Flising kose je tu! Ovo smo odavno čekale!

Flising kose je tu! Ovo smo odavno čekale!

Autor:

Flising kose je neverovatan tretman! Konačno se možete pozdraviti sa slepljenom, masnom i tankom kosom! Ruski volumen kose daće vašoj frizuri novu dimenziju! Evo i kako!

Sigurno ste primetili da je sve više tretmana za kosu koji obećavaju čuda. Flising kose je defiitvno jedan od njih. Mi volimo da detaljno istražimo svaki tretman i da vam javimo i njegove dobre, ali i loše strane, jer vi to zaslužujete!

Istina je da mnoge žene imaju problema sa kosom koja nije baš savršena. Možda biste voleli da bude gušća, možda biste voleli da bude duža, ili da ne bude suva ili previše masna. Svi imamo nekih problema sa kosom, pa nam je ovaj tretman zaista skrenuo pažnju.

Flising kose obećava trajni volumen kose.

Da li će kosa biti lepa kao iz magazina? Da li je ovaj tretman zaista trajan? Kako se vraća volumen kosi? Saznajte odmah!

Šta je flising kose?

Flising kose je ruska tehnika koja je od skoro dostupna i na našem tržištu, u mnogim salonima širom Srbije. Zato se i naziva ruski volumen kose, jer su Rusi izmislili ovaj tretman. Svaka im čast!

Tretman se radi specijalnim preparatima koji podižu volumen i čine da kosa izgleda neverovatno, u kakvom god da je stanju.

Kada pričamo o volumenu kose , važno je da znate da je za njega potrebna kompletna pravilna nega kose. Čak i ako isprobate flising kose, moraćete da se pobrinete o tome da koristite kvalitetan šampon za kosu, da redovno stavljate masku koja je namenjena vašem tipu kose i da je ne stilizujete mnogo, kako zbog toplote kosa ne bi stradala.

Flising kose se radi posebnim preparatima, a u pitanju su Puffy preparati,  ruske kompanije CoolHair. Frizeri širom sveta su se zainteresovali za dodatnu edukaciju, jer ko još ne želi da svojim mušterijama predstavi ovaj revolucinarni tretman koji obećava neverovatni volumen kose?!

Ruski volumen je postao veoma popularan jer od beživotne i tanke kose, može da učini da  bude lepa, bujna i zanosna. Mnoge žene baš to žele!

Kako ruski volumen kose uopšte radi?

U svom sastavu ovaj preparat ima posebne sastojke koji utiču na volumen, pa se zbog toga postižu dugotrajni efekti, ali i prirodni izgled kose. Glavni je cisteamin hidrohlorid.  Ovo je vrsta soli koja deluje na kosu tako što olakšava modifikovanje njenog oblika.

trajni volumen kose

Na sličan način na koji se radi trajno uvijanje kose poznatije kao mini val, radi se i ruski volumen kose, samo što se kosa ovde ne uvija, nego je cilj da se napravi frizura koja ima trajni volumen.

Takođe, preparat sadrži i vitamin E, koji je zadužen za zaštitu kose od suvoće, i koji sprečava lomljenje kose tokom postupka tretmana, ali i nakon toga.

Preparat za ruski volumen kose je u obliku pene i tako se nanosi na mokru kosu. Znate i sami da ako želite da dodate volumen kosi, koristimo običnu penu za kosu koja učvršćuje. Ova pena to radi trajno. Pri tom, ne menja ništa u strukturi kose

Na koji način?

Frizeri podižu kosu od vrha, odlepljuju je od temena,  a preparat deluje tako što omogućava da kosa u tom stanju i ostane. Oko sat vremena se drži na glavi, a posle toga se ispira, kosa se fenira i stilizuje – a volumen ostaje. 

Ono što će vam se svakako svideti kod ovog tretmana jeste to što će kosa izgledati kao da ste upravo izašli iz salona, a taj efekat će trajati duže nego obično.

Flising kose može da vam uštedi novac, ako redovno idete na feniranje kako biste postigli taj čuveni frizerski trik koji čini da kosa bude bujna i puna volumena.

On može i da uštedi vreme, jer će kosa biti jednostavno bujna i delovaće gušće, pa nećete morati mnogo truda da ulažete kako biste je sredili kod kuće.

Ivana je imala problema sa kosom koja opada i koja ima 0% volumena. Masna i retka kosa je prava noćna mora, a ona se susrela sa tim. Stalno joj je frizura bila slepljena. Njeno iskustvo je dokaz da se kosa može oporaviti iz korena i da je moguće da ona ponovo bude bujna i da ima volumen. Ona je izabrali drugi metod. Potpuno prirodan. Povratite i vi veru u zdravu kosu koja blista i pročitajte njeno iskustvo na sledećem linku: https://minutzamene.com/masna-i-slaba-kosa-puna-peruti-vise-nije-moj-problem/

Prednosti flisinga kose

Kad smo kod prednosti flisinga, priznaćemo da ih ima dosta i da vam mogu olakšati negu kose. Evo zbog čega!

Flising je namenjen svim tipovima kose – bez obzira da li je vaša kosa masna, suva ili je normalna, on neće naškoditi. Njegova čar je u dodatku volumena koji nedostaje, ali on neće promeniti strukturu vlasi. Što je sa jedne strane i dobro, a sa druge nije jer nije svemoguć i neće nam rešiti sve probleme na temenu.

Ruski volumen kose obezbeđuje manje mašćenje kose – ovu informaciju će vam sigurno i frizeri predstaviti kao prvu prednost. Kosa posle njega nije slepljena uz samo teme i to omogućava da koža slobodno diše. Kako je manje u dodiru sa sebumom koji se izlučuje baš iz kože, ona se neće mnogo mastiti, pa ćete ređe prati kosu nego inače. Ona će delovati sveže i čisto. Ako imate problema sa masnom kosom koja pored toga nema volumena, onda će vam flising kose itekako prijati.

Flising neće oštetiti vašu kosu – i ova informacija je od velikog značaja. U potrazi smo sve više za tretmanima koji neće da unište našu kosu dodatno. Preparati koji se koriste za flising ne sadrže sulfate, amonijak, niti bilo kakve druge štetne materije koje mogu da utiču na oštećenje kose.

Idealan je za beživotnu kosu – ako vašoj kosi fali lepršavost, sjaj i bujnost, tretman može da bude dobro rešenje, jer će ona posle tretmana biti lepša.

Često se okrenete za ženom koja ima volumen na kojoj samo možete pozavideti? Sanjate o tome da vam kosa bude bujnija i da izgleda savršeno? I koliko god da se trudite, ne uspevate. Potrošili ste toliko novca na tretmane, preparate, aparate, a i dalje niste zadovoljni onim što vidite u ogledalu? Ruski volumen kose je tu da popravi stvar.

Za volumen je generalno važno kakva je vaša nega kose. Možda negde grešite, pa se to odražava negativno na frizuru. Čak i vaš šampon treba da ima oznaku da će nadomestiti volumen, i na to treba da obratite pažnju.

Sve počinje iz samog temena. Folikul dlake je zadužen za sjajnu vlas, a ako ona nije dovoljno nahranjena, kosa ne može da bude toliko lepa i zdrava, koliko mi očekujemo i želimo.

Možete li uraditi ruski volumen kose sami?

Za sada, znamo da se flising ne može raditi kod kuće, već samo u salonima. Šta nam preostaje sem da se prepustimo profesionalnim frizerima koji su obučeni za ovaj tretman.

Ipak, i kod kuće možemo da brinemo o volumenu kose. Kako biste ga povećali na prirodan način, važno je da uvek koristite šampone koji dobro čiste teme i koji poboljšavaju cirkulaciju temena. Najbolji su prirodni šamponi koji ne sadrže štetne sastojke, parabene ni sulfate. 

Takođe, treba da obratite pažnju i na svoju ishranu, koja treba da bude bogatija vitaminima. U svoje obroke, uvrstite voće, povrće i ostale zdrave namirnice, i to će se definitivno odraziti na kvalitet vaše kose. Saznajte koja je hrana dobra za kosu.

Kako negovati kosu posle flising tretmana?

Posle tretmana, kosa bi trebalo da se pere ređe, jer se masti manje nego obično. Savetuje se da to budu blagi  šamponi koji su namenjeni baš vašem tipu kose. Tako će se tretman najbolje održati. 

Savetuje se i da kosu sušite naopako, odnosno da je sušite od vrata prema temenu. To je generalno provereni trik za volumen. 

Kome je namenjen flising kose?

Ruski volumen kose je namenjen ženama koje imaju tanku kosu bez volumena. Njima će ovaj tretman baš odgovarati. Međutim , on neće smetati ni ostalim tipovima kose, pa slobodno možemo reći da je namenjen svima koji žele još malo volumena u svojoj kosi. E sad, oni koji baš imaju bujnu kosu, kovrdže sa kojima ne znaju gde će i koji je proređuju i istanjuju jer je previše gusta, možda baš i ne trebaju da mu se podvrgnu, zar ne?

ruski volumen kose

Uz dobro odrađen flising kose, čak i ako imate kosu koja je tanka i svilena kao dečija, neće vam biti teško da napravite frizuru kakvu god poželite. Uz malo dodatnog volumena, osećaćete se bolje i zadovoljnije. Baš zato je ovaj tretman postao popularan, jer ume da nam pričini zadovoljstvo i da nam pruži taj osećaj kao da smo malo pre izašle iz salone, a taj osećaj nema cenu!

Ruski volumen kose  je namenjen svima koji hoće bujnu kosu posle samo jednog tretmana.

Da li je ovo bezbedan tretman?

Kada smo kod bezbednosti, važno je da napomenemo da svaki tretman nosi određeni rizik, posebno ako se radi pogrešno. Zato, treba da birate frizere koji su provereni. Jednostavno, pogledajte njihove starije radove, bar danas se mnogi reklamiraju i kače slike uspešnih saradnji.

U najvećem broju slučajeva, jeste bezbedan jer preparati koji se koriste ne sadrže štetne sastojke koji mogu da oštete kosu. Ne mogu ni da je obnove, pa ni ne treba da imate takva očekivanja. On je namenjen samo za volumen i oblikovanje kose. Sa druge strane, može se desiti da ste osetljivi na neki od sastojaka tretmana. Studije su pokazale  da je posebno problematičan cisteamin hidrohlorid koji može izazvati iritaciju. Najbolje je da to proverite pre tretmana. Ukoliko jeste osetljivi, radite na volumenu i zdravlju kose na prirodan način.

Koliko traje ruski volumen kose ?

Iako se ovaj tretman deklariše i reklamira kao trajan tretman za volumen kose, to nije baš tako.

Efekti flisinga traju do dva meseca i to je jedina istina. Volumen neće spasti posle prvog pranja, što je zadovoljavajuće, ali nisu ni trajni.

Nemamo objašnjenje zbog čega ćete svuda naići na natpis „trajni volumen“ kad on zapravo ne traje zauvek. Traje neko vreme i za to vreme će kosa biti sjajna, ali se posle tih dva meseca vraća u prvobitno stanje. Biće sve u redu dok sam preparat ima efekat na kosi, ali kada „ispari“, isparava i famozni volumen u koji ćete se sigurni zaljubiti.

Pošto tretman nije štetan, slobodno ga možete uraditi i za dva meseca, kosi neće škoditi, a vi ćete uživati u čarima lepe kose. Jedino tako postaje trajan – kada ga redovno radite! Bitno je ipak da rešenje za bolji izgled postoji!

Cena tretmana

Flising nije preterano skup, njegova početna cena se kreće od 2000 dinara, ali varira sve do 4000-5000 dinara. To zavisi od grada, od salona, od određenog frizera. Tehnika je svuda ista, i preparati su isti, na vam je samo da izaberete dobrog frizera koji će brinuti o vašoj kosi.

Iskustva sa trajnim volumenom kose

Luna je isprobala ovaj tretman i ima par reči da kaže o njemu, a verujemo da će vam to dosta pomoći.

„Moram da priznam da je moja kosa izgledala kao slama. Dugo sam tražila šta je uzrok ovom problemu i zbog čega moja kosa ne može da održi volumen. Ona je bila tanka i retka, a i često se mastila.

Za flising sam čula od poznanice, koja ga je baš nahvalila, pa sam i sama odlučila da isprobam ovaj tretman koji je mnogo obećavao. Otišla sam kod frizera i on mi je objasnio da je tajna samo u tom preparatu koji je stvoren da održi volumen i da to može učiniti bez obzira koliko je kosa retka. Ja sam se samo nadala da moja kosa neće biti toliko slepljena i da neće izgledati prljavo.

Baš mi se dopao rezultat i sada redovno idem na flising. Kosu sada perem jednom nedeljno i biram samo šampone koji ne štete vlasima, to je izuzetno bitno. „

Luna je bila zadovoljna ovim tretmanom i kaže da je njena kosa postala bujna za čas! Jedina mana jeste što ne traje baš dugo koliko smo očekivali, ali ako možete da jednom u dva meseca odete kod frizera, obavezno isprobajte flising i javite nam utiske.