Upoznajte miolift lica: kako se izvodi i iskustva

Upoznajte miolift lica: kako se izvodi i iskustva

Autor:

Saznajte šta je miolift tretman lica i na koji način vam može pomoći da izgledate mlađe. Informišemo vas kako izgleda procedura i šta su finalni rezultati.

Da li vam se desi ponekad, dok se gledate u ogledalo, da osetite setu, i kažete sebi “E da mi je lice, kao što je bilo pre deset godina”.

Dok se gledate u ogledalo, nekako vam lice izgleda opušteno, sve više je bora oko očiju, usana i na čelu, a vi bi samo barem na kratko da se vratite koju godinu unazad. Postoji i ta mogućnost, ali ne da se vratite na kratko, već stvarno da vam izgled kože bude kao što je bio pre deset godina.

Ukoliko želite da izgledate mlađe i da vam lice izgleda kao što je izgledalo pre nekoliko godina, onda je miolift tretman za vas.

U pitanju je tretman koji se koristi u kozmetičkim salonima. Potrebno je da ga izvodi stručno lice da bi na kraju bili zadovoljni rezultatima.

Miolift je neinvazivan tretman, koji se koristi u cilju podmlađivanja lica kako kod žena, jednako i kod muškaraca.

Ovaj tretman se uspešno koristi već godinama, prvo u medicinske svrhe (pareze lica i tela, atrofije, testovi), a zatim i u kozmetičke svrhe, gde pokazuje sjajne rezultate i mnoge dame mu se stalno vraćaju.

Šta je miolift?

Miolift aparat koristi struju, koja omogućava aktivnim suspstancama iz preparata da efikasnije i dublje penetriraju u kožu i to samom tretmanu daje dvostruko dejstvo, a vama duplu korist.

miolift lica

Takođe se može koristiti za ublažavanje postojećih vidljivih oštećenja na licu, kako kod fleka na licu, tako i kod proširenih pora i za podmlađivanje.

Ukoliko više volite da se izborite sa nesavršenostima na licu u udobnosti svog doma i bez bilo kakve struje i aparata, imamo predlog. Pročitajte Heleninu priču!

Zašto? Pa zato što je ona uspela da podmladi svoje lice i zategne ga na potpuno prirodan i lak način. Lice joj fenomenalno izgleda, nema bore i nije i opušteno. To njeno iskustvo naći ćete na ovom linku: https://minutzamene.com/ovako-sam-se-ja-resila-bora-i-podocnjaka-lako-je/

Miolift predstavlja bezbolan i neinvanzivan tretman koji se izvodi aparatom. Njime se stimuliše umorna i opuštena koža i mišići lica.

Miolift tretman ukratko  predstavlja primenu niskofrekventne struje u cilju podmlađivanja lica.

Na sličan način deluje i radiotalasni lifting svojim ultrazvučnim frekvencijama. Ovaj tretman je za sve one dame koje žele da poboljšaju tonus, jer se  tretmanom deluje na kožu i mišiće, a upravo tako se poboljšava njihov tonus.

Ove potpuno biološke struje, deluju tako što stimulišu stvaranje kolagenih i elastičnih vlakana u srednjem sloju kože.

Na kraju tretmana miolifta dobićete ublažene bore i poboljšanu mikrocirkulaciju u koži. Kao krajnji rezultat je u stvari face lifting efekat.

Prednosti miolifting tretmana

Miolift sadrži elektrobiološke struje koje dovode do poboljšanja cirkulacije, aktivnosti ćelija i razmene materija. Vrlo jednostavno, brzo i lako se koristi sve u cilju da budete zadovoljna dama i  dobijete zategnuto, hidrirano i jedro lice, bez ikakvih neželjenih propratnih efekata.

Miolift lica dovodi do regeneracije i prestruktuiranja mišićnih vlakana na licu i njihovog zatezanja  i to se postiže njihovom stimulacijom kompjuterizovanim električnim impulsima.

Šta još možete očekivati od miolifta?

Miolift dovodi  do povećanja i efektivne upotrebe ATP-a  (adenozin trifosfat) . To je  protein koji se ponaša kao gorivo u vašim mišićima. Taj spoljašnji nadražaj dovodi do pozitivnog odgovora kože i mišića na ćelijskom nivou. On zateže, tonira i jača mišiće koji su vremenom oslabili i vašem licu dali onaj ne baš lep‘’viseći’’ izgled bez jasnih kontura.

Miolift poboljšava vašu cirkulaciju za čak 38% , povećava količinu esencijalnih nutritijenata u mišićnom tkivu i vlaknima i ubrzava detoksikaciju kože.

Još jedna super stvar je što povećava stvaranje proteina, kao što su kolagen (za 14%) i elastin (za 48%). Ova dva proteina pomažu u reparaciji i regeneraciji oštećenog tkiva.

Sve prednosti miolifta za lice :

Miolift se koristi za podmlađivanje lica, ali  i za oblikovanje tela.  Takođe, miolift se može izvoditi i na vratu, gde se uspešno smanjuje  i zateže podbradak.

Još jednda od prednosti miolifta, kada je lice u pitanju, su što nema neželjene efekte, nije invazivan i što su efekti  vidljivi već nakon prvog  tretmana.  Naravno, potrebna je serija tretmana za pun doživljaj, ali nakon svakog tretmana rezultati sve bolji.

Takođe, ne mora da brinete o oporavku, obzirom da oporavak posle miolifta uopšte nije neophodan – svojim redovnim svakodnevnim aktivnostima se možete vratiti odmah.

Izvodi se u seriji od više tretmana za kumulativne i dugotrajne efekte. I što je veoma važno, da ne brinete, ovo je u potpunosti bezbolan tretman.

Kako izgleda tretman miolift lica?

Za ovaj tretman se može reći da je jedina metoda koja tretira mišiće lica.

Tokom tretmana se stimulišu određene mišićne grupe, čijom kontrakcijom se vraća izgubljeni tonus, a licu vraća izged koji je imalo pre desetak godina.

Miolift aparat koji proizvodi tačno i precizno proračunatu biostruju, a to je veoma važno, jer je tako propračunata struja potrebna za stimulaciju svakog vašeg mišića lica i vrata. Stimulacija strujom nema neželjenje reakcije, bez obzira na tip vaše kože.

Postupak i tretman se sastoji iz tri faze:

Jedan  tretman obično traje od 30 do  60 minuta.

Koliko miolift tretmana mi je potrebno?

Za postizanje najboljih rezultata, procedura se izvodi svakog drugog dana , a serije imaju 6 do 10 tretmana. Svaki kozmetičar će vam preporučiti i savetovati  vam kako i koliko na osnovu stanja vaše kože.

Miolifting je pdličan za kombinovanje sa drugim tretmanima za podmlađivanje kao što su radiotalasni lifting, laser lica i mezoterapija.

Osim tretmana za lepotu i podmlađivanje, može koristiti i za rešavanje određenih medicinskih problema, kao što su ožiljci, bubuljice, akne i otok očnih kapaka.

 Koje rezultate možete očekivati ?

miolift lica rezultati

 • Vraćanje elastičnosti kože
 • Zatezanje mimičnih mišića na vasem licu
 • Ublažavanje finih linija i sitnih ožiljaka na  licu
 • Podizanje tonusa kože
 • Ublažavanje otoka očnih kapaka i podočnjaka
 • Poboljšavanje mikrocirkulacije celokupnog lica, vrata i dekoltea

U kojim godinama se preporučuje?

Miolift se preporučuje i slobodno se može raditi već od 25. godine, kao preventiva jednom u mesec dana ili jednom u dva meseca, ili kao serija tretmana posle navršene 30. godine.

Najbolje je da pre odluke dobijete sve potrebne informacije od svog kozmetičara, kao i odgovore na pitanja šta možete očekivati nakon tretmana, da ne bi sebe doveli u situaciju da ne budete zadovoljni rezultatima. Nije vezan ni za jedno godišnje doba i može se raditi u bilo kom mesecu.

Budite strpljivi i odvojite vreme , obzirom da ova nega lica traje oko 60 minuta. Kao što smo rekli, veoma je prijatan, a završava se kolagenom fazom, gde se stavljaju maske sa hitinom, kolagenom ili hijalurunskom kiselinom, a sve zavisi od stanja kože.

Tretman je namenjen kako ženama tako i muškarcima.

Miolift nije za vas ako imate problem sa nečim od sledečeg:

 • preosetljiva koža
 • alergije
 • infektivna stanja
 • zapaljenski procesi
 • rozacea
 • izraženi kapilari
 • herpes
 •  srčane tegobe i sa povišen krvni pritisak
 • Epilepsija
 • Trudnoća
 • Maligna oboljenja

Miolift aparat

Još uvek niste sigurni u ovaj tretman ? Plašite se i dalje se pitate, kakve su te struje ?

Hajde da probamo da objasnimo kako funkcioniše miolift aparat, kako biste se u potpunosti opustili i oslobodili straha .

Aparat za miolifting deluje na mišiće lica kombinacijom dve elektrode postavljenje na određenim mestima, pomoću kojih se dobija mišićna reedukacija i regeneracija  kontrakcijom ili istezanjem mišića.

Biostimulacija je okidač za potkožne procese poput sinteze ATP-a.  Kao rezultat poboljšava se limfna i krvna cirkulacija koje dovode do zdrave, jedre, ujednačene i hidrirane kože.

Pomoću miolift aparata, koža, potkožno tkivo i mišići tretiraju se strujnim oblicima slabog inteziteta.  Nema bola koji ne možete podneti. Cilj miolifta je da se koža, potkožno tkivo i mišići aktiviraju da dođe do bolje odbrane od štetnih spoljnih uticaja, sve u cilju da se uspori prirodni proces starenja.

Sad već zvuči bolje, zar ne ?

A ako vam kažemo da se prvi vidljivi efekti prepoznatljivi već nakon prve serije tretmana?

Miolift iskustva i cena

Iskustva dama koje su koristile ovaj tretman za ulepšavanje idu u prilog ovog tretmana, obzirom da je pre svega neinvazivan i potpuno bezbolan.

Neke osobe su imale reakciju, tako što su se osule po licu, ali to je jako redak slučaj, i obično se javlja kod osoba koje imaju jako, jako osetljivo lice.

Sve dame su pohalile sjajne i  brze rezultate, pre svega kod podizanja i zatezanja lica, vrata i dekoltea i intenzivog i brzog podmlađivanja.

Licu je isto kao i telu  neophodno vežbanje u cilju njegovog oblikovanja. Možete svakako raditi jogu za lice.

Iskustva sa mioliftom govore da su različiti motivi za odlazak na ovaj tretman.

 • Osobe koje su radile miolift  u starosti između  25-35 godina, na ovo su se odlučile kako bi se poboljšava  zaštitna uloga kože, kako bi sprečile pojavu bora (u tim godinama se javljaju prve bore, treba da mislite na vreme) regulisale lučenje masnoće . Kao sjajnu dopunu, uz miolift, osobe koje su bile zadovoljne tretmanom su koristile i kreme protiv bora, koje su još više poboljšale sam tretman, a njihovoj koži pružile sjajno lice bez bora i vidljivih finih linija.

Najbolje je da koristite kreme za bore koje su na prirodnoj bazi, jer uz pomoć ovih krema nećete imati nikakve kontraidikacije, a povoljne su za sve tipove kože.

 • Druga kategorija osoba su dame između 35 i 45 godina, koje su išle na miolift u cilju podmlađivanja i usporavanja procesa starenja. Dakle, uz pomoć ove procedure,  najbrže i najlakše se rešava pad mišića i umoran izgled kože, a osoba može da izgleda čak i do 10 godina mlađe.
 • Kod osoba preko 45. godine života, motiv je intenzivno podmlađivanje. Miolift deluje na mehaničke i biohemijske promene na koži, ubrzava cirkulaciju i vraća zdravu boju koži.

Kada je u pitanju cena, možemo slobodno reći da miolift spada u tretmane koji nisu skupi i za koji bi svaka dama mogla da odvoji i vreme i novac. Naravno da se cena razlikje od salona do salona, ali naša preporuka je da vam to ne bude najbitnija stvar. Bitnija stvar jeste da budete sigurni da ste odabrali pravi kozmetički salon i da vam ovaj tretman izvodi stručno lice u koje ćete biti potpuno sigurni.

Ukoliko vam se pojavi bilo kakva sumnja, slobodno pitajte sve što vas zanima, jer u vašem interesu je da budete zadovoljni. Takođe, možete tražiti fotografije pre i posle, kako bi dobili uvid u to šta možete očekivati .

Određeni kozmetički saloni prave razne promocije i akcije, kako bi privukli veći broj korisnika i mušterija. Opet, na vama je za koga ćete se oldučiti.

U pojedinim salonima miolift se izvodi u trajanju od 30 minuta i od sat vremena, pa su tako i cene određene. Ukoliko se odlučite za tretman od pola sata, cena miolifta po tretmanu je oko 3000 rsd, dok je za sat vremena cena duplo veća, dakle 6000 rsd.

Imajte na umu da ova i druge povremene procedure daju trajne rezultate jedino uz stalnu negu koja podrazumeva dobru kremu za bore – svaki dan.

Nadamo se da smo vam malo približili ovaj tretman i informisali vas o tome šta da očekujete. Ostaje još da odlučite da li je to za vas i da eventualno zakažete.