Kako da se zauvek rešite celulita i vratite samopouzdanje!

Kako da se zauvek rešite celulita i vratite samopouzdanje!

Autor:

Da li znate da celulit može da naruši sliku koju imate o sebi i poljulja vaše samopouzdanje?  Možda deluje bezazleno, ali on nije samo estetski problem. On je mnogo više od ružnog izgleda kože koja liči na pomorandžinu koru. Neretko se zbog njega razviju ogromni kompleksi i menja način odevanja i način života, sve u nameri da se problem sakrije.

Da li su vam prijateljice već rekle kako “ to nije ništa“ iako vama od toga nije mnogo bolje? Onda kada imate bilo koji problem, nije vam cilj da čujete kako je beznačajan već da nađete rešenje za njega. Danas te stvari rešavamo jednostavno – ako nemamo podršku i savet od ljudi koji nas okružuju, savete i iskustva potražimo na internetu.

Da li ste već potražile iskustva drugih žena u borbi protiv celulita na taj način? Ili ste uspeli da ubedite sebe da jednom kada dobijete celulit, imate ga zauvek i da to skoro svaka žena ima?

Rešnje ipak postoji, i ne treba odustati ni verovati praznim pričama. Neki se kunu u blato protiv celulita, nekima su pomogla ulja protiv celulita.  Jedno od najboljih rešenja je u redovnoj nezi delova tela zahvaćenih ovim problemom, bilo da imate problem sa celulitom na nogama ili na nekom drugom mestu.

Kako celulit utiče na samopouzdanje?

Onda kada nemate celulit, čini vam se da se to vama nikada neće dogoditi i nemate mnogo razumevanja za prijateljice i žene koje ga imaju. Međutim, mnoge devojke imaju ovaj problem još u pubertetu i pre njega , a u tom osetljivom periodu to može da utiče na njihovo samopouzdanje i na sliku koju grade o sebi. Ako ne radite ništa po pitanju toga da ga se rešite, celulit neće sam nestati već će vremenom postati sve gori i vidljiviji. Vaše samopouzdanje biće proporcionalno manje. Obično se prvo javlja vodeni celulit koji se lakše uklanja, zato delujte odmah čim ga primetite. Kasnije je sve teže!

Još gore po vaše samopouzdanje deluje činjenica da vam niko ne veruje kada izjavite da vam je celulit problem u životu. Ne shvataju kako tako nešto može da vas sputava.  Ali vama nije svejedno, posebno onda kada se poredite sa likovima koje nam mediji serviraju kao ideal lepote. Zar vam se ne čini strašno kada vidite slike zgodnih devojaka čija je koža glatka i uporedite ih sa svojim slikama na kojima se vidi celulit? Nije prijatno, čak ni onda kada znate da je u pitanju fotošop!

Tajna glatke kože nije u fotošopu. To je tajna dobrih fotografija. Celulit je stvarnost, a tajno oružje protiv njega je gel protiv celulita!

Zašto ovo kažemo? Provereno je tako. Moja prijateljica Jeca rešila se celulita, iako smo svi mislili da baš noj to nikad neće poći za rukom. Pročitajte njeno iskustvo na ovom linku. https://minutzamene.com/moze-li-se-celulit-zaista-pobediti/

Celulit može ostaviti trajne posledice

Da li ste već izbrojali koliko ste šansi sa uspeh propustili zbog lošeg samopouzdanja ili niste ni svesni da jedan „bezazleni“ celulit ima tako dalekosežne posledice?

Zvuči vam smešno?

Možda, sve dok ne dođete u situaciju da svi idu na more i hvale se slikama sa letovanja na društvenim mrežama, a vi izmišljate da ste preterano zauzeti i obavezama pokušavate da sakrijete svoje komplekse.

Da li ste pozvani na neko slavlje zajedno sa svojim društvom, a onda padnete u očaj jer shvatite da sve ono što ste naumili da obučete izgleda grozno i ističe vaš problem sa tvrdokornim celulitom? Vaše prijateljice se pojave u izazovnim haljinama, a vi dođete obučeni u dugačku široku kombinaciju koja vas čini nekoliko godina starijom. Morate da znati za ove trikove kako ukloniti celulit za 7 dana! Mnogo će vam značiti!

U suprotonm, polako ali sigurno počinjete da izbegavate situacije u kojima vaš problem sa celulitom može upasti ljudima u oči, udaljavate se, izbegavate druženja. Ma koliko bio beznačajan i bezazlen bio, sigurno ste milion puta bili u situaciji da čujete komentar o tome kako je neukusno kada se celulit ocrtava i vidi.

Vremenom ovakvo ponašanje može da se proširi na sve vaše akcije. Počinjete da se povlačite.

Onda kada se dobro osećate u svojoj koži, uspešniji ste na svim poljima i zračite harizmom. Važi i obrnuto – onda kada vam nije prijatan vaš sopstveni izgled, postižete mnogo lošije rezultate ili još gore – ne pokušavate da ih postignete uopšte.

Rešiti se celulita znači brinuti se za svoj izgled i voleti sebe.  Pa ako vi nećete, ko će?

To nije luksuz niti nešto što vam je sporedno u životu. Štaviše, jako je bitno za vaše samopouzdanje.Zašto onda prepustiti stvari slučaju, ako je moguće nabaviti dobar gel protiv celulita i rešiti problem!

Tuđe mišljenje nam je važnije nego što mislimo!

Iako to ne želimo da priznamo sebi ni drugima,  nije baš da nas tuđa mišljenja ne dotiču. Svi mi imamo potrebu da se dopadnemo i da pripadamo negde, a to je jako teško kada imaš narušenu sliku o sebi, iz bilo kog razloga.

Marija je svoje iskustvo, ali i sjajne savete na ovu temu, podelila u ovom videu. Pogledajete:

Ne samo da nam je tuđe mišljenje važno kada je reč o nama samima, nego čak  i onda kada tražite rešenje protiv celulita treba da ga uzmete u obzir. Jeste li već pitale prijateljicu koja savršeno izgleda i pored koje vam dođe da propadnete u zemlju, koja je njena tajna? Kako se ona rešila celulita?

Naravno, ako i nemate dovoljno hrabrosti da izložite svoj problem nekome koga poznajete, to uvek možete uraditi anonimno. U te svrhe potražite iskustva i mišljenja drugih žena na internetu i saznajte šta one kažu, koji je najefikasniji gel protiv celulita.

Zapamtite!Za dobrim konjem, prašina se diže. Dobar anticelulit gel ćete prepoznati po dobrom glasu koji ga prati!

Pored toga što treba da je efikasan i da pokaže brze rezultate , dobar  gel protiv celulita treba da bude i 100% prirodan jer on duboko pordire pod vašu kožu da bi razgradio potkožni sloj masnih naslaga. Poslednje što vam treba jeste da na taj način unesete štetne hemikalije pa umesto da uništite celulit, vi uništite vaše zdravlje! Prirodni sastojci anticelulit gelova uglavnom su na bazi  bršljana, arnike, nevena, kofeina, kore hrasta i nane. Najefiksaniji je onaj anticelulit gel koji ih sve objedinjava i koji ima veliku koncentraciju ovih aktivnih sastojaka. 

Eliminišite celulit i povratite samopouzdanje!

Ne možete se rešiti celulita dok to ne probate da uradite. Sam od sebe neće nestati. Sam tretman zavisiće od vrste celulita koji imate.  Onda kada ga se rešite, pored razlike u izgledu kože, sigurno ćete primetiti razliku u nivou vašeg samopouzdanja. Najjednostavniji način da to uradite jeste da uvek pri ruci imate gel protiv celulita u koji imate poverenja. A pored toga, u obzir mogu doći različiti anticelulit tretmani.

Uzmite stvari u svoje ruke i borite se protiv celulita. To je provereno dobar način da opet imate glatku kožu i da zablistate.

Da biste se u to uverili, moraćete sami da probate.

Da li i dalje verujete da je celulit neuništiv, ili ćete se ipak pokrenuti i pokušati da uradite nešto za sebe na tom polju? Ako volite sebe, znate šta vam je činiti.