Koloidno srebro za gljivice na nogama i njegova upotreba!

Koloidno srebro za gljivice na nogama i njegova upotreba!

Autor:

Jeste li probali već koloidno srebro za gljivice na nogama? Ako niste, sada saznajte kako ga možete upotrebiti. Možda je baš u njemu vaš spas!

Kada se gljivice pojave na nogama, obliće vas hladan znoj. Pred vama mukotrpna borba koja će trajati i trajati. Ipak, ne mora sve da bude tako crno kao što izgleda, jer ima toliko načina da lečite gljivice na nogama!

Pre nego što počnem detaljno da vam objašnjavam zašto je koloidno srebro dobro za gljivice, želim da vam napomenem da gljivice nisu bezazlene i da njih morate da lečite. Naravno, možete vi neko vreme da se pravite da one ne postoje, ali će vas potpuno izluđivati, pa ćete hteli, ne hteli morati nešto da uradite kako biste sprečili dalju infekciju.

Kada gljivice napadnu vaše nokte i prste, vi ćete tražiti rešenje koje je efikasno, i koje će delovati odmah. Možda ste već svašta i isprobali. Ako niste još uvek probali koloidno srbro za gljivice, onda je pravi čas da se upoznate sa svim njegovim prednostima i da mu date šansu da zauvek odstrani gljivice na nogama.

Stopala mzm

Koloidno srebro za gljivice na nogama? Šta je to?

 Možda ste čuli za koloidno srebro, a možda i niste. Ako ste nekad tražili informacije o alternativnom lečenju zdravstvenih tegoba ili ste tražili informacije o lečenju raznih infekcija, moguće je da ste naišli na koloidno srebro.

Postoje i dobri i loši komentari o ovom srebru. Da li je to teorija zavere, ili nas stručnjaci udaljavaju od prirode zbog medicinske koristi, to nećemo saznati još uvek, ali jedno je sigurno – prioda uvek ima rešenje za zdravstvene tegobe, u bilo kom obliku i postoji brojni dokazi za tu činjenicu, a verujem da ste to osetili na svojoj koži i da ste se bar jednom na sasvim prirodan način izlečili.

Nekada davno, koloidno srebro se koristilo za zaustavljanje širenja bolesti. Nekada je baš ono bilo zamena za današnji antibiotik.

Sve je to trajalo do četrdesetih godina prošlog veka, pa je njegova upotreba znatno oslabila, na scenu su stupili lekovi.

Postoje tri vrste srebra koje nose naziv “koloidno srebro”

  1. Jonsko srebro – to su u stvari proizvodi u kojima su sadržani joni srebra. Jonsko srebro je najjeftinije i najpristupačnije, pa ga možete svuda i pronaći. Ako izaberete jonsko srebro, ono neće imati isti efekat kao pravo koloidno srebro.
  2.  Protein srebra – naćiećete ga u obliku želatina, ali ni ovo nije koloidno srebro u pravom obliku i nije toliko efikasno kod ljudi.
  3. Pravo koloidno srebro – došli smo do pravog srebra koje može da vam pomogne u uklanjanju gljivica sa nogu. Ono ne sadrži u sebi proteine ni aditive, čisto je.

Prednosti koloidnog sredstva za gljivice na nogama

Zašto je uopšte ovo srebro dobro za vaše gljivice i kako „radi“?

Evo odgovora!

Koloidno srebro ima mnogo benefita.

  • Antibakterijsko i antimikrobsko dejstvo – postoji dokaz iz osamdesetih godina da preko 650 patogena izvora bolesti mogu da budu uništeni uz malu količinu srebra. Koloidno srebro  deluje protiv aerobnih i anaerobnih bakterija, kao i protiv gljivica – uključujući i one na vašim nogama.
  • Pomaže pri lečenju rana i dobro je za zdravlje kože – Operkotine, rane, posekotine, sve to može da se leči ako se koristi ovo srebro. Nekada se čak koristilo i za rane koje su nastale od metkova iz pušaka i pištolja. Deluje pozitivno na ekcem i na psorijazu. Dobro je znati da koloidno srebro oporavlja oštećena tkiva i regeneriše kožu. Kao što znate, gljivice na nogama mogu da dovedu do pojave otvorenih rana, pa se srebro koristilo i u te svrhe, da zaleči otvorene rane.
  •  Antiinflamatorno dejstvo – to zapravo znači da deluje direktno na zapaljenje kože i da leči upalu. Smanjuje otok, koža brže zarasta i ćelije se oporavljaju. 

Baš iz ovih navedenih razloga, koloidno srebro može da izleči vaše gljivice na nogama i atlestko stopalo. Gljivice su zapravo infekcija koja se javlja najčešće na nogama, ali ponekad ume da se stvori i na rukama. To se dešava kada su vaša stopala vlažna, kada nosite usku i neudobnu obuću od loših materijala u kojim noga ne može da diše.

Gljivice se množe neverovatno brzinom, pa kada ih dobijete lako ćete primetiti propratne simptome.

Osećaće se konstantno neprijatan miris nogu. Ono što je možda i gore od toga jeste svrab stopala koji ne prestaje. Gljivice napadaju nokte i oni menjaju boju. Na kraju krajeva, mogu i da otpadnu. Početak gljivične infekcije deformiše nokat, pa on postaje zakrivljen, zadebljan i nemoguće ga je dovesti u red.Saznajte kakve se još promene na noktima mogu pojaviti.

Ono što morate da uradite jeste da uskladite negu sa ovom infekcijom, jer nega treba da bude adekvatna.

Pre svega, ako su gljivice na nogama, onda su verovatno i u obući. Miris će vas upozoriti na to, a evo saveta kako ukloniti smrad iz patika.

Naravno, delujte i na noge.Počnite da koristite sprej za gljivice, redovno pravite kupke za stopala i budite uporni, svakog dana! Koloidno srebro vam može pomoći u lečenju gljivica, a u narednim redovima objasniću vam i kako treba da koristite.

Mane koloidnog srebra

 Naravno, ne smem da zanemarim mane i nus pojave upotrebe ovog srebra. Ako se detaljno raspitate, naići ćete na upozorenje da se dešavalo da ljudi poplave u licu od korišćenja kolidnog srebra. Ali, to se dešavalo zbog zloupotrebe, oralnog korišćenja i zbog koišćenja srebra koje nije pravo. Tako da, ova mana ne važi ako uzmete pravo koloidno srebro i ako ga koristite spolja. 

Ako vas ovo ipak brine, znajte da ima još prirodnih alternativa. Deluju baš dobro. Evo, Brankica je pronašla prirodno rešenje za gljivice na nogama. Ona se dugo sa njima borila, i što je najgore, uvek su joj se vraćale. Bilo ju je sramota da se izuje u gostima, a svrab koji je osećala dovodio je u lošu situaciju. Izašla je na kraj sa njima savim jednostavno i za kratko vreme. Oduševljena je rezultatima. Gljivice su iščezle, nokti se oporavili, a smrad nogu sada je samo ružna uspomena.U čemu je njena tajna, saznaćete na ovom linku:https://minutzamene.com/kako-sam-se-resila-gljivica-na-noktima-i-nogama/ 

Kako se koristi koloidno srebro za gljivice na nogama?

 Došli smo do najvažnijeg dela, odnosno vas najviše zanima kako da sklonite dosadne gljivice!

Prvo pravilo: koloidno srebro se ne koristi duže od 14 dana! Kod gljivične infekcije na nogama, koloidno srebro se nanosi direktno na kožu.

Drugo pravilo: 2 do 5 kapi srebra stavi se na tufer a onda se namaže na mesta gde je prisutna gljivična infekcija. I tako dve nedelje, svakoga dana.

Bitno je da kupite koloidno srebro od proverenog proizvođača i da budete sigurni da je pravo, kako ne bi došlo do nus pojava.Ne pokušavajte da ga pravite sami, ma kako recepti na internetu delovali jednostavno!

Pročitajte više o srebrnoj vodi, o svim prednostima i manama!

Ako ne pomogne u borbi protiv gljivica posle 14 dana , znajte da postoje i drugi načini za lečenje ove infekcije. Možete da probate hidrogen za gljivice, a možete da izaberete neku dobru mast za gljivice.

koloidno srebro protiv gljivica na nogama

Gljivice se leče ako ste dovoljno uporni. Ako odustanete na pola, pre samog izlečenja, one će se opet umnožiti i nastaće problem. Zato je istrajnost u lečenju gljivica vrlo bitna.

Koloidno srebro treba da probate! Čak i ako ste svašta probali, ovakav tretman će vas oduševiti. Ne zaboravite, nikako duže od sve nedelje.

Koloidno srebro za gljivice iskustva

 Marija je sa nama podelila svoje iskustvo sa gljivicama na nogama i verujemm da će vam biti od koristi.

“Nije to bio prvi put da imam gljivice. One su se pojavljivalje godinama, bar jednom godišnje. Treniram često, a na poslu redovno nosim štikle i najlon čarape. Ova kombinacija bila je užasna za moja stopala .

Bilo mi je jako neprijatno da se izujem kada dođem kod nekoga, od partnera sam krila da imam gljivice i spavala sam u čarapama, kako i on ne bi dobio infekciju. Dosta je to opterećenja. Stalno sam razmišljala o tome kako moja stopala svakog trena postaju sve ružnija. Mazala sam nokte lakom za gljivice na noktima, ali meni nije pomogao. Na površini je delimično rešio problem, ali nokat ispod sve više propada.

Probala sam sve i svašta. Gljivice prođu, ali se i vrate, pa onda muka kreće ispočetka. Koloidno srebro mi je mnogo pomoglo. Za to srebro čula sam preko neke televizijske emisije i odlučila sam da probam, pošto nisam imala šta da uzgubim. Nisam toliko verovala u svemoguće dejstvo, pošto su ga baš nahvalili.

Koristila sam srebro dve nedelje, mazala sam ga na oboleli nokat i na okolne prste koji su bili zahvaćeni infekcijom. Posle par dana simptomi su se smanjili. Svrab nije bio toliko jak, ali noge su i dalje znojile i neprijatno mirisale.

Kada su prošle dve nedelje, moji prsti su se oporavili. Gljivice su nestale, ali sam i dalje bila uplašena da će se vratiti. Dve godine nakon toga, ja nisam dobila gljivice, a i dalje treniram i moram da nosim štikle kada idem na posao. Razliku je napravilo upravo ovo srebro koje zaista deluje. Preporučujem ga od srca svim svojim prijateljicama kada im se pojave gljivice na nogama.”

Gde kupiti i koliko košta?

 Koloidno srebro možete da nabavite u svim bolje snabdevenim apotekama u vašem gradu. Možete naći srebro po ceni od 600 dinara, pa na više, sve zavisi od proizvođača. Ako naručujete proizvod preko interneta, dobro se raspitajte o proizvodu, jer je najbolje da kupujete od proverenih dobavljača.

Čak i sa svojim lekarom možete da popričate o upotrebi koloidnog srebra, pa vas on može uputiti na proverene izvore.

Sve u svemu, koloidno srebro može da vam pomogne pri uništavanju gljivica na nogama i treba da mu date šansu.