Aquafilling za povećanje grudi i atraktivan izgled

Aquafilling za povećanje grudi i atraktivan izgled

Autor:

Aquafilling za povećanje grudi je još jedan način da dobijete bujnije poprsje. Otkrivamo vam  šta je, kako funkcioniše i koje su prednosti ovog tretmana.

Provodite jako puno vremena ispred ogledala i imate utisak da vam ni jedna haljina ili uska rolka, ne stoje kako biste vi želeli. Duboko dekoltirana majica je vaš san, i želite nešto da promenite na vašim grudima. Vaše grudi nikako ne dolaze u prvi plan.

Stalno se informišete i čitate o svim mogućim načinima za povećanje grudi, ali i dalje ste skeptični i nesigurni.

Aquafilling za povećanje grudi je još jedan od tretmana za uvećanje grudi, koji je zapravo filer novije generacije –  sterilni hidrofilni gel i kompatibilan je sa ljudskim organizmom.

Šta je ovaj filer zapravo?

Aquafilling sadrži 98% fiziološkog rastvora (0,9% NaCl) i 2% katjon kopolamida, supstanca drži ove molekule vode u stanju gela –  to zapravo gelu omogućava da ostane u vašem organizmu i više od 5 godina, jer se postepeno razgrađuje.

Kada se koristi aquafilling za povećanje grudi on je idealan za postojeće i vidljive asimetrije kod grudi, kao i za povećanje grudi za jedan broj.

Tretman aquafilling gela za povećanje grudi jeste metoda koja je prijatna je za vas, što je važno da znate. Naravno, biće neophodno da se koristi anestezija dela tela koji želite da tretirate, nije sasvim bezbolna.

Ako želite da bezbolno povećate grudi, onda prvo pročitajte Danijelino iskustvo. Ona je uspela da dobije dekolte o kojem je maštala tako lako, da je prosto šteta ne probati. O čemu se radi i kako i vi možete povećati grudi, saznaćete ako pročitate njeno lično iskustvo koje se nalazi na ovom linku:https://minutzamene.com/krema-koja-mi-je-povecala-grudi/

Kada je aquafilling za povećanje grudi u pitanju, od pacijenta se ne očekuje neka posebna priprema pre samog tretmana, niti će vam hirurg predložiti neki poseban način oporavka nakon tretmana. Dakle, nećete ostati u ordinaciji, zapravo nećete biti hospitalizovani, već vam je omogućen brz povratak kući i vraćanje vašim svakodnevnim aktivnostima.

Aquafilling za povećanje grudi, kao što smo rekli, jeste idealan kod asimetrije grudi, međutim on se može koristiti i za lice, kao i kod oblikovanja zadnjice i kod listova nogu.

Pre nego što vam damo detaljne informacije oko samog tretmana aquafillinga za povećanje grudi, kako funkcioniše, gde možete raditi, kao i koja je cena, treba da se dobro raspitate oko stručnosti vašeg hirurga.

Ukoliko tretman aquafilling za povećanje grudi radite kod stručnog i obučenog hirurga, u zdravim i sterilnim uslovima, ne treba da brinete oko rezultata, i eventualnih posledica.

Aquafilling je potpuno bezbedan gel.

Šta je aquafilling?

Aquafilling za povećanje grudi predstavlja neinvazivnu i nehiruršku tehniku za oblikovanje grudi .

Ovaj tretman napravio je pravi bum u estetskoj medicini. Upravo zahvaljujući sastavu aquafiling gela, njegov tok razgradnje je usporen, dok su rezultati odmah vidljivi i u isto vreme osetićete oduševljenje . Efekat aquafillinga za povećanje grudi  traje od pet do skoro osam godina u nekim situacijama.

Samim tim, najveća prednost aquafillinga za povećanje i podizanje grudi ogleda se upravo u tome što u isto vreme štedite i vreme i novac.

Aquafilling za povećanje grudi nudi vam veliku prednost, pre svega svojom prirodnošću, i samim tim daje efekat, zapravo izgled prirodnih grudi .

Još jedna pozitivna strana njegovog sastava jeste i njegova bezbednost. Obzirom da se radi o prirodnim sastojcima koje ljudsko telo već u sebi sadrži, šanse su veoma male da ga telo prepozna kao strano i reaguje na negativan način.

Do sada, u radu nisu uopšte zabeležene negativne reakcije na njegovo ubrizgavanje za povećanje grudi ili drugi nedostaci .

Aquafilling gel je jedan od retkih preparata koji je u velikom procentu kompatibilan sa ljudskim organizmom.

aquafilling za grudi

Ko su najbolji kandidati za povećanje grudi na ovaj način?

Efikasnost aquafillinga za povećanje grudi zavisi od jačine tretmana, doziranja, kao i fizičkog statusa žene. Aquafilling za povećanje grudi preporučuje se i najbolje rezultate ima kod:

Nakon intervencije aquafillinga za povećanje grudi  nema na telu ožiljaka, kao što nema nikakve traume tokom samog  tretmana. Sam tretman aquafillinga za povećanje grudi potpuno je bezbolan, jer se tretman izvodi u lokalnoj anesteziji.

Najvažnije od svega da nakon samog postupka aquafillinga za povećanje grudi , vi se odmah vraćate svojim aktivnostima i svakodnevnim navikama.

Aqufilling za povećanje grud u kombinaciji sa drugim filerima

Zahvaljujući formuli, aquafilling za povećanje grudi, sasvim je kompatibilan sa ostalim prethodno korišćenim dermalnim filerima.

Takođe, ne postoji  mogućnost migracija gela ili formiranje krutih vlaknastih kapsula. Isto tako, nema zapaljenja ili infiltracija na mestu inekcije.

Ukoliko ste odlučili za tretman, bićete zadovoljni nakon samog tretmana, jer ćete na kraju dobiti lep, svež i zdrav izgled vaših grudi.

Ono što je posebno važno, vaše grudi izgledaće prirodno. Moći ćete da izgledate izazovno i privlačno u svakoj odevnoj kombinaciji, i vaše grudi će konačno biti u prvom planu.

Kako izgleda tretman aquafilling gelom

Pre samog početka tretmana aquafillinga za povećanja grudi, prvi korak jeste konsultacija sa hirurgom. Nakon što ste se dobro informisali oko stručnosti hirurga koji će izvoditi tretman, u samoj ordinaciji dobijate sve neophodne informacije o samom tretmanu.

Slobodno se raspitajte baš o svim stvarima koje vas zanimaju. 

Kada sa hirurgom dogovorite datum kada ćete raditi tretman aquafillinga, u to vreme dolazite u ordinaciju. Hirurg će prvo da vam da anesteziju. Proći će nekih dvadeset minuta dok anestezija ne počne da deluje.

Sledeći korak jeste ubrizgavanje gela u grudi . Aquafilling za povećanje grudi namenjen je za korigovanje asimetrija, kao i za povećanje grudi za jedan broj veličine grudnjaka.

Tretman je gotov kada hirurg završi sa ubrizgavanjem gela . Vreme samog tretmana neće biti duže od sat vremena. Obzirom da ste pod anestezijom, sam tretman biće veoma prijatan .

Nakon samog tretmana  nema vidljivih otoka, nema iritacije, kao ni peckanja ili svraba. Potpuno ste mirni, i spremni ste za sve aktivnosti koje vas čekaju.

aquafilling gel

Aquafilling za povećanje grudi prednosti

Pri donošenju odluke o tome koja je metoda povećanja grudi vaš izbor, da li je to možda neka prirodna metoda, krema za povećanje grudi, trake za povećanje grudi ili neka druga hirurška metoda, svaka žena želi da dobije prirodan izgled sa najmanjom traumom i najvišom efikasnošću, bez ikakvih nuspojava.

Koji ćete način za povećanje grudi izabrati zavisi od vas, kojoj najviše verujete i kakve rezultate želite. Ukoliko izaberete aquafilling za povećanje grudi, sam tretman ima sledeće prednosti:

Prirodan izgled

Aquafilling za povećanje grudi vam pruža prirodnost i mekoću vaših grudi. Ni jedna kontura nije vidljiva, a vaše grudi nikad lepše.

Siguran i pouzdan tretman

Svaka žena treba da bude sigurna u ovaj tretman. Ovaj tretman pruža pouzdanost i sigurnost jer nema migracije gela, nema upala ili fragmentacija na mestu ubrizgavanja, niti infiltracije u samoj zoni ubrizgavanja.

Nuspojave kao što su crvenilo i otok, koji su često primećeni nakon drugih intervencija i tretmana,  vrlo retko se primećuju nakon ovog načina povećanje grudi.

Aquafilling nije strano sredstvo ubrizgano u mekano tkivo dojke, to je prirodna supstanca u obliku hidrofilnog gela, a kao posledica toga, nema komplikacija tokom postoperativnog perioda i brz je povratak u normalan društveni život.

Međutim, nije jedini. Povećanje grudi sopstvenim masnim tkivom je takođe slično.

Elastičnost

Zahvaljujući jedinstvenoj formuli aquafillinga gela , koji ima sposobnost da svojim pozitivnim električnim nabojem privuče molekule kolagena i elastina sa negativnim nabojem, ovim procesom efikasno se postiže dugotrajna gipkost i elastičnost vaše kože.

Aquafilling gel se veoma lako ubrizgava u kožu i žena ne oseća nikakav bol, čak ukoliko se radi na licu i ne koristi se anestezija. 

Dugotrajni efekat

Aquafilling  gel je rastvorljiv u vodi. Devedeset osam posto njegovog sastava sastoji se od 0,9% fiziološke rastvora natrijum hlorida. Polako se razgrađuje i daje dugotrajan efekat, koji  traje i više od pet godina.

Zahvaljujući svojoj formuli, aquafilling kompatibilan je sa drugim prethodno ubrizgavanim dermalnim filerima. Može se primeniti u jednom području u slučaju nedovoljne korekcije korak po korak.

Dakle, ako ste odabrali aquafilling za povećanje grudi možete biti sigurni da je to prvi korak na vašem putu ka lepom i prirodnom izgledu vaših grudi. Uskoro ćete imati atraktivno telo i svi će vam se diviti.

Nehirurški postupak

Nakon tretmana ne ostaju i nema ožiljaka i nema trauma tokom lečenja. Vi ćete biti spremni da se vratite svom društvenom i poslovnom životu veoma brzo.

Aquafilling gotovo je bezbolan tretman, jer se inekcije izvode pod lokalnom infiltracijskom anestezijom sa anestetikom.

Koliko je štetan aquafilling za povećanje grudi

Ovo je sada pravo pitanje, obzirom da postoje mnoga različita tumačenja i mišljenja. Mnogi lekari će reći da kod svih filera i tretmana uvećanja grudi,  osim prirodnog puta, postoji potencijlan problem. Radi se o dugoročnim rezultatima problema koji se posebno tiču karcinoma dojke.  Zbog toga je savet lekara da budete veoma oprezni sa samim tretmanom aquafillinga za povećanje grudi.

Baš iz tog razloga mnogi doktori ne preporučuju ovaj tretman posebno na delovima tela koja su sklona razvoju raka.

Kod nas je aquafilling registrovan kod Agencije za lekove i medicinska sredstva i poseduje CE i ISO sertifikate za sigurnost i kvalitet.

Za sve osobe koje nisu sasvim sigurne i osećaju dozu straha u vezi sa svim vrstama intervencije na grudima, onda je najbolje rešenje za vas da koristite prirodne kreme za povećanje grudi.

Svaku ženu koju pitate šta želi da postigne povećanjem grudi, reći će vam na prvom mestu, da je to prirodan izgled. Uz pomoć kreme za povećanje grudi, dobićete sasvim prirodan izgled grudi, lepo oblikovane i čvrste grudi.

Aquafillling iskustva

Kada želite da se informišete oko nekog tretmana, obično iskustva drugih žena tražite na forumu. Međutim, najbitnije i najtačnije informacije u ovom slučaju, dobićete od hirurga koji izvodi sam tretman aquafilling za povećanje grudi.

I ne samo što kod hirurga dobijate sve informacije, već ćete dobiti album fotogafija pre i posle, kako biste imali jasan uvid u to koje rezultate postižete samim tretmanom aquafilling za povećanje grudi.

Većina osoba je bila zadovoljna aquafillingom, pre svega jer ovaj tretman za povećanje grudi pruža dugotrajni efekat. Dobijate prirodni izgled vaših grudi, koje su lepo oblikovane i čvrste.

Ukoliko ste i dalje skeptične, i razmišljate o mogućim posledicama, onda je za vas idealno rešenje alternativa. U ovom slučaju najbolje rešenje za vas su prirodne kreme za povećanje grudi, koje vam upravo pružaju isti efekat kao i sam tretman. Dobićete čvrste, lepo oblikovane grudi, koje svojim novim izgledom neće zahtevati obavezno nošenje grudnjaka.

Aquaffiling cena

Pored nekih od prednosti koje smo vam spomenuli u vezi sa aquafillingom postoji i jedna mana, a u pitanju je cena.

Cena aquafillinga za povećanje grudi kreće se od  2200 eur do 4400 eur, što ćete se složiti jeste visoka cena. Korekcija se može izvršiti i za cenu od 1800eur.

Sada, kada imate potpuni uvid u sve prednosti ove metode kao i kako sam tretman funkcioniše, koliko košta i koliko traje, možete doneti odluku da li je ovaj tretman za vas ili ne.