Ruski volumen trepavica – žene ga obožavaju!

Ruski volumen trepavica – žene ga obožavaju!

Autor:

Ruski volumen trepavica omogućava da naše trepavice dobiju neverovatan izgled! Ovo nije klasična nadogradnja, mnogo je više od toga, evo i zašto!

Ruski volumen trepavica je tehnika nadogradnje trepavica koja je postala baš popularna u poslednje vreme i žene su jednostavno poludele za njom. Ko još ne voli savršeno duge i guste trepavice?

Nadograđene trepavice su, naravno, mnogo naglašenije od prirodnijih i nemoguće ih je ne primetiti izdaleka. One čine da naše oči budu u fokusu i da ljudi ne skidaju pogled sa njih. Baš zbog tih benefita, žene i odlaze u kozmetičke salone i zakazuju termine, kako bi svoje trepavice učinile lepšim, gušćim i bujnijim.

Da li su ruske trepavice prava stvar? Da li su one bezbedne i koliko treba da dugo da ih držite? Saznajte odmah!

Šta je ruski volumen trepavica?

Ruski volumen trepavica je tehnika nadogradnje trepavica uz koju više nećete morati da koristite maskaru jer ovaj tretman je sam po sebi dovoljan. Ovakva nadogradnja trepavica čini da trepavice izgledaju baš gusto, duge su i uvek su u fokusu.

Damama se ruski volumen dopada zato što ne moraju previše da se šminkaju, jer čim se probude, izgledaju sređeno. To je velika prednost ovakvih trepavica, jer štede vreme. Neko ih stavlja kada planira svečanost ili bitan događaj, kada ide na odmor ili jednostavno želi da svakoga dana ima duge trepavice.

Kada nam se neki tretman svidi, voleli bismo da on traje zauvek, ali to nije moguće.

Ruski volumen trepavica zahteva i održavanje, i redovne korekcije, i brigu o svojim prirodnim trepavicama.

Ono što ne zahteva korekciju, ali zahteva malo nege svaki dan su – prirodne trepavice! Anđela je imala tanke, jedva primetne trepavice i često je lepila veštačke. Njene trepavice su od toga bile samo još gore. Rešena da ih oporavi, uradila je nešto još bolje. Pospešila je njihov rast. Trepavice su joj sada guste i duge i nikakva joj nadogradnja ne pada na pamet. I Vi možete tako! Kako je to postigla? Kliknite na tekst ispod i saznajte: https://minutzamene.com/imam-duge-i-guste-trepavice/

Imajte na umu da nije sve to tako jednostavno kao što vam se čini, ali zbog lepih trepavica, spremni smo na sve i svašta.

Ruski volumen je tehnika koja je namenjena za nadogradnju gornjih trepavica. Dobila je ovaj naziv jer su je Rusi izmislili i ostatak sveta je prihvatio ideju kao fenomenalnu.

Često ćete naići na oznake 2D, 3D, 4D, 5D, 6D, a to su zapravo dimenzije. Možete da birate – da li želite da vaše trepavice izgledaju prirodnije ili želite ultra guste trepavice. Na primer, 6D su najgušće, a 2D nisu toliko guste.

Ako izaberete 6D, to znači da će se na vašu jednu trepavicu zalepiti čak 6 sintetičkih trepavica, što nije mala brojka.

Ruski volumen obećava najgušće i najlepše trepavice do sada. Mada, koliko njihova gustina ima i nekih mana – one mogu da izgledaju baš naglašeno i mogu da deluju veštački. Neki to vole, neki ne. Na kraju krajeva, mogu da vam se svide na prvi pogled, a mogu i da vam budu preterane.

Nekome ruski volumen trepavica stoji savršeno, a nekome ne ide uz crte lica. Nadograđene trepavice su trend koji možda nikada neće proći, jer žene su ga godinama čekale. Od kad se nadogradnja trepavica pojavila, više ne postoji potreba da koristimo u tolikoj meri jednokratne veštačke trepavice.

Kako se radi ruski volumen trepavica?

Ruski volumen trepavica treba da se radi u profesionalnim salonima. Morate biti pažljivi pri izboru salona, jer su oči veoma osetljive i nikako vam ne treba eksperimentisanje.

Kad dođete na tretman, dogovoriććete se sa svojim kozmetičarem kakvu gustinu trepavica želite. Ako želite malo naglašenije trepavice koje nisu preguste, najbolje je da izaberete zlatnu sredinu, na primer 3D, što znači da će se na svaku vašu prirodnu trepavicu lepiti snop od tri trepavice.

Ove trepavice su napravljene od prirodne ili sintetičke dlake i nisu previše teške, pa vam neće mnogo smetati.

Kozmetičar će očistiti trepavice i predeo oko očiju, i nadogradnja počinje čim se zalepe zaštitni jastučići na donje trepavice. To se radi da lepak ne bi zalepio gornje i donje trepavice. Kad smo kod lepka, onda je dosta jak, ipak treba da drži trepavice čvrsto mesec dana. Mnogima je lepak za trepavice prejak i smeta im.

Moje lično iskustvo jeste da je ruski volumen trepavica odličan tretman, ako vam trebaju duge i guste trepavice, ali treba ga koristiti samo u specijalnim prilikama. Evo zašto!

Svidelo mi se da moje trepavice budu tako duge, jednake i uvijene, i imala sam ih više od pola godine. Redovno sam išla na korekcije i bila sam zadovoljna njima. Čim ustanem, spremna sam, ne moram dodatno da se šmiinkam. Nisam uopšte trošila vreme na to.

Ali, o trepavicama treba dosta brinuti.

Ne smete mnogo da češkate oči, da vučete trepavice, a i morate da bude pažljivi dok se tuširate. 

Koliko god da su lepe, moram da vam priznam da su meni oči jako osetljive i da mi je taj lepak stvarao čak i glavobolje, tog dana kada odem da ga ih korigujem. Zato je važno da pitate kozmetičara da li koristi lepak za osetljive oči, kako ne bi došlo do iritacija.

Sam postupak ruskog volumena trepavica traje oko sat vremena i posle toga morate da ostanete još neko vreme u ležećem položaju kako bi se lepak skroz osušio. Posle toga, spremni ste da zasijate! Ali moram da vas upozorim, da može biti dosta suza, posebno ako vam lepak izazove iritaciju.

Iako sam aktivno šest meseci stavljala trepavice, rešila sam da se odmorim od toga i da oporavim svoje trepavice. Svi će vam reći kako neće doći do oštećenja vaših prirodnih trepavica, ali nije tako. Vaše trepavice konstantno trpe teret i posle određenog vremena postaju tanje i opadaju u većoj meri, same od sebe. Možda to nećete primetiti čim ih skinete, ali već u narednoj sedmici hoćete.

Zato je najbolje da se posle nadogradnje posvetite oporavku prirodnih trepavica.

Kome je namenjen ruski volumen trepavica?

Ruski volumen trepavica namenjen je ženama koje imaju retke trepavice i maskara im jednostavno nije dovoljna.

To nije jedina opcija. Saznajte kako još tanke trepavice mogu da postanu gušće!

Tretman je namenjen i svima koji žele da imaju savršene trepavice koje će biti lepe tri ili četiri nedelje. Idealne su kada idete na neke svečanosti ili jednostavno želite da budete sređene 24 sata, a u to vam se uklapaju guste i bujne trepavice.

Mnoge žene koje su ih isprobale kažu da je najlepša stvar kod ruskih trepavica što se manje šminkate, jer zaista nema potrebe za ajlajnerom, senkama i maskarom.

Mnogi ih stavljaju kada idu na more, ali i tu morate da budete pažljivi, ako su vam oči osetljive.

Prošlog leta sam krenula sa trepavicama na more i baš sam se radovala što ću delovati sređeno, čak i na plaži. Verujte, ni maskaru nisam ponela. Ali, oči su me užasno pekle kada sam bila u vodi. Slana voda i lepak nisu najbolja kombinacija. Peći će vas oči, pa ćete izbegavati gnjuranje i pravo plivanje, a to zaista ne treba da se radi kada odete na more.

Posle nekih 5 dana, par trepavica je opalo, a ostatak sam morala da skinem pincetom, što vam nikako ne preporučujem. Čupanje trepavica je bolno i nije bezbedno. Kao što možete da predpostavite, ostale su mi praznine na nekim mestima i trepavice su mi užasno izgledale, bile su kraće nego ikada.

Čim sam se vratila kući nabavila sam serum za trepavice, kako bi se moje prirodne trepavice vratile u prvobitnu formu.

Ruski volumen trepavica nije namenjen devojkama koje već imaju bujne trepavice i devojkama čije su oči sklone iritacijama, jer vam zaista nije potreban. Bolje čuvajte vaše prirodne trepavice i negujte ih!

Kako se ruski volumen trepavica razlikuje u odnosu na svilene trepavice

Svilene trepavice su takođe popularne, kao i ruski volumen. Daće vam prirodniji izgled u odnosu na ruski volumen, jer je tehnika takva da se na jednu vašu trepavicu lepi jedna veštačka.

Ruske trepavice su mnogo, mnogo gušće i deluju bujnije. Sam postupak je isti, nema nikakve razlike, samo je razlika u količini dlačica koje se stavljaju na vaše trepavice.

Svilene trepavice u proseku traju nedelju dana kraće, jer ih ima manje, pa morate da odete na korekciju, videće se kada opadnu, dok kod ruskog volumena, ima dovoljno trepavica, pa i kad opadnu, praznine neće biti toliko uočljive.

Ruski volumen i veštačke trepavice na lepak – šta je bolje?

Veštačke trepavice na lepak dolaze u različitoj formi. Mogu biti iz jednog ili iz više delova i za njihova nanošenje koristi se lepak iz parfimerija koji nije toliko jak, kao ovaj za ruski volumen trepavica.

Veštačke trepavice stavljamo u posebnim prilikama i brzo ih skidamo. One su namenjene za nekoliko sati. One su prilično bezbedne za upotrebu ako se koriste pravilno, ali i sa njima, možemo da iščupamo svoje prirodne trepavice, ako stavimo previše lepka. Ako niste baš vešti sa veštačkim trepavicama, razmislite o magnetnim trepavicama.

Ruski volumen trepavica traje mnogo duže i zato ga žene i obožavaju. 

A onako u poverenju, odlično se kombinuje uz ruski volumen kose!

A koliko traje efekat?

Efekat ruskog volumena trepavica traje od 4-5 nedelja. Posle toga morate na korekciju.

Posle dve ili tri nedelje, moguće je da će trepavice početi da opadaju u manjoj meri.

Važno je i da poštujete određena pravila, kako bi vam trepavice trajale duže:

  •  Izbegavajte losione za čišćenje lica koja sadrže ulja, posebno ako tim losionom čistite trepavice,  jer lepak ne voli ulje, pa se dešava da vremenom oslabi, a onda trepavice samo skliznu sa vaših prirodnih.
  •  Redovno ih češljajte – verovatno ćete u salonu dobiti češljić za trepavice, a možete i da ga kupite u drogerijama, ukoliko ga ne dobijete na tretmanu. Svakog dana treba očešljati trepavice, kako biste iščistili prljavštinu ili prašinu koja može da se nagomila.
  • Budite nežni prema trepavicama – jer ako niste, one neće toliko dugo trajati koliko očekujete. Nemojte češati oči, nemojte ih mnogo dirati rukama.

Ruski volumen trepavica – cena i iskustva

Što se tiče cene, one su različite, zavisi od samog salona. Ruski volumen trepavica košta od 3000-5000 dinara, a obavezne korekcije koštaju nešto manje, u proseku od 2000 do 3000 dinara.

Ovaj tretman nije jeftin, ako planirate da ga radite na duže staze. Možda se više isplati da nabavite dobar serum koji neguje trepavice i čini da one brže rastu, pa onda na taj način možete i da dobijete prirodni volumen trepavica kojim težite.

Evo kako da ubrzate rast trepavica!

Sara je sa nama podelila utisak o ruskom volumenu trepavica:

„Posle nadogradnje 1 na 1, odlučila sam da isporbam i ruski volumen trepavica i priznaću vam da ima razlike. Trepavice su dosta gušće i ima ih više. Meni su se jako dopale, mada su mi mnogi rekli da deluju napadno. Izabrala sam najgušće, pa sam možda i preterala, ali oduvek sam imala neprimetne, tanke trepavice i to mi je glavno opravdanje.

Ono što mi se ne dopada jeste period pred korekciju, kada se trepavice razrede, a mogu da izgledaju neuredno. Popravljala sam ih maskarom, ali sam čula da maskara može da ubrza opadanje trepavica, jer u sebi sadrži ulja i nemoguće ju je skinuti u potpunosti sa nadograđenih trepavica.

Prednost je što izgledaju lepo, ali zaista moramo da budemo pažljivi prema njima. Oduševile su me na kratko, ali sam kasnije odlučila da se pozabavim prirodnom negom trepavica, pa sam počela da mažem ricinusovo ulje, koje mi donosi dobre rezultate.“

Ruski volumen trepavica je još jedna tehnika za trepavice za kojom su poludele mnoge žene, jer čini da trepavice budu gušće nego ikada. Kao i svaki tretman, i ona ima i dobrih i loših strana.