Miolift lica kao način da se lako i brzo podmladite

Miolift lica kao način da se lako i brzo podmladite

Autor:

Miolift je čudesan tretman koji podmlađuje vaše lice. Evo detalja o tome šta podrazumeva, kako se radi i kakve efekte možete očekivati posle tretmana.

Da li vam se desi ponekad, dok se gledate u ogledalo, da osetite setu, i kažete sebi “E da mi je lice, kao što je bilo pre deset godina”.

Dok se gledate u ogledalo, nekako vam lice izgleda obešeno, sve više je bora, oko očiju, usana i na čelu, a vi bi samo barem na kratko da se vratite koju godinu unazad. Postoji i ta mogućnost, ali ne da se vratite na kratko, već stvarno da vam izgled kože bude kao što je bio pre deset godina.

Ukoliko želite da izgledate mlađe i da vam lice izgleda kao što je izgledalo pre nekoliko godina, onda je miolift tretman za vas.

Ono što je bitno da znate da se miolift koristi u kozmetičkim salonima. Potrebno je da tretman izvodi stručno lice, i da na kraju budete zadovoljni rezultatima.

Miolift je neinvazivan tretman, koji se koristi u cilju podmlađivanja lica kako kod žena, jednako i kod muškaraca.  

Ovaj tretman se uspešno koristi već godinama, prvo u medicinske svrhe (pareze lica i tela, atrofije, testovi), a zatim i u kozmetičke svrhe, gde pokazuje sjajne rezultate i mnoge dame mu se stalno vraćaju.

Miolift aparat koristi struju, koja omogućava aktivnim suspstancama iz preparata da efikasnije i dublje penetriraju u kožu i to samom tretmanu daje dvostruko dejstvo, a vama duplu korist.

Takođe miolift se može koristiti za ublažavanje postojećih vidljivih oštećenja na licu, kako kod fleka na licu, tako i kod proširenih pora i za podmlađivanje.

Ukoliko više volite da se izborite sa nesavršenostima na licu u udobnosti svog doma i bez bilo kakve struje i aparata, imamo predlog. Pročitajte Heleninu priču! Zašto? Pa zato što je ona uspela da podmladi svoje lice i zategne ga na potpuno prirodan i lak način. Lice joj fenomenalno izgleda, nema bore i nije i opušteno. To njeno iskustvo naći ćete na ovom linku: https://minutzamene.com/ovako-sam-se-ja-resila-bora-i-podocnjaka-lako-je/

Šta je miolift?

Miolift predstavlja bezbolan i neinvanzivan tretman, u kom se ne koristi bilo kakav dopunski hemijski preparat. Miolift se izvodi aparatom kojim se stimuliše umorna i opuštena koža i mišići lica.

Miolift tretman ukratko  predstavlja primenu niskofrekventne struje u cilju podmlađivanja lica. Na sličan način deluje i radiotalasni lifting svojim ultrazvučnim frekvencijama. Ovaj tretman je za sve one dame koje žele da poboljšaju tonus, jer se  tretmanom deluje na kožu i mišiće, a upravo tako se poboljšava njihov tonus.

Ove potpuno biološke struje, deluju tako što stimulišu stvaranje kolagenih i elastičnih vlakana u srednjem sloju derma.

Na kraju tretmana miolifta dobićete ublažene bore i poboljšanu mikrocirkulaciju u koži. Kao krajnji rezultat je u stvari face lifting efekat.

Prednosti miolifta

miolift lica

Miolift sadrži elektrobiološke struje koje dovode do poboljšanja cirkulacije, aktivnosti ćelija i razmene materija. Vrlo jednostavno, brzo i lako se koristi sve u cilju da budete zadovoljna dama i  dobijete zategnuto, hidrirano i jedro lice, bez ikakvih neželjenih propratnih efekata.

Miolift lica dovodi do regeneracije i prestruktuiranja mišićnih vlakana na licu i njihovog zatezanja  i to se postiže njihovom stimulacijom kompjuterizovanim električnim impulsima.

Šta još možete očekivati od miolifta?

Miolift dovodi  do povećanja i efektivne upotrebe ATP-a  (adenozin trifosfat) . To je  protein koji se ponaša kao gorivo u vašim mišićima. Taj spoljašnji nadražaj dovodi do pozitivnog odgovora kože i mišića na ćelijskom nivou. On zateže, tonira i jača mišiće koji su vremenom oslabili i vašem licu dali onaj ne baš lep‘’viseći’’ izgled bez jasnih kontura.

Miolift poboljšava vašu cirkulaciju za čak 38% , povećava količinu esencijalnih nutritijenata u mišićnom tkivu i vlaknima i povećava detoksikaciju kože.

Još jedna super stvar je što povećava stvaranje proteina, kao što su kolagen (za 14%) i elastin (za 48%). Ova dva proteina pomažu u reparaciji i regeneraciji oštećenog tkiva.

Sve prednosti miolifta za lice 

Miolift  se koristi za podmlađivanje  lica i oblikovanje tela.  Dakle, osim lica, ovaj miolft tretman se može izvoditi i na telu.

Jako slabim električnim impulsom se stimulišu procesi prirodnog lečenja organizma u cilju poboljšanja kože i mišića lica. Takođe, miolift se može izvoditi i na vratu, gde se uspešno smanjuje  i zateže podbradak.

Prednosti miolifta, kada je lice u pitanju, su što nema neželjene efekte, nije invazivan i daje zagarantovane, a najvažnije od svega prirodne rezultate. Super prednost miolfita je što su efekti  vidljivi već nakon prvog  tretmana.  Naravno, potrebna je serija tretmana za pun doživljaj, ali nakon svakog tretmana rezultati sve bolji.

Takođe, ne mora da brinete o oporavku, obzirom da oporavak posle miolifta uopšte nije neophodan – svojim redovnim svakodnevnim aktivnostima se možete vratiti odmah.

Izvodi se u seriji od više tretmana za kumulativne i dugotrajne efekte, i što je veoma važno, da ne brinete, miolift je u potpunosti bezbolan tretman.

Kako izgleda tretman miolift lica

Za miolift se može reći da je jedina metoda koja tretira mišiće lica. Tokom tretmana se stimulišu određene mišićne grupe, čijom kontrakcijom se vraća izgubljeni tonus, a lice vraća izged koji je imalo pre desetak godina, upravo ono što smo spomenuli na početku.

Miolift je aparat koji proizvodi tačno i precizno proračunatu biostruju, a to je veoma važno, jer je tako propračunata struja potrebna za stimulaciju svakog vašeg mišića lica i vrata. Uz pomoć miolifta, svaki mišić biće aktiviran i ponovo programiran.

I da ne brinete previše, i da ne bude nedoumica ili straha, stimulacija strujom nema neželjenje reakcije, bez obzira na tip vaše kože.

Miolift postupak i tretman se sastoji iz tri faze:

Jedan miolift tretman obično traje od 30 do  60 minuta.

Koliko miolift tretmana mi je potrebno?

Za postizanje najboljih rezultata miolift se izvodi svakog drugog dana u seriji od 6 do 10 tretmana. Svaki kozmetičar će vam preporučiti i savetovati  vam održavanje na mesečnom nivou.

Ono što je dobra stvar kod miolifta je to što je tretman odličan za kombinovanje sa drugim tretmanima za podmlađivanje kao što su radiotalasni lifting, laser lica i mezoterapija.

Jedna super stvar kod miolifta je što se, osim tretmana za lepotu i podmlađivanje, može koristiti i za rešavanje određenih medicinskih problema, kao što su ožiljci, bubuljice, akne i otok očnih kapaka.

 Koje rezultate možete očekivati kada je miolift lica u pitanju?

 • Vraćanje elastičnosti kože
 • Zatezanje mimičnih mišića na vasem licu
 • Ublažavanje finih linija i sitnih ožiljaka na  licu
 • Podizanje tonusa kože
 • Ublažavanje otoka očnih kapaka i podočnjaka
 • Poboljšavanje mikrocirkulacije celokupnog lica, vrata i dekoltea

U kojim godinama se preporučuje i kada se primenjuje ova metoda i koliko traje?

Miolift se preporučuje i slobodno se može raditi već od 25. godine, kao preventiva jednom u mesec dana ili jednom u dva meseca, ili kao serija tretmana posle navršene 30. godine.

Najbolje je da pre odluke dobijete sve potrebne informacije od svog kozmetičara, kao i odgovore na pitanja šta možete očekivati nakon tretmana, da ne bi sebe doveli u situaciju da ne budete zadovoljni rezultatima. Nije vezan ni za jedno godišnje doba i može se raditi u bilo kom mesecu.

Budite strpljivi i odvojite vreme za miolift, obzirom da ceo tretman traje oko 60 minuta. Kao što smo rekli, veoma je prijatan, a završava se kolagenom fazom, gde se stavljaju maske sa hitinom, kolagenom ili hijalurunskom kiselinom, a sve zavisi od stanja kože.

Tretman je namenjen kako ženama tako i muškarcima. 

Miolift nije prava stvar za vas ako imate problem sa nečim od sledečeg: 

 • preosetljiva koža
 • alergije
 • infektivna stanja
 • zapaljenski procesi
 • rozacea
 • izraženi kapilari
 • herpes
 •  srčane tegobe i sa povišen krvni pritisak
 • Epilepsija
 • Trudnoća
 • Maligna oboljenja

Miolift aparat

miolift aparat

Još uvek niste sigurni u ovaj tretman ? Plašite se i dalje se pitate, kakve su te struje ?

Hajde da probamo da objasnimo kako funkcioniše miolift aparat, kako biste se u potpunosti opustili i oslobodili straha od ovog tretmana.

Miolift aparat deluje na mišiće lica kombinacijom dve elektrode postavljenje na određenim mestima, pomoću kojih se dobija mišićna reedukacija i regeneracija  kontrakcijom ili istezanjem mišića.

Biostimulacija je okidač za potkožne procese poput sinteze ATP-a.  Kao rezultat poboljšava se limfna i krvna cirkulacija koje dovode do zdrave, jedre, ujednačene i hidrirane kože.

Pomoću miolift aparata, koža, potkožno tkivo i mišići tretiraju se strujnim oblicima slabog inteziteta.  Nema bola koji ne možete podneti. Cilj miolifta je da se koža, potkožno tkivo i mišići aktiviraju da dođe do bolje odbrane od štetnih spoljnih uticaja, sve u cilju da se uspori prirodni proces starenja.

 Sad već zvuči bolje, zar ne ?

A ako vam kažemo da se prvi vidljivi efekti prepoznatljivi već nakon prve serije tretmana?

Cilj miolift tretmana

 • Smanjenje otoka na koži zbog gubitka mišićnog tonusa
 • Smanjenje opuštenosti lica
 • Poboljšanje resorpcije aktivnih materija kroz kožu
 • Poboljšanje tonusa mišića,  izgleda kože sklonu boranju i već izborane koža lica
 • Preventivna mera za poboljšanje ćelijskih funkcija potkožnog tkiva
 • Poboljšanje cirkulacije krvi 
 • Revitalizacija i regeneracija kože i potkožnog tkiva
 • Poboljšanje elasticnosti kože
 • Ublažavanje podočnjaka i kesica ispod očiju
 • Ublažavanje bora i svežih ožiljaka
 • Zatezanje, tj. toniranje mimičnih mišića lica

Miolift iskustva

Iskustva dama koje su koristile miolift za ulepšavanje idu u prilog ovog tretmana, obzirom da je pre svega neinvazivan i potpuno bezbolan.

Neke osobe su imale reakciju, tako što su se osule po licu, ali to je jako redak slučaj, i obično se javlja kod osoba koje imaju jako, jako osetljivo lice.

Sve dame su pohalile sjajne i  brze rezultate, pre svega kod podizanja i zatezanja lica, vrata i dekoltea i intenzivog i brzog podmlađivanja.

Licu je isto kao i telu  neophodno vežbanje u cilju njegovog oblikovanja. Možete svakako raditi jogu za lice.

Iskustva sa mioliftom govore da su različiti motivi za odlazak na ovaj tretman.

 • Osobe koje su radile miolift  u starosti između  25-35 godina, na ovo su se odlučile kako bi se poboljšava  zaštitna uloga kože, kako bi sprečile pojavu bora(u tim godinama se javljaju prve bore, treba da mislite na vreme) regulisale lučenje masnoće i hidrirale se.Kao sjajnu dopunu, uz miolift, osobe koje su bile zadovoljne tretmanom su koristile i kreme protiv bora, koje su još više poboljšale sam tretman, a njihovoj koži pružile sjajno lice bez bora i vidljivih finih linija.

Najbolje je da koristite kreme za bore koje su na prirodnoj bazi, jer uz pomoć ovih krema nećete imati nikakve kontraidikacije, a povoljne su za sve tipove kože.

 • Druga kategorija osoba su dame između 35 i 45 godina, koje su išle na miolift u cilju podmlađivanja i usporavanja procesa starenja. Dakle, uz pomoć miolifta,  najbrže i najlakše se rešava pad mišića i umoran izgled kože, a osoba može da izgleda čak i do 10 godina mlađe.
 • Kod osoba preko 45. godine života, motiv je intenzivno podmlađivanje. Miolift deluje na mehaničke i biohemijske promene na koži, ubrzava cirkulaciju i vraća zdravu boju koži.

Miolift cena

Kada je u pitanju cena, možemo slobodno reći da miolift spada u tretmane koji nisu skupi i za koji bi svaka dama mogla da odvoji i vreme i novac. Naravno da se cena razlikje od salona do salona, ali naša preporuka je da vam to ne bude najbitnija stvar.Bitnija stvar jeste da budete sigurni da ste odabrali pravi kozmetički salon i da vam ovaj tretman izvodi stručno lice u koga ćete biti potpuno sigurni.

Ukoliko vam se pojavi bilo kakva sumnja, slobodno pitajte sve što vas zanima, jer u vašem interesu je da budete zadovoljni. Takođe, možete tražiti fotografije pre i posle, kako bi dobili uvid u to šta možete očekivati od miolifta.

Određeni kozmetički saloni prave razne promocije i akcije, kako bi privukli veći broj korisnika i mušterija. Opet, na vama je za koga ćete se oldučiti.

U pojedinim salonima miolift se izvodi u trajanju od 30 minuta i od sat vremena, pa su tako i cene određene. Ukoliko se odlučite za tretman od pola sata, cena miolifta po tretmanu je 550,00rsd, dok je za sat vremena cena duplo veća, dakle 1100,00 rsd.