Može li se celulit zaista pobediti?

Može li se celulit zaista pobediti?

Autor:

Da li i vi imate celulit  i čini vam se da ga je nemoguće pobediti? Niste jedine. A da li ste zaista pokušali da ga se rešite  ili ste samo  prihvatile  tvrdnje o njegovoj upornosti zdravo za gotovo?

Zaista,  celulit se ne može pobediti ako ne poradite na tome. Sam od sebe neće nestati.

Možda se sada pitate kojim oružjem možete da ga porazite. Jeste li već pitale svoje najbolje drugarice? Ukoliko nemaju iskustvo da podele, jer su od onih koje nisu probale da se i zbore sa svojim problemom, onda nije na odmet da pročitate iskustvo naše Jece. Ona je neko ko je rešio da uzme stvari u svoje ruke.

“ Kao i mnoge druge žene i ja sam mislila da je to problem koji svi imaju. Sve moje  drugarice su ga imale i prihvatale pod izgovorom da je to normalno.  

Ipak, jedna situacija u kojoj sam se našla  je učinila da se zamislim. Prvo sam  počela da krijem svoj problem sa celulitom, sve dok nije postao toliko opterećenje da je počeo da utiče na moj ljubavni život. Tada sam shvatila da nešto mora da preduzmem da ga se rešim. Izabrala sam “Celuleks”  gel protiv celulita koji sam pronašla na sajtu: ovotaris.com/celuleks

Nisam se pokajala. Naprotiv! Rešila sam se celulita i naučila jednu lekciju u životu koju želim da podelim.

Celulit se može pobediti!

Ja sam oduvek više volela da se krećem u muškom društvu .Često sam prisustvovala njihovim  razgovorima i nisu se ustručavali da predamnom dele svoje mišljenje, pa čak ni kad su devojke u pitanju. Bila sam i podrška i rame za plakanje i verni slušalac i naslušala sam se svega i svačega. Tako se,nažalost,  rodio moj problem.

Žene često misle da muškarci ne primećuju celulit. Sudeći po razgovorima kojima sam prisustvovala, to nije tačno.

Možda nije od presudnog značaja da li će se u nekoga zaljubiti ili ne, ali celulit muškarcima ipak privlači pažnju. I baš kao što se nama ženama ne dopada, ni oni nisu oduševljeni njime.    

Iz iskustva znam da oni odmah procene izgled devojke koja se nađe u njihovoj blizini i otkomentarišu ga između sebe. Jednom mom prijatelju se tako oteo komentar o jednoj novoj koleginici, sa naglaskom na tome koliko je celulit na njenim butinama vidljiv i izražen. Njegovo mišljenje nije bilo usamljeno. Štaviše, pokrenulo je lavinu komentara na tu  temu i jasno mi je bilo da ga itekako primećuju.

Tada sam malo zamislila – možda i malo više nego što treba.

Moj problem sa celulitom je odjednom od beznačajnog postao užasano velik. Nisam nosila suknje uopšte,  čak ni one ispod kolena, a druženje na bazenima i kupalištima sa mojim drugovima nije dolazilo u obzir.

Tada nisam imala dečka i, iskreno, bilo mi je teško da se opustim kada nekoga upoznam jer je sve više je počela da me opseda misao “Šta će da pomisli kada vidi moj celulit?”. Do onih intimnih trenutaka, sve je bilo u redu, a onda bih se iznenada panično povlačila.

Provela sam najmanje 2 godine, gradeći i rušeći razne platonske veze jer nisam imala hrabrosti da se upustim u nešto ozbiljnije.

Ja sam svakako malo preterala sa mojim doživljajem celulita . Iako sam ga imala, to nije bilo ništa više nego što ga ima bilo koja prosečna žena. Ipak, počeo je da mi bude ogroman teret i uticao je na moj ljubavni život i društevni život.

Kao i većina devojaka danas, potražila sam rešenje za svoj problem na internetu. Tako sam naišla na  sajt: ovotaris.com/celuleks

Tu se nalazio moj spas.

celulita

Iako sam bila prilično skeptična po pitanju toga da jedan gel može da mi pomogne, u tom trenutku mi se to učinilo kao najjednostavnija ideja – bolja od mukotrpnih odlazaka na neke masaže koji mnogo koštaju i koje zahtevaju da izložiš svoj problem sa celulitom nekoj nepoznatoj osobi.

Tada sam rešila da probam sa “Celuleks” gelom koji svi hvale, pa kako bude!

Celulit više nije moj problem!

Jedva sam dočekala da isprobam “Celuleks”  kada mi je stigao na kućnu adresu. Odmah sam primetila da na neki način deluje, čim sam ga nanela. Koža je u istom trenutku postala glatkija i zategnutija, a osećaj hlađenja je bio tako jak da u nekim trenucima nisam znala da li me gel hladi ili me greje. Nisam mogla da verujem da jedan gel koji je prirodan može tako jako da deluje.

Vrlo brzo primetila sam i rezultate. Moj celulit je počeo da se smanjuje i  kvržice na mojoj zadnjici i butinama da postaju mnogo manje. Čak su i neke strije koje sam imala posvetlele i postale manje vidljive,  a koža mi je bila tako glatka. Nikad mi nijedan losion za telo nije pružio takvu glatkoću kao ovaj gel protiv celulita.

Bila sam zadovojna prvim rezultatima i prijao mi je taj osečaj hlađenja pa sam nastavila da koristim “Celuleks”  2 puta dnevno. Mislim da je prošlo otprilike mesec dana, kada je moj celulit gotovo sasvim nestao, a zajedno sa njim i moji kompleksi.

Rešila sam da se prvom sledećom prilikom opustim i dopustim da se neka veza koju započnem razvije na svim planovima. Trebalo je mnogo hrabrosti za ovaj korak, ali se rizik ipak isplatio – kako zbog uspešne veze sa mojim novim dečkom, tako i zbog činjenice da sam se rešila jednog velikog kompleksa koji mi je uništavao život. Imala sam već preko 30 godina  i strah od ozbiljne veze!  Danas nemam  probleme te vrste – ni celulit ni loša ljubavna iskustva. A i druženje na bazenima mi ne smeta. 

Ja i dalje koristim “Celuleks” gel, iako sam se rešila celulita,  jer sam oduševljena glatkoćom koju ostavlja za sobom. To je moj novi losion za telo napravljen od potpuno prirodnih sastojaka.  Jedan gel sam poklonila prijatelju koji mi je u poverenju pomenuo da njegova devojka ima jako izražen celulit na zadnjici. Pitao me je posle gde sam ga kupila da joj ga i on naruči , jer se i njemu i njoj dopadaju rezultati. Rekla sam mu da sam naručila na njihovom sajtu: ovotaris.com/celuleks.html

Mogu da potvrdim i najiskrenije da kažem da je “Celuleks” odličan gel protiv celulita koji ima i dodatne funkcije – leči komplekse ali i ljubavne probleme! Najvažnije od svega je da ispunjava i onu osnovnu svrhu i da zaista može pomoći da pobedite celulit. Za to je potrebno da uradite samo jedno – da ga naručite i probate na svojoj koži!