Kako napaliti muškarca u bilo kojim okolnostima

Kako napaliti muškarca u bilo kojim okolnostima

Autor:

Znate li kako napaliti muškarca? Da li vodite glavnu reč u toj priči ili uvek inicijativu prepuštate njemu jer niste sigurni kada je spreman? Pa, pripremite ga! Evo par saveta kako da ga dobro zagrejete.

Možda mislite da je dovoljno da izazovno izgledate i ta-da – to je to! Vaš dečko se napalio i sad ste mu jedina opsesija. Istina je da je fizički izgled važan, ali ako zaista želite da ga uzbudite i doživite neverovatan seks kao posledicu toga, moraćete da uložite malo više od samog doterivanja.

Pokušaj da lepo izgledate nije dovoljan da ga dobro napalite, posebno onda ako preterate sa stilizovanjem pa više ličite sa estradnu zvezdu nesnađenu u cipelama i garderobi, nego na sebe.

Zapamtite!Jedan od načina kako uzbuditi muškarca je biti svoja, samouverena i izgraditi svoje samopouzdanje. Kopije ne rade tako dobro kao originali!

Šta pali muškarce?

Sigurno ste se mnogo puta pitali šta je to što muškarce najviše pali. Ne postoji neko pravilo niti tačan ili netačan odgovor na to pitanje. Ako baš i treba da izdvojimo neko, onda je ono u tome da treba imati na umu da muškarci i žene nisu isto. Dok će ženama za seksualno uzbuđenje trebati malo više emocija, muškarcima će biti potrebnije nešto drugo.

Možda sad mislite da je u pitanju zavodljiv izgled, ali hej – osvestite se!  Ne okreće se svet oko vas.

Zapravo svi smo mi pomalo sebični, posebno kada je u pitanju zadovoljavanje seksualnih želja. I muškarci su. Ako hoćete da ga uzbudite, treba da se fokusirate na njega, a ne na sebe.

Muškarci vole da budu uvaženi, poštovani i vole da im se oda priznanje. Oni tada daju sve od sebe na svim poljima, pa i na onim u krevetu, u kolima ili nekom drugom mestu.

Nije vam jasno?

Evo konkretnije šta najviše pali muškarce:

Pustite ga bude vaš heroj

Ma koliko da ste samostalne i pune sampouzdanja, dozvolite ponekad da bude da vaš zaštitnik. To ne znači da treba da upadate u problematične situacije i vapite za njegovom pomoći. I sitnice su dovoljne da ga uzbude. Recimo, dozvolite mu da vam pozajmi svoju jaknu kada je hladno.

Da li ćete time doprineti da se on ohladi ili ćete ga napaliti?  Pa to je samo uvodni korak kojim pripremate teren za dobar seks.

Pustite ga da bude vaš heroj i on će se osećati moćno, vredno i ponosno, a to će doneti poplavu endorfina u njegovom telu, što je jedan od hormona sreće .

Družite se

Muškarce ne uzbuđuje samo lutka sa naslovna strane. Draža im je ona varijanta koja ume da se smeje njegovim šalama, razgovara, koja je duhovita, ima mišljenje i stav i deli sa njim lepe trenutke i da komunicira . Dakle, osmeh na lice i opustite se.  Verujte, neće mu smetati što niste u sjajnoj garderobi i tip top doterane, dokle god svojim ponašanjem činite da se on oseća lepo u vašojj  blizini. Vaš duh pali više od vaše šminke.

Stavite do znanja da ga želite

Da, muškarci vole seks, ali vole i da znaju da su poželjni.  Stavite suptilno do znanja da ga želite i ne očekujete od njega da čita vaše misli.

Nahranite ga!

Da, baš tako. Put do njegovog srca (i sjajnog seksa usput) vodi preko njegovog stomaka. Nije to stvar apetita. To je stvar toga da mu stavljate do znanja da ga cenite i da brinete o njemu. Osim toga, to je način da vi budete njegov heroj i zaštitnik – na svoj način.

Kako uzbuditi muškarca
Hranom do uzbuđenja

Muškarcima jeste važan fizički izgled, ali budimo iskreni – možete se namontirati sjajno, ali ako ne znate šta da radite sa tim, nećete uspeti da ga napalite.

Da biste uzburkale strasti ne treba samo da izvedete seksi predstavu. Uzbudite ga prvo mentalno pa onda fizički i iskompletirate doživljaj!

Kako ga napaliti bez dodira

Pristup ovom problemu, u suštini, mnogo zavisi od statusa vaše veze i vašeg i odnosa. Jeste li uopšte vezi, da li se tek upoznajete ili već sve dobro znate jedno o drugom?

Ukoliko se još ne poznajete dovoljno, možda nije loše da ispitate teren pre nego što zalutate rukama na neka uzbudljiva mesta.

Pošaljite prvo neverbalne poruke i pokušajte da ga napalite bez dodira.

Pričajte bezobrazne priče

Kada ovo kažemo, ne mislimo na vulgarnosti i psovke, nego na suptilniju i senzualniju varijantu. U suštini, recite da ga želite, ali u malo uvijenoj formi.  Recimo: “ Kada bismo sada bili sami, bilo bi nam mnogo prijatnije“ ili nešto slično. Poenta je ostaviti dozu misterije i upaliti iskru, a ne napaliti ga odmah. Na ovaj način trebalo bi da ga držite u stanju pripravnosti neko vreme. Do tog vremena, pošaljite još nekoliko jasnih signala šta želite od njega.

Krećite se zanosno

Ovi pokreti ne treba da budu neprirodni. Dakle, nema napadanog treptanja, njihanja kukovima, sklanjanja kose sa lica dubokim uzdahom dok kosa leluja oko vas…Polako! Smanjite doživljaj – niste u filmu. Ono što možete da uradite jeste da neke svoje pokrete usporite. Recimo, lagano prođite rukom kroz kosu ili namestite bratelu vašeg grudnjaka koja je nestašno spala sa ramena. Osim toga, možete povremeno pokazati svoje adute. Želite da baci pogled na vaše grudi? Nađite ili stvorite razlog da se sagnete u njegovom vidokrugu.

Pošaljite bezobrazan SMS

To vam omogućava da ga napalite na daljinu. Na isti  način na koji biste uvili svoju želju za intimnošću u bezobraznom razgovoru, uradite to i sa SMS-om. Dakle, nema vulgarnosti već suptilno stavite do znaja da ga očekuje iznenađenje. Recimo postavite pitanje “ Da li više voliš kada nosim crveno ili crno?“  Ne otkrivajte sve karte, ostavite dozu  misterije.

Pokažite deo onoga što skrivate ispod odela

sta pali muskarce
Pokaži adute!

Neka vam proviri bratela od brushaltera, a još ako uspete da namontirate da lagano sklizne sa vašeg ramena baš kad on gleda – napravile ste odličan šou. Veoma je važno da izaberete neku vedru boju. Veš u boji kože neće ga oduševiti, ali crveni neće proći nezapaženo. Kada smo kod boje kože, deo kože koja „slučajno“ izviruje ispod majice ili znad pantalona nateraće ga se zapita šta još ima ispod da se vidi.

Kontaktirajte očima

Možete mu uputiti značajan dug pogled i stidljiv osmeh, a odlično deluje i ako krenete prema njemu direktno ga gledajući u oči, a zatim prođete tik pored njega uz izvinjenje i osmeh. Ako je zadržao pogled na vama – sigurno ste privukli pažnju. Pogled je jedan od boljih načina da privučete muškarca.

Zaplešite

U prilici ste da se pokažete na plesnom podijumu i znate prave pokrete? Iskoristite lagane pokrete i uvijanja da ga napalite bez dodira  i rasplamsate mu maštu.

Smejte se

Posebno njegovim šalama. Dajte mu kompliment.

Iskoristite moć parfema

Mirisi imaju veliki uticaj na zavođenje. Izbegavajte jake parfeme, a birajte mošusne jer oni uglavnom asociraju na seks i bude želju za dodirima.

Ponašajte se napaljeno u njegovoj blizini

Njemu će biti drago da izaziva takvu želju u vama. Šta treba da radite? Bez preterivanja i samozadovoljavanja na javnom mestu. Samo dišite malo brže i glasnije (ne ona „doživljavam orgazam“ scena)  i ponašajte se uzbuđeno. Ako vam ovo ne ide, isprobajte druge varijante, bolje nego da ispadnete blesavi i smešni.

Kada pokušavate da ga napalite bez dodira, vi u zapravo stvarate seksualnu tenziju. Držite ga uzbuđenog satima. A znate li kako je iščekivanje slatko?

Kako napaliti muškarca dodirom

Zvuči lako, potrebno je samo da uposlite ruke njegovim intimnim delovima tela i to je to. Da li je baš samo u tome o odgovor na pitanje „šta muškarce najviše pali“ ?

I ovde stvari u mnogome zavise od toga u kakvom je statusu vaša veza i da li uopšte postoji.

Dodiri mogu biti slučajni (odnosno treba da ispadnu takvi, iako je i vama i njemu jasno da nisu) i namerni koji ciljaju direktno tamo gde treba. U ovom drugom slučaju, dobro je da znate koje su muške erogene zone.  Ima ih raznih. Dotaknuti ga uvek samo „tamo dole“ da biste dobili željenu reakciju je pomalo dosadno, zar ne mislite?

Kako ga napaliti dodirom, ukoliko još niste u ozbiljnoj vezi

  • Isprobajte slučajne dodire. Čak i dodir po rukama ili leđima može da uzbudi muškarca.

Recimo, ako sedite u restoranu ili kafiću, prebacite svoju ruku preko njegove.

Ako vam pokazuje nešto na svom telefonu koji mu je u krilu, ljubopitivo pokažite prstom nešto vas zanima, ali se potrudite da spustite ruku u njegovo krilo. Verujte , to će mu zagolicati maštu.

U gužvi ste  jedno pored drugog?  Eto prilike da oslonite na njega i druge delove svog tela!

Slučajni dodiri treba da potraju malo duže . Slobodno zadržite kontakt najmanje 2 sekunde. Nemojte ga samo ovlaš okrznuti.

  • Dugotrajni poljubac. Slično kao i dodir koji duže traje, i ovakav poljubac, pa makar bio i u obraz, može da uzbudi muškarca. Jendostavno je. Pružite mu zagrljaj i poljubac u obraz, ali neka potraje malo duže nego obično. Sigurno će se zamisliti šta taj poljubac treba da znači. Uključili ste mu maštu? Odlično! Nema boljeg načina da uzbudite dečka.
  • „Da ti nešto šapnem “ dodir. Možete mu šapnuti neku sporednu stvar, a još bolje ako izaberete neku bezobraznu rečenicu. Da biste stavili tačku na nju, potrebno je da usnama par puta dodirnete njegovu ušnu školjku.

Kako ga napaliti

Uzbudljivi potezi u ozbiljnijoj vezi

Ukolliko ste u ozbiljnoj vezi, onda već možete biti i malo smeliji sa dodirima.

  • Vežite ga ili jednostavno inicirajte „sad i odmah“ seks na neki drugi  način.Ne postoji ništa uzbudljivije za muškarca od žene koja preduzima akciju i ne čeka uvek na njegovu inicijativu. Sasvim sigurno ćete dobiti zadovoljavajuću rekaciju na ovaj potez.
  • Upadnite mu pod tuš! Oboje uživati u međusobnom, klizavom, vlažnom dodiru golih tela.
  • Šetajte po kući oskudno odeveni,aline potpuno goli. Nemojte prikazati sve. Navucite neki seksi veš, ili samo providnu spavaćicu ili njegovu košulju. U tom slučaju, preskočite stavljanje brushaltera i počastite ga obrisom vaših bradavica.
  • Nepropisni dodiri. Kao i bezobrazne priče, i nepropisni dodiri ,u trenucima i na mestima  gde to ne bi trebalo raditi, sigurno će u njemu probuditi veliku želju za vama . Zabranjeno voće je jako slatko!
  • Izvedite striptiz. Zašto da ne,  pod uslovom da je samo za njegove oči. Skidajte se laganim pokretima , dodirujte se i naterajte ga da i sam poželi da uposli ruke vama. Pozovite ga da zaigra sa vama. Onda kada  vam padne šaka, možete upotrebiti mnoge gore nevedene tehnike zaviođenja – od verbalnih do neverbalnih, sa dodirima ili bez.Ili jendostavno prepustite trenutku i pustite ruke da  lutaju po njegovom telu bez pravila.
  • Pružite mu nezaboravnu masažu. Em ćete mu staviti do znanja da ste okupirani njime, em ćete ga opustiti, a ako naučite kako da izvodite erotsku masažu, napalićete ga 100% . Možda uradite i više od toga.

Igra zavođenja može biti vrlo zanimljiva i nije teška. Mnoge od ovih stvari ponekad radimo nesvesno i spontano kada nam se neko sviđa. Biti preterano napadan i davati svemu seksualnu konotaciju može delovati vulgarno, posebno onda kada ste među ljudima i kada se ne poznajete dovoljno. Ipak, to ne znači da ne možete da se poigrate sa njegovom pažnjom na manje upadljiv način.

Muškarci, baš kao i žene, vole seks, ali ne znači da treba da se ponašate promiskuitetno da bi ih seksulano uzbudili, iako će uvek biti onih koji će pasti i na takvo ponašanje.  Uživanje u seksu je mnogo veće ako u njega uključite i emocije, a ne samo fizičku strast. Zato je dobro  imati na umu da ni muškarci  nisu imuni na emocije.

Možda ipak postoji neko nepisano pravilo kako napaliti dečka.

Pokrenite ga mentalno i probudite mu maštu, stavite mu do znaja da ga želite i da je centar vašeg interesovanja – ali njemu, a ne celom svetu.

Sasvim sigurno, kada se kockice i okolnosti sklope, biće spreman da vam pokaže svoj žar.