Prxt33 piling za lice je novi trend brzog ulepšavanja!

Prxt33 piling za lice je novi trend brzog ulepšavanja!

Prxt33 piling za lice predstavlja metodu brzog prikrivanja nedostataka sa kože lica, posebno kod osoba koje nisu ljubitelji igle!  Evo u čemu je njegova tajna.

Koža lica je 24h izložena različitim uticajima spoljašnje sredine, kako dobrim, tako i lošim. Vrlo često se dešava da su ti sitni nedostaci najveći krivci za pad samopozdanja osobe koja ih ima, pa se neretko dešava da se odlučimo i za nemoguće poduhvate, sve u cilju njihovog odstranjivanja. 

Kod osoba mlađe dobi, dešava se da pubertetske akne i bubuljice ostave snažne ožiljke u vidu crvenih linija, koje naizgled deluju vrlo neprijatno. Nešto mlađa populacija, usled hirurških intervencija poznaje različite tipove ožiljaka na licu ili telu koji se nikako ne mogu otkloniti. Međutim, kada govorimo o nešto starijima, znamo da su njihovi problemi uglavnom vezani za pojavu bora i neelastičnosti kože, kao posledica starenja kože, a sasvim je izvesno da se problemi sa prvom pojavom bora javljaju već u ranim 30. 

Upravo, sve su ovo dobre indikacije za odabir prxt33 pilinga za lice, jer je upravo on metoda koja vrlo brzo rešava sve ove gore navedene probleme. 

Ovo nije jedini izbor za negu lica. Jako dobre rezultate možete postići samo kod kuće!   Ana, recimo, izgleda kao da joj je 40 godina, a ustvari ima 53. Ona je na vreme preduzela određene mere, čim je primetila prve nepravilnosti na licu, kako bi zaštitila sebe i svoju kožu lica. Životni stav, redovna nega i još jedna stvar su joj omogućili da tako izgleda . To isto može pomoći i vama. Jednostavno je. U čemu je tajna, saznajte na ovom linku: https://minutzamene.com/kako-sam-obrisala-bore-i-sve-znakove-starenja-sa-lica/

Šta je prxt33 piling za lice?

Prxt33 piling za lice predstavlja hemijski, medicinski preparat u kome su tačno odmerene supstance trihlorsirćetne kiseline i vodonik-peroksida. 

prxt33 tretman lica

Ove dve supstance su veoma važne kada je u pitanju biorevitalizacija kože, uklanjanje ožiljaka, pročišćavanje kože od akni i bubuljica, ukljanjanje strija i melazma (tamnih fleka po licu usled prekomernog lučenja melanina), kao i drugih nepravilnosti čije poreklo nastanka nije poznato. 

Trihlorsirćetna kiselina u jačini od 33% stimuliše hormone rasta fibroblasta koje proizvodi kolagen, a poznato je da je on zadužen za održavanje normanle vlažnosti i elastičnosti kože. Trihlorsirćetna kiselina ima antiupalne efekte, čisti dubinske pore od nakupljenih nečistoća, uklanja bakterije i višak izlučenog sebuma kod masne kože lica, koji je i doveo do zapušenja pora. 

Vodonik-peroksid je snažan antioksidans, ima antiseptično dejstvo. U kontaktu sa epidermisom, oslobađa velike količine kiseonika, koji fizički čisti kožu od vidljivih nečistoća. U isto vreme snabdeva sve ostale ćelije kože čistim kiseonikom, koji je neophodan za svež izgled kože, čineći je nahranjenom i jedrom. Količina kiselina sprečava sintezu melanina, tako da se uspešno bori protiv pigmentacija, pega, fleka i akni. Vodonik peroksid, u narodu poznat kao hidrogen 3% za kožu je preparat koji ima višestruku namenu. Upotrebom direktno na kožu, u jačoj koncentraciji, izbeljuje i uklanja čak i tamne fleke na nausnicama. Kada se koristi nerazblažen, može ostaviti opekotine ili neka druga oštećenja po koži. Inače se u svakodnevnoj upotrebi koristi kod medicinara u svrhu čišćenja dubokih i površinskih rana. 

Dobar je izbor jer nema neželjene efekte kada se pravilno koristi.

Kako se izvodi prxt33 piling za lice?

Tretman hemijskog pilinga je bezbolna metoda i za pacijenta i za osobu koja ga izvodi. Ne mora da podrazumeva da intervenciju izvodi lekar, mada je preporučljivo, zbog mogućih neželjenih efekata i brzog delovanja stručnog lica. Mnogi korisnici ga čak izvode i samostalno, u kućnim uslovima, bez nadzora lekara i stručne pomoći. Dobra strana same procedure je što nema igala, nema sterilisanih instrumenata, ne postoji vremenski tok oporavka, kao ni fotoosetljivost na određeni preparat. Nakon intervencije, vraćate se normalnim životnim aktivnostima. 

Primena prxt33 pilinga se ne razlikuje mnogo od drugih metoda pilinga kojim se uspešno rešavaju mnogi nedostaci. Najpre je neophodno pripremiti i očistiti kožu lica od šminke i drugih nečistoća. To ćete najbrže i najpravilnije uraditi umivanjem mlakom vodom i nekim sredstvom za skidanje šminke, zatim blagim utapkavanjem peškira na lice. Nakon toga, ukoliko je potrebno, možete nekim prirodnim losionom za lice dodatno očistiti lice, kako biste pokupili ostatak nečistoće. 

Kada ste sigurni da ste lepo očistili lice, nanosi se preparat prxt33 na lice i kružnim masažnim pokretima utrljava u kožu lica.

Postupak masaže ne bi trebalo da traje duže od 15 minuta, što je sasvim dovoljno da se skine sav površinski sloj i uklone mrtve ćelije sa površine kože.

Nakon toga, koža se umije mlakom vodom kako bi se odstranio višak pilinga i nanese zaštitna krema, koja će učiniti da efekat traje duže. 

Dok traje tretman utrljavanja preparata prxt33, mogu se javiti određeni simptomi poput peckanja, svraba, ili blagog crvenila lica, ali su kratkotrajnog tipa, te se već nakon 30 minuta povlače. 

Najpreporučeniji broj tretmana za rešavanje blažih do umereno jakih pigmentacija je 3 tretmana u razmaku od 21 dan. Kod jačih vidljivih promena na licu, preporučuje se 3-5 tretmana u periodu od 10 dana. 

Celokupni tretman traje najviše 30 minuta. 

Kome je namenjen prxt33 piling za lice?

Piling brze revitalizacije kože je namenjen svim uzrastima-

Tretman je bezbedan za oba pola i mogu ga koristiti osobe sa sledećim indikacijama:

  • Mlađe osobe za lečenje svežih ožiljaka
  • Osobe od 12 do 25 godina za pročišćavanje kože od postojećih akni ili na mestima gde su akne i bubuljice bile
  • Od 25 do 35 godina za vidljive melazme po licu ili strije, nastale kao posledica brzog gubitka ili dodavanja kilograma
  • Nakon 35. godine, kod vidljivo viseće kože na licu ili vratu, grudima, u antiejdžing tretmanima, kao i za biorevitalizaciju kože i ćelija kože u prevenciji starenja. 

Ovaj hemijski piling odličan je izbor za svakoga ko se plaši hirurške intervencije i samog odlaska pod nož. Dobra strana ovog tretmana je što veoma brzo daje rezultate, koji neretko mogu biti vidljivi i nakon samo prve intervencije. To, naravno zavisi od područja koje je tretirano kao i konstitucije problematične regije. Ukoliko je područje dosta prekriveno pegama i flekama ili drugim navedenim do sada promenama kože, veći broj tretmana će biti potreban kako bi se uklonila i najmanja promena. Ukoliko je manja površina zahvaćena, razlika se može uočiti i nakon samo jedne odrađenje metode. 

Da li vi radite piling lica i koliko često ga izvodite? Da li primećujete razliku na svom licu posle odrađenog pilinga? Ili ipak imate nedoumicu da li baš vašoj koži treba piling lica? Znate li da piling ne morate samo na licu da radite? Možete raditi i piling usana, piling kože glave.

Raspitajte se malo. Mnogo je prednosti koje nose pilinzi u sebi. 

Koje su prednosti pilinga prxt33, a koji su mu nedostaci?

prxt33 piling za lice

Velika prednost je svakako ta što je metoda pilinga bezbolna i kratkotrajna.

Dobar odnos osnovnih sastojaka, pažljivo balansiranih i prilagođenih svakom tipu kože, donosi brojne prednosti, koje ujedno čine tretman ugodnim i komfornim, a pre svega bezbednim.

Ceo postupak se izvodi manuelnom tehnikom, gde je odnos pacijenta i doktora veoma blizak i poverljiv. Piling se na lice utrljava ručno, masažom u pravcu elastičnih linija tkiva. Ne dešava se da se koža oljušti ili oguli, tako da ne postoji mogućnost iritacije tretiranog dela, bezbolno se izvodi.

Tretman nije fotosenzitivan, tako da se može izvoditi u bilo kom godišnjem dobu. Efekti koji se postignu su brzi, a opet dugoročni i već posle prvog tretmana su vidljivi. Koža dobija pročišćen i vidljiv sjaj, a s obzirom da se vrši stimulacija dubinskih slojeva kože, koža dobija odloženi efekat i u periodu nakon tretmana, pa je koža osvežena, mekana i gipka. Ima poboljšanu strukturu u unutrašnjosti i osvežen i ujednačen ten, koji je prvi vidljivi rezultat ove metode.  

Još jedna važna prednost ove metode je što je kompatibilan sa drugim metodama estetskog ulepšavanja, učestvuje u pripremi za hijaluronske filere, botox metode, laserske tretmane, kao i sve kozmetičke i estetske procedure. 

Piling prxt33 je nije preporučljiv jedino u slučajevima trudnoće i dojenja, jer nije dovoljno ispitano njegovo dejstvo na plod, i kod svežih oštećenja i otvorenih rana na koži lica, poput rana ili opekotina dubljih slojeva kože. 

Može se slobodno reći da je duboko testiran i opravdan u svakom drugom slučaju, te da se može nesmetano primenjivati. 

Koža je sutradan nakon izvođenja pilinga neverovatno sjajna i podmlađena, kao da je prekrivena slojevima kreme koja bi je nahranila. Na dodir mekana, lepa i jednostavno neodoljiva. Morate probati da biste poverovali, jer je nemoguće rečima ni približno dočarati kakov efekat daje. 

Iskustva i cena prxt33 tretmana?

Što se tiče cene, ona je kao i sve kozmetičke metode, za nekoga podnošljiva, za nekoga nije.

Važno je napomenuti, da se nakon tih nekoliko intervencija ne treba upuštati ni u kakve druge metode, već ste ovim pilingom rešili svaki problem.

Cena tretmana pilinga prxt33 se kreće, na našim prostorima oko 6000 dinara. Prvi tretman košta toliko, iz razloga jer se na tom prvom pilingu uklanjaju svi mogući nedostaci sa kože lica, dok svaki naredni tretman se svrstava u red korekcije, tačnije dopune tretmana i košta nešto manje, oko 3500 dinara. 

Ipak, kada već razmišljamo o uklanjanju ožiljaka i fleka od bubuljica, sprečavanju pojave bora, a želimo jeftiniju, a isto tako delotvornu varijantu, dobra vest je da takvi preparati postoje i da su lako dostupni svima. To su obično potpuno prirodni preparati, bogati aktivnim sastojcima, specijalno dizajniranim za tu namenu. 

Iskustva su uglavnom pozitivna. Svaka osoba koja se bar jednom podvrgla metodi hemijskog prxt33 pilinga je oduševljena postignutim rezultatom. Uostalom, najbolje da vidimo direktno šta imaju da nam prenesu oni koji su ovaj piling već isprobali. 

Božica – 34 godine

“Ja sam se za ovu metodu hemijskog pilinga odlučila iz razloga jer mi je koža lica puna kojekakvih nepravilnosti, poput tamnih flekica i pega, koje su u letnjem periodu bivale jačeg intenziteta, te su se zbog uticaja sunca čak i više pojačavale. Tokom letnjih dana mi je lice izgledalo kao kod devojčice Pipi duga čarapa. Uspevala sam to da sakrijem određenom količinom tečnog pudera, ali nije ni sva matematika bila u tome da zapušim pore u periodu kada koža treba da diše. Zato sam rešila da probam prxt33 piling.

Nisam bila mnogo poverljiva, ali mi je kožni savetnik rekao da ću problem najrelevantnije rešiti na taj način. I otišla sam da zakažem tretman. Sami tretman je bio pravo uživanje. Zamislite da vam neko pola sata masira kožu lica uz opuštajuću muziku koja čini da sve nestane u istom trenutku. Kada je satnica prošla i tretman se završio, otišla sam kući i ponašala se kao da se ništa nije desilo. Sutradan mi je lice bio blistavo i sjajno. Mekano na dodir, odisalo je svežinom, novim slojem mlade kože, jer je stara prethodno uklonjena, a fleka na mom nosu i okolo njaga skoro i da nije bilo. Baš sam bila zadovoljna. Znala sam da je ovo bio pravi potez i da ću ga opet učiniti. Savetujem svima, kakve god probleme imali sa kožim lica, a i tela, da ne razmišljte previše i da sledite moje iskustvo, koje je veliko kao kuća. Sigurno nećete pogrešiti!”

Iz priloženog možemo zaključiti da je tretman prxt33 piling za lice zaista sjajan. I ako sagledamo njegov sastav, način nanošenja, dužinu trajanja dejstva i sve prednosti koje nosi sa sobom, iz ovog laičkog ugla možemo videti da je zaista dobar i istrajan u svojoj nameni. To je ono što je u suštini i važno kada biramo tretmane i preparate za sebe, da su dobri, pouzdani i ostvarljivi.

Zato, ne budite teške ruke i slobodno pružite svojoj koži lica tretman kakav zaslužuje. Osim što ćete se osloboditi nepravilnosti, imaćete tih pola sata uživanja u masaži.