Magnetne trepavice ćete obožavati! Evo zašto!

Magnetne trepavice ćete obožavati! Evo zašto!

Magnetne trepavice su genijalna stvar. Žene širom sveta poludele su za njima.  Kada proučite prednosti i iskustva, trepavice na magnet ćete sigurno obožavati i vi.

Briga o sebi i nega već postojeće lepote, svakoj ženi doslovno predstavlja i opterećenje i zadovoljstvo u životu, ali je svakako sastavni deo svakodnevnice.

Jedna inovativna stvar, koja je zaokupila pažnju mnogih žena, jesu i trepavice na magnet, koje osim što upotpunjuju noćnu šminku, mogu se koristiti i za svakodnevno ulepšavanje.

U ovom tekstu otkrivamo vam:

Šta su magnetne trepavice?

Koliko traju i da li su dobro rešenje?

Gde se mogu kupiti? 

Koliko se razlikuju od svilenih ili veštačkih trepavica koje se lepe uz pomoć lepka?

Kako se uopšte stavljaju i skidaju? 

Informišite se o svemu u nastavku.

Šta su magnetne trepavice?

Ukoliko imate tanke i slabe trepavice, a želeli biste da su vam pune volumena i guste, verovatno ste rešenje tražili na internetu i naleteli baš na ovaj tekst. Mnogo je načina na koje možete postići efekat dugih i gustih trepavica, samo je pitanje na koji primer treba da padne vaš izbor.

Upotreba maskare je dobro priručno rešenje i u svakom trenutku je dobro imati je pri ruci, ali ako vam njena upotreba predstavlja opterećenje ili čak smeta i iritira vaše oči, imamo bolje rešenje.

Radi se o postavljanju trepavica na magnet. 

Niste do sada čuli za tu varijantu ?!

Veštačke trepavice na magnet su trepavice koje možete postaviti u svakom trenutku, na bilo kom mestu. Nikada lakše do sada nije bilo postaviti i skinuti trepavice, a efekat koji dobijate će vas ostaviti bez daha.

Prednosti magnetnih trepavica

Brojne su prednosti koje vam trepavice na magnet pružaju, a neke od njih su:

  • Upotreba jednog para trepavica je neograničena u slučaju ako ih postavljate i održavate na pravi način, za razliku od veštački lepljenih ili svilenih trepavica.
  • Ne postoji lepak koji može biti težak za vaše oči i vrlo često zna da iritira, posebno ako se radi o svetlim nijansama.
  • Bezbednost upotrebe je svojevrsno ispitana i može ih koristiti svako
  • Brzo i lako se nameštaju
  • Dosta su jeftinija varijanta, koja traje dosta dugo
  • Bezbolno se postavljaju i skidaju.

Ipak imajte na umu i ovo.

Svakako je najbolje da negujete svoje prirodne trepavice i da na prirodan način pokušate da poboljšate njihovu gustinu i dužinu.

U tom slučaju potrebe za bilo kakvim veštačkim trepavicama neće ni biti.

Anđela je otkrila da upravo ovakvom jednom negom njene trepavice mogu da budu takve da joj ove veštačke nadogradnje ne padaju na pamet. Na jednostavan i prirodan način povećala je dužinu i gustinu sopstvenih trepavica i oduševljena je rezultatom. I vi možete na isti način povećati trepavice. O čemu se radi, saznajte iz njenog ličnog iskustva koje se nalazi u ovom linku: https://minutzamene.com/imam-duge-i-guste-trepavice/

Postoje različiti prirodni preparati i ulja koji vam u tome mogu pomoći, a među najučinkovitijim je i ricinusovo ulje za trepavice.

Ipak, ono što se pokazalo još efikasnije, jer kombinuje više aktivnih sastojaka je serum za trepavice. Serum za poboljšanje kvaliteta trepavica i dlake se bazira na blagoj delotvornoj kombinaciji biljaka i aktivnih sastojaka koji su zaduženi za poboljšanje kvaliteta dlake. Izuzetno su koncentrovani, te očekujte izvrsne rezultate, jer brzo i lako prodiru u duboke slojeve i aktivni efekat oslobađaju lako i brzo. Serumi su sjajno rešenje za postojeće probleme sa trepavicama.

No, kada vam treba instant rešenje – magnetne trepavice su tu.

A evo i najvažnije stvari koju treba znati o njima…

Kako se postavljaju trepavice na magnet?

Možda ste pomislili da je ovo komplikovanija metoda postavljanja od lepka, ali prevarili ste se. Zapravo, mnogo je jednostavnija. Kao i što sam naziv kaže, metoda koju koristimo da bismo zakačili trepavice je na bazi magneta. Tehnika je veoma jednostavna.

Jedan deo trepavice stavimo ispod naših, a drugi  deo odozgo. Kada se dodirnu, uz pomoć postojećeg magneta se zalepe i učvrste i ostaju u takvom položaju.

Na samim krajevima trepavica se nalaze sitni magneti koji su gotovo nevidljivi golim okom.

Za postavljanje se može koristiti pinceta, ali nije dobro da je metalna, jer ćete teže manevrisati njome. Bolje da je plastična. Postoje i aplikatori za trepavice na magnet.

Pre nego što se odlučite za njihovo postavljanje, vrlo je važno da oblikujete vaše trepavice da izgledaju potpuno prirodno . Ponekad će biti potrebno i naneti maskaru, da biste dobili potpuniji efekat, ali i da upotrebite češalj za trepavice. Kada ste odradili tu pripremu, možete pristupiti postavljanju trepavica na magnet.

Prislonite donji deo na trepavicu odozdo, a gornji odozgo, skoro u istom trenutku i dozvolite da se zalepe, tj privuku jedna ka drugoj. Postavljanje je već gotovo.

Ukoliko niste dobro namestili ili su se trepavice neravnomerno zalepile, samo pomerite blago levo-desno dok ne dobijete odovarajući položaj.

Trepavice na magnet se sasvim prirodno utapaju u prirodan look i deluju potpuno prirodno. Još ako ih postavite na pravi način, dobili ste sedmicu na lutriji.

Dobro izgleda, je l da?

trepavice na magnet

Kako skinuti magnetne trepavice?

Proizvođači tvrde, da zapravo od načina skidanja i pravilnog održavanja trepavice zavisi i njihov vek trajanja. Možda je ova procedura nešto lakša nego postavljanje magnetnih trepavica i u tome leži i jednostavnost primene.

Izvodi se na sledeći način: 

Potrebno je da upotrebite obe ruke i to konkretno palčeve, da ih povlačite odozgo na gore. Možete koristiti i kažiprst kao vid pomoći i podrške. Nije potrebno da ih mnogo vučete, one će same već skliznuti pri blagom povlačenju. To je sve!

Kada povlačite trepavice da skinete, potrebno je veoma lagano i nežno da ih odlepljujete, da ne biste povukli i vaše prirodne, jer poznato vam je da se prilikom skidanja veštačkih trepavica koje se lepe, uvek pokupi i određeni broj dlačica prirodnih trepavica.

Kada ste ih skinuli, vratite ih u originalno pakovanje u koje su bile i upakovane kada ste ih dobili, tj kupili. Vaše magnetne trepavice čekaju neku novu priliku da ih upotrebite i ponovo zablistate!  

Magnetne trepavice ni na koji način ne ugrožavaju vaše trepavice. Nema ispiranja, češljanja, lepljenja, ni iritacije očiju. Na jedan klik, imate pogled iz snova.

Kako da birate i odredite dužinu magnetnih trepavica?

Postoje one osobe koje vole i žele da im trepavice budu duge i galantne pa biraju 3d trepavice na magnet, ali ima i onih koji preferiraju prirodni look.

Bilo da pripadate ovom ili onom tipu osobe, veoma je važno da dužinu prilagođavate svojoj dužini i izgledu, jer prevelike razlike će biti upadljive i izgledaće napadno. Nekada će biti privlačno ako samo zalepite uglove trepavica, a nekada ćete zalepiti trepavicu po celoj dužini oka.

Uvek dužinu oka nacrtajte crnim kreonom da se ne vidi rupa između prirodnih i veštačkih trepavica i to neka vam bude prajmer da zaokružite celu priču .

Najbolje trepavice na magnet

Na našem tržištu postoji puno proizvođača magnetnih trepavica, iako se vama možda ne čini tako. Glavno pitanje je, kako odabrati one prave, a ne pogrešiti. Univerzalnog odgovora nema, morate ih lično testirati i iskusiti koje su po vašoj meri.

trepavice na magnet sa aplikatorom

U našim drogerijama, možete naći magnetne trepavice od sledećih proizvođača:

  • Essence
  • Ardel
  • Intervion

Essence magnetene trepavice možete pronaći na policama drogerija DM. Prelepe, raskošne, duge magnetne trepavice koje ne zahtevaju primenu lepka su čudotvorna stvar kada su u pitanju osetljive oči i nepodnošljivost maskare na njima. Mogu se postaviti gotovo na svakom mestu, samo vam je potrebna dobra ruka i trepavice su za tili čas na vašim očima. Essence nudi 6 različitih veštačkih trepavica, različitih oblika i dužine, za svakog po nešto. U jednom pakovanju dolaze 4kom, dva para donjih i dva para gornjih.

Ardell trepavice su dosta popularne.  U pitanju je par trepavica iz dva dela koji na ivicama ima četiri magneta za lako postavljanje. Pošto su izrađene od prirodne dlake, lako se stapaju sa postojećim trepavicama. Izuzetno čvrsti magneti koji ne dozvoljavaju trepavicama da se pomeraju. Lako se postavljaju na prirodne trepavice i daju sjajne rezultate. Mogućnost ispadanja trepavica je svedena na minimum.

Intervion trepavice na magnet – još jedan brend koji se moža naći po bolje snabdevenim drogerijama. Tražeći iskustva, našli smo na jedno koje kaže da su ove trepavice manje fleksibilne i krute u odnosu na one sa lepkom pa ih je teže namontirati.

A kad smo kod iskustva, evo i njih…

Trepavice na magnet- iskustva

Prodorne oči sa dugim trepavicama su ključ svakog lepog lica, pa ne čudi potpuno oduševljenje ovim proizvodom. Šminkanje je postalo dosta brže i lakše sa magnetnim trepavicama. Žene odlično reaguju na nove proizvode koji im olakšavaju dnevnu rutinu, pa je takav slučaj i sa trepavicama na magnet koje su mnogo bolje od običnih veštačkih trepavica.

Uostalom, ovo su štedljive trepavice, jer se skidaju i pogodne su za nošenje neograničen broj puta, ako ih pravilno održavate. To je ženama jako bitan parametar. Da čujemo uostalom šta kažu devojke.

Nina, studentkinja:

„Pratim novitete iz sveta kozmetike i volim sve da testiram na svojoj koži. Tako je bilo i sa trepavicama na magnet. Čim sam čula za njih, odmah sam otišla do najbliže Lilly drogerije i kupila jedan par. Nikada nisam nešto naročito bila spretna sa postavljanjem trepavica, pa je i ovo išlo teško, ali upornost se isplatila. Moram da priznam da sam svakim danom sve bolja. Trepavice su vrlo praktične za svakodnevno nošenje i deluju vrlo prirodno na očima. Ja ih stavljam samo na gornje kapke. To mi je baš super. Nosim ih tokom čitavog dana. Lagane su i uopšte nemam utisak da ih nosim. Baš dobra stvar!”

Katarina, dizajner:

„Od svoje šminkerke sam dobila preporuku za magnetne trepavice. Uverila me je da su one bolje rešenje, nego trepavice koje se lepe običnim lepkom. Oduvek sam volela praktične stvari, pa me je i ovo zainteresovalo. Činjenica da se nose više puta i da u njih vredi uložiti me je zapravo kupila. Nabavila sam svoje magnetne trepavice i oduševila se proizvodom. Nema pomeranja na kapku, bukvalno, kako ih postavite, tako stoje dok ne rešite da ih skinete. Ne nosim ih svaki dan, jer imam prirodno duge trepavice. Ako mi treba profesionalna šminka, njih ponesem u salon da ih stave.One čekaju neku sledeću priliku kada planiram da zablistam.”

Odgovor na pitanje koliko koštaju magnetne trepavice, sledi u produžetku.

Magnetne trepavice – cena

Verovatno vam sami naziv zvuči rogobatno i mislili ste da ćete gomilu novca potrošiti na ovaj inovativni brendirani preparat, ali nije tako.

Magnetne trepavice, u zavisnosti od proizvođača koštaju od svega 1000 do 1500 dinara. U nekim slučajevima možete ih naći na akcijama za svega 850 dinara, ali to samo ako ste dobre sreće.

Ako razmišljate ekonomično, to izgleda ovako, potrošićete svega nekih 50 dinara po jednom nošenju, što je ustvari dobra ušteda kada je novac u pitanju. To je još jedna prednost i naravno da ne treba da vam bude vodič kada je odabir istih u pitanju, ali može da pripomogne ukoliko se dvoumite da li da ih kupite ili ne. Devojke koje su ih već kupile i nosile kažu da je moguće koristiti ih u proseku od 30-50 puta i da prilikom svakog nanošenja izgledaju kao da su upravo izašle iz prodavnice.

Ako volite duge trepavice, nemate o čemu da razmišljate. Nabavite svoj par magnetnih trepavica i podelite sa nama svoja iskustva. Mi garantujemo da nećete zažaliti!