Osobine vage u horoskopu koje možda niste znali

Osobine vage u horoskopu koje možda niste znali

Autor:

Otkrivamo vam detaljno osobine vage u horoskopu.  Šta krasi, a šta kvari osobe u ovom znaku? Procenite da li dobro poznajete ili ih konačno upoznajte!

Svako od nas ima neke svoje vrline i mane, pa tako i vage u horoskopu? A jesu li generalno dobre ili loše? Teško je reći.

Kod njih je odnos vrlina i mana na tasovima i vrlo ga dobro drže u ravnoteži.

Karakteristike vage u horoskopu imaju osobe koje su rođene u periodu između 23. septembra do 22. oktobra i stoga možemo reći da su one jedan pravi jesenji znak. Njihovim znakom vlada planeta Venera, koja je simbol za ljubav, lepotu, umetnost, harmoniju pa to ujedno opisuje i osobine ovog znaka.

U svakom pogledu, bilo da su u pitanju stvari ili ljudi, vagama je mnogo bitniji lepota i kvalitet nego količina.

Glavne osobine vage u horoskopu

Već smo rekli da su vage prilično uravnotežen znak. U indijanskom horoskopu smatraju da je svaki znak takav, ali da su okolnosti u kojima osoba živi te koje će uticati na to da više dođu do izražaja dobre ili loše osobine.

A koje su to dobre osobine vage?

Pa, možemo reći da su ove osobe društvene, otvorene , sa odličnim smislom za lepotu i umetnost, a posebno sa smislom za pravdu. Pri tom ne mislimo da su one nužno neki drveni advokati, već da ih jako nervira nepravda i nekorektne situacije i uvek će gledati da nekako izglade odnose koji nisu u redu – svoje ili tuđe.  Ne, oni nisu svadljivci, niti su agresivni. Naprotiv, uvek gledaju da izbegavaju sukobe i umeju vrlo diplomatski da ih reše . Vage su su ljubazne, pristojne,  graciozne i nikako ne vole nasilje i sukobe. Vrlo lako oproste svađe, ali ne zaboravljaju greške koje  su do njih dovele.

Da ne bi dovodili sebe u neki disbalanas, vage vrlo često posaju neambiciozne i lenje. Lakše je ne reagovati nego rešavati sukobe i probleme! 

Osobe u znaku vage vole druženja i vole vreme provedeno napolju i  retko ćete ih naći kako se dosađuju kod kuće gledajući televizor. Za razliku od nekih osoba koje prosto nekad priželjkuju da se umotaju u ćebe i malo odsamuju, osobina vage je da njima uvek treba društvo i da vole da uvek imaju nekoga pored sebe. Valjda, opet, radi neke ravnoteže među zvezdama!

Međutim, imaju vage i onu svoju lošu stranu.Vrlo često su neodlučni i teško donose odluke sami. Teško im je da izaberu stranu ako upadnu u situaciju da to moraju da rade.

Mnogo se oslanjaju na tuđe mišljenje i ono im je jako važno!

Osim toga, lako upadnu u zamku kada je ispravljanje krivih Drina i isterivanje pravde u pitanju. Desi se da postanu sumnjičavi, da u svemu počnu da nalaze nepravdu, čak i onda kada realno nema osnova za to. Da sve bude još gore, često baš sebe vide žrtvama toga i vrlo lako upadaju u „Jadan ja“ klupko. Postaju samosažaljivi, nose nepotrebne terete i narušavaju svoje samopouzdanje, i pretvore se u prave energetske vampire. Da ne pričamo da i oni umeju da se naljute. I tu se trude da održe ravnotežu i da svima vrate „milo za drago“.

Vage u horoskopu su ozbiljne, stroge, jake ali ponekad deluju daleke i nedodirljive. Oni se uvek trude da zadovolje druge i budu ljubazni, čak i kada se zaista ne osećaju tako i to se vidi i oseti.

osobine vage

Vaga muškarac

On je zgodan i vrlo šarmantan. Sigurno će vas oboriti s nogu. Osobina svih vaga jeste sklonost ka lepom, pa da biste ih zaveli morate da znate jedno – potrudite se da izgledate najbolje što možete. Njima je fizička privlačnoszt od velikog značaja.

Muškarac vaga je prilično površan tip i on se ne upušta odmah u neke duhovne analize i procene srca, nego popušta pred onim što mu oči pruže.

Muškarac rođen u znaku vage teško će da se skrasi pored jedne žene iz prostog razloga – jer je neodlučan.Ipak, iako deluje kao nezaustavljiv tip sklon flertovanju i prevarama u vezi,  stalno je u potrazi za svojom drugom polovinom. Jednom  kada nađe onu koja ga drži u ravnoteži, to je veza do kraja života. S obzirom da zna šta je neodlučnost, često je u strahu da svoju bolju polovinu ne izgubi. Tada može da razvije onu vrlo opasnu emociju koja može sve da upropasti  –ljubomoru!

Muškarac vaga je komunikativan pa je lako stupiti u kontakt sa njim, ali ako ne izgledate privlačno, nećete privući njegovu pažnju.

*** Kosa je jedan od aduta svake žene i Irena je otkrila trik kako da joj kosa izgleda savršeno. Postoji potpuno prirodan i vrlo lak način da oporavite kosu, a njenu priču o tome kako je kosa prestala da joj opada i kako se rešila peruti i suvišne masnoće možete pročitati na ovom linku. https://minutzamene.com/kako-sam-oporavila-kosu/

Muškarac vaga voli samouverene i lepe žene i romantičan je. Ceni pravdu iznad svega, pa ako niste u pravu – najbolje je da mu to i priznate ako vam je zaista stalo.

Horoskop vaga žena

Ženu vagu u horoskopu lako ćete prepoznati. Ona je jednostavno ženstvena i lepa, elegantna i graciozna. Prava žena! Smatraju je jednim od najlepših znakova zodijaka. Kao i mušakarac rođen u ovom znaku, i žena vaga teži da nađe svoju bolju polovinu. Da biste je zaveli, potrebno je da umete da razgovarate, ali i da umete da slušate.

I ono najvažnije:

Žena vaga voli da bude tretirana kao kraljica, da bude u centru pažnje, da priča o sebi i svojim interesima.

Delite joj komplimente na račun njenog izgleda i divite joj se. U tome nikad ne možete preterati, a ona zaista uvek daje sve od sebe da izgleda sjajno. Sa druge strane, voli i kada se njen partner potrudi oko svog izgleda.Žena vaga je šarmantna, lepa, duhovita, pametna i teško joj je odloleti, ali , kao i mušakarac vaga, zna da bude jako ljubomorna i naporna!

Vaga u ljubavi

Ljubavne veze su od velikog značaja za znak vage, jer, kao što smo rekli, ove osobe moraju uvek uz sebe da imaju nekog. Zato je njima prioritet u životu – naći životnog partnera. Jednom kada ostvare vezu koja im prija, trudiće se iz petnih žila da izbagavaju svađe u vezi i održe stabilnost i harmoniju.

U seksu su strastveni, ali skloni promenama raspoloženja. Nisu od onih kojima seks može biti rutina. Oni tu upliću i emocije i kada one nisu na vrhuncu, ni njihov libido baš ne cveta. Izuzetno im je bitna predigra u seksu.

S obzirom da vole lepotu i sklad i da su po prirodi vrlo šarmantni, njima nije veliki problem da pravog partnera i pronađu. Manje-više, naći će zajednički jezik sa svima, a naviše sa  blizancima, lavom, strelcem i vodolijom. Ako vas detaljno zanima kako se slažu sa drugima, pročitajte ovaj tekst o slaganju horoskopskih znakova u ljubavi .

Kako da znate da ste ih zaintrigirali?

Ovo možda niste znali! 

Istina je da vage vole razgovore o svemu i svačemu, ali ne baš i o svojim romantičnim fantazijama i svojim emocijama. Ukoliko osoba koja je vaga horoskopski znak deli sa vama često ovakve priče, nema sigurnijeg znaka da se toj osobi i dopadate.

vaga u ljubavi

 

Poslovne osobine vage

Karakteristika vaga u horoskopu jeste da su oni kooperativne ličnosti i da lako i rado sarađuju sa drugima. Kada vam kažu da su spremni na timski rad – onda im to možete i verovati. Omiljeni su među kolegama jer vole i znaju da pomognu i imaju izuzetan smisao za pravdu. Što se nekih liderskih pozicija tiče, i tu mogu biti dobri jer je su vrlo ubedljivi, ambiciozni i vredni. Ipak, ovde često može da ih zakoči ta njihova potreba da stalno budu sa nekim i teškoća donošenja odluka. Za njih je idealno da rade ortački sa nekim.

Odluke koje donose možda nisu uvek u najboljem interesu što se novca tiče, ali su pravedne.

Koja su najbolja zanimanja za vage u horoskopu?

Pretpostavljate i sami – ona koja imaju za cilj pravdu , kao što su zanimanja policajaca, pravnika,advokata, kao i ona za koja je potreban smisao za sklad i harmoniju  (dizajneri odeće,enterijera, umetnici)

Zdravlje vage

Iako je teško zdravlje staviti u kalup horoskopa, jer zavisi od mnogih okolnosti, neka pravila se ipak mogu izvući. Vage su druželjubive i uvek među ljudima,pa je i najčešća bolest sa kojom se susreću ono što se lako pokupi u gužvi – prehlada, grip i slično.

U suštini su dobrog zdravlja jer vole da provode vreme napolju i aktivni su, što doprinosi njihovom dobrom zdravlju. Ukoliko i imaju neku kritičnu tačku, mahom su to kičma, bubrezi i stomak.

Odnosi sa prijateljima i porodicom

Vage su tople, otvorene osobe koje vole ljude, pa imaju puno prijatelja. Naravno, vole i svoju porodicu. Uvek su spremni da pomognu i vole da organizuju razna okupljanja. Ono što njihove prijatelje obično nervira jeste njihova neodlučnost (ali hej, čemu prijatelji služe nego da pomognu da doneseš odluku) i sklonost ka kašnjenju. Ne znaju da kažu „ne“ i trude se da uvek svima udovolje. Oni koji su probali da svima budu dobri svakako znaju koliko je to nemoguče, a samim tim i jako stresno.

Najsrećniji su onda kada su ljudi koji ih okružuju srećni!

Znak vaga i njen modni stil

Vage vole modu pa ćete ih često naći u šopingu – u lovu ne dobar i usklađen komad garederobe.Ipak, ne troše novac suludo i dobro odmeravaju da li je kvalitet onoga što plaćaju u skadu sa cenom. Uvek  se obuku u skladu sa situacijom i imaju u svom ormaru adekvatan komad garderobe za sve prilike.

Osobina znaka vage jeste da gotovo svi imaju jedan svoj omiljen komad garedrobe koji im je bezmalo kao uniforma i kombinuju ga na sve. Taj komad garderobe, uvek dolazi u obzir.

Izbor ostalog dela garderobe može biti ponekad prava poteškoća zbog neodlučnosti ovog znaka.

Znate ono kada stojite pred punim ormarom odeće i nemate šta da obučete? E tako je sa vagama i oblačenjem svaki dan!

Omiljena boja ima je svetlo plava. Vole nakit i rado ga nose. Kosa im je uglavnom duga i ravna, nisu ljubitelji asimetričnih varijanti , opet zbog harmonije i ravnoteže. Sve ostalo je umereno i u skladu sa okolnostima.

Poznate vage

S obzirom da su osobe koje vole lepotu, vage se često ostvare kao veoma uspešni umetnici.  Ima i onih koji su uspeli  kao borci za ljudska prava ili političari.A s obzirom da su uvek među ljudima, lako nađu svoj put do vrha. Ovaj znak često smatraju i jednim od najsretnijih znakova, tako da im put do zvezda nije trnovit. Kada su vredni su i fokusirani na ono što žele, a onda i uspevaju da stignu do vrha.

Poznate vage muškarci su: Eminem, Mahatma Gandi, Vladimir Putin, Džon Lenon, Met Dejmon, Vil Smit, Bruno Mars,Žan Klod van Dam. Kod nas su to Dragan Bjelogrlić, Ivan Ivanović, Nemanja Vidić, Dragan Jovanović

Poznate vage žene su: Kejt Vinslet, Gvinet Paltrou,Ketrin Zeta Džons,Brižit Bardo, Kim Kradašian, Monika Beluči, Gven Stefani. Kod nas su to Nataša Bekvalac, Iva Štrljić, Lepa Brena, Ana Mihajlovski.

Da li sada malo bolje poznajete osobine vaga?

Možda je najlakše opisati ih sa tri reči – harmonija i lepota i ljubav prema ljudima. A na ono loše zažmurite! To im treba samo da bi odražali balans svog karaktera!