice i dati im volumen. Ne brinite, neće vam trepavice biti stalno bele, ovaj efekat je trenutan, dok se serum ne upije u vaše trepavice.

Od ovog proizvoda možete očekivati da male dlačice dostignu dužinu ostalih trepavica i da se nejednake dlačice vremenom ujednače.

Gušće su i ravnomernije, pa su žene zadovoljne tim pozitivnim efektom koji je brzo primetan. Veliki plus ovaj preparat je dobio jer se preko njega može stavljati maskara, a kada se i ona stavi, to izgleda veoma lepo.

Lepše se razdvajaju i izvijaju, izgledaju sasvim prirodno, samo u bolje izdanju. Ako vam je potrebno malo nege, Eveline serum će trepavice produžiti, dati im na volumenu, postaće gušće i biće obnovljene, a kada su obnovljene, brže će rasti.

Farmasi serum za trepavice

Serum za trepavice iz poznate kuće Farmasi dolazi u bočici od 12 ml. Osim za trepavice, ovaj serum se koristi i za obrve.

Četkica je srednje gustine i pogodna je za precizno razdvajanje svake trepavice, kako se one ne bi slepile jedna za drugu. Serum je napravljen u gel varijanti, nema mirisa i srednje je gustine.

Capixyl je sastojak koji se nalazi u ovom serumu i on direktno deluje na folikul dlake, deluje na njenu vitalnost i trajnost. Pored ove formule, serum sadrži i prirodne biljne sastojke koji očavaju dlaku i deluju na njen koren.

Farmasi serum za rast trepavica se nanosi na trepavice i na obrve pred spavanje. Treba da se nanosi svake večeri. Što se tiče obrva, iskustva žena su pozitivna jer su im se popunile rupe na mestima gde dlake nisu ujednačeno rasle. Ista je situacija i sa trepavicama. Vaše trepavice biće gušće i rašće jednako, i ovaj proizvod je idealan ako želite da trepavice dovedete u red, bez nadogradnje i ekstenzija.

Preparat za rast trepavica

Sigurni smo da ste bar jednom pomislili kako bi vam bilo mnogo lakše da imate duge, izvijene trepavice koje su lepe i bez šminke. Iako su trepavice i obrve genetski poklon, na njihov izgled i rast svakodnevno utičemo.

Iako sve te mazalice umeju da nam istaknu lepotu, posle dužeg vremena korišćenja možete da primetite kako su vam obrve proređene, a trepavice sve više opadaju. U tim situacijama, treba da odložite šminku i da se posvetite nezi.

Ako ste ipak pristalica kućnih seruma, znajte da zdravlje trepavica i obrva možete povratiti i uz pomoć sastojaka koje imate kod kuće. Znate i sami koliko su delotvorne maske za lice koje rešavaju probleme sa nedostacima sa kojim se susrećemo. Takođe, i maske za kosu su deo nege koju ne smemo preskakati.

Serum za trepavice koji napravite sami je neka vrsta maske za trepavice.

Ricinusovo ulje je magično kada vam je potreban rast trepavica!

Ovo ulje je idealno za rast kose, ali i za negu lica. Što se tiče trepavica, žene su prezadovoljne kako ricinusovo ulje deluje na obnovu i regenerisanje. One kažu da su im trpavice postale duže i mnogo gušće. Hajde da vidimo i zbog čega i kako napraviti serum za rast trepavica sa ovim uljem.

slika2

Ricinusovo ulje je veoma lekovito, bogato je ricinoleinskom kiselinom koja ima antibakterijsko dejstvo. U sebi sadrži vitamin E koji zaista čini čuda za kožu. U svakoj apoteci možete naći ricinusovo ulje, po veoma pristupačnoj ceni.

Ovo ulje ne može magično da stvori koren dlake tamo gde je nema, ono je zaduženo da očisti put već postojećoj dlaki kako bi lakše i mnogo brže izbila na površinu. Trebaće vam vremena da osetite i vidite razliku u rastu svojih trepavica, ali možete biti sigurni da na najprirodniji način utičete na njihovu lepotu.

Dovoljno je da prstom namažete ovaj prirodni serum za trepavice pre spavanja i da radite tako dva meseca kako biste videli potpuno obnovljene, guste i duže trepavice. Ricinusovo ulje možete koristiti i za uklanjanje šminke i maskare, pa ćete na taj način osigurati bezbedno i nežno skidanje ostataka maskare ili senke.

Ovde pročitajte više o ricinusovom ulju za trepavice.

Serum za rast trepavica cena

Cena seruma za rast trepavica je različita. Možete pronaći proizvode koji koštaju 500 dinara, a možete da izabere i one skuplje, koji su više od 3000 dinara. U svakom slučaju, nijedan nje skuplji od nadogradnje trepavica i od korekcija, tako da ste svakako u dobitku.

Birajte proverene serume i proverite sastav, kao i iskustva korisnika. Oni će vam trajati od tri do šest meseci, tako da je isplativo koristiti ga.

Kako se koristi serum za trepavice?

Serum za rast trepavica se koristi svakoga dana, odnosno imate one koje se koriste pred spavanje pa ostaju preko cele noći da deluju, a možete izabrati i one koje možete nanositi preko dana i uz upotrebu maskare.

Šta god da izaberete, nećete pogrešiti. Serumi za rast trepavica u većini slučajeva dolaze sa četkicama koje služe da ih što lakše nanesete i da jednako rasporedite svaku trepavicu, što će vam mnogo olakšati, jer vam za celokupni tretman treba samo nekoliko minuta, a vaše trepavice će vam biti baš zahvalne i odužiće vam se veličinom i volumenom koji ćete obožavati.

Serum za trepavice iskustva

Vlasilan šampon za kosu

Evo i jednog iskustva koje vam može pomoći da saznate više o ovom proizvodu:

„Nikada nisam imala izrazito duge trepavice i tome sam uvek težila. Nadograđivala sam trepavice sve dok se nisu proredile. To me je malo uplašilo, jer sam izgleda godinama nesvesno uništavala njohov kvalitet.

Serum za trepavice sam koristila i zadovoljna sam rezultatima. Najveće promene sam videla u prvom mesecu korišćenja, i slažem se da će dobiti na volumenu, ali ne baš tih 75% koje sam proizvod obećava. Promene u dužini jesu očigledne, jer sam ja imala baš tanke i kratke trepavice, pa mi je svaki milimetar bio dragocen i veliki. Postale su gušće, sjajnije i to sam mogla osetiti pod prstima. Nekad i zaboravim da stavim maskaru, jer sam sada baš zadovoljna. Nisam doživela čudo, ali vidna promena se desila, najvažnije mi je da su moje trepavice sada zdrave i da se ne stidim sebe bez šminke. Sada koristim vazelin za negu trepavica i održavam dobijene rezultate. „ ispričala nam je Milica.

Ne očekujte rezultate kao sa reklama, jer svako od nas ima različitu strukturu trepavica i postoje granice dužine dokle one mogu rasti.

Svakako treba dodati malo nege trepavicama i mi smo uvek za to da koristite preparate i serume koje u sebi imaju prirodne sastojke i koji će vam pomoći da imate što lepši pogled koji obara sa nogu.