Konačno, najbolje rešenje za podočnjake! Ali stvarno!

Konačno, najbolje rešenje za podočnjake! Ali stvarno!

Autor:

Evo šta je stvarno najbolje pomaže protiv podočnjaka.Istraživali smo kako umanjiti vidljivost tamnih  podočnjaka i svašta smo čuli i probali, ali smo na kraju našli pravu stvar!

Podočnjaci zaista mogu da budu prava noćna mora.  Stavljanje šminke, maskiranje korektorom su opšteprihvaćene tehnike, ali podočnjaci su uporniji! Dobijaju još tamniju boju, oči izgledaju umorno i odaju umor i iscrpljenost.

E pa, dobro došle u klub!

Ako svakog jutra, nakon buđenja stajete ispred ogledala i nadate se nekom čudu koje se desilo preko noći i zauvek obrisalo vaše tamne podočnjake – obratite pažnju!

Potpuno vas razumem, jer sam i ja imala istu situaciju. I ne samo ja, već sve moje prijateljice, tako da niste usamljeni. Evo šta su žene savetovale i šta na kraju stvarno deluje.

Korektor za oči samo prikriva problem

Super, otkrili ste pravu stvar za podočnjake! Korektor! 

Ali, da li zaista tako mislite?

Zamislite samo broj korektora koji se prodaje za podočnjake: čujete da ima zeleni, pa žuti korektor, crveni, pa nijansa roze (u čemu li je razlika?). Pa ko će da popamti to, a uz sve to i da isproba. I onda, kada iz desete kupovine konačno potrefite nijansu, vaša sreća kratko traje, jer shvatate da je korektor za podočnjake jednokratno rešenje, koje samo privremeno zamaskira vaš problem.

Čim ovu fantastičnu šminku skinete sa očiju, u ogledalu vam se i dalje “smeše” tamni i okrugli podočnjaci.

Vi ipak želite trajno rešenje, zar nismo ovde da bi i pronašli to rešenje?

Nastavite dalje!

Nije korektor jedina mogućnost za podočnjake! 

Krema za podočnjake je prava stvar!

U moru rešenja za tamne kolutove oko očiju, krema za podočnjake deluje kao najefikasnije i najbolje rešenje. Kreme jednostavno deluju direktno na vaš problem.

Da li ste ikada, ali zaista, obratili pažnju na sastojke bilo koje kreme koju nanosite na lice?

Niste?

Nemojte tako stidljivo.

E pa od sada obratite.

Većina krema za lice sadrži jake hemijske sastojke, koje mogu da vam naprave još veći problem sa podočnjacima. Bolje rešenje za vas su prirodne kreme koje u sebi imaju veliku količinu baš TIH NEKIH POSEBNIH PRIRODNIH SASTOJAKA koji deluju na podočnjake.  Ove kreme ne zahtevaju od vas vreme ni posebnu pripremu, a daju rezultate jednako kako kod podočnjaka tako i kod bora.

Kako znam?

Pa lepo. Meni je Sandrino iskustvo pomoglo da shvatim da je i za mene krema najbolje rešenje za podočnjake.

Evo šta je ona rekla.

“Priznajem da nikada ranije nisam razumela žene, koje su toliko osetljive na svoje lice i njegov izgled – iskreno mislila sam da preteruju. Mislila sam kako se to meni nikada neće desiti i kako ću uvek biti zadovoljna sobom. E, a onda su došli podočnjaci. Od svih problema koje ljudi imaju sa licem, poslednje što sam mislila da me može snaći su tamni kolutovi oko očiju. Vodila sam potpuno uredan život i nije mi bilo jasno gde sam pogrešila i kako je moguće da ja imam takve podočnjake. Shvatila sam da mora brzo da reagujem.

Ja lično, potpunu prednost dajem prirodnim preparatima i važno mi je bilo da nađem takav preparat jer je koža ispod očiju veoma osetljiva. Zato je krema koju sam našla na sajtu neborela.com  za mene bila BINGO!!!

Oduševila me je! Ne samo zbog sastojaka, već i zato što je efikasna! Obrisala je moje podočnjake! Ja obožavam ovu kremu!

Iako sam svoj problem rešila u potpunosti i podočnjake više nemam,  uvek je nosim sa sobom i redovno koristim jer mi baš prija za lice”

iskustvo

Onako u poverenju – moje iskustvo sa podočnjacima je slično.

Ali nećemo se tu zaustaviti. Da vidimo šta još može da bude rešenje za tamne i modre podočnjake.

Krastavac kao obloge za podočnjake – ne hvala!

Baka vam je pričala kako ona krastavac koristi za sve. Krastavce stavlja na svoje obraze, zatim na čelo, pa nekad i na laktove, pa još  i na oči – i još tvrdi kako radi. Pa ajde i vi da probate! Ako baka tako kaže, mora da je istina.

I šta biva?

Konačno odvajate samo za sebe onih deset minuta, sečete krastavac na kolutove, puštate CD Doors-a, opuštate se u krevetu, stavljate kolutove na oči, čekate čaroliju, i zvoni vam telefon. Ustajete, skidate kratsavce sa očiju, morate videti ko vas zove, zar ne?

Drugarica je u problemu i razgovor traje pola sata. Ok, završili ste, ponosni na sebe što ste bili drugarici od koristi, vraćate se u horizontalu i opet se opuštate, kad vas u vašem tretmanu prekida zvono na vratima. Pa jel tako stvarno treba da izgleda opuštajući tretman, i šta vi radite? Odustajete, naravno. Deset minuta je odavno prošlo, a vas čekaju druge obaveze. Osim toga, primetili ste da vam se pojavilo crvenilo ispod očiju,  kao da su vam nekako podočnjaci natečeni.  Neka, hvala krastavcu, ali od sada samo u salati.

Ishranom protiv podočnjaka – teško kad ste gurman!

Jedite više omega 3 masnih kiselina, smanjite unos soli ili jedite crnu čokoladu, i ne samo to! Znate li koliko je spisak dugačak šta se sme, a šta ne sme?  

Ali vi ne odustajete i želite da probate.

Probali ste i tamnu čokoladu, ali posle dva dana pojavila vam se jedna velika bubuljica na sred čela, i shvatate da ni to nije pravo rešenje za vas. Ok, smanjili ste i unos soli, ne solite ni jedno jelo, ali toliko vam je bljutavo , da ste jedva izdržali sa dva neslana obroka.

Odustali ste od ovih strogih pravila ishrane – ipak ste vi veliki gurman. Verujete da postoji lakše rešenje.

Spavajte najmanje osam sati – kad možete!

Čini vam se da kao svi saveti koji bi trebalo da vam pomognu u vašoj borbi protiv podočnjaka rade protiv vas. Ne pamtite kada ste poslednji put spojili osam sati u kontinuitetu, jer noću volite da učite, a i izlazite svaku drugu noć – pa naravno, kada ćete nego sad? Ili imate bebu? Ili nešto treće?

Kako je moguće da za ove podočnjake ne postoji nešto brzo, jednostavno, prirodno, i tako čarobno za vas? 

Jasno vam je zašto preferiram kremu? Sigurno jeste! Pomaže i kada su drugi trikovi neizvodljivi. A i nije trik!

Onda ste jednog dana rešili da zatražite stručnu pomoć. Čitali ste i tu ste istraživali dosta i došli do sledećeg zaključka, a to je:

Hemijski piling – efikasno ali…

Čuli ste toliko pohvala za ovaj tretman, pozvali ste kozmetičara i zakazali tretman. Rečeno vam je da hemijski piling tretira sve podočnjake smeđe boje i da ih fino izbeli. Pomislili ste u sebi “Konačno sam na pravom mestu”.

Za ovaj tretman potrebno je od 7 do 10 tretmana, a od vas se očekuje da jednom u dve nedelje dolazite na piling. Računate u svojoj glavi. Pa to je više od 4 meseca, ko će toliko da čeka? Vama treba brzo rešenje.

Izgleda da ni to nije to!

Laser

Možda je laser ipak ona opcija koju ste toliko tražili, šta mislite?

Ispričaću vam šta se meni desilo kada sam htela da zakažem tretman. Kozmetičar mi je rekao “Znate, ali moramo da vas upozorimo….”. Na to upozorimo meni su se noge odmah oduzele.  “Može da se javi crvenilo, otok, trnjenje” i tu sam već prestala da slušam , samo sam se zahvalila i naravno odustala.

Uz sve to, morate da budete sigurni u stručnost osobe koja radi tretman sa laserom. Baš ne biste vaše oči dali tek tako nekom da se uči kako laser funkcioniše. Ne, hvala.

Da zaključim!

Krema Neborela je ono što sam tražila danonoćno, baš kao i vi.

Najveća prednost ove kreme jeste jer je prirodna, sadrži sve sastojke koji se nalazi u prirodi oko vas, nema štetnih sastojaka (to je ono od čega se ja najviše sklanjam). Osim toga, koristi se vrlo lako i jednostavno. Neće biti problema ako vam zazvoni telefon, ako se neko pojavi na vratima, ne prekidate nikakav posao. Nanošenje kreme Neborela vremenom postaje deo vaše svakodnevne rutine. Ujutru, nakon pranja zuba, sadržaj kreme nanesete direktno na vaše podočnjake, dobro utrljate i čarolija kreće.

Poboljšanja kreću brzo, a za dve do tri nedelje, vi ćete u potpunosti rešiti vaš problem, i rado ćete se odazivati na sve proslave i događaje, jer će vaše oči ponovo biti lepe i izazovne. Niko se više neće usuditi da vam kaže kako izgledate isceđeno i umorno. Verujte mi na reč!
A ukoliko meni ne verujete, dozvolite sebi da se sami uverite. Kada ste toliko vremena provodili na internetu, onda odvojite još malo vremena da vidite sve prednosti kreme Neborela – ja vam nisam otkrila baš sve.  Aonda i naručite i pozdravite se sa podočnjacima!