Obline su IN, ali kako imati velike grudi?

Mi žene primećujemo da muškarci radoznalo gledaju u naše grudi. Obline su uvek IN, a pitanje koje tada obično postavljamo je kako imati velike grudi.

I zaista, kada pitate muškarce šta je ono što ih privlači kod žena, neki će reći boja kose, boja kože, neki način na koji se šminka, a neki će potvrditi baš ono što i vi mislite-grudi.

Najčešći faktor privlačenja svodi se na oblik tela. Činjenica je da muškarci vole žene sa oblinama, bez obzira da li oni to priznaju ili ne. I da se razumemo, ne govorimo o punijim devojkama i tim vrstama oblina, već o onim pravim, koje upućuju na zdravlje – fizičko, ali i psihičko.

Za telo sa oblinama često se koristi termin „peščani sat„. Ova figura žene, za one koji nisu upoznati, slična je po obliku peščanom satu (kao što joj i ime kaže) ili klasičnoj staklenoj flaši Coca-Cole. To znači veće grudi, pristojne veličine, uzak struk i veća zadnjica, gde obim struka bude u razmeri 7:10 u odnosu na grudi i kukove. To je ona mera ženske lepote koje oduševljava muška čula.

Takvim oblikom tela mogla je da se pohvali Merlin Monro, koja je bila i ostala ideal ženske lepote, a danas npr. Skarlet Johanson. Možemo slobodno da kažemo da su ove dame, i sve druge koji ih imaju, blagoslovene lepom figurom u obliku peščanog sata. Ukoliko nemaju takve proporcije, žene često traže rešenje za to kako imati velike grudi.

Obline i velike grudi

Neki će sada da kažu, to su samo brojevi. Međutim, bili brojevi ili ne, kada muškarci dobiju mogućnost da biraju, svesno ili podsvesno izaberu devojku koja pored simetričnog lica ima telo sa oblinama. Zašto? Ovakve žene su izuzetno atraktivne muškarcima, posebno onima koji žele da imaju decu jednog dana, i za to imaju vrlo dobar razlog: ono za njih predstavlja dobro zdravlje, imunitet i reproduktivne funkcije žene.
I ovde, ako ste žensko, logično postavljate pitanje: “Kako povećati grudi”?

Obline su IN

Zbog čega je to tako? Jednostavan odgovor bio bi, da je to uredila majka priroda. Naime, kod zdravih, odraslih žena, uravnotežen nivo hormona poput estrogena i progesterona teče kroz telo u različitim fazama menstrualnog ciklusa i brine se o čuvanju i održavanju masnih naslaga u grudima i na bokovima i zadnjici. Ovi jednostavni depoziti masti omogućavaju skladištenje hranjivih materija za potencijalnu bebu, tj. za njeno rođenje i shranu – dojenje. Kada žena doji, ona koristiti te dodatne masne naslage iz tela, kako bi podržala nutritivne zahteve svoje bebe. Značaj grudi u tom smislu ne moramo ni da pominjemo. Zbog svega ovoga ima smisla što su zdravim muškarcima, žene sa figurom peščanog sata najatraktivnije.

Muškarci toga možda nisu ni svesni, ali žena koja ima ove atribute za njih je veoma poželjna, a ona koja nema u sebi se pita kako imati velike grudi. To je duboko ukorenjeno u ljudskom umu čitavog čovečanstva i ne menja se milenijumima unazad, samim tim ni oblik tela atraktivnih žena.

Ako i dalje sumnjate u moć peščanika, imajte na umu da čak i ako žena ima višak kilograma i nosi ga na zadnjici, uvek je zdravija od žene koja ima viška u stomaku. I to je naučno dokazano.

Kreme za povećanje grudi kao solucija

Prirodan način povećanja poprsja jesu kreme za podizanje i učvršćivanje grudi. Pri tom, da bi to bio prirodan metod, važno je da i krema bude potpuno prirodna. Ovakve kreme znaju da budu jako efikasne i za kratko vreme povećaju volumen grudi. Njihovi aktivni sastojci čine kožu jačom, čvršćom, sposobnom da drži teret grudi, i daju veći volumen grudima.  To je stavka koju svakako morate probati ako želite da vam grudi porastu. Moja prijateljica Danijela je isprobala i mogu vam reći da su nas rezultati zapanjili. Evo njenog iskustva. https://minutzamene.com/krema-koja-mi-je-povecala-grudi/

Kako grudi rastu?

Ženama koje nemaju obline, uglavnom najveći problem predstavlja veličina grudi. I posebno one koje nemaju grudi veličine koju žele, volele bi da znaju kako imati velike grudi.

Postoji više faktora koji doprinose rastu i razvoju grudi. Jedan od najbitnijih i najočiglednijih je doba puberteta i početak menstrualnog ciklusa. U ovoj fazi života, devojka prolazi kroz brojne hormonalne promene koje doprinose da se njeno tela menja. Tokom puberteta, jajnici počinju da proizvode estrogen, hormon koji je odgovoran za rast i razvoj ćelija i tkiva grudi, tj. za akumulaciju masti u grudima. Grudi su zapravo uglavnom sastavljene od masnog tkiva i što više masti se skadišti u njima, grudi će biti veće. U grudima masti nastavljaju da se gomilaju tokom celog puberteta i razvoja organizma, sve dok ne dostignu svoju veličinu odrasle osobe.

Takođe, menstruacija je faza kod žena u kojoj grudi takođe postaju veće. Tokom menstruacije, u žlezdama koje se nalaze u grudima akumulira se više vode, pa imamo osećaj da su nam grudi otekle i teške. Ova faza se događa u danima pre početka menstrualnog ciklusa i prvog dana ciklusa, grudi će se vratiti u normalu.

I u trudnoći se grudi povećavaju, jer telo proizvodi hormon progesteron koji je odgovoran za proizvodnju mleka u grudima. U tom periodu mlečne žlezde postaju natečene i akumuliraju se masti, pa tako i grudi porastu. Grudi majke ostaju uvećane do trenutka kada ne mogu više da proizvode mleko i kada prestane sa dojenjem bebe. Često se grudi se vrate u svoju normalnu veličinu, ali ponekad mogu čak i da postanu manje nego pre trudnoće.

Uzimanjem kontraceptivnih pilula moguće je uvećati grudi. Ove pilule sadrže hormone koji su vrlo slični hormonima vam luče tokom trudnoće i koji su odgovorni za povećanje veličine grudi. Kontraceptivne pilule takođe pospešuju zadržavanje vode u grudima, baš kao pred prvi dan menstrualnog ciklusa i tako čine sa grudi postanu veći. Mi ipak ne preporučujemo uzimanje ovih pilula kako biste povećale grudi, naročito bez konsultacije sa lekarom.

Saznajte sve o tabletama za rast grudi!

Ovo su samo odgovori na pitanje zašto i kako grudi rastu. Ovi faktori i faze u životu mogu da povećaju veličinu grudi žene, ali samo u tom periodu. Ipak, nije sve tako crno.

Za sve pripadnice ženskog pola koje se pitaju kako imati velike grudi van tih perioda kada se povećanje podrazumeva, lepa vest je da je i to moguće.

Kako onda imati velike grudi?

velike grudi

Ukoliko mislite da je odgovor na pitanje kako povećati grudi lak i da se to može uraditi samo estetskim intervencijama, varate se. Ako želite trajne rezultate, postoji više metoda koje preporučujemo za povećanje grudi, a koje na prirodan i zdrav način dovode do njihovog rasta i oblikovanja. Jedna od ovih metoda od koje, ne samo da ćete da imate lepo oblikovane i veće grudi, već ćete i mnogo bolje da osećate, jeste vežbanje.

Ovo su najbolje vežbe za rast grudi!

Obzirom da su grudi sačinjene uglavnom od masnog tkiva, neminovno je da kada dobijete na težini, grudi postaju veće. Naravno, pošto ni jedna žena ne želi da bude debela, postoje vežbe koje će pomoći da izgubite masti, dok u isto vreme pomoći da povećate veličinu grudi. Ove vežbe pomažu da se razviju grudni mišići, jer jaki i krupni grudni mišići podrazumevaju i veće, čvršće i lepo oblikovane grudi.

One znaju da je prirodno jedino ispravno!

Puno je poznatih dama koje sa zadovoljstvom govore o prirodnim načinima za povećanje grudi.
Glumica Melani Grifit, čak i na pragu sedme decenije života, izgleda fenomenalno. Ona ne krije da su zgodno i vitko telo, kao i čvrste grudi, rezultat svakodnevnog bavljenja jogom, koja je za nju kako sama kaže, stil života, a ne samo trening.

Mlada glumica Rozi Mek, dvojnica glumice Emilije Klark iz popularne serije „Igra prestola“, ne krije da svakodnevno vežba. Na društvenim mrežama često pokazuje svoje fotografije dok vežba, kao i svoje savršeno zategnuto telo i prirodne obline, koje ima zahvaljujući vežbanju.

I pevačice Dženifer Lopez i Bijonse, poznate su, ne samo po svom glasu već i po telu na kojima im mnogi zavide. Prirodno velike i lepe grudi i zadnjica, rezultat su svakako fizičkih aktivnosti, vežbanja, masaže i plesanja, o kojima često govore i koji su njihova svakodnevnica.

A da anoreksični modeli sve više ustupaju mesta devojkama sa oblinama, govori i sve veća popularnost plus-size modela, među kojima je najpoznatija Ešli Grejem.

Da li ishrana može da utiče na povećanje grudi?

U najkraćem, odgovor na pitanje kako da mi porastu grudi je – ishrana! Iznenađujuće, od onoga što jedete može da zavisi veličina vaših grudi. Postoje određene namirnice povećavaju veličinu grudi prirodno. Njih nije teško naći, one se i sada nalaze vašoj kuhinji, supermarketu i pijaci.

Sve u našem organizmu je pod direktnom ili indirektnom kontrolom hormona. Lučenje testosterona dovodi do suzbijanja rasta grudi, tj. što više testosterona organizam žene proizvodi, manje će biti njene grudi. Sa druge strane, ženski hormon estrogen aktivira rast grudi i razvoj ženstvenih oblina.

Uz pomoć hrane možete da utičete na smanjenje proizvodnje testosterona u organizmu. Korišćenjem namirnica koje će na to da utiču, zajedno sa onim bogatim estrogenom i fitoestrogenom, lako se dolazi do rasta grudi. Ukoliko se pitate kako imati velike grudi, ovo su neke od namirnica koje mogu da budu rešenje.

  • Mleko i mlečni proizvodi sadrže reproduktivne hormone slične onima u ljudskom telu. Kravlje mleko sadrži prirodne hormone kao što su estrogen, progesteron i prolaktin, koji su potrebni za proizvodnju mleka kod sisara, samim tim i za povećanje veličine grudi.
  • Povrće je zdravo i to je ono što svi već znamo. Klice, kao što je lucerka i lisnato zeleno povrće, npr. spanać, kelj i kupus su bogati prirodnim antioksidansima, gvožđem i kalcijumom i pomažu u ukupnom izgledu i čvrstoći mišića, pa tako i grudi.

Povrće usporava proizvodnju muškog proizvodnju testosterona i pomaže hormonalni balans u organizmu

Visok nivo estrogena i fitoestrogena nalazi se u cvekli, šargarepi, krastavcu, zelenoj boraniji, belom luku, bundevi…

  • Semenke, bez obzira da li su od suncokreta, bundeve, lana, dobre su za vas. Pomažu da se poveća prirodni nivo estrogena u vašem telu, što povećava i veličinu grudi. Možete da ih pomešate sa svojom omiljenom hranom, sokom ili ih pospete preko salate.
  • Morski plodovi, kao što su školjke, rakovi, riba i morske trave i alge imaju visok nivo mangana, koji pomaže povećanje nivoa polnih hormona i rast tkiva grudi. Neka vam konzumiranje morskih plodova postane svakodnevna navika, bićete iznenađene rezultatima.
  • Soja se smatra super hranom kada je u pitanju rast grudi, jer je bogata fitoestrogenom, hormonom odgovornim za njihov rast, kao i sastojcima koji pomažu u borbi protiv slobodnih radikala i ćelija raka. Naviknite sebe da konzumirate soju, sojino mleko i tofu sir bar nekoliko puta nedeljno i primetićete njihova blagotvorna dejstva.
  • Jezgrasto voće – orah, indijski orah, kikiriki, kesten, pistaći, dobar je izvor korisnih masti i proteina, a neki od njih i fitoestrogena, pa ove namirnice treba da konzumitare kada želite da povećate veličinu grudi prirodno. U isto vreme, dobri su za srce i mozak.
  • Voće i integralne žitarice uključite u svakodnevnu ishranu, između ostalog i za sprečavanje hiperprodukcije testosterona, jer previše testosterona može negativno da utiče na rast grudi. Ove namirnice bogate su i estrogenom i fitoestrogenom, posebno jabuke, trešnje, šljive, lubenica, jagode, maline, kajsije, pirinač, ječam, pšenica…
  • Nemasno meso je bogato proteinima i važno je kada želite da povećate grudi. Nema boljeg načina da unesete proteine, nego jesti meso, posebno ono koje nije masno.

Još neki od darova prirode koji treba da vam postanu navika, a koji će pomoći u povećanju grudi su peršun, maslinovo ulje, avokado, zeleni i crni čaj, ali i vino, naročito crno.

Veoma dobro znamo da organizam reaguje na sve što u njega unesemo. Svaka žena ima jedinstveno telo, pa zato ono što kod jedne daje odlične rezultate, kod druge može da daje jedva vidljive. Ovde pomenute namirnice, ako se koriste u zdravom obliku i obimu, pospešiće celukupno zdravlje i izgled vašeg tela, pa tako i grudi. Dakle, ovde ne govorimo o tome kako povećati grudi na brzinu, to je već individualno. One koje su probale, zadovoljne su rezultatima.
Pre razmatranja skupih i potencijalno opasnih operacija, kada se žena već pita kako da ima velike grudi, treba da proba prirodne kreme,  vežbanje i masažu za grudii, ove besplatne i potpuno prirodne tehnike kao i da u svoju ishranu uvrste ove blagotvorne namirnice.Ovi zdravi i prirodni pristupi nemaju nikakav rizik ili neželjene posledice, mogu samo da budu korisni. A ako budete dovoljno uporne i istrajne, rezultati će doći. Ne samo da ćete da imate lepo oblikovane i veće grudi, već će i čitavo telo da bude zdravije i lepše i bićete pune samopouzdanja.

I sada, ako se pitate kako imati velike grudi, počnite onim što je prirodno. Neko će vam samo reći da blistate, a vi ćete da znate o čemu se radi!