Ovo su Mesečeva deca. Upoznajte horoskopski znak rak

Ovo su Mesečeva deca. Upoznajte horoskopski znak rak

Autor:

Horoskopski znak rak jedan je od onih znakova za koje se tvrdi da su najemotivniji? Jesu li? Saznajte karakteristike raka i otkrijte šta kriju ispod ljušture!

Da li ih zaista poznajete?

S pravom pitamo ovo jer su rakovi u horoskopu osobe koje je najteže shvatiti.

Karakteristike raka u horoskopu

Ovom znaku pripadaju osobe rođene između 21. juna i 21. jula i sa njihovim znakom počinje leto. Rak je vodeni znak čiji je vladalac planeta Mesec.

Sigurno ste do sada mnogo puta čuli da Mesec ima jak uticaj na nas i naše ponašanje, čak i ako veze nemate sa horoskopom. Od njega zavise i plima i oseka. Mnogi za vreme punog meseca pate od nesanice. Za njega su vezana razna sujeverja. Istina je da Mesec zaista utiče i na naša osećanja inaš organizam, a posebno na emocije osoba koje su pod njegovom vladavinom. Zato je jedna od osnovnih karakteristika raka u horoskopu osećajnost.

Osobama u ovom znaku  vladaju emocije – što dobre, što loše. Upliću ih u baš sve aspekte svog života. Štaviše, u stanju su da u kratkom vremenskom roku promene nekoliko raspoloženja, od sreće do melanholije. Oni bukvalno misle srcem,a ne glavom.

*** Pored emocija, imaju i izražen smisao za lepotu i iako će vam se činiti da im je u drugom planu, rakovi itekako vole da lepo izgledaju. Ono što nikako ne trpe jeste da njhovo lice bude prekriveno bubuljicama i učiniće sve da ih se reše. Sara Stanković, naša poznata jutjuberka, je našla odličan način i rešila se masne kože i bubuljica za jako kratko vreme i jako jednostavno. Koristila je efikasno rešenje na biljnoj bazi i njeno lice je zablistalo. U čemu je njena tajna?  Ne brinite, i vi možete isto da se rešite bubuljica kao i ona. Saznaćete kako ako pročitate njeno iskustvo koje je na ovom linku. https://minutzamene.com/sara-stankovic-bubuljice/

S obzirom da su im emocije osnovno gorivo, ponekad imaju problem da se uklope u okolinu, a posebno među osobe koje su im strane.

Osobe koje su rak horoskopski znak su jako intuitivne i znaju šta osećate bez da im to precizno kažete. Čitaju vas. Sa druge strane, njih je jako teško pročitati.

Jer, znate šta?

Mesec ne samo da važi za planetu koja brka končiće po našim emocijama,nego on vezan i za mnoge tajne i misterije. To znate već po legendama i pričama vezanim za njega, posebno za pun mesec. Generalno se ova planeta vezuje za taj naš unutrašnji, skriveni svet, podsvest, snove, čežnje, želje, strasti i slično, a to zna svaki astrolog početnik.  Zato je rakove ponekad teško razumeti. I zato su ponekad misteriozni.

horoskopski znak rak

Rakovi su jako maštoviti i skloni umetnosti i sanjarenju. Kao vodeni znak uživaju u opuštanju pored vode, idealno pored mora. Mogu biti uporni kada nešto zacrtaju, ali su isto tako i sumnjičavi, nesigurni u sebe i pesimistički raspoloženi. Ne veruju dovoljno u svoje snage i nemaju dovoljno samopouzdanja.

Oni ne srljaju u konflikte i radije beže od problema nego što se suočavaju sa njima. Vole da pomognu drugima i prijateljski su raspoloženi. Uopšteno gledano, horoskopski znak rak je jedan od najljubaznijih.

Ipak,povremeno imaju i onu svoju drugu stranu. Svi imamo dobre i loše strane. Sudeći po indijanskom horoskopu , to zavisi od okolnosti u kojima se nalazimo. U zavisnosti od toga, rakovi mogu lako od ljubaznih i toplih osoba da pa postanu sebični i mrzovoljni.  Tada gledaju samo svoj interes i da ugode sebi. Neretko su i vrlo narcisoidni.

Iako svi znaci u horoskopu imaju neku svoju specifičnu karakteristiku, za horoskopski znak rak je to teško reći. Možda ih je najbolje opisati kao nestalne i promenjive osobe.

Rakovi u horoskopu su promenjive su čudi jer njima vlada Mesec. Kao što on ima svoju svetle i manje svetle trenutke, tako i oni imaju faze u kojima blistaju ili one u kojima su na dnu. 

Karakteristike raka uključuju i činjenicu da se plaši  odbijanja. Ukoliko ih povredite ili razočarate, oni to jako dugo pamte, do te mere da možemo slobodno reći da su zlopamtila. Mogu vrlo lako postati mrzovoljni i ogorčeni i zavući se u sebe i tada je teško dopreti do njih. Ovo nekad dovede do toga da postanu apatični, lenji, zapušteni.

Mana ovog znaka je što se emotivno vezuje za sve, pa i za periode svoje prošlosti.Često ćete ih zateći u pričama i razmišljanima o nekim njima dragim događajima koji su se nekada desili. Ako neko pamti neki deogađaje iz detinjstva, onda su to oni.

Rak u ljubavi i seksu

S obzirom da je emotivnost osnovna karakteristika raka, jasno je da ljubav igra veliku ulogu u njihovom životu.

Oni su vrlo senzulani i kada se zaljube i vole nekog, oni to bez straha pokazuju celom svetu.

Idealan partner koji će zadovoljiti raka u vezi je izmišljeni lik iz scenarija ljubavnog filma- neko ko je intuitivan i ko će razumeti njihove osećaje,onako kako oni razumeju tuđe. Oni relativno lako odvoje zaljubljenost i ljubav i kod njih cvetići , leptirići  i osećaj zaljubljenosti ne traju dugo ukoliko se sa nekom osobom ne nažu na istoj talasnoj dužini kada su emocije u pitanju. Ipak, ako je neki znak romantičan na onaj klasičan način – večera uz sveće, pokloni pažnje, cveće i slično, onda je to osoba koja je horoskopski znak rak.

Pošto nisu uvek sigurni u svoje kvalitete i sumnjaju u sebe, retko preuzimaju inicijativu i više vole da budu osvajani nego da osvajaju. U stanju da dugo budu zaljubljeni u nekoga i posmatraju iz prikrajka, a da ne naprave prvi konkretan korak ka toj osobi.

Verni su i požrtvovani osobi koju vole. Nežni, brižni i pažljivi. Zato ime ne odgovaraju osobe koje u ljubavnoj vezi žude za avantruama i promenama kao što je karakteristično za blizance u horoskopu. Oni su više od onih romantičnih tipova ličnosti koji bi da nađu osobu sa kojom će živeti srećno do kraja života u idiličnom porodičnom gnezdu. Ovakva privrženost partneru i porodici ponekad ih dovodi do toga da maskiraju svoju sreću i trpe manipulatore u ljubavi, samo da bi njihova porodična idila ostala savršeno naslikana – makar spolja!

A kakav je rak u krevetu?

U seksu, oni uglavnom ne preuzimaju inicijativu, pa se može desiti da ne budu zadovoljni svojim seksualnim životom onako kako bi mogli. Onda kada nađu nekoga ko im odovara, pored koga mogu da se opuste i sa kim su na istoj talasnoj dužini, oni u fizičke čari ljubavi unose sva svoja osećanja i uživaju svim svojim čulima.     

Rak u prijateljstvu i porodici

Karakteristika raka u horoskopu je privrženost porodici i prijateljima. Jako su emotivno vezani za njih. Uživaju u vremenu provedenom sa prijateljima i porodični ručak za njih je odličan način druženja i provođenja vremena sa bliskim osobama. Više uživaju u takvim atmosferama gde mogu da komuniciraju, nego na bučnim mestima i gužvi, gde atmosfera sa ljudima nije bliska.

Rakovi nemaju neki ogroman krug prijatelja, jer ne vole strance, ali oni koje imaju su oni pravi.

Ne može svako biti njihov prijatelj niti dopuštaju svima da zavire pod njihovu ljušturu.

Rak u poslu i karijeri

Rakovi u horoskopu vole novac, mada im nije presudan za sreću. Lako ga zarade, ali ga razumno troše.  

A u čemu su dobri i kakve su im poslovne ambicije?

Idealna karijera za njih je neka koja uključuje umetnost, bilo da je to pisanje, ples, crtanje ili nešto treće.

S obzirom da su više okrenuti kući i porodici, a manje ljudima koje ne poznaju dobro, za njih su stvoreni poslovi od kuće. Bilo koji hobi koji ih ispunjava i koji vole, može ih na polju karijere dovesti do zvezda jer kada nešto rade, onda to rade predano.

Oni nisu dobri u timskom radu, i kada je karijera u pitanju, karakteristika raka u horoskopu jeste da lakše obavlja stvari oslanjanjući se samo na svoje snage .

Ukoliko ipak rade u kolektivu, onda su privrženi firmi, šefu i saradnicima.

S obziorom da su empatični i brižni, medicinske profesije im leže najviše, kao i briga o životinjama, a s obzirom na to da su maštoviti i emotivni, najbolje se snalaze kao umetnici.

Moda i stil osoba u znaku raka

Osobe rođene u ovom znaku vole da se osećaju komotno i prilično su klasične u izboru svojih odevnih komada. To ne znači da ne prate modne trendove, ali ne idu u neke ekstreme i nisu napadni.

Otpratiće boje koje su trendu, ali će komadi garderobe koje biraju biti tradicionalni, za raliku od vodolije u horoskopu koja svojim stilom može prosto da štrči i bode u oči.

Žene rakovi u horoskopu cene kada je odeća ženstvena.

Njihova omiljena boja je svetlo plava, pa i srebrna i zelena. Obično vole da se zakače za jednu boju i nju biraju kako za svoju garderobu, tako i za uređenje svog doma i detalje u njemu.

Horoskopski znak rak i zdravlje

S obzirom da je ovo znak kojim upravljaju emocije, zdravlje raka zavisi od toga na koji način se bori sa njima. Ono što se vrlo često dešava jeste da se oni sa njima i ne bore, nego sve to guraju pod pod svoj oklop – dok stane. Nakon toga nastaje prasak.

Vrlo često osobe rođene u ovom znaku radije „jedu emocije“ nego što se suočavaju sa njima, pa kad imaju problem sklone su emotivnom prejedanju. To može da dovede i do brojnih stomačnih prblema. Generalno, njihova slaba tačka, kada je zdravlje u pitanju, je stomak.

Kakav je muškarac rak u horoskopu

Privukao vas je muškarac koji je rak horoskopski znak i žarko biste želeli da znate kako da doprete do njegovg srca?  Ovo su njegove karakterestike .

Kao što smo već rekli, rakovi ne vole da preuzimaju inicijativu, ali ne vole ni da se osećaju inferiorno u tom odnosu zavođenja. Ono što treba da uradite jeste da ga zavedete, ali suptilno, na taj način da se ne oseća  tako.

U suštini, muškarac rak je prilično konzervativan tip i svestan toga da on treba da napravi prvi korak.  

Kada traži devojku, onda traži čvrstu i stabilnu vezu i nije sklon švrljanju i prevarama u vezi. Veoma je osećajan i privržen svojoj boljoj polovini i gleda da nađe onu sa kojom će osnovati dom, koja će biti dobra majka i supruga.

Muškarac rak u horoskopu zahteva dosta pažnje od svog partnera, pa ako niste takav tip žene, tražite dalje.

Po čemu je posebna žena rak?

Žena rođena u ovom znaku je, kao i muškarac, prilično konzervativnih shvatanja. Ovo jednostavno nije avanturistički znak, posebno kada je igra emocijama u pitanju. Ona se ne zaljubljuje lako, ali kada se zaljubi, daje celu sebe.

Voli da bude obasuta pažnjom i nije od onih koje će svesno prva napraviti korak ka osobi koja joj se dopada. Oko nje morate da se potrudite. Ona uživa u romantičnim vezama i nije od onih devojaka koje če se tek tako upustiti u seks na brzaka ili romansu na jednu noć. Voli da bude tretirana kao dama.

žena rak u horoskopu

Žena rak u horoskopu može vam ponekad biti daleka i neshvatljiva, onda kada se uvuče u svoju čauru. Sklone su melanholiji i čestim promenama raspoloženja, a pritom traže mnogo pažnje.

Ukoliko je žena rak postala centar vašeg interesovanja, onda se dobro naoružajte strpljenjem, pažnjom i ljubavlju i romantikom. Trebaće vam!

Za razliku od žene ovna u horoskopu , koja će olako preći preko završetka veze, žena rak će teško preboleti raskid

I muškarac i žena uhoroskopu cene vernost i odanost. Onda kada osete da su prevareni, takođe emotivno reaguju. Posedice toga mogu biti veoma burne.

Rakovi se najbolje se slađu sa devicama, ribama i drugim rakom. 

Poznate osobe rođene u ovom znaku

Možda vam deluje da osobe kojima je osnovna karkteristika emotivnost i posvećenost domu i porodici, te kojima stranci baš i ne prijaju, ne nalaze svoje mesto u javnom životu. Istina je ipak da ih ima među poznatim facama i da su vrlo uspešni. Razlog tome jeste strast prema poslu koji rade i emocije koje gaje i prema svom poslu.

Poznati muškarci u znaku raka su : Tom Kruz, Tom Henks, Robin Vilijams, Lajonel Mesi, Silvester Stalone, Nikola Tesla.

Poznate žene koje su rak u horoskopu: Selena Gomez,Liv Tajler,Nikol Šerzinger,Arijana Grande, meril Strip, Pamela Anderson.

Da li su vam karakteristike raka u horoskopu jasnije i da li ih dobro poznajete? Da li ste ih dobro pročitali, ili su vam neke stvari i dalje skirvene i nepoznate?

Pa, verovatno ih nikada nećete dovoljno dobro upoznati, to su ipak Mesečeva deca. Oni kriju u sebi puno tajni.  Ipak, bar smo probali da zavirimo ispod njihove ljušture!