Hyaluron pen – olovka koja povećava usne!

Hyaluron pen – olovka koja povećava usne!

Ukoliko ste osoba koja se onesvesti kada vidi iglu, onda je hyaluron pen prava stvar za vas ako želite da povećate usne! Da li ste se ikada pitali čemu je namenjen hijaluron u olovci i koliko je njegov učinak realan? Danas za vas otkrivamo sve bitne detalje. 

Na polju kozmetike, danas se možemo sresti sa nekolicinom preparata, koji su zaduženi za negu lica. U brojnu paletu kozmetičkih sredstava za negu i ulepšavanje staju svi faktori koji nastoje da naše lice učine lepšim i negovanim. Tu naravno spada i hyaluron pen o kome će više reči biti u nastavku ovog teksta. 

Sta je to hyaluron pen?

Na sami pomen reči hijaluron, većina odmah pomisli na ubrizgavanje hijaluronske kiseline u smislu povećanja usana. Dobrim delom se koristi u pomenutu svrhu, ali je njegova upotreba zapravo širokog spektra.

Hijaluron pen služi za popunjavanje bora i prirodno povećanje usana.

Ova olovka predstavlja revolucionarnu metodu ubrizgavanja hijalurona, bez upotrebe igle. Sve je popularnija metoda na našim prostorima, baš iz razloga jer podrazumeva bezbolno, brzo i atraktivno apliciranje hijalurona, sa rezultatima koji su brzo vidljivi.

 Na ovaj način se hijaluronska kiselina može ubrizgati u lice bez ikakvih iglica, pri čemu se ravnomerno raspoređuje i razgrađuje. Može se koristiti za popunjavanje bora na licu, ali se isto tako može upotrebiti za povećavanje usana. Kada se korste igle, ondo govorimo da se ubrizgavaju hijaluronski fileri.

Ovo je za nijansu drugačije.

Kada dođemo u neke zrele godine, shvatimo da se u borbi protiv nastalih bora moramo lavovski boriti. Najčešće su to već duboke linije, na koje nismo odmah reagovali. Ne samo na licu. I usne stare pa tražimo načine za podmlađivanje usana.

Kao savršeno brzo rešenje, može da posluži baš hijaluron u olovci. Sam tretman traje svega 45 minuta, a rezultati na licu opstaju i do godinu dana.

Prednosti ovog tretmana su:

  • Bezbolno aplikovanje
  • Neoperativna metoda
  • Efekat traje dugo
  • Ne ostavlja ožiljke i posledice

Previše dobro zvuči da bi bilo istinito?!

Dozvolite da otkrijemo i ostale pogodnosti o hyaluron penu!

Hijaluron ili hijaluronska kiselina je ustvari aktivni sastojak građe kože. Sastavni je deo vezivnog tkiva epiderma. Ulazi u sastav zglobova, hrskavice, bubrega i srca i veoma je važan za funkcionisanje kompletnog čovekovog organizma. Od svih pomenutih, glavni je sastojak organa, kože. U njoj se prirodno nalazi najveći broj pomenutog hijalurona, koji koži omogućava hidriranje na dubokom nivou.

Sa godinama, sam taj proces hidratacije kože slabi, a samim tim i postojanje hijalurona je sve manje. Hijaluron je, dakle, potpuno prirodni sastojak kože i ključni je element koji koži pruža lepotu i gipkost. 

Zbog svojih aktivnih sastojaka, hijaluron je postao sastavni deo proizvoda za negu kože, prvenstveno lica, a i neretko se upotrebljava u estetske svrhe. Koristi se u različitim oblicima, u maskama, kremama, serumima i ampulama za lice, a najnoviji trend je korišćenje hijaluronskih olovki za ulepšavanje i podmlađivanje.  

Kako funkcioniše hijaluronska olovka?

hijaluron pen za usne

Hijaluron pen je razvijen u Južnoj Koreji i predstvalja najopšteprihvaćenu metodu podmlađivanja kože i povećanja usana. Ovaj uređaj je namenjen za unošenje gel preparata u kožu bez upotrebe igle. Hijaluron pen se sastoji od tela olovke i “igle bez igle” u koju se stavlja potrebna materija za površinsku primenu. 

Hijaluronski fileri za usne, na primer, rade isti posao, samo na malo drugačiji način. Njihova se primena bazira na korišćenju igle, a kod penova toga nema.

Hijaluronska olovka se veoma lako koristi. Nežna je i bezbolna metoda koja sveukupno traje oko pola sata.

Ogleda se u preciznošću raspoređivanja hijalurona koji se pod pritiskom nanese na kožu. Za ovaj tretman se ne koriste nikakve iglice, i oporavak skoro i da ne postoji. Odmah nakon tretmana se nastavlja sa svakodnevnim aktivnostima.

Rezultat je vidljiv odmah nakon aplikacije, te se hijaluron ravnomerno raspoređuje. Zadržava se vlaga i podstiče stvaranje novog kolagena. Prednost ovog vida nanošenja hijalurona je taj što neželjenih reakcija skoro i da nema, budući da se radi o prirodnom sastojku kože. 

Postoji i drugi način da se odradi korekcija usana.  Naravno govorimo o prirodnom rešenju. Sanja nam je ispričala kako je ona rešila svoj problem sa usnama. Posle duge borbe sa tankim i neprimećenim usnama, izašla je kao pobednik iz ove bitke. Njene usne su sada punije i ona je prezadovoljnja njihovim izgledom. Njeno oduševljenje postignutim rezultatima možete i sami da vidite, a ako želite iste, možete ih dobiti bezbolno i lako. Da saznate njenu tajnu, samo kliknite na sledeći link: https://minutzamene.com/kako-sam-povecala-usne-prirodnim-putem/

Čemu sve može da posluži hyaluron pen?

Osim pomenutih problema, podmlađivanje usana i lica, hijaluron pen se može još upotrebiti kod nekih drugih nepravilnosti na licu, koji nisu povezani sa borama. Mogu efikasno uticati i na fleke od sunca, ožiljke od akni i bubuljica, takođe mogu popuniti nepravilnosti i udubljenja na licu, nastala kao posledica pubertetskih akni. 

Da li ipak postoje nus pojave prilikom korišćenja hijaluron pena?

Kao i sve druge bezbolne metode za ulepšavanje, ni upotreba hijaluronskih olovaka nije savršena u potpunosti. Nikad ne znamo da li će i kada će naša koža da odreaguje na neki tretman. Iako stručnjaci redovno usavršavaju ovakve metode, to ne znači da nikakav rizik ne postoji.

Šanse su veoma male, ali može doći do alergijske reakcije, posebno ako se radi o osetljivoj i suvoj koži lica. Može se ispoljiti alergija na sam hijaluron, ali koža najčešće odreaguje na dodatne sastojke koje sadrži u sebi. Pre svega, može se javiti crvenilo, otok i osip na mestu aplikovanog hijalurona.

 Obično su reakcije akutnog tipa, i posle nekoliko sati se i same već povuku. Nema potrebe za dodatnim tretmanima. Ukoliko se simptomi  prošire i produži njihova pojava, treba se obratiti lekaru. Pre svega, treba obratiti pažnju ko radi sami tretman postavljanja hijalurona. Da ne bi došlo do pomenutih problema, ali i stvaranja kvržica, uvek se odlučite za doktora hirurga koji svoju intervenciju radi pod sterilnim uslovima. 

Postoji i alternativno rešenje, a to je punjenje usana sopstvenim masnim tkivom, gde telo ne reaguje na nepoznati preparat. To je kod nas inovativna metoda povećanja usana. 

Da li postoji starosna granica za upotrebu hijaluron pena?

Određena starosna granica ne postoji, jer se radi o potpuno prirodnom preparatu, koji je sastavni deo kože. Ipak, bolje je biti na sigurnoj strani.Ako govorimo o prirodnom povećanju usana, sigurno je da devojke  mlađeg doba žele atraktivan izgled, koji mogu postići upotrebom sjaja za prirodno uvećanje usana.  To je definitivno IN.

Hijaluron pen serum

Serumi su danas sve češća alternativa za koju se mladi odlučuju kada žele da osveže svoje lice.  Sadrže brojne aktivne sastojke u sebi i veoma se lepo raspoređuju na mestu na kom se nanesu. Puno prednosti koje nose sa sobom, izborilo ih je na vodeću listu preparata za negu i podmlađivanje lica. Magija u bočici, može biti i sastavni deo hijaluronskih penova i svojim magičnim delovanjem da upotpune efekat na mestu upotrebe. 

Kako se koristi hijaluron pen serum?

Pre svakog tretmana kože lica, potrebno je očistiti lice i dobro ga posušiti. Na očišćenu kožu se hijaluronskom olovkom aplikuje serum , koji se nakon toga može rukom lepo razmazati i rasporediti, da ne bi došlo do pojave otoka i nastanka kvržica na mestu primene. Kada je hijaluron lepo raspoređen, stavi se providna folija preko mesta na kom je serum postavljen i ostavi tako da deluje oko pola sata. Nakon proteklog vremena, može se nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima.

 Iri hyaluron pen

Na našim prostorima se već neko vreme spominju hijaluron olovke kao metoda bezbolnog ulepšavanja i korekcije usana. Nismo konkretno govorili o nazivima hijaluron penova, ali smo usaglasili mišljenja da, kada dođemo u situaciju da se podvrgnemo tretmanu, ipak treba obratiti pažnju i koji model koristimo i ko izvodi sami tretman.

O iskustiva i ceni hijaluronske olovke, više ćete naći u nastavku teksta. 

Hijaluron beauty pen, iri hijaluron, jedna je od češće spominjanih olovki. Prilikom korišćenja hijaluron pena, morate biti sigurni u to što birate. Prednosti ovog tretmana su precizno merenje gde korisnik moze odlučiti koliki efekat želi:

  • tretman bez igle
  • prirodan izgled usana
  • brzi efekat
  • dugotrajnost postupka

 

Kako se kreću cene hijaluron pena na našim prostorima?

hijaluronska olovka

Možda za neke važno, a za neke i ne toliko, pitanje koje čeka svoj odgovor, jeste cena tretmana hijaluronskom olovkom. Da bismo se podvrgli nekom tretmanu u mnogome i ova stavka može da pomogne ili odmogne.

Ono što takođe morate znati, je da svako zadovoljstvo košta, pa tako i ovo. Posebno to naglašavam jer se radi o preparatu koji je posebno pogodan i bezbedan za korišćenje. 

Cene se kreću od 150-300 eura po jednom mililitru hijaluronske kiseline. Koliko će vam materijala biti potrebno, zavisi i od dela na kom želite da aplicirate hijaluron, kao i od dubine problema na licu. Duboke bore i nabori  zahtevaju dublje punjenje, a samim tim i utrošak više hijaluronske kiseline. Dok površne borice će zahtevati manju upotrebu hijalurona. Isti je princip i kada se radi o povećanju usana. Ukoliko želite malu korekciju, manje će da vas košta. 

Kreme i serumi sa hijaluronom takođe mogu biti jeftinija varijanta za korekciju  , ali ne dozvolite da vam cena bude presudna, jer se itekako isplati raditi tretman hijaluron penom, iz razloga jer rezultati su vidljivi do godinu dana, a mozda i više, zavisi ko odradi tretman. 

Rezultate možete odmah očekivati, mada potpuni efekat dolazi malo kasnije. Kada se hijaluron smesti pod kožu, tada počinje intenzivno da radi na boljoj hidrataciji. Time se vremenom dobija mladalački i prirodan izgled kože.

Efekti nisu večiti. Kao što smo spomenuli, hijaluron se u koži zadržava do godinu dana, nekada možda i dve godine, ali ako se tretman ne obnavlja, doći će do utroška hijalurona i stanje  će biti isto kao i da niste radili tretman hijaluron penom. I

Prednosti i mane hijaluron pena

Mane ovog tretmana jesu te što se hijaluron mora ponovo obnavljati, kako biste zadržali efekat. Lice bez bora jeste moguće imati, kao i punije usne, ali se jednom godišnje tretman hijaluron penom mora ponoviti,

Prednosti je mnogo! U startu dobijate ono što želite, bez bola i mnogo muke. Takođe, nema nus pojava i neće vas ometi u svakodnevnim aktivnostima. Nećete imati čak ni prolazno crvenilo, ni kvržice od korišćenog hijalurona. Opasnost od mogućih alergijskih reakcija je svedena na minimum, jer se hijaluron smatra najbezbednijom supstancom koja se koristi u svrhe podmlađivanja i ulepšavanja. 

Naravno da hijaluron nije jedina supstanca koja se koristi, postoji još nekolicina prirodnih sredstava kojima možete da osvežite i podmladite lice.

Iskustva korišćenja hijaluronske olovke

Una i Emilija su nam prenele svoja iskustva

Una:  O tretmanima hijaluronom sam mnogo slušala na različitim predavanjima. Mnogo je mana na mom licu bilo, ali nikada nisam želela da radim bilo kakvu korekciju. Konkretno,usne su mi bile tanke i nisu mi se dopadale. SPrimetila sam da mi lice izgleda uvenulo. Čitala sam dosta o problemima ove vrste, i najkorišćeniji termin jeste bio hijaluron. 

Rešila sam sa sobom da je vreme da nešto uradim po pitanju mojih usana. Sada je problem bio u tome što operacije nisam želela, a sa druge strane, nisam ni htela dugo da čekam da bih videla rezultate. Kao i svaka žena, želela sam da to bude sada i odmah. Odluka je pala na tretman hijaluron pen. Ljudi, verujte, ja sam i dalje oduševljena. Otišla sam kao zver, vratila se kao lepotica! Mnogi nisu mogli da poveruju da sam to ja. Moje je lice izgledalo bar deset godina mlađe samo zato jer sam imala punije usne!

Problemi sa borama i nepravilnostima po licu mogu nestati, ako ne zauvek, bar na godinu dana. Danas smo to videli i dokazali. Usne takođe, ako su već određene da celog života budu tanke, sada je vreme da bar na godišnjem nivou budu jedre i onakve kakve želimo. U tome nam neizostavno može pomoći hijaluron olovka, revolucija je pred nama! 

Probajte, pa nam prenesite svoje iskustvo!