Helanke za mršavljenje: pomažu li i koje su najbolje?

Helanke za mršavljenje: pomažu li i koje su najbolje?

Autor:

Obučete se i mršavite – tako je otprilike najlakše opisati helanke za mršavljenje. A da li je to baš samo tako? Kako one deluju i da li pomažu? Evo šta samo saznali.

Probali ste da vežbate, probali ste da menjate ishranu, išli ste u teretanu – ali kilogrami su i dalje tu.

Helanke za mršavljenje imaju višestruko dejstvo. Od osnovnog cilja gubitka kilograma i celulita, do poboljšanja opšteg zdravlja.

Šta su helanke za mršavljenje?

U pitanju je proizvod koji čini kombinaciju ekskluzivnih pametnih vlakana u kombinaciji sa fleksibilnim gumama poznatim po izuzetnoj toplotnoj tehnologiji.

Helanke za celulit imaju niz prednosti, osim što im je osnovna funkcija i služe za mršavljenje i skidanje celulitaVrlo su fleksibilne i rastegljive su,  poznate i po tome što su veoma lagane, vodootporne, izuzetno udobne i brzo se suše.

helanke protiv celulita

Helanke za mršavljenje su pogodne za svakodnevno nošenje. Dizajnirane sa tehnologijom pametnih tkanina koja povećavaju temperaturu jezgra u vlaknima, pomažući vašem telu da se znoji i znoji sve više dok ih nosite tokom svakodnevnih aktivnosti.  Ovako pomažu da izbacite višak vode iz organizma, a time i smanjite vodeni celulit.

Izrađene su od specijalne tkanine, koja se zove neotex, od 40% neoprena, 30% najlona i 30% poliestera.

 Za najbolje rezultate  preporučuje se svakodnevno nošenje, jer se tako mogu i do čak 4 puta brže istopiti masne naslage i dovesti liniju do savršenstva.

A još kada tome dodate i dobar anticelulit gel – oduševićete se rezultatima.

Jelena nam je ispričala kako moćni mogu biti ti površinski tretmani za uklanjanje celulita, čak i bez znojenja u helankama za mršavljenje. Ona je uspela da razbije svoj celulit u kratkom vremenskom periodu i sada uživa u svojoj zategnutoj koži i fenomenalnom izgledu. Čime je ona to uradila? Saznaćete ako pročitate iskustvo koje je podelila sa nama, a koje se nalazi na ovom linku. https://minutzamene.com/moj-celulit-je-nestao-na-ovaj-nacin/

Helanke za mršavljenje su sigurno najlakši put do lepo oblikovane figure.  One mogu pomoći da poboljšajte efekte vežbanja i vidite kako kilogrami nestaju.

Prednosti helanki za mršavljenje

Ovi proizvodi imaju niz prednosti, koje veoma lako i na brz način mogu zadovoljiti vaše potrebe.

 

 • Da skinete suvišne masne naslage, pa čak i ceo konfekcijski broj
 • Smanjite obim stomaka, struka i butina i zone kao što je zadnjica
 • Povećate svoju telesnu „radnu“ temperaturu i da se više znojite tokom vežbanja
 • Maksimizujete efekte fitnes treninga
 • Nosite ih sa sobom na putovanje.

Kome su sve namenjene fantastične helanke za mršavljenje ?

 • Svima koji imaju problem sa celulitom i žele da ga se reše
 • Svima koji žele da se oslobode viška kilograma
 • Ukoliko želite lepo oblikovanu figuru
 • Za svakodnevnu upotrebu, čak i za svakodnevne aktivnosti koje nemaju veze sa vežbanjem
 • Za one koji žele da poboljšavaju efekte vežbi za mršavljenje

Kako funkcionišu helanke za celulit?

Pitate se kako to može? Tehnologija uz pomoć kojih su izrađene pomaže da se lokalno pojačano znojite, a time postižete sledeće:

Uklanjaju toksine iz tela

Znojenje ne samo da vam može pomoći da skinete kilograme ( izazvane zadržavanjem vode ) , već vam  pomaže da  uklonite opasne otrove iz tela koji se akumuliraju u telu i izbacuju na ovaj način.  Zato vam helanke za celulit pomažu da se oslobodite ovih toksina i poboljšate svoje opšte zdravlje.

Pantalone ostaju suve

Tkanina od koje su napravljenje helanke za mršavljenje je veoma meka i lagana, tako da ove fantastične helanke možete da nosite i ispod odeće i one će biti potpuno nevidljive.

Unutrašnja strana ove  tkanine izaziva povećanje vaše telesne temperature i samim tim pojačano znojenje. Tkanina sa spoljne strane apsorbuje vlagu, tako da helanke za mršavljenje uvek ostaju suve i omogućava da znoj brzo isparava

Oblikuje telo na najlakši način, a za još bolji učinak:

Anticelulit helanke  ne samo da su funkcionalne, nego su i udobne i fleksibilne, omogućavaju vam da ih stalno koristite prilikom vaših vežbi ili da ih nosite i u nekim drugim prilikama u kojima se nalazite u toku dana.

Vežbe sa helankama za mršavljenje

Helanke za mršavljenje su novi i lagani način oblikovanja tela, pre svega donjeg stomaka i nogu.

Pokušajte svakodnevno da nosite helanke za celulit tokom vežbanja

Yoga

Joga pokreti imaju koristi za vaše telo, a sve u cilju da oblikuju jake, vitke noge i grade snagu. Helanke za mršavljenje u kojima ćete raditi jogu, najbolje su za ove poze  :

 • Yoga stolica će ojačati vaše mišiće kvadriceps, ložu i glutes. Ova poza je vrlo jednostavna da se izvodi. Stanite uspravno, i spuštajte se u čučanj, kao da želite da sednete na stolicu, a zatim se ispravite.Ovo je sjajna poza u kojoj se osećate lagano, a ujedno dobijate  snagu. Naravno, ova vežba će imati još bolji učinak, ukoliko je izvodite uz pomoć helanki za mršavljenje.
 • Žaba: Ova poza je veoma dobra vežba,a naravno da ćete je raditi u svojim omiljenim helankama za celulit.Stavite noge poput „žabe“, leđa mora da budu stabilna, uvucite vaše stomačne mišiće i ostanite u tom položaju oko 45 sekundi. Ova yoga poza  aktivira donji stomak i mišiće nogu.

U teretani

Kada helanke za mršavljenje imaju kontakt sa vašom kožom, pomažu vam da se puno znojite, kao što smo već spomenuli i zatežu donji stomak  na udoban i jednostavan način. Imajte na umu da helanke za celulit apsorbuju znoj ostavljajući helanke suve spolja.

Kardio vežbe

To što helanke za mršavljenje gore vaše kalorije, to je upravo ključ za seksipilno i zategnuto telo. A kardio vežbe su prvi korak ka mršavljenju. Osim stepera u salama za vežbanje , možete praktikovati trčanje u mestu ili još bolje trčanje u prirodi.Saznajte kakva je veza između trčanja i mršavljenja.

Vežbe za noge

Da eliminišete celulit na nogama, probajte ovo u svojim helankama za celulit:

 • Osnovni čučnjevi – vežba koju svi već dobro znate i veoma su efikasne jer ih možete raditi na bilo kom mestu. Bitno je samo da vežbu radite pravilno.  Kod čučnjeva je veoma važno da držite pravilno telo, a to znači da vam uvek budu ravna leđa, vrat da bude ispravljen, a glava i pogled mora da budu ispred vas, ne na pod.  Stopala su u svakom trenutku spuštena na podlogu. Linija do koje se spuštate u čučanj uvek treba da bude na nekih 90 stepeni.
 • Čučnjevi sa šipkom – Slična vežba kao i obični čučnjevi, samo što ovu vežbu izvodite sa šipkom. Telo je uspravno, a šipka sa opterećenjem je na ramenima. Pogled napred, kolena su blago raširena i blago povijena. Udahnite i počnite sa spuštanjima u čučanj. Ponovite ovu fantastičnu vežbu u vašim omiljenim anticelulit helankama bar deset puta.
 • Čučnjevi na spravi – Nalazite se u ležećem pložaju u svojim udobnim helankama za celulit. Bitno je da su leđa na osloncu, tako da ne može doći do nepoželjnih povreda. Spravu opteretite sa težinom koja vam odgovara i gurajte nogama.
 • Vežbe za listove . Iako su čučnjevi glavna vežba za noge, ne smete  zaboraviti nikako listove. Super je što vežbe za listove možete raditi na svakom mestu. Kod kuće, izvodite vežbu na pragu. Ono što je važno je da vam pete budu podignute, tako da kada se propnete na prste efekat bude potpun. Ponovite vežbu deset puta u tri serije.

Pročitajte: Čučnjevi za celulit NISU SKUPI, a daju SJAJNE REZULTATE!

helanke za celulit

Kod kuće

Ukoliko dosta vremena provodite kod kuće sa velikim brojem aktivnosti u toku dana, zašto ne biste sagoreli više kalorija dok obavljate svakodnevno vaše aktivnosti? Dakle, možete da imate duplu korist i izboriti se sa celulitom kod kuće.

Jednostavno obucite vaše helanke za mršavljenje tokom čišćenja kuće, dok ste u bašti, prilikom kuvanja ili brige o deci. Sagorećete do četiri puta više kalorija nego inače.

Kao trend, tokom dana možete nositi helanke za celulit sa elegantnom košuljom, šarenim šalovima, trendy naočarama i prekrasnim nakitom, i izgledati dobro odevene za svoje svakodnevne aktivnosti kao što su shopping, druženje sa prijateljima, odlazak na fakultet ili odlazak u kancelariju.

Ali, da li znate koja je stvar najbolja i zašto da koristite helanke za mršavljenje? Dakle, sve vreme, izgledate lepo i doterano, a u isto vreme gorite kalorije i gubite težinu na najlakši i najudobniji način koji možete da zamislite.

Ne nosite ih tokom spavanja!!!

Kako održavati helanke za celulit?

Što se tiče održavanja anticelulit helanki, ono je vrlo jednostavno i lako. Peru se u mašini na 30 stepeni ili ručno.

Nikako nemojte da koristite centrifugu ili grubo ceđenje.

Nikako nemojte da ih nosite na hemijsko čišćenje, ni da koristite izbeljivač tokom pranja. To bi moglo uništiti vlakna, a time i njihovu efikasnost.

Najbolje helanke za mršavljenje

Koje helanke odabrati?

U suštini, sve funkcionišu na sličan način, pa se vodite i ostalim pogodnostima kupovine: garancijom, cenom, dostavom i slično.

OVo su najpoznatiji brendovi kod nas:

 • Hot shapers – cena im je oko 1000 rsd
 • Fitness helanke i pojas za mršavljenje – cena je oko 1350 rsd za oba proizvoda
 • Super Fit – cena im je 1490 rsd
 • Velform  – cena im je 3490 rsd

Šta kažu iskustva sa helankama za mršavljenje

Kada čujete komentare drugih osoba, koje su koristile ovaj proizvod, sigurno da vam može biti od pomoći, bilo da su iskustva negativna ili pozitivna.

Postoji veliki broj žena pristalica svih novih stvari na tržištu i smatra da sve što je novo, mora da bude bolje od neke tehnike ili proizvoda koji su do sada koristili i probali.

S druge strane, veliki broj žena i dalje više voli kreme i gelove za celulit, koji se jednostavno koriste, imaju sjajan uticaj na izgled pomorandžine kore  i daju efikasne rezultate.

 

Mnoge dame koje su probale ovaj proizvod primetile su da im je dosta vremena bilo potrebno kako bi pravilno brinule o ovom proizvodu. Preporučuje se nakon svake upotrebe ručno pranje u hladnoj vodi. S obzirom da se mogu koristiti svakodnevno, budite spremni da potrošite određeno vreme na dnevnu brigu o ovom proizvodu.

Ovaj proizvod nije jeftin, a ako uzmete u obzir dnevnu pažnju čuvanju čistih i svežih helanki, malo je verovatno da će mnoge dame biti marljive u održavanju.

Takođe postoji i kontroverza o tome hoće li znojenje stvarno stvoriti  rezultate o kojima se priča. Kada je celulit u pitanju, to pre svega zavisi od njegove vrste. Realno, ovo može pomoći kada je u pitanju vodeni  celulit, ali ako je u pitanju adipozni celulit, onda ćete morati da poradite na ishrani. Ako je u pitanju fibrozni celulit, obavezno uključite i masažer i anticelulit preparate u tu priču.

Na žalost – one nisu osnovno sredstvo za mršavljenje, nego samo pomoćno.

Ukoliko ste vi  jedna od onih osoba, koja je istražila efekte znojenja i smanjenja telesne težine i osećali ste se pozitivno u vezi sa tim, onda je ovo idealan proizvod za vas. Ne zaboravite da rezultati koje očekujete mogu uključivati i druge zahteve.