Kriolift lica oporavlja kožu u trenu!

Kriolift lica oporavlja kožu u trenu!

Autor:

Kriolift lica se izvodi u kozmetičkom salonu, a za cilj ima da oporavi kožu trenutnim hlađenjem. Kako to tačno pomaže, pitate se?  Pročitajte do kraja!

Kriolift je još jedan od tretmana nege lica. Cilj ovog tretmana jeste na prvom mestu oporavak kože, za revitalizaciju opuštene, umorne kože i kože bez sjaja.

Tretman se izvodi tako što se na kožu deluje hladnom sondom, što dovodi do suženja krvnih sudova, a odmah nakon toga dolazi do širenja krvnih sudova. Koža lica na taj način postaje propustljiva za amino kiseline, vitamine, hijaluron i oligoelemente(koji čine sastojke ovog tretmana).

Na prvom mestu kriofilt lica, pre svega preporučuje se za masnu i problematičnu kožu.  Isto tako, tretman daje odlične rezultate za revitalizaciju grube, beživotne i umorne kože.

Takođe, kod kože sa proširenim porama pruža odlične rezultate, kao i kod oporavka kože posle agresivnih hemijskih, laserskih pilinga ili hirurških intervencija.

Kriolift lica traje 20 minuta, a broj tretmana zavisi od stanja kože lica.

Svakako, prvog puta treba da porazgovarate sa svojim kozmetičarem, koji će na pregledu da ustanovi stanje kože i tačan broj tretmana.

Na lice se nanosi gel koji sadrži jedinstveni, polirevitalizirajući kompleks (vitamini, aminokiseline, nukleinske kiseline, minerali) koji hrane kožu i utiču na njenu prirodnu regeneraciju i daju trenutni učinak hidratacije.

Evo kako još možete hidrirati lice!

Najbolji savet jeste da se dobro raspitate kod koga ćete raditi tretman, jer kao i kod svakog tretmana lica, morate da budete pažljivi. Ne želite greške na licu, koje mogu ostaviti trajne posledice.

Šta sve još treba da znate za cryolift lica, šta kažu iskustva devojaka koje su prošle kroz ovaj tretman i naravno koja je cena? Da li je upravo ovo tretman za vas ili ne, sledi u nastavku.

Šta je kriolift?

Kriolift tretman se zasniva na faznom zagrevanju i hlađenju tkiva. Istovremeno se vrši neinvazivno ubacivanje preparata u duboke slojeve kože.

Na kožu lica se deluje hladnom sondom, što dovodi do refleksnog suženja krvnih sudova, zatim do njihovog širenja, kaosto smo vec spomenuli prethodno.

Ako bi to objasnili jednostavnim rečima, sam tretman vam pruža osećaj kao da se umivate ledenom vodom, tačnije kockicama leda, sa momentalnim efektom.

Pročitajte tekst o svim prednostima koje ima led za lice

Na početku je obavezno i kozmetičar treba da uradi čišćenje lica od šminke i nečistoća kože. Kada je lice čisto kreće masaža vrata lica i dekoltea, koja podrazumeva masažu gelom. Na kožu se nanosi koktel koji sadrži amino kiseline,  hijaluron, 12 vitamina, oligolemente, kao i kolagen.

Nakon toga se kriosondom, lagano prelazi po koži lica kružnim i linijskim pokretima.

Optimalna i najbolja preporučena temperatura je -18C, ali se može izabrati individualni režim rada.

To znači da može biti i niža i viša temperatura.

Ovaj tretman najbolje rezultate daje kod umorne i masne kože lica, kao i kod oporavka opuštene i beživotne kože.

Efekti kriolift tretmana su:

 • zatezanje kože
 • normalizacija lučenja sebuma, pa iz tog razloga povoljno utiče na masnu i problematičnu kožu
 • ublažavanje i uklanjanje bora
 • bolja prokrvljenost naročito oko regije podočnjaka čime se njihov izgled smanjuje već nakon prvog tretmana

cryolift prednosti

Cryolift  prednosti

Za Cryolift mnogi kažu da je revolucionarni tretman lica, kao i da je sigurna, brza i efikasna metoda.

Lečenje i sam tretman je potpuno bezbolan. Tokom rada koristi se snažan protok CO2 i aktivni atomizirani hijaluronski serum na vrlo niskoj temperaturi i visokom pritisku. Kao rezultat toga, on inducira stvaranje kolagena i elastina.

Cryolift može da se kombinuje sa drugim tretmanima lica, što je veoma važna prednost. 

Preporučena učestalost lečenja je jednom nedeljno, a najbolje funkcioniše kao paket od šest tretmana, kako biste dobili sve pogodnosti kriolifta. 

Oko intervala između sesija posebno će vas savetovati vaš kozmetičar za negu kože. Nakon što završite šestonedeljni paket, preporučuje se jedan tretman jednom mesečno nakon toga, kako biste nastavili sa poboljšanjem izgleda svoje kože.

Cryo Lift je revolucionarna metoda koja koristi snažan sprej ugljen dioksida na vrlo niskoj temperaturi i pod visokim pritiskom, pa tako raspršuje aktivne sastojke, što na kraju rezultira mlađom, čistom i čvršćom kožom. Ugljen dioksid koristi se i kod karboksiterapije lica.

 Nakon samog tretmana kod kuće nije potrebna posebna briga ili dodatna nega.

Tretman proizvodi dvostruki učinak. To je idealan tretman za bilo koje stanje kože, prikladno i za žene i za muškarce, bez obzira na godine.

Aleksandra je imala problem sa borama na licu i tražila je najbolji tretman za svoju kožu. Šta je ona sve prošla dok nije otkrila pravo rešenje, i koje rešenje je najbolje za nju, pročitajte na linku : https://minutzamene.com/kako-sam-se-resila-bora-podocnjaka-i-podmladila-lice-za-kratko-vreme/.

Najveće prednosti krioliftinga

 • Uklanja površinske bore
 • Smanjuje duboke bore
 • Poboljšava teksturu kože
 • Povećava sjaj kože
 • Duboko vlaži
 • Poboljšava promenu boje

Saznajte kako ukloniti duboke bore sa lica

Trajni učinci – pomlađivanje:

 • Podmazuje kožu (dugoročne koristi)
 • Poboljšava elastičnost
 • Poboljšava tonus kože
 • Stimuliše intenzivnu proizvodnju kolagena
 • Podmlađivanje dermisa
 • Poboljšava teksturu i kvalitet kože
 • Tretman savršeno učvršćuje kožu lica, vrata i dekoltea
 • Podiže opuštene obraze

Može se koristiti za učvršćivanje kože na stomaku ili dojkama (npr. posle trudnoće). Postupak je potpuno bezbolan. Koža vraća svoju čvrstoću, elastičnost i sjaj.

Kriolifting kako se izvodi?

Prvi korak jeste prijatno opuštanje na kozmetičkom krevetu. Nakon toga kreće čišćenje lica. Kozmetičar mora detaljno da obriše svu prljavštinu sa lica, šminku sa očiju, obraza i karmin. Nakon toga, sledeći korak jeste masaža gelom.

Kao što smo rekli, sam tretman vam daje osećaj kao da se umivate ledenim kockicama. 

Gel koji se nanosi na lice sadrži specijalan koktel koji sadrži hijaluron, 12 vitamina, oligolemente i amino kiseline, kao i kolagen.

Kada je lice prekriveno ovim čarobnim koktelom, sondom aparata se prelazi po koži linijskim i kružnim pokretima. Ova masaža lica treba da traje oko desetak minuta, kako bi svi sastojci što dublje prodreli u kožu lica. 

Kada je tretman gotov, na svom licu možete primetiti odmah vidljive rezultate. Primetićete ujednačen ten, blago rumenilo kože, kao i elastično, svilenkasto lice koje je nežno na dodir. Odmah je vidljiv efekat liftinga.

Ovo su trenutni efekti, dok su trajni efekti najviše vidljivi kod bora. Manje bore će nestati sa lica.

Kriolifting llica  može da se kombinuje i radi sa sa mezoliftingom, mlečnim ili azelaičnim pilingom, sa mikrodermoabrazijom.

iskustva krio lift

Reč je o metodi čija je efikasnost dokazana medicinskim ispitivanjima. Tokom tretmana, kao što smo spomenuli uređaj ispušta hladnoću preko sonde direktvno na kožu. Delovanje cryolifta uzrokuje radikalno hlađenje kože, što podstiče povećanu mikrocirkulaciju i ishranu ćelija kože te omogućuje bolju penetraciju aktivnih sastojaka. 

Kontraindikacije kriolifta:

 • problemi sa sinusima
 • česte prehlade,
 • herpes
 • migrene,
 • trudnoće.

Kriolift lica iskustva

Tanja je bila oduševljena sa krio liftom lica. Kaže da je njena koža lica odjednom zablistala, dobila je sjaj i bila je nekako podmlađena. Najveću prednost je videla u trenutnim i odmah vidljivim rezultatima.

Ja sam htela da probam sa nekim novim tretmanom lica, jednostavno htela sam malo da nahranim kožu. U konsultaciji sa svojom kozmetičaRkom ona mi je preporučila da to bude cryolift lica. Priznajem tada sam prvi put čula za ovaj tretman, ali obzirom da verujem svojoj kozmetičarki, naravno da sam pristala. 

Kada je krenula sa sondom da prelazi preko lica, kao da ledom prelazi preko mog lica. Meni je ovaj osećaj bio jako prijatan, nisam osetila nikakvu neprijatnost. Ja sam zapravo uživala sve vreme, i priznajem da sam na kraju zaspala. Eto kako je mene ovaj tretman opustio.

Kada smo završili na sam dodir prstima po licu, osetila sam zategnutu, glatku i nežnu kožu. Nije bilo nikakvih nečistoća, sav višak sa lica je očišćen, a ja sam veoma zadovoljna otišla kući.

Moja kozmketičarka mi je rekla da možemo ponoviti još par puta, ali ja nisam više otišla. Mogla bih sada ovih dana da se častim još jednim ovakvim tretmanim. Prijaće mi jako.

Bilja kaže kako je htela da nađe najbolje rešnje za svoje bore. Od drugarice je čula za cryolift lica, pa se odlučila da proba.

Uživala sam sve vreme doke je moja kozmetičarka izvodila tretman. Opustila sam se i bilo mi je prijatno baš. Nakon kriolifta lica, nedelju dana lice mi je blistalo. Bilo je tako glatko i nežno na dodir, ali nisam primetila da su mi se bore ispeglale. Onda sam otišla još tri puta i isto. Lice je glatko i nežno, ali bore su i dalje na licu.

Tada sam od druge drugarice dobila predlog da probam sa kremom za lice, jer je ona bila oduševljena tada sa novom kremom koju je počela da koristi.

I zaista, smatram da osim kreme protiv bora ne postoji bolja stvar koja može da vam reši problem sa borama.Prvo, zato što kremu za lice koristite svaki dan i svi sastojci polako, ali veoma efikasno ispravljaju bore i zatežu koužu. Iskreno, meni nije bilo jasno kako jedan tretman lica može da ispravi sve bore.Ja je koristim redovno i ujutro i uveče, a posebno mi je značajno to što je krema od svih prirodnih sastojaka.

Ljilja kaže da ne veruje u kozmetičke tretmane koji mogu trajno da ispeglaju bore, ali veruje da mogu da omekšaju kožu. Da uz pomoć bilo kog tretmana lica, koža može da zablista i da bude nežna. Ističe da je veoma važno ići na tretman čišćenja lica, jer je to zapravo deo lične higijene. 

Za bore već jako dugo koristi kremu, koja je već pokazala svoju efikasnost, jer su se njene bore vidljivo smanjilo. Preporučuje devojkama za bore kremu, ali za svaki drugi vid tretmana za lice, bolji su kozmetički tretmani. Kako kaže “To je moje mišljenje, ne mora da znači da sam u pravu”.

Krio lift tretman cena

Kada su u pitanju kozmetičke usluge, ne može da se kaže da imaju jednu fiksnu cenu. Mnogo faktora utiče na cenu,a pre svega, na prvom mestu jeste stručnost osobe koja izvodi tretman.

Krio lift cena jednog tretmana je u proseku 4000 dinara. Teško da ćete uspeti da pronađete nižu cenu, ali ako salon daje neke popuste ili je neka akcija u pitanju, možete proći sa nižom cenom.

Ako ste već zaboravIli šta smo rekli na početku, evo da vas podsetimo. Za krio lift lica nije dovoljan jedan tretman, zato računajte na ovu cenu minimum četiri puta. 

Svakako, vi možete svom redovnom tretmanu protvi bora sa kremom za lice, dodati i jedan krio lift lica jednom mesečno, kao dodatnu negu lica i iskoristiti najbolje od oba tretmana da zablistate!