Grudnjak protiv bora je apsolutni hit za mladolik dekolte

Grudnjak protiv bora je apsolutni hit za mladolik dekolte

Da vam tokom noći koža između grudi ostane glatka a grudi razmaknute, obucite grudnjak protiv bora. Kako da izaberete pravi i ostale detalje saznajte u  nastavku.

Kada se probudite spremne da pokidate dan, jedna stvar bi vam mogla ugušiti veru u sebe čim stanete pred ogledalo. Duboka vertikalna brazda u koju se slivaju sitnije bore na vašem dekolteu nateraće vas da umesto izazovno raskopčane košulje obučete rolku ili stavite pozamašnu ešarpu kako biste sve sakrili.

Namera nam je da ništa ne skrivate, da budete zadovoljne sobom, lepe i srećne.

Uvek nalazimo načina kako da vam u toj nameri budemo podrška. Mi istražujemo, informišemo se i prenosimo znanja vama na radost.

Da industrija lepote nikada ne spava svedok je i grudnjak protiv bora namenjen preventivi boranja kože između grudi tokom sna.

Sa lingvističkog stanovišta bora je linija ili brazda nastala na koži usled godina. Dermatolozi kažu da je to linija/nabor na koži nastao usled gubitka elastičnosti kože. Bilo kako bilo, svi znamo na šta se misli, znamo da nije lepo i da bore ne želimo ni na jednom delu tela pa ni na dekolteu. Danas znamo da se se boranje kože može sprečiti brojnim preventivnim radnjama.

Čak i kada su prisutne bore, ništa nije izgubljeno.

Danas za vas istražujem preventivu bora između grudi.

Želim da saznamo da li je grudnjak protiv bora korisno oružje za očuvanje mladog dekoltea ili samo još jedan u nizu kozmetičkih pomodnih aksesoara.

Šta je grudnjak protiv bora?

Reuters je 2011. godine objavio da je izvesna dama otkrila prijateljima svoj dugo čuvanu tajnu. Spavala je sa lopticom od smotanih pamučnih čarapa ušivenom između korpi starog grudnjaka kao bi ispeglala bore na dekolteu.

Tako je počela priča o grudnjaku protiv bora.

Tri godine kasnije, profesionalno dizajnirana verzija njenog izuma je počela da se prodaje u 150 prodavnica rublja u Holandiji i Belgiji. Ostalo je istorija.

Dekolte je jedna od osetljivijih regija kože na telu. Njeno boranje i starenje izazvano je izloženosti suncu, dehidratacijom, položajem u kome spavate, gubitkom telesne težine i naravno gravitacijom. Svi znamo da nam gravitacija nije prijatelj kada su grudi u pitanju.

Srećom timovi stručnjaka za zdravlje kože i modnih dizajnera jesu naši prijatelji. Oni su osmislili noćni grudnjak protiv bora na dekolteu.

Ovaj komad odeće je nastao saradnjom nauke i mode.

Rekli bi smo da je ovo komad ženskog rublja koji liči na top sa prorezima za dojke.

Sa prednje strane njegov oblik je nalik slovu Y, sa leđne strane ima oblik slova X.Ispod grudi je široka traka koja podržava položaj grudi.

Trake su podesive po dužini i na ramenima i ispod grudi. Poseduju kopčanje kao na klasičnom brushalteru.

Nosi se noću da bi držao dojke na mestu i sprečio njihovo  sabijanje jedne uz drugu.

Pored ove osnovne forme postoji i još jedna napredna verzija koja obezbeđuje udobniji san noću. Reč je o pillow (jastuk) grudnjaku.

Pillow bras izgleda kao jedan maleni mekani jastučić presvučen čipkom sa mekanim punjenjem unutra. Pravougaonog je oblika i ima trake koje ga drže na vašem telu. Trake su podesive po dužini.

Kako funkcioniše brushlater protiv bora između grudi

Iako je koža koja pokriva dojke i ona na dekolteu ista, ona se ne ponaša na isti način. Koža dekoltea je izloženija spoljašnjim uticajima i ponovljenim pokretima tokom dugog niza godina.

Najosetljivi je onaj deo između dojki.

Tokom sna mi zauzimamo različite položaje tela kojih nismo ni svesni. Kad bismo mogli da biramo uvek bi spavali na leđima jer se tada dojke razdvoje. Ukoliko spavate na leđima nikada vam neće biti potreban grudnjak protiv bora. Isto tako izbećićete i pojavu bora od sna na licu.

Spavanje na boku prouzrokuje padanje gornje dojke ka onoj koja je dole. Sila teže vuče je na dole. Između dve dojke koža se presavija i malo po malo na tom mestu useca se jedna ili više vertikalnih brazdi od kojih se obično šire lepezaste manje bore.

Zadatak grudnjaka protiv bora je da širokom trakom razdvoji dojke i da zadrži upeglan, gladak oblik kože bez presavijanja. On sprečava zidove dojki da nalegnu na kožu između.

Budući da je grudnjak protiv bora postao pravi hit u Evropi on je čak dobio i zvaničnu potvrdu pariskog istraživačkog instituta CERCO (Centar za kozmetološke studije iistraživanja). Oni su sproveli jedno istraživanje u koje su bile uključene žene starosti 35-60 godina koje je potvrdilo da je grudnjak protiv bora zaista efikasan u smanjenju bora na dekolteu.

Znam da vam ni jedan sertifikat ne znači mnogo kao ni meni. Želimo da se uverimo da li ovo zaista radi. Normalno je spavati bez da nas grudnjak steže noću. Treba disati, opustiti se i odmoriti.

Ja lično ne verujem da bih se lako navikla da se noću utežem u rastegljive trake. Zato sam se vrlo lako navikla na jednu super laku mazalicu koja odlično radi svoj posao na tom delu tela. I ne samo da prevenira i uklanja bore na dubokom dekolteu već radi i još jednu super stvar.

Ipak pošto ovaj tajni trik nije moj već mi ga je otkrila jedna Dragica, red je da od nje lično naučite kako ukloniti bore i povećati grudi na lak i krajnje udoban način. Ona je uspela da poveća grudi i vrati im bujnost i čvrstinu. Kako? Pročitajte iz njene priče koja je na ovom linku: https://minutzamene.com/kako-sam-prirodno-podigla-opustene-grudi-i-povecala-ih/

To ne znači da vam ovaj grudnjak neće dobro doći, zato čitajte dalje da saznate sve prednosti.

Kako izabrati grudnjak protiv bora?

Postoje 2 osnovne vrste grudnjaka protiv bora.

  • Jedan je onaj trakasti nalik topu sa prorezima za dojke.
  • Drugi je pilow bra. On napred ima ojačani deo nalik jastučiću koji se pozicionira između dojki. Ovaj deo na vrlo udoban i prijatan način razdvaja dojke tokom sna ne remeteći komfor spavanja. Deo kože između dojki se ne gužva i tako se izbegava najvažniji uzrok stvaranja bora na dekolte. Napravljen je od pamuka, svile i čipke.

I jedan i drugi model grudnjaka se prave u više veličina.

Pri izboru prvo biramo odgovarajuću veličinu. Ona bi negde trebalo da se podudara sa brojem vašeg klasičnog grudnjaka. Evo kako odrediti veličinu grudnjaka.

Ipak, istražujući temu našla sam i one koji su tzv. univerzalne veličine. Zato uvek isprobajte noćni grudnjak pre no što ga kupite.

Svakako da je pillow grudnjak namenjen isključivo noćnom nošenju.

Najbolje bi bilo da ga isprobate prilikom kupovine kako biste bili sigurni da dovoljno čvrsto naleže na deo kože koji treba da zaštiti od boranja, a opet je potrebno da vam obezbedi neophodan komfor tokom sna. Drugim rečima, ne sme biti previše tesan kako biste mogli normalno disati i osećati se opušten u njemu.

Koliko često se koristi?

Klasični model napravljen isključivo od elastičnog trakastog materijala moguće je obući i ispod klasičnog grudnjaka u situacijama kada vam je podrška grudi neophodna i danju.

Trudnice imaju potrebu za ovom dodatnom podrškom usled hormonskog bujanja grudi tokom trudnoće.

Porodilje tokom dojenja, žene koje imaju velike i teške grudi.

Sve ove grupe dama mogu povremeno ili stalno nositi grudnjak protiv bora i danju ispod svog standardnog grudnjaka.

Sportistkinje i žene koje rekreativno vezbaju imaju potrebu za dodatnom potporom koja štiti od opuštanja grudi i boranja dekoltea.

Dame nakon mastektomije ili ugradnje implanta takođe mogu imati potrebu za udobnom dodatnom podrškom grudima. U ovom slučaju obavezno se posavetujte sa lekarom o nošenju grudnjaka protiv bora.

Svakako je preporuka da za svoje fitnes sate izaberete jedan ovakav grudnjak koji ćete nositi ispod grudnjaka ili topa u kome vežbate.

Ne postoji ograničenje za nošenje grudnjaka protiv bora. Jedini kriterijum treba da bude vaš osećaj udobnosti dok ste u njemu.

Prednosti grudnjaka protiv bora

brushalter protiv bora

  • Udobno razdvaja i podržava dojke štiteći dekolte od boranja i grudi od popuštanja pod dejstvom  sile teže
  • Sprečava urezivanje vertikalnih linija na dekolteu tokom noći
  • Dizajniran je tako da odgovara svim damama bilo da imaju male ili velike grudi

Rezultati upotrebe grudnjaka protiv bora

Jedan od najprisutnijih brendova ovog rublja na svetskom tržištu na svom sajtu kaže da su prvi efekti vidljivi već nakon 24 sata. Dakle, nakon što prespavate jednu noć oboružani jastučićem između grudi.

Nakon 15 dana dekolte je skoro skroz upeglan zahvaljujući činjenici da nike bilo ponovljenog presavijanja kože na tom delu plus sposobnost kože da se sama regeneriše.

Grudnjak + krema za negu i povećanje grudi

Na žalost ovaj deo tela većina žena zanemaruje u nezi. Zapravo, njihova nega se sastoji od mazanja kože mlekom za telo nakon tuširanja.

Pogrešno, drage moje.

Dekolte zaslužuje i treba istu količinu nega kao lice i vrat.

Na tržištu postoje odlične prirodne kreme za negu grudi koje nežnoj i osetljivoj kožu ove regije nude zaštitu baš kakva joj je potrebna. Naime, osim boranja između grudi, koža dojki se isteže pod dejstvom sile teže.Koži je potrebno sačuvati čvrstinu i elastičnost kako bi odolela protoku vremena, rastezanju tokom trudnoće i dojenja, usled naglog gojenja ili gubitka telesne težine.

Kombinacija grudnjaka protiv bora, a da se prethodno ponegujete ovakvom jednom kremom mi izgleda kao savršena i zaista efikasna kombinacija.

Ja ću svakako isprobati.

Kada početi sa upotrebom?

Za dodatnu negu lepote nikada nike suviše rano ni suviše kasno. Za sve što će učiniti da se osećate srećnije i izgledate lepše je pravi trenutak odmah sada.

Generalno, ukoliko zbog prekomerne veličine grudi ili napornog vežbanja koji neki sport zahteva od vas ne počnete ranije, grudnjak protiv bora počnite da nosite oko 30. rođendana kada nivo elastina u koži počinje da pada.

Počnite tokom prve trudnoće kad god da se dogodi.

Počnite kada procenite da su vaše grudi i dekolte u riziku od propadanja usled različitih faktora.

Pratite potrebe svog tela.

Ukoliko ste već zaradili bore na dekolteu počnite već večeras sa kombinacijom prirodna krema za grudi plus grudnjak protiv bora.

Prijatan san i gladak dekolte vam želim.

Uradi sama grudnjak protiv bora

Verujem da među vama ima pravih čarobnica veštih i sa iglom i koncem i šivaćom mašinom i kreativnih.

E pa lepo. Iskoristite taj svoj dar na nov i zanimljiv način. Malo svilene tkanine, malo čipke, nekoliko tračica od nekog brushaltera koji vam iz nekog razloga više ne odgovara i napravićete svoju kreaciju. Važno je da bude udobno, da jastučić koji razdvaja dojke bude taman koliko treba širok i da je doboljno napunjen da radi posao a ne žulja.

Budite keativne drage moje.

Ovo vam može biti i super ideja za poklon drugaricama.

Dok ja ovo pišem vi možete sašiti različite male tajne ženske aksesoare.

Ukrasite mašnicom, cvetićem ili simpatičnom porukom.

Vežite u mašnu i poklonite dragoj ženskoj osobi.

Svakako isprobajte pillow bras.

Kad jednom isprobate i ukoliko utvrdite da zaista ima efekta, možete sebe i častiti onom skupljom kupovnom varijantom.

Iskustva sa grudnjacima protiv bora

Na našem podneblju ih nema mnogo, ali evo nekih koje sam našla.

„OK mi je samo mi je bilo potrebno nekoliko noći da se naviknem na njega. Nosim ga već 2 nedelje svake noći i već vidim malu pozitivnu razliku u vidljivosti bora na dekolteu.Mislim da mi je potreban još  neki dobar preparat za negu kože kako bih dobila bolje rezultate.“ rekla je Irena

„Grudnjak protiv bora radi . Ne bih više zaspala bez njega. Jedino mislim da odnos cene i kvaliteta izrade nije adekvatan.“rekla je Gordana

Ovakve teme me uvek podstaknu na razmišljanje koliko daleko vredi ići radi lepote. Koja je to granica žrtvovanja koju ne treba preći. Verujem da je za svaku od nas ta granica na drugom mestu i to je OK.

Ja, na primer, mažem nokte u ponoć, jer volim da su uvek tip top, vi možda spavate uspravno sa viklerima u kosi.

Mera je ono što vas čini srećnim – sa ili bez bora.

Ipak bolje bez.

Isprobajte grudnjak protiv bora ali svakako se pred spavanje namažite prirodnom kremom za grudi. Jednostavnije je i udobnije, a efekat je sjajan.