Goca Tržan: NEMAM CELULIT! Ovaj gel mi je pomogao da ga UNIŠTIM!

Goca Tržan: NEMAM CELULIT! Ovaj gel mi je pomogao da ga UNIŠTIM!

Autor:

Svaka žena ima neku svoju „bjuti tajnu“. Goca Tržan, naša poznata pevačica,  ima ih takođe.  Jedna nas je posebno zanimala – a tiče se celulita.

Retke su osobe koje imaju Gocin seksipil – ne onaj vulgaran, provokativan, nego onaj intrigantan i urođen. Ako bacite pogled na njene spotove, emisije ili Instagram objave, videćete da je ona prava osoba za savet o celulitu. A ako pročitate njenu iskrenu ispovest do kraja – e onda ćete se i uveriti u to.

Znate zašto?

Zato jer nije sve uvek tako kao što izgleda. Neke borbe iza scene mi i ne slutimo. Goca je uvek otvorena i iskrena i priča bez uvijanja. Poverila nam je kakvu je borbu vodila sa celulitom, ali i KAKO GA SE REŠILA!

Evo njene iskrene priče.

U POVERENJU: Celulit mi je bio noćna mora! Njega ne možeš sakriti!

„Ne pominjite mi celulit! Gospode Bože kad se samo setim tih muka. Šta obući da se ne vidi? Kako sesti, a da ne iskoči? Koristila sam razne trikove – od laka za kosu preko najlon čarapa u sred leta – samo da ga zakamufliram. Ma ne možeš ga sakriti – nije to lice pa da našminkaš! Koje je to gubljenje energije bilo! 🤯

Uvek pričam da žena treba da prihvati sebe onakvu kakva jeste.

Zaista sam veliki protivnik plastičnih operacija, isisavanja sala i sličnih metoda uklanjanja nedostataka. Međutim, to ne znači da ne mogu da učinim maksimalan napor da izgledam najbolje što mogu. Za to mi ne treba hirurgija.

Problem je što to nekad zahteva mnogo vremena, odlaske na masaže, u salone…Lepo je to, ali ja ipak više volim da se posvetim svojoj karijeri. Uvek imam pune ruke posla. I kada ga nema – ja ga izmislim 😄. Zato pored svih silnih snimanja, pevanja, autorskih tv emisija, ja iskreno nemam baš vremena da gubim sate na nekim tretmanima.

Nažalost, to izbegavanje da se pozabavim celulitom u jednom trenutuku dovelo je do toga da on bude užasno izražen. 😱

Svi ti pokušaji da ga sakrijem su me bukvalno iscprljivali. Bila sam nervozna, nezadovoljna i to se odrazilo i na moj život i moju karijeru u celini.

U jednom momentu sam shvatila da treba da pronađem neko rešenje koje mogu da koristim kod kuće i koje mi je uvek pri ruci. Malo sam lutala i testirala – a onda sam našla PRAVU STVAR!

Naručila sam Celuleks gel na sajtu:https://www.ovotaris.com/celuleks.html

I samo jedno imam da kažem o njemu!

Žao mi je što nisam pre znala za Celuleks gel!

Iskrena da budem – svi anticelulit proizvodi na svetu obećavaju spas od celulita. Međutim, ono što me kod Celuleksa privuklo jeste PRIRODAN SASTAV GELA.

Tada  sam se zapravo zamislila nad tim koliko štetnih sastojaka ima u kozmetici.

Da li mi je baš potrebno da pored silne scenske šminke koja garant nije eliksir zdravlja za kožu, baš koristim i preparat za celulit koji nije prirodan?  Ako ćemo realno, celulit ne zauzima baš malu površinu na telu, tako da mi je jako bitno da proizvod koji mažem na kožu nema štetne sastojke.

Zato sam izabrala baš Celuleks.

Vrlo sam disciplinovana osoba. Kada nešto odlučim da radim – ne odustajem. Tako sam bila uporna i disciplinovana sa ovim Celuleksom. Nanosila sam ga dva puta dnevno – ujutru i uveče.

Super je što ga koža brzo upije pa mogu odmah da se obučem bez da se uflekam  i umastim.

Gel pod kožom radi svoje, pomaže da se razgradi celulit – ja idem dalje svojim poslom. Win-win situacija, što bi se reklo.

Rezultati? Neočekivano dobri! Moj CELULIT JE NESTAO!

Ja sam to tako mazala i koristila posvećeno. Negde posle mesec dana stanem pred ogledalo da pogledam ima li ovaj gel nekog efekta!

Oduševila sam se! Celulit se DRASTIČNO SMANJIO, koža je postala glatkija i zategnutija. Nisam mogla da se načudim!

Pomislim: Možda umišljam! Iskopam neke fotke iz privatne arhive od pre mesec dana i oduševim se! RAZLIKA DRAMATIČNA! JA NEMAM VIŠE CELULIT.

To mi je bilo ogromno olakšanje! Konačno nema više trikova, sakrivanja, smaranja oko toga kako ću da sednem i da prekrstim noge da se ne vidi!  Mogu opet da budem svoja!

Taj dan sam obukla jednu kraću ljubičastu haljinu za snimanje – puna samopouzdanja. Naravno da sam dobila pregršt komplimenata za svoj izgled. Jedan kolega je to lepo rekao:

„Opa, vidi Goca opet nosi seksipil“

Pa nego šta nego nosi ! I nema nameru više da ga skida!

Od tada, Celuleks je moja mala bjuti tajna🤫. Sve može da se desi da nemam i da mi nestane – ali Celuleks nikako!

Ovo je Gocina priča, ali i priča mnogih drugih žena koje su koristile Celuleks.

Istina je da celulit imaju mnoge žene – ali se teše izgovorom: „To je normalno“. I kao što Goca propagira – treba prihvatiti sebe, ali ne po svaku cenu.

Treba da poradimo na tome da budemo najbolja verzija sebe ! Nekad je to lakše nego što mislite!

Telo bez celulita može biti i vaša priča. Samo treba da krenete u akciju i obračunate se sa njim.  Nabavite i vi  svoj anticelulit gel na sajtu: https://www.ovotaris.com/celuleks.html

Ne odugovlačite. Rešenje postoji. Ostalo je do vas!