Lično iskustvo: Kako sam se rešila celulita

Lično iskustvo: Kako sam se rešila celulita

Autor:

Postoji bezbroj proizvoda protiv celulita, i samo jedan način da saznate koji je najbolji – lično iskustvo u borbi protiv efekta promorandžine kore na vašem telu. Pre  nego što krenete da isprobavate redom, olakšajte  sebi posao i saznajte nešto iz tuđeg ličnog iskustva.

Katarina Strugar (37), ponosna vlasnica lepšeg i zategnutijeg tela, podelila je sa nama svoje sjajno iskustvo u borbi protiv celulita. Tražila i je i otkrila sjajan proizvod – Celuleks gel. Evo šta ona kaže o svojoj borbi protiv pomorandžine kore:

“  Mnoge žene misle da je posle tridesete njihov izgled prosto nepotpun bez celulita i strija. Odmahuju rukom pomirene sa tom pojavom, i govore:

“Svaka žena ima celulit. To je normalno!”

Ja nisam htela da prihvatim takav stav. Moj celulit nije bio nešto na šta sam ponosna i sprečavao me je da nosim odevne kombinacije koje otkrivaju telo i u kojima se on ocrtava. To je išlo dotle da sam u svojim odevnim kombinacijama često izgledala i starija nego što jesam, samo zato što sam pokušavala da sakrijem celulit.

Nije bitno koliko godina imate – celulit nikad nije najnoviji modni trend. Ne postoji dobar razlog da se pomirite sa njim i da ne probate da ga se rešite, pa čak i u mojim godinama. Zapravo, shvatila sam da se do sada bavila porodicom, decom i drugima i da konačno imam dovoljno vremena da se pobrinem i za sebe.

U suštini ja sam zadovoljna svojim telom. Nemam višak kilograma, nemam bore ni tragove starenja na koži. Ali imala sam celulit na butinama i na zadnjici.

celulit pre

On  ne bira ni godine ni telesnu građu. Štaviše, ja ga imam od puberteta. I moja ćerka ga ima. Tada sam mislila da je to deo odrastanja i da će vremenom sam nestati. Ali problem je vremenom postao sve veći i moj celulit sve vidljiviji. Došao je posao, deca, više obaveza i manje vremena za mene. Svaki izlazak i svako slavlje su mi bili stres, jer su sve one haljine koje sam htela da obučem isticale moj problem sa celulitom.

Celulit na butinama i zadnjici više nije moj problem jer sam rešila da više ne odmahujem rukom i da ga ne prihvatam, već da ga se rešim. 

Kako sam pronašla rešenje za celulit?

Kao i mnogi – tražila sam na internetu neko pozitivno lično iskustvo. Pozitivna iskustva drugih korisnika bila su presudna da donesem odluku o  kupovini “Celuleks” gela. Najveću ulogu u tome odigrala je moja koleginica koja je mi je dala malo gela da probam. I znate šta? Odmah sam osetila da gel deluje na mojoj koži. Čim sam ga namazala, osetila sam da sastojci rade, da gel hladi kožu i zateže je. “Hej, pa ovo odmah radi!” pomislila sam. “Ovo mora da je dobro!”

Naručila sam ga na ovom sajtu: www.ovotaris.com/celuleks

Bila sam u pravu!

celulit i strije kako sam ih se oslobodilaZnate, kada dugo imate neki problem, onda imate gomilu iskustava u pokušaju da ga rešite. Isprobavala sam povremeno druge gelove, menjala ishranu, pila ogromne količine vode koje treba da razgrade kvržice ispod moje kože – ali bezuspešno. Sve to deluje iznutra, a celulit je površinski problem.  Ništa od toga nema efekta jer nema aktivnih sastojaka koji podstiču povšinsku mikrocirkulaciju. To je ono što “Celuleks” gel ima.

Najbolje od svega je to što su ovi sastojci   prirodni, a proizvod je napravljen na biljnoj bazi. Koncentracija ovih aktivnih sastojaka u  “Celuleks” gelu je veća nego u drugim sličnim proizvodima na našem tržištu. Zbog toga ovaj gel protiv celulita daje neverovatne i vidljive rezultate. To što je  prirodan bio je dodatni motiv da ga kupim, jer mi ponekad smetaju jaki sintetički kozmetički preparati. Ovo je prava stvar i za osobe sa oseljivom kožom!

Naravno, rezultati nisu došli posle prve upotrebe i prvog mazanja. Bila sam uporna. Korsitila sam gel 2 puta dnevno, posle tuširanja, jer su tada pore otovrene pa se i gel lako apsorbuje pod kožu. Vrlo brzo sam primetila da celulit počinje da se smanjuje, a posle tri nedelje, mom oduševljenju nije bilo kraja – sve kvržice i bombice su nestale, a koža je postala glatkija i zategnutija. Ni sa svojih 16 godina nisam imala takvu kožu! Nisam verovala da je tako nešto moguće u mojim godinama. Čak su se i strije vidno smanjile.

celulit-posleNe samo da sam se rešila celulita, već sada mogu da nosim mnoge haljine koje sam izbegavala jer se u njima ocrtavao moj celulit. Prezadovoljna sam, jer sam konačno uspela u svojoj nameri da imam glatku i lepu kožu koja ne liči na pomorandžinu koru. Kada dođe leto, ja se više ne trudim da sakrijem svoju kožu. Moj celulit je nestao!  Ovaj proizvod je, najblaže rečeno, sjajan. To je nešto što svaka žena treba da isproba na svojoj koži!

Otkriću vam još nešto. Ne samo da redovno koristim “Celuleks” gel, već sam na njihovom sajtu naručila jedan i ćerki, kako ne bi prolazila kroz iste situacije kroz koje sam prolazila ja. Ona je prezadovoljna, i rezultati na njenoj koži su gotovo magični. To vam je još jedna lična preporuka više da ga isprobate.

Ne postoji bolji način da se rešite celulita od prirodnog. “Celuleks” zaista smanjuje celulit i to ćete da vidite i da osetite ako ga naručite na sajtu: www.ovotaris.com/celuleks

Postoji mnogo razloga zbog kojeg žene imaju celulit, ali nema ni jednog dobrog razloga da ne probate da ga se rešite.

Ne oklevajte!  Naručite odmah!