Vakum za usne, da li treba da ga isprobate?

Vakum za usne, da li treba da ga isprobate?

Autor:

Vakum za usne postao je veoma popularan jer vam omogućava da imate veće usne za nekoliko sekundi. Danas pričamo o svim prednostima ali i manama vakuma za usne!

 Toliko dama ima manje usne nego što želi. Tanke usne u savremenom svetu mogu da nametnu nepotrebne komplekse. Kako bi bilo lepo da bujne i negovane usne imamo bez upotrebe preterane šminke. Pre no što pomislite na silikone i na ostala ubrizgavanja, setite se da priroda uvek ima najbolja rešenja, pa čak i za uvećanje usana.

Postoje i specijalni trikovi uz koje ćete moći da uvek dobijete dodatni volumen usana, kada god vam zatreba. Da li i vi maštate o usnama koje su uvek pune i zavodljive? Ne možete više da podnesete da tanke sune narušavaju izgled vašeg lica? Vakum za usne će vam pomoći da uspete u svojoj misiji.

Ako sanjate o zavodljivim usnama, ovaj tekst je baš za vas i treba da ga pročitate do kraja.

Ako još uvek niste isprobali vakum za usne, sada je pravo vreme za odluku: da odustanete od te ideje ili ga kupite i stavite u torbicu!

Šta je vakum za usne?

Vakum za usne je spravica koja povećava volumen usana. Može i do dva puta da uveća vaše usne.

Zvuči vam interesantno?

Koža usana mnogo je tanja i osetljivija od kože lica. Usne zahtevaju negu, a kako godinu idu, i naše usne stare. Ova poražavajuća činjenica ne može da se ispravi, ali svakako možemo da usporimo starenje usne, kako bi što duže zadržali volumen i punoću.

Ako se pitate zbog čega usne gube svoj volumen, rećiću vam samo jednu reč- kolagen. Kolagen je krivac zbog kog koža gubi elastičnost i zategnutost. Kako starimo, naše usne će biti tanje, ali to ne treba sada da vas brine. Treba da obratite pažnju na to šta vašim usnama treba kako bi ostale pune i lepe.

Ako biste više želeli da imate silikone u usnama, pročitajte da li silikoni prava stvar za vas!

Spravica za velika usta, vakum za usne, došla je i na naše tržište. Naravno, oberučke smo prihvatili vakum za usne u želji da ga isprobamo i uverimo da stvarno funkcioniše. Vakum pomagalo izmišljeno je za sve žene koje hoće na prirodan način da povećaju svoje usne i za nekoliko sekundi stvore taj željeni „WOW“ efekat.

Sanja je našla još bolji način. Manje neprijatan, prirodan a uspela je da značajno poveća svoje usne. I vi možete probati njen trik. Usne su joj sada pune, senzualne, jedre, a u čemu je tajna, saznaćete na ovom linku: https://minutzamene.com/kako-sam-povecala-usne-prirodnim-putem/

Vakum za usne postao je poznat kada je Kajli Džener pokrenula revoluciju punih usana. Da se ne lažemo, i pre nje su pune usne bile u trendu, ali kada je ona predstavila vakum za usne, svet je poludeo za ovim proizvodom.

Kajli je svoje usne toliko populariozovala, da su postale jedne od omiljenih modela kod plastičnih hirurga. Zaista, možete da odete i da naručite „Kajli usne“, usne Anđeline Džoli, pa čak i Severenin oblik usana.

Ako ne želite to da radite, vakum će vam dobro doći.

Kada prislonite vakum na usne, treba da usisate vazduh i da zadržite nekoliko sekundi.

U ovom ne smete preterivati, jer ovakvo uvećanje usana ima dosta kontraindikacija, o čemu ćemo pisati kasnije.

Napućene, zavodljive usne možete zasigurno da dobijete koristići vakum za usne, a možete ih dobiti i ako radite vežbe za veće usne. Pisali smo o tome kako da povećate usne da izgledaju izazovno, pa obavezno pročitajte i taj tekst, jer ima još mnooogo načina za nehirurško povećanje usana.

Vakum za povećanje usana učiniće da vaše usne budu sočne i spremne za poljupce ili za kvalitetan karmin, kako god poželite!

Povećanje usana vakumom

Usne su zaštitni znak zavodljivosti, lepote i mladosti. Iznenađujući rezultati povećanja usana prisutni su već posle prve upotrebe vakuma za usne. Vakum za usne oblikuje, podiže i stvara puniji izgled usana odmah i bez bola.

vakum za usne upotreba

Ono što je posebno zanimljivo jeste da sami možete da birate veličinu i izgled usana. Potrebno je samo par minuta i transformacija će biti ogromna! Ova spravica uopšte nije loša ako želite da obezbedite punije usne na nekoliko sati. Idealna ako idete u noćni provod ili na važan sastanak. Gde god da ste krenuli, a bitno vam je da imate punije usne, vakum će vam biti od koristi.

Jednostavno je, uzmete vakum u ruke, prislonite na usne, zadržite koliko mislite da treba, a zatim sklonite sa usana. Rezultat- punije i veće usne u momentu.

Na ovaj način stimuliše se cirkulacija u usnama i prokrvljenost, upumpava se krv u usnama i one se naduju, tako da istog trenutka vidite da one nisu više male.

Više ne morate da trošite mnogo novca da biste izgledali mlađe i lepše.  Možete da udvostručite veličinu gornje i donje usne, ukoliko vam je to cilj i da uživate u zanosnom izgledu.

Uvećanje usana možete da dobijete i upotrebom prirodnih sastojaka, koji se nalaze u vašoj kuhinji. Pročitajte kako vam cimet može uvećati usne.

Usne mogu da se povećaju na različite načine. Popularni načinu jesu svakako korišćenje vakuma i spravica koje rade na istom principu, ubrizgavanje hijalurona, ubacivanje silikona, šminkom, povećanje usana biopolimerom. Šminka je najjednostavnija metoda za povećanje usana, jer to najčešće i radimo. Kad se već šminkamo, što ne bismo malo uvećali usne i sakrili nedostatke?!

Povećanje usana vakumom ima i svoje mane, pa hajde da kažemo reč, dve i o njima.

Povećanje usana vakumom- mane

Sve što je instant, ima i svojih mana i prednosti.

Najveća mana vakuma za usne jeste što ako preterate sa korišćenjem, vaše usne mogu da oteknu. Može i da dođe do pucanja kapilara oko usana, a za obnavljanje kapilara potrebno je čak godinu dana.

Podliv oko usana nije nešto što će vas asocirati na seksi, pune usne. Biće bolno i trebaće vremena da se otok povuče. Nažalost ne možemo sa sigurnošću da vam kažemo koliko dugo smete da držite vakum na usnama, a da prođete bezbedno.

Svačije usne su različite. Nečije su osetljivije, a nečije otpornije. Vakum za usne jeste super stvar, ali može da se desi da vam neće odgovarati, da ćete mesecima imati razne probleme i da trenutni efekat nikako nije isplativ. Promene na usnama koje se jave neće vam se svideti.

Vakum može da se drži i nekoliko sekundi, a može i dva minuta. Razlika jeste značajna. Devojke širom sveta su na društvenim mrežama objavljivale slike usana koje su pucale, iz kojih je curela krv, koje su nenormalno naduvene. Ovakva slika nije nimalo prijatna za gledanje. Posle masovnog objavljivanja ovakvih groznih fotografija, Kajli je izjavila da joj nije bila namera da je devojke kopiraju već da treba da ostanu svoje.

Naravno da ova izjava nije utešna kada već imate usne na kojima su žive rane, pa vam preporučujemo da isprobate bezbednije metode. Sjaj za povećanje usana može biti idealno rešenje za vas!

Sjaj za usne takođe pruža puniji efekat usana čim ga nanesete, a rezultati su dugotrajniji nego kad se koristi vakum za usne. Sjaj za povećanje usana je fantastičan jer ćete čim ga nanesete imati usne o kakvim maštate. Poput hijalurona za usne, sjaj će na sasvim prirodan i bezbedan način učiniti da zasijate!

Vakum za usne iskustva

Maja nam je ispričala na koje je sve ona načine pokušala da uveća usne i koji su zaista bili efikasni.

„Moja priča ne počinje na pukom isprobavanju trendi stvarčica koje su preplavile svet u službi lepote. Ona počinje mnogo ranije. Moje usne su tako tanke da odskaču od konstitucije lica. Ljudi imaju mnogo predrasuda o ženama koje imaju tanka usta.

Par puta sam čula kako izgledam kao koristoljubiva i zla osoba, iako to nikako nisam. Moje samopouzdanje pucalo je po šavovima kad god sam išla na prvi sastanak. Oduvek sam imala problem sa usnama i nisam znala šta ću sa njima. Naravno da sam želela da ugradim silikone, ali nikada nisam imala dovoljno novca da ostavim po strani za to.

Kada se pojavio vakum za usne kod nas, ja sam bila oduševljena. Odmah sam ga kupila i obavestila drugarice da je ovaj proizvod jedno veliko čudo. Kad god sam išla u grad, pre šminkanja, ja sam „napumpala“ usne. Taj efekat je trajao 3,4 sata, a onda bi se moje usne vratile u prvobitno stanje.

vakum za usta

Sve je išlo glatko do jedne večeri kada sam preterala. Kupila sam novi crveni karmin i htela sam baš da naglasim usne. Znate već, kad vidite da postoji poboljšanje, ništa vam nije dovoljno i želite još malo, pa još malo veće usne. Držala sam vakum duže nego obično i kada sam ga sklonila sa usana, bile su previše crvene. Svidelo mi se što su veće nego inače, ali bile su i okolo crvene, što nisam mogla da sakrijem.

Dobila sam podliv, ozbiljan podliv koji je trajao danima. Bilo je izuzetno bolno. Nisam htela da odem kod lekara jer sam smatrala da nije ništa ozbiljno, ali je ipak bilo. Usne su mi bile otečene kao da me je neko udario.

Od tada sam odustala od korišćenja vakuma za usne i pronašla sam sjaj za povećanje usana i veoma sam zadovoljna. Najbolje je pronaći što prirodniji proizvod koji je bezbedan za korišćenje. Zdravlje treba da bude na prvom mestu, i sa tim ne treba da rizikuje.“

Cena vakuma za usne

Cena vakuma za usne varira. Na stranim sajtovima ih možete naći i za 200, 300 dinara. Kod nas se popularna jabučica prodaje za 2500 dinara, nekad na akciji možete da uštedite i 50%. U drogerijama i parfimerijama ove proizvode možete naći za 1000 ili 2000 dinara, a cena će zavisiti od proizvođača.

Važno je da znate da svi oni funkcionišu po istom principu, tako da ne možete mnogo da pogrešite pri odabiru.

Vakum sprave za usne -vrste

Postoji više vrsta vakum sprava za usne. Predstavljamo vam vrste i razlike u njima, kako biste mogli da se odlučite koja vam je potrebna i koja je najbolja za vas.

Lip Plump

Lip Plump je jednostavan vakum koji možete da pronađete po ceni od 500 dinara. Dostupan je u dve dimenzije:

  1. Okrugli- namenjen je osobama koje imaju puna usta, pa samo hoće da dodatno naglase lepotu i volumen usana, jer ovaj oblik obuhvata celu površinu usana.
  2. Ovalni- što se tiče ovalnog oblika, postoji veliki i mali kalup. Mali je namenjen za ciljanje određenih delova usana, koristi se vetikalno i horizontalno. Njime možete da naglasite sredinu usana. Veliki ovalni vakum napravljen je za osobe sa tankim i uskim usnama.

Candy lipz

Candy lipz je jabučica koja funkcioniše po istom principu kao i običan vakum. Zelena jabučica služi da napravite crticu na sredini usana, kao što ima Anđelina Džoli, dok je crvena jabučica namenjena za klasično povećanje usana bez crtice.

Njihova cena je oko 2500, 3000 dinara.

Čaša

Da biste povećali usne, potrebna je jedna čaša koju imate kod kuće. Veličina će zavisiti od veličine i oblika vaših usana. Pre korišćenja čašice bilo bi dobro da uradite piling za usne.

Kada uradite piling, vaše usne su spremne za dodatni volumen. Prislonite čašu, zadržite malo, a zatim sklonite sa usana. Nemojte preterivati sa držanjem, da ne bi došlo do podliva.  Ovo je besplatni vakum, pa ako vas zanima kako ovo sve izgleda, isprobajte!

Vakum za usne može da bude super rešenje za trenutni efekat povećanja usana, ali morate da budete pažljivi i da ne preterujete. Birajte sigurnije varijante, ako se plašite kako će vase usne reagovati i zapamtite da su negovane i zdrave usne- najlepše usne.