Ovako sam se ja rešila bora i podočnjaka! Lako je!

Ovako sam se ja rešila bora i podočnjaka! Lako je!

Autor:

Zastanite na sekund svi vi koji tražite način kako se rešiti bora i podočnjaka i očuvati mladolik izgled lica . Ovo je nešto na šta vredi obratiti pažnju jer zaista pomaže!

Helena je, kao i svi mi, primetila da njena koža više nije kao pre. Promene koje je videla nisu joj se dopadale.  Svi mi prvo pomislimo kako je to samo trenutno stanje. Loš dan, umor ili nešto slično ostavilo je trag na našem licu. Meuđtim, malo ko od nas zna da kada bismo reagovali pre nego što se bore pojave, mogli bismo znatno da ih odložimo.

Srećom, nije sve izgubljeno ni kada se bore i podočnjaci već smeste na licu. Helena je dokaz da  i tada ima rešenja.

Lako je!  Ispričala nam je kako!

Koja greška! Nisam mislila na vreme i dobila sam tamne podočnjake i bore!

„ Priznaću vam jednu stvar. Mrzela sam moj odraz u ogledalu zbog bora i podočnjaka koji se pojavili.  Evo, ne preterujem. Ipak,  iskrena da budem, sama sam kriva za to! Nisam koristila kreme protiv bora nikada i nisam adekvatno brinula o svom licu.  Znate…osnovna higijena, malo šminke i to je to.

Bore i podočnjaci? Ja sam bila ubeđena da se to samo drugima dešava!

Međutim, kada sam ih videla na mom licu, srušio mi se svet. Svaki dan sam kritikovala sebe što nisam mislila o tome na vreme: „To je to Helena! Stariš i nema nazad! Tako ti i treba!“

Koja greška!

Najgore je kad prihvatiš problem i ne radiš ništa da ga se rešiš.

Nije da danas nema načina da se ispeglaju bore. Ima ih, čitav asortiman. Uostalom, eno,  mnoge poznate ličnosti starije od mene kao da ne stare! Koža lica im je jedra i mladolika, a ja se sva zbrčkala! Ali realno, prosečnom čoveku pola tih opcija je nedostupno.

I dok sam se premišljala da li da izdvojim novac da opet budem sebi lepa, vreme je prolazilo. Bore i podočnjaci nisu. Naprotiv, videli su sve više.

O, nije da ništa nisam probala. Pokušala sam da naučim kako da se našminkam tako dobro da se bore i podočnjaci ne vide. Sa podočnjacima sam još i uspevala, ali bore i nabore na licu je nemoguće sakriti.

A onda sam donela čvrstu odluku da nešto preduzmem.

Istražujući načine kako se rešim bora i podočnjaka brzo i lako, naišla sam na internetu na sajt: neborela.com

Tamo sam našla ono što me je spasilo. I uspela sam!

Bore i podočnjaci? To više nije moj problem!

Neborela krema je sve to uspešno ublažila!

Strašno je kad pomislim koliko sam oklevala da nešto preduzmem po pitanju bora i podočnjaka, a tako sam lako rešila problem.    Istražila sam malo kakva su iskustva sa tom Neborela kremom protiv bora  i da li zaista jedna krema za lice može da pomogne. Ma, ništa dok ne probaš sam! A pošto su svi imali samo reči hvale za Neborela kremu, naručila sam je.

Bila sam disciplinovana i uporna. Mazala sam je redovno, svaki dan – ujutru čim ustanem i uveče pre nego što legnem.  Prijala mi je. Moja koža je nakon kreme je mekana, nežna na dodir, ali ne samo to! Postajala je nekako čvršća i zategnutija i taj osećaj je trajao sve duže. Malo po malo, moja koža oko očiju, kapak i podočnjaka se zatezala, a obrazi su postajali manje opušteni.

Rezultati su se drastično videli posle par nedelja.  Bivša koleginica koja me nije videla neko vreme, iznenadila se mojim izgledom: „Helena, kakva promena! Pa ti izgledaš sve bolje i bolje! Kao da ne stariš!“ rekla je zagrlivši me.

Iskreno, prijao mi je kompliment iako ja nisam primećivala ništa tako dramatično, jer su to postepene promene. Ne dešavaju se preko noći! Međutim, našla sam u telefonu moje neke starije slike i uporedila! O kako sam se oduševila! Danas su moje bore i podočnjaci drastično smanjeni!

Lepo kažem, ne može biti lakše! Tolika promena,  a samo sam redovno mazala kremu! Pa to bar nije teško, zar ne!

Ja sam lekciju naučila! Više ne prepuštam stvari slučaju! Naručim Neborelu na sajtu: neborela.com

Mažem i uživam u rezultatima i komplimentima! Sjajno je! Podočnjaci i bore su sve manji i manji, a ja se osećam sjajno u svojo koži “

A vi?

Oklevate li ili se hvatate  se u koštac sa znacima starenja na licu!

Ne čekajte! Bore i podočnjaci nisu nerešiv problem.  Naprotiv!  Možete se izboriti sa njima– lako je! Treba vam samo Neborela!